-
[QUOTE]אריאל
אתה מוריד את איווי מכתפך ודוחף את אמבריאון קלות הצידה, ארבעת הפוקימונים בוחנים זה את זה בסקרנות.
לאפיס ולזולי מתחילים לפהק, הם מדברים מעט עם איווי ואמבריאון שנראים מעט מודאגים, לאחר מספר תנועות כושלות מצליחים איווי ואמבריאון להסביר לך שלאפיס ולזולי גרים במקום שנקרא moonlight valley (עמק אור הירח)
לא מזמן, לפני כמה ימים התרחשה סופה נוראית בעמק ושניהם עפו עם הרוח הנה. [/QUOTE]
"זה נורא." אומר להם. "אם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות, רק תגידו. אתם פוקימונים מדהימים, וחשוב לי לעזור לכם בכל מה שתרצו." אומר ואחייך חיוך קל אך דואג.
-
[B]אריאל[/B]
לאפיס ולזולי נראים כי איבדו עניין בשיחה, אחרי הכל הם רק גורים קטנים ומתחילים לשחק יחד, לזולי נושכת את אוזנו של לאפיס שמנסה להתחמק ולנשוך את זנבה של לזולי.
לפתע קול צווחה חדה נשמעת, הגורים מפסיקים לשחק ואתה מביט הצידה אתה רואה אישה בעלת שיער אפרפר רכובה עם גבי הפוקימון סלמנס
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQ6ImlnWY9xts7IwhJdvYfQpWIf5eq8DqaVTVe1ZxAxMmFmM2rXg[/IMG]
''לאפיס ולזולי, אתם באים איתי!'' היא אומרת ומכוונת קרן זהובה שיורה קו זהב דקיק אל עבר זוג הפוקימונים
לאפיס ולזולי קופצים הצידה בהתחמקות ומתנשמים.
-
[quote]אריאל
לאפיס ולזולי נראים כי איבדו עניין בשיחה, אחרי הכל הם רק גורים קטנים ומתחילים לשחק יחד, לזולי נושכת את אוזנו של לאפיס שמנסה להתחמק ולנשוך את זנבה של לזולי.
לפתע קול צווחה חדה נשמעת, הגורים מפסיקים לשחק ואתה מביט הצידה אתה רואה אישה בעלת שיער אפרפר רכובה עם גבי הפוקימון סלמנס
''לאפיס ולזולי, אתם באים איתי!'' היא אומרת ומכוונת קרן זהובה שיורה קו זהב דקיק אל עבר זוג הפוקימונים
לאפיס ולזולי קופצים הצידה בהתחמקות ומתנשמים. [/quote]
"תעזבי אותם!" אומר ואזרוק את הפוכדורים של חברי הצוות. "כולם, תתקפו את האישה עם השיער האפור ותיזהרו מקרנות זהובות שהיא יורה! איווי, אתה נשאר איתי. אמבריאון, את שומרת על שני הגורים שהיא לא תפגע בהם, ותיזהרי גם את!"
-
[b]אריאל[/b]
האישה מביטה בך בזלזול ואומרת ''נראה לך שתעצור אותי? הציידת ג'י!''
''סלמנס קרן על'' היא אומרת בקול קר, סלמנס משתמש בקרן על שפוגעת בסקווירטל, באלבאזור וגרווליט
נראה שוולפיקס לא יכולה עוד לשאת את מראה ההתקפה, היא לא מורידה את הכיסוי שלה כך שהזנב והאוזניים עוד מוסתרים אבל היא תוקפת מבין השיחים בכדור להבה בלי שהציידת תראה שזה בא ממנה
כדור הלהבה פוגע בסלמנס שתוקף חזרה אל מבין העצים בקרן על, צווחה חדה נשמעת, אבל לאחר מכן עוד כדורי להבה מגיעים מבין העצים ופוגעים בסלמנס
הציידת ג'יי משלחת עוד קרן זהובה אל עבר לאפיס ולזולי, אמבריאון מסיטה את הקרן בעזרת כדור צל
-
[quote]אריאל
האישה מביטה בך בזלזול ואומרת ''נראה לך שתעצור אותי? הציידת ג'י!''
