חחח עומר
אני עם עצמי <<
כ''כ Fail
יאלה ניחושים לfw!
Kayle
Shyvana
Orianna
Kog'mau
Kassadin
Anvia
Waraick
Taric
Rumble
Maokai
Printable View
חחח עומר
אני עם עצמי <<
כ''כ Fail
יאלה ניחושים לfw!
Kayle
Shyvana
Orianna
Kog'mau
Kassadin
Anvia
Waraick
Taric
Rumble
Maokai
הפעילים בעיקר זה אני,אתה,איתניס,אלון,דור,סער\סהר,עומר ספידי,גיא זה 9 אנשים,אולי נצליח לעשות קרב קבוצות של 3 על 3 או 4 על 4 רק מהפורום,אם תביאו אנשים מחוץ לפורום זה יהיה בכלל טוב
אם אתם רוצים אפשר לארגן את זה,בגלל שאני הייתי כל כך טוב בהפקת טורנירי ה-dn אני יכול לארגן את זה,רק צריך רצון,זמן,יכולת וקבוצה טובה
ניחושי FW שלי להשבוע :
Annie
Fiddlestick
Cassiopia
Kog'maw
miss fotune
Riven ( פליז )
Xerath
Trundle
עומר - בשיא אני אומר לך אפשר לארגן בין 15-20 ילד
Sivir היא ה-fw של השבוע לא?
אני מכיר גם כמה ישראלים מlol
ואפשר להביא משתמשים מאנימה איי אל לטורניר Xd
[QUOTE=Gamatatsu;1378608]Sivir היא ה-fw של השבוע לא?[/QUOTE]
כן התבלבלתי , שמתי את Karma במקום
בשביל טורניר של 3 על 3 אנחנו צריכים 12 משתמשים בשביל 4 על 4 צריך 16 אם ה-9 הפעילים ישתתפו אנחנו צריכים 3 או 7 נגיד הבנדוד של אלון גם משתתף יש 10,עוד שני חברים שלו 12 אפשר לארגן טורניר של 3 על 3
אני לא מאמין שיש זמן לטורנירים ארוכים של הרבה שלבים עד הגמר [בגלל ה-27.8]
שחר פידל ואני בטוח לא יהיו, הם היו בשבוע שנרשמתי וזה היה לפני פחות מחודש
[QUOTE=Gamatatsu;1378608]Sivir היא ה-fw של השבוע לא?[/QUOTE]
כן היא בבחירה השבוע
דאינה לא אמורה להיות ב-fw? ביום שלישי יעברו שבועיים מאז שיצאה לא?
טוב יאללה מי רוצה להשתתף בטורניר?
[QUOTE=Gamatatsu;1378613]בשביל טורניר של 3 על 3 אנחנו צריכים 12 משתמשים בשביל 4 על 4 צריך 16 אם ה-9 הפעילים ישתתפו אנחנו צריכים 3 או 7 נגיד הבנדוד של אלון גם משתתף יש 10,עוד שני חברים שלו 12 אפשר לארגן טורניר של 3 על 3
אני לא מאמין שיש זמן לטורנירים ארוכים של הרבה שלבים עד הגמר [בגלל ה-27.8][/QUOTE]
אם אתה אומר פה פעילים 9.
לאלון יש את בנדוד וחבר שלו זה עוד 2.
אני מכיר עוד 6 ילדים מהסקייפ
זה כבר 17 :D
[QUOTE=Brook;1378614]שחר פידל ואני בטוח לא יהיו, הם היו בשבוע שנרשמתי וזה היה לפני פחות מחודש
כן היא בבחירה השבוע[/QUOTE]
זה לא מונע מהם להיות שוב
אבל זה כמו שאמרתי שאני מקווה שווליביר יהיה בבחירה לפני כמה זמן ואמרת לי שזה לא יהיה כי הוא היה לפני כמה שבועות
השאלה איזה סוג טורניר זה יהיה
טוב הצלחתי להוריד שיחקתי כמה משחקים קניתי את סיביר ואני חייב לומר שהשתפרתי
[QUOTE=Brook;1378621]אבל זה כמו שאמרתי שאני מקווה שווליביר יהיה בבחירה לפני כמה זמן ואמרת לי שזה לא יהיה כי הוא היה לפני כמה שבועות[/QUOTE]
ההבדל הוא שוולי עולה 6300.
ויש מלא דמויות 6300
אז הסיכוי קלוש יותר
[QUOTE=Gamatatsu;1378622]השאלה איזה סוג טורניר זה יהיה[/QUOTE]
קודם נארגן אחרי זה מחליט
[QUOTE=אינפרינפ שולט;1378624]טוב הצלחתי להוריד שיחקתי כמה משחקים קניתי את סיביר ואני חייב לומר שהשתפרתי[/QUOTE]
:)
תרשום טופס ואני אוסיף אותך לרשימה
אבל אני צריך לפחות 12 אנשים שישתתפו,אפשר לעשות טורניר של 2 על 2 אבל הוא יהיה משעמם ואם זה 1 על 1 יש מצב שזה לא ילך טוב בגלל שזה בהגרלות,לך תדע אם אני אלחם נגדך,בצוותים אתה בוחר את הצוות,ככה שזה יכול להיות מאוזן