-
[QUOTE=Rias Gremory;1352628]אוקי תודה לך.
לא אכפת לי שזה ביפנית, אני משחק בpsp במשחקים יפנים ומסתדר טוב.[/QUOTE]
גם לי אין בעיה, הדבר היחיד שמפריע זה בגלל ה"סטורי מוד" של המשחק הזה
יש לך יענו עולם ויש שלבים שאתה צריך לעבור (קרבות או כל מיני מודים נחמדים אחרים), ובשלבים יש קריטריון מסוים שאתה צריך לעבור כדי לנצח + קריטריון כדי לקבל בונוס שיכול להיות מצוין. וכל זה ביפנית, אז אני אביא לך גם אתר שיש בו את כל הפירוטים של השלבים באנגלית..
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352629]שקדדד נכון loveless זה חמוד? D:[/QUOTE]
כן זה סבבה, אותי זה התחיל לעצבן אבל בתאכלס זה חמדמד ):
ליאור קח: [url]http://www.mediafire.com/?l2q190ecsrn3v9l[/url]
בתוך הראר הזה יש שני רארים אחרים, זה שהשם שלו זה רק מספרים זה הקובץ NDS של המשחק עצמו והשני זה פאטצ' שצריך כדי שזה יפעל. תחלץ הכל ואז תגרור את הקובץ של המשחק על האייקון של הפאטצ', יהיו בלבולים ביפנית ובסוף זה יסיים לעשות. אחר כך אתה יכול לשחק.
-
פושטק פושע עבריין חלאת אדם נמושה אידיוט :(
אף פעם לא ראיתי אדם כל כך מרושע שמעז לעשות דאבל :(
כאילו מאז שאני עשיתי :(
-
[QUOTE=Flupy;1352638]פושטק פושע עבריין חלאת אדם נמושה אידיוט :(
אף פעם לא ראיתי אדם כל כך מרושע שמעז לעשות דאבל :(
כאילו מאז שאני עשיתי :([/QUOTE]
איזו אנרכיה נוראית נוצרה אוי לא עכשיו הפורום הולך להתמוטט :O תכלס זה הכל משום שהפורום לא פעיל בשיט...
-
[QUOTE=מלך השטיחים;1352636]כן זה סבבה, אותי זה התחיל לעצבן אבל בתאכלס זה חמדמד ):
ליאור קח: [url]http://www.mediafire.com/?l2q190ecsrn3v9l[/url]
בתוך הראר הזה יש שני רארים אחרים, זה שהשם שלו זה רק מספרים זה הקובץ NDS של המשחק עצמו והשני זה פאטצ' שצריך כדי שזה יפעל. תחלץ הכל ואז תגרור את הקובץ של המשחק על האייקון של הפאטצ', יהיו בלבולים ביפנית ובסוף זה יסיים לעשות. אחר כך אתה יכול לשחק.[/QUOTE]
D:
לאבלאסס זה מושלם! D:
ואני חולה על zero!
-
התחושה הזו, שבה אני לא צריך לפחד שמא אם אחרי שאני ארפרש אני אראה פתאום משחק חדש לאישור היא כל כך נפלאה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1352647]התחושה הזו, שבה אני לא צריך לפחד שמא אם אחרי שאני ארפרש אני אראה פתאום משחק חדש לאישור היא כל כך נפלאה.[/QUOTE]
הייתה לי את התחושה הזאת פעם~
היא עוברת מהר.. אחריה אתה תרגיש סוג של ריקנות כזאת...
-
[QUOTE=LordAbizi;1352647]התחושה הזו, שבה אני לא צריך לפחד שמא אם אחרי שאני ארפרש אני אראה פתאום משחק חדש לאישור היא כל כך נפלאה.[/QUOTE]
אני מבין שאתה לא מתגעגע לליאון O:
-
[quote=Ritsuka kun;1352648]הייתה לי את התחושה הזאת פעם~
היא עוברת מהר.. אחריה אתה תרגיש סוג של ריקנות כזאת...[/quote]
אני לא חושב. בינתיים כל פעם שאני מרענן אני מפחד לרגע למצוא שם הודעה פרטית חדשה, אבל מיד אני נזכר שאין שום סיבה שתהיה שם הודעה חדשה, ואם תהיה היא בטח לא תהיה כזאתי שמצריכה התייחסות שלי, וההבנה הזו מביאה להקלה.
@מעליי
ככלל, אני לא נוטה להתגעגע לדברים. אולי זה נובע מכך שאני לא מסוגל לעכל פרקי זמן ארוכים.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1352651]אני לא חושב. בינתיים כל פעם שאני מרענן אני מפחד לרגע למצוא שם הודעה פרטית חדשה, אבל מיד אני נזכר שאין שום סיבה שתהיה שם הודעה חדשה, ואם תהיה היא בטח לא תהיה כזאתי שמצריכה התייחסות שלי, וההבנה הזו מביאה להקלה.
@מעליי
ככלל, אני לא נוטה להתגעגע לדברים. אולי זה נובע מכך שאני לא מסוגל לעכל פרקי זמן ארוכים.[/QUOTE]
ושוב, זה לא יישאר לעוד הרבה זמן XD
באיזה שלב, יתחיל לשעמם לך ותרצה לבדוק שוב :P
-
[quote=Ritsuka kun;1352656]ושוב, זה לא יישאר לעוד הרבה זמן XD
באיזה שלב, יתחיל לשעמם לך ותרצה לבדוק שוב :P[/quote]
זה כבר נשמע מרחיק לכת. אני בטוח שאני אמצא לעצמי עיסוקים הרבה יותר מהנים, כמו להתכונן למבחן בפונקציות מרוכבות, למבחן בתורת המידה, ולמבחן בלוגיקה מתמטית, ללמוד תורת הקודים וכיוצא באלו.
-
-
אכן הנה לורד אביזי. אפשר לעזור לך?
-
ערב טוב חברה. עוד מעט אני הולך לסטנד אפ של אורי חזקיה!