''סלמנס קרן על'' היא אומרת בקול קר, סלמנס משתמש בקרן על שפוגעת בסקווירטל, באלבאזור וגרווליט
נראה שוולפיקס לא יכולה עוד לשאת את מראה ההתקפה, היא לא מורידה את הכיסוי שלה כך שהזנב והאוזניים עוד מוסתרים אבל היא תוקפת מבין השיחים בכדור להבה בלי שהציידת תראה שזה בא ממנה
כדור הלהבה פוגע בסלמנס שתוקף חזרה אל מבין העצים בקרן על, צווחה חדה נשמעת, אבל לאחר מכן עוד כדורי להבה מגיעים מבין העצים ופוגעים בסלמנס
הציידת ג'יי משלחת עוד קרן זהובה אל עבר לאפיס ולזולי, אמבריאון מסיטה את הקרן בעזרת כדור צל [/quote]
"כל הכבוד חברים! סקווירטל, באלבאזור, גרוליט, אתם חושבים שתצליחו עוד להילחם?
גארצ'ומפ, אתה הפוקימון בעל הכוח הפיזי הגדול ביותר שלי, אז אתה תטפל בסאלאמנס. ותיזהר מהקרנות הזהובות."
-
[b]אריאל[/b]
וואי אני חפרנית בתגובות היום 0-ם
הציידת ג'יי עדיין עסוקה בהתחמקויות בכדורי הלהבה של וולפיקס אשר מסתתרת בין העצים, לפתע אתה רואה זיק של חוכמה בעיניה של הציידת ג'יי, היא מכוונת את הקרן שלה אל מבין העצים, שום רחש לא נשממע וכודרי הלהבה ממשיכים לבו ''היא פספסה'' אתה חושב בהקלה
''אני עוד יחזור'' אומרת הצידת שהיא רואה שלא תוכל להמשיך בקצב הזה
ונעלמת
לאפיס ולאזולי מתכרבלים אחד ליד השני מעט בפחד, לזולי מתעשטת ראשונה, ומיד אחריה גם לאפיס נראה כי הם להוטים להגעה לביתם
-
[quote]אריאל
וואי אני חפרנית בתגובות היום 0-ם
הציידת ג'יי עדיין עסוקה בהתחמקויות בכדורי הלהבה של וולפיקס אשר מסתתרת בין העצים, לפתע אתה רואה זיק של חוכמה בעיניה של הציידת ג'יי, היא מכוונת את הקרן שלה אל מבין העצים, שום רחש לא נשממע וכודרי הלהבה ממשיכים לבו ''היא פספסה'' אתה חושב בהקלה
''אני עוד יחזור'' אומרת הצידת שהיא רואה שלא תוכל להמשיך בקצב הזה
ונעלמת
לאפיס ולאזולי מתכרבלים אחד ליד השני מעט בפחד, לזולי מתעשטת ראשונה, ומיד אחריה גם לאפיס נראה כי הם להוטים להגעה לביתם [/quote]
זה בסדר אנחנו רגילים:)
"גארצ'ומפ, גרוליט וסקווירטל, תסיירו באזור ותתכוננו לתקוף אותה אם היא תשוב." אני מתיישב ליד הפוקימונים הקטנים ואומר:"הכל בסדר, הסכנה חלפה." אלך לוולפיקס ואשאל לשלומה לפני כן.
-
[b]אריאל[/b]
הייxddd
-
[QUOTE]אריאל
הייxddd
יש פרס לפותח עמוד 40?
"המקום המואר זה הדרך שלכם לחזור למקום ממנו באתם?" אשאל את לאפיס ולאזולי. אם הם אומרים שכן אני אציע ללוות אותם לשם ולהישאר איתם קצת.
