[QUOTE=Psychic;1332880]כן התחלתי[/QUOTE]
זה לא ליגה של אלופים, זה ליגה של אגדיים..
Printable View
[QUOTE=Psychic;1332880]כן התחלתי[/QUOTE]
זה לא ליגה של אלופים, זה ליגה של אגדיים..
איתי [דניס] חזר מבאן,אבל לא מתכוון לחזור לפורום,מתי תבינו את זה
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1332873]ליאור חזרת?? D:[/QUOTE]
לא, סץם בדקתי אם רותם הביא לי באן לצמיתות.
סיבות לפרישתי במסן/סקייפ.
[quote=monster;1332884]לא, סץם בדקתי אם רותם הביא לי באן לצמיתות.
סיבות לפרישתי במסן/סקייפ.[/quote]
בגלל שלא הרשו לך לפרסם האצ'י?
אם זה באמת הסיבה אז זה סתם תירוץ
[quote=Uzumaki Naruto;1332881]זה לא ליגה של אלופים, זה ליגה של אגדיים..[/quote]
קטנוני החלפתי
א. עזבו את ליאור, אין מה לדבר עם 'פורשים'
ב. רק אמרתם לעומר שאלכס שחרר מבאן, ולא שהייתה כאן מלחמת חורמה ומאמצים כבירים מצדנו שהסתכמו לסרטון שלי ופניות לרותם ואלכס כדי שהם ייצאו מהבאן?
ג. אני שמח שאנשים חזרו אלינו, ועומר אתה אחלה משתמש וועשית כאן הרבה, אבל אם תתחיל שוב לדבר עם אייל כל הכבוד שלי אליך שוב ייעלם. זו הסיבה שבונבנת בכלל. עזוב אותו, פשוט אל תזכיר תשם אייל ותפסיק עם העקיצות שלך כי אתה מדר עליו בכל תגובה כאילו שאתה מאוהב בו!!!!!!!!!! וכולם יודעים את זה. אתה ואייל תמשיכו לגלוש כאן, להנות, לדבר עם חברים, וככה זה יהיה. תוכיח לי שלא נלחמתי סתם להחזיר אותך מהבאן. ונלחמתי.
ד. אני משחק Dm להשראה כי הצהרתי שאולי אכתוב לכם סיפור על משחק קלפים שאמציא שדומה לכל מה שאתם מכירים.
[QUOTE=Kurohige;1332889]א. עזבו את ליאור, אין מה לדבר עם 'פורשים'
ב. רק אמרתם לעומר שאלכס שחרר מבאן, ולא שהייתה כאן מלחמת חורמה ומאמצים כבירים מצדנו שהסתכמו לסרטון שלי ופניות לרותם ואלכס כדי שהם ייצאו מהבאן?
ג. אני שמח שאנשים חזרו אלינו, ועומר אתה אחלה משתמש וועשית כאן הרבה, אבל אם תתחיל שוב לדבר עם אייל כל הכבוד שלי אליך שוב ייעלם. זו הסיבה שבונבנת בכלל. עזוב אותו, פשוט אל תזכיר תשם אייל ותפסיק עם העקיצות שלך כי אתה מדר עליו בכל תגובה כאילו שאתה מאוהב בו!!!!!!!!!! וכולם יודעים את זה. אתה ואייל תמשיכו לגלוש כאן, להנות, לדבר עם חברים, וככה זה יהיה. תוכיח לי שלא נלחמתי סתם להחזיר אותך מהבאן. ונלחמתי.
ד. אני משחק Dm להשראה כי הצהרתי שאולי אכתוב לכם סיפור על משחק קלפים שאמציא שדומה לכל מה שאתם מכירים.[/QUOTE]
באיזה מהשלושה משחקים של DM לGBA אתה משחק?
אביב,ראיתי את הסרטון שלך,צחקתי מכל רגע "פורומון" Xd
קאיג'ודו שואודאון.
עומר- חח, אתה יודע כמה התאמצתי והתאמצנו? אני מתחנן, תהיה ראוי לכך, אתה מסוגל ם:
ליאור פתח משתמש כפול.. לא קשור לאצ'י
והעיקר אחרי זה המציא שזה ניסיון לבדוק אותנו.
-----
אני לא יודע למה אלכס נקט באמצעים טפשיים כלכך
לשחרר את כולם מהבאן זו טעות..
אלון,אם אתה נותן לי באן שוב,על מה הוא יהיה הפעם?
ואביב,אני אשתדל :s
תגיד לי אתה.
[QUOTE=Kurohige;1332889]א. עזבו את ליאור, אין מה לדבר עם 'פורשים'
ד. אני משחק Dm להשראה כי הצהרתי שאולי אכתוב לכם סיפור על משחק קלפים שאמציא שדומה לכל מה שאתם מכירים.[/QUOTE]
אם אתה תרוץ לראשות הממשלה אני מצביע לך D:
עוד פעם מדברים על באנים ?
עומר בונבן בגלל שהוא פתח משתמש כפול, אביב..
אותו המשתמש שלח לי בה"פ "יש לך ד"ש מעומר Xd Xd Xd"
ואותו דבר עומר שלח לי במסן', ואז הוא התחיל לומר לי שאין לי הוכחות לזה והכל, קיצר זה היה הוא.
ועכשיו אם הוא ירצה הוכחות אני אפתח את ההיסטורי במסן' -.-'
פלופי אי אפשר להתעלם מאלכס
הוא יצא טיפש בהורדת הבאנים.
תומר!