[quote=יוסי בניון;1373380]לעזאזל מחר אני מקבל מחשב חדש ):[/quote]
הלוואי עליי, יש לבית שלי חרא מחשב
מה הבעיה בזה...?
הלוואי עליי מחשב משלי בכלל אבל ההורים לא יתנו לי ))):
Printable View
[quote=יוסי בניון;1373380]לעזאזל מחר אני מקבל מחשב חדש ):[/quote]
הלוואי עליי, יש לבית שלי חרא מחשב
מה הבעיה בזה...?
הלוואי עליי מחשב משלי בכלל אבל ההורים לא יתנו לי ))):
לא יודע, כשאני פותח משחק אני יודע בוודאות שהוא לא יגיע לסוף שלו. אני מצידי תמיד מדמיין הרבה מאוד קטעים מתקדמים ומתכנן אותם, אבל אני גם יודע שהם בחיים לא יקרו. במשחק שלי Journey To The Past כשנותר לי רק שחקן אחד, ששיחק כל השנתיים של המשחק, ואחרי שנתיים כבר איבדתי את החשק להמשיך את המשחק, שלחתי לו ה"פ שבו הסברתי לו שאין לי כח יותר למשחק, ושאם הוא רוצה אני אספר לו את כל הסיפור של המשחק. הוא מעולם לא ענה לי, ומשם נעלמו עקבותיו.
[QUOTE=LordAbizi;1373386]לא יודע, כשאני פותח משחק אני יודע בוודאות שהוא לא יגיע לסוף שלו. אני מצידי תמיד מדמיין הרבה מאוד קטעים מתקדמים ומתכנן אותם, אבל אני גם יודע שהם בחיים לא יקרו. במשחק שלי Journey To The Past כשנותר לי רק שחקן אחד, ששיחק כל השנתיים של המשחק, ואחרי שנתיים כבר איבדתי את החשק להמשיך את המשחק, שלחתי לו ה"פ שבו הסברתי לו שאין לי כח יותר למשחק, ושאם הוא רוצה אני אספר לו את כל הסיפור של המשחק. הוא מעולם לא ענה לי, ומשם נעלמו עקבותיו.[/QUOTE]
אביזי!
אביזי!
אני יכול את כל הסיפור של המשחק?
[quote=DarkSide;1373387]אביזי!
אביזי!
אני יכול את כל הסיפור של המשחק?[/quote]
לא הרווחת את הזכות הזו.
[QUOTE=LordAbizi;1373391]לא הרווחת את הזכות הזו.[/QUOTE]
למה?
שיחקתי במשחק שלך. בשני המשחקים שלך והתקדמתי מאוד יפה.
[QUOTE=Brook;1373385]הלוואי עליי, יש לבית שלי חרא מחשב
מה הבעיה בזה...?
הלוואי עליי מחשב משלי בכלל אבל ההורים לא יתנו לי ))):[/QUOTE]
במחשב ההוא יהיה לי ויסטה, אני רגיל כבר לווינדוס 7 ):
אז מה? המשתמש שעליו דיברתי שיחק במשחק שלי שנתיים, גם כשלא נותרו עוד שחקנים, וגם כשהיה די ברור שהמשחק הזה לא הולך לשום מקום. הוא הגיב סך הכל אלף ומשהו הודעות בפורום, נראה לי חצי מהן במשחק שלי. המשתמש: [URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=2112[/URL]
[QUOTE=LordAbizi;1373395]אז מה? המשתמש שעליו דיברתי שיחק במשחק שלי שנתיים, גם כשלא נותרו עוד שחקנים, וגם כשהיה די ברור שהמשחק הזה לא הולך לשום מקום. הוא הגיב סך הכל אלף ומשהו הודעות בפורום, נראה לי חצי מהן במשחק שלי. המשתמש: [URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=2112[/URL][/QUOTE]
אתה רשע אביזי. פשוט רשע.
[quote=DarkSide;1373397]אתה רשע אביזי. פשוט רשע.[/quote]
מעולם לא טענתי אחרת. הדבר הכי רחוק מרשע שטענתי שאני זה "נחמד סלקטיבית". אבל זה לא סותר רשע.
[QUOTE=LordAbizi;1373399]מעולם לא טענתי אחרת. הדבר הכי רחוק מרשע שטענתי שאני זה "נחמד סלקטיבית". אבל זה לא סותר רשע.[/QUOTE]
יופי לך.
אז תפתח עוד מ"ת או תחייה אחד מהמ"תים שלך, משעמם פה :(
אני חושב שמשחק תפקידים כעת יגרום לי יותר סבל מהנאה. וחוץ מזה, ביום ראשון בלילה אני טס לחו"ל, אז לא יהיה לי מספיק זמן עד לשם. אני חוזר באיזה 25 באוגוסט, ואז כולכם תחזרו לבית הספר ויהיה מת פה. אז זה חסר תועלת.
איך אני שונא את זה כשמישהו מתלהב ממשחק ורואה שעוד 5 אנשים בפורום מתלהבים ואז מחליט שצריך לפתוח בשביל זה פורום..
[quote=ヒトカゲ;1373378]חחחחחחחחחח
סבבה.[/quote]
למה חחח?...
סליחה על השאלה המפגרת, אבל
*מי זה יואב?*
[QUOTE=Guns N Roses;1373412]סליחה על השאלה המפגרת, אבל
*מי זה יואב?*[/QUOTE]
[url]http://www.myforum.co.il/member.php?u=11300[/url]