-
[B]אריאל[/B]
לא יש ל50
________
לאפיס ולזולי מהנהנים ומסיכמים שתבוא איתם
אתה מעט מפחד ללכת באמצע היער בלילה, אבל מצד שני וולפיקס נמצאת אתך כך שאתה מעט נרגע
אתם מגיעים למקום המואר במהרה, אתה לא רואה שזה מקום מיוחד כמו כל אזור ביער, לאפיס ולזולי מאושרים, לפתע הם נכנסים לתוך עץ תרתי משמע, פשוט עוברים דרכו ונעלמים!
וולפיקס מביטה בעץ בהלם וכך גם אתה ''נו טוב בו כבר!'' אומרת וולפיקס ועוברת גם היא דרך הע
אתה נושם עמוק ועובר גם כן, המראה שמולך כמעט גורם לך להתעלף אזור מלא שדות עמוקים אשר נמצאים בין זוג הרים גדולים ומעוררי התפעלות אשר יוצרים עמק, פוקימונים מוזרים שאתה לא מזהה מסתובים בכל עבר
לאפיס ולזולי מתחילים להתרגש שנשמעת יללה מלמעלה, אתה מביט למעלה ורואה פוקימון נוחת מולך [IMG]http://www.eonlightvalley.com/images/tenraeon.png[/IMG]
הוא מתקרב אל לאפיס ולזולי ומתחיל ללקק אותם בשמחה, הם מתחילים לקפץ על גבו, לנשוך את אוזניו כמשחק.
אתה מבין שהפוקימון הזה הוא בעצם אמא שלהם.
אמא של לאפיס ולזולי מביטה בך בחשדנות, אך לאפיס ולזולי לוחשים לה משהו שמרגיעה אותה
-
[quote]אריאל
לא יש ל50
________
לאפיס ולזולי מהנהנים ומסיכמים שתבוא איתם
אתה מעט מפחד ללכת באמצע היער בלילה, אבל מצד שני וולפיקס נמצאת אתך כך שאתה מעט נרגע
אתם מגיעים למקום המואר במהרה, אתה לא רואה שזה מקום מיוחד כמו כל אזור ביער, לאפיס ולזולי מאושרים, לפתע הם נכנסים לתוך עץ תרתי משמע, פשוט עוברים דרכו ונעלמים!
וולפיקס מביטה בעץ בהלם וכך גם אתה ''נו טוב בו כבר!'' אומרת וולפיקס ועוברת גם היא דרך הע
אתה נושם עמוק ועובר גם כן, המראה שמולך כמעט גורם לך להתעלף אזור מלא שדות עמוקים אשר נמצאים בין זוג הרים גדולים ומעוררי התפעלות אשר יוצרים עמק, פוקימונים מוזרים שאתה לא מזהה מסתובים בכל עבר
לאפיס ולזולי מתחילים להתרגש שנשמעת יללה מלמעלה, אתה מביט למעלה ורואה פוקימון נוחת מולך
הוא מתקרב אל לאפיס ולזולי ומתחיל ללקק אותם בשמחה, הם מתחילים לקפץ על גבו, לנשוך את אוזניו כמשחק.
אתה מבין שהפוקימון הזה הוא בעצם אמא שלהם.
אמא של לאפיס ולזולי מביטה בך בחשדנות, אך לאפיס ולזולי לוחשים לה משהו שמרגיעה אותה [/quote]
"שלום, אני אריק ואני והפוקימונים שלי עזרנו לגורים הנהדרים שלך להתגבר על אויב חזק במיוחד." אומר ואציג את הפוקימונים שלי ואת וולפיקס.
-
[b]אריק[/b]
אתה מציג את עצמך בפני הפוקימון, אמם של הגורים.
היא מנידה בראשה כתודה שלפתע נשמעת צווחה
''שלום'' אומר לך קול מוכר, אתה מסתובב ורואה את הציידת ג'יי!
מאחורייה על כעשרה פלייגונים עומדים אנשים בשחור עם מכשיר שיורה קרן זהובה כמו של הציידת ג'יי!
