[QUOTE=monster;1330549]עמית למה אתה משיך לרדת פה על אנשים?[/QUOTE]
אני אפסיק אם תעזור לי לשכנע את עומר לחזור.
[QUOTE=Tobi...;1330550]כן.
עמית,למה אתה מתכוון?[/QUOTE]
בדיחות על החבר שלך, לא תביני.
Printable View
[QUOTE=monster;1330549]עמית למה אתה משיך לרדת פה על אנשים?[/QUOTE]
אני אפסיק אם תעזור לי לשכנע את עומר לחזור.
בדיחות על החבר שלך, לא תביני.
[QUOTE=Lambo;1330551]אני אפסיק אם תעזור לי לשכנע את עומר לחזור.
בדיחות על החבר שלך, לא תביני.[/QUOTE]
לא נראה לי שאצליח בזה.
[QUOTE=monster;1330552]לא נראה לי שאצליח בזה.[/QUOTE]
פשוט תכתוב פה פוסט ואני אעביר לעומר.
אם ניתן להכריע בסוגיה האם Tobi... אכן שינה את הזהות שלו, אז אני יודע שאני אוכל לעשות זאת. הבדיקה פשוטה: אם אני אמשיך לקבל משחקי תפקידים בלתי קריאים מ Tobi... סימן שזה אותו בן אדם.
ועולה אושאוט, ראיתי ששלחת.
[QUOTE=monster;1330552]לא נראה לי שאצליח בזה.[/QUOTE]
יש סיכוי שתנסה? אני רוצה שאייל ועומר ישלימו ויסיימו את המאבק הילדותי זה,שניהם יוצאים תינוקות.
[QUOTE=LordAbizi;1330554]אם ניתן להכריע בסוגיה האם Tobi... אכן שינה את הזהות שלו, אז אני יודע שאני אוכל לעשות זאת. הבדיקה פשוטה: אם אני אמשיך לקבל משחקי תפקידים בלתי קריאים מ Tobi... סימן שזה אותו בן אדם.
ועולה אושאוט, ראיתי ששלחת.[/QUOTE]
lol
[QUOTE=LordAbizi;1330554]אם ניתן להכריע בסוגיה האם Tobi... אכן שינה את הזהות שלו, אז אני יודע שאני אוכל לעשות זאת. הבדיקה פשוטה: אם אני אמשיך לקבל משחקי תפקידים בלתי קריאים מ Tobi... סימן שזה אותו בן אדם.
לא טוב... לא יצא לי טוב נכון?
[quote=עולה אושאוט;1330557]לא טוב... לא יצא לי טוב נכון?[/quote]
כל אחד מתחיל ממשהו. תגובה מלאה תקבל כנראה מחר.
[QUOTE=Lambo;1330553]פשוט תכתוב פה פוסט ואני אעביר לעומר.[/QUOTE]
אין לי מה לכתוב לו,דיברתי איתו כבר במסן.
אם היא תשלח לך משחק שקשור לאווטאר,אז תדע שזה ליאון.לפי דעתי המשחק די קריא,הוא הראה לי תמשחק.
[QUOTE]יש סיכוי שתנסה? אני רוצה שאייל ועומר ישלימו ויסיימו את המאבק הילדותי זה,שניהם יוצאים תינוקות.[/QUOTE]
אול,תמסרי לאייל שמשחק האוטאר שלו נראה בסדר.
[QUOTE=עולה אושאוט;1330557]לא טוב... לא יצא לי טוב נכון?[/QUOTE]
You think?
אל תאשים אותי אם כשאני אצור משחק תפקידים בעצמי(אייל אמר לי מה לעשות במ"ת בחלק העלילתי כי בניהול זה אני.) הוא יהיה ג'יבריש.
[QUOTE=LordAbizi;1330558]כל אחד מתחיל ממשהו. תגובה מלאה תקבל כנראה מחר.[/QUOTE]
אוקיי אני רק רוצה לדעת משהו, איך המ״ת יצא לפי דעתך? תענה ב-בסדר להתחלה, מעולה, או לא כל כך טוב.
אילו?
תכנסי בחתימה של ליאור (monster) לאתר שנקרא MAL ותיצרי חשבון. שם תוכלי לכתוב עת כל האנימות/מאנגות שראית/קראת
[QUOTE=♣Trunks♣;1330563]אילו?
תכנסי בחתימה של ליאור (monster) לאתר שנקרא MAL ותיצרי חשבון. שם תוכלי לכתוב עת כל האנימות/מאנגות שראית/קראת[/QUOTE]
רק אנימות בנתיים,אני אפתח אחר כך אם צריך המון מה לעשות.
[QUOTE=Tobi...;1330564]רק אנימות בנתיים,אני אפתח אחר כך אם צריך המון מה לעשות.[/QUOTE]
רק אם את רוצה, אולי תפתחי מ״ת על אנימה שאת אוהבת. הרבה עושים את זה.