-
[quote]אריק
אתה מציג את עצמך בפני הפוקימון, אמם של הגורים.
היא מנידה בראשה כתודה שלפתע נשמעת צווחה
''שלום'' אומר לך קול מוכר, אתה מסתובב ורואה את הציידת ג'יי!
מאחורייה על כעשרה פלייגונים עומדים אנשים בשחור עם מכשיר שיורה קרן זהובה כמו של הציידת ג'יי! [/quote]
אני אומר לאמא שלהם: "הם האנשים הרעים. אני צריך שתעזרי לי לנצח אותם. ותיזהרי מהקרנות הזהובות שהם יורים." אני מוציא שוב את כל הפוקימונים שלי ואומר להם לרסק את קרנות הירייה ובמקביל להיזהר שלא יירו בהם.
-
[QUOTE=ttrrtte;1357076][b]ריי[/b]
אתה מוציא את הפוקדע אבל מגלה כי אין שם אפליקציית פלאפון!
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומתקשר לפרופסור דרך הוידאו פון
''שלום ריי! מה קורה במסע שלך?'' הוא שואל
''נהדר לכדתי פוינטה, סאנדייל ויאנמה ואפילו זכיתי בסרט'' אתה אומר בגאווה
''פרופסור איפה אפשר למצא אבן זוהר באזור?'' אתה שואל
''אמ..בוא נראה, אי אפשר למצא אבני זוהר באזור שלך, הן נורא נדירות אבל בעיר החמישית יש מכרה אבני פיתוח תוכל לחפש שם'' אומר הפרופסור
אתה יוצא החוצה ומספר לפו'צ'אינה את דברי הפרופסור, היא מע טמאוכזבת אבל מתאוששת במהירות.
לפתע, אתם שומעים קול יללה מוזר מבין העצים! (איוונט מתחיל!)
[/QUOTE]
"סאנדייל זה עכשיו."אומר ואחכה , לאחר שמי שעושה את הקולות יצא אבדוק אותו בפוקדע ואם הוא פוקימון טוב לפיו אז אומר לסאנדייל להשתמש בנשיכה , אם הוא לא טוב , עדיין אומר לסאנדייל להשתמש בנשיכה , 'אחרי שאתפוס אותו אאמן אותו הרבה כדי שאהיה חזק.' אחשוב .
-
שם: quilavaxd
כינוי במשחק: אנדי וורטהם
גיל במשחק: 10 (אני רק מתחיל במסע)
מראה: אנדי הוא ילד נמוך מהממוצע, בעל שיער בלונדיני, עיינים ירוקות, אוהב ללבוש דברים אדומים, בעל כובע מצחיה אדום שלובש אותו הפוך (המצחיה מאחור). מכנסיים שחורים ונעלי אולסטאר
רקע: אנדי נולד ג'ול, צאצא למשפחת אוק. בגלל זה, אנדי היה ילד די מפורסם בעיר, דבר שהוא לא אהב. כל הילדים רצו להיות איתו אבל הוא רצה להיות לבד. כאשר ראה פוקימונים במעבדה הוא ישר רצה לשחק איתם, כי חשב שפוקימונים הם החברים הכי טובים, הם בחיים לא יעזבו אותך בעת צרה (לעומת בני אדם). כל יום הוא ראה איך ילדים אחרים בני 10 לוקחים את אחד משלושת הפוקימונים שהיה אפשר לקחת. אנדי הכי אהב את צ'יקוריטה. העלה שעל הראש שלה מאוד עניין אותו והוא גם למד רק מההתנהגות שלה לפני שמאמנים לקחו אותה שהיא מאוד נחמדה וקרבית. ביום הולדת העשירי שלו הוא רצה לבחור בצ'קוריטה.
כסף: 300 ש''ח (לא לגעת)
הערות: להירשם, ואני אוכל לתפוס בייגון וסינדקוויל/ קווילבה (את סינדקוויל בביצה וקווילבה איפשהו בדרך ורק אחד מהם).