אבל אני שמןן :(
Printable View
אבל אני שמןן :(
[QUOTE=LordAbizi;1399981]אוקיי אז חארון אל ראשיד הציע לי שלום, ואת היאוואתה המשכתי לתקוף וכבשתי אותו לגמרי, והייתי בניקוד שווה לסולימן, אבל היו לי בעיות כלכליות אז לא יכולתי להמשיך לייצר צבא כל כך, ואז סולימן הכריז עליי מלחמה. בינתיים לא כל כך נתקלתי בו, ואני פחות או יותר משמיד ללא אבדות כל יחידה שלו שאני רואה, אבל הוא כבר מוביל עליי ב-400 נקודות, ויש עוד איזה 70 תורות לסיום. אני צריך נס כדי לנצח את זה....[/QUOTE]
אצלי כל הציוויליזציות האחרות שונאות אותי, למה? כי כבשתי עיר מדינה אחת ואחרת הכריזה עלי מלחמה תמידית אסקיה החליטו שלא בא להם לשתף איתי פעולה אז תקפתי אותם אחר כך הם הציעו שלום ל10 תורות (כמובן בתמורה לדברים כגון: כסף סוסים ברזל ועוד והכל שלהם אני רק צריך לא להרוג אותם) הסכמתי ועכשיו כל פעם שאני מדבר עם מישהו (חוץ מהסיאמים החביבים) הם אומרים לי שאני מנהיג צמא דם.... אטזטקים וערבים מפגרים :( אבל בנימה חיובית התחלתי לייצר רובאים ראשונים ואביזי את העיר מדינה שכבשתי כדאי לי להשאיר כבובה או לשעבד לגמרי?
עריכה: בנוסף לכל אני במשבר כלכלי והציוויליזציה שאני משחק היא רוסיה (סתם עובדה)
כי אתה גיזעזי סיביליזציה גיזענית סופה ליפול
[quote=!!!;1399991]אצלי כל הציוויליזציות האחרות שונאות אותי, למה? כי כבשתי עיר מדינה אחת ואחרת הכריזה עלי מלחמה תמידית אסקיה החליטו שלא בא להם לשתף איתי פעולה אז תקפתי אותם אחר כך הם הציעו שלום ל10 תורות (כמובן בתמורה לדברים כגון: כסף סוסים ברזל ועוד והכל שלהם אני רק צריך לא להרוג אותם) הסכמתי ועכשיו כל פעם שאני מדבר עם מישהו (חוץ מהסיאמים החביבים) הם אומרים לי שאני מנהיג צמא דם.... אטזטקים וערבים מפגרים :( אבל בנימה חיובית התחלתי לייצר רובאים ראשונים ואביזי את העיר מדינה שכבשתי כדאי לי להשאיר כבובה או לשעבד לגמרי?
עריכה: בנוסף לכל אני במשבר כלכלי והציוויליזציה שאני משחק היא רוסיה (סתם עובדה)[/quote]
אני משאיר את רוב הערים כבובות, אלא אם כן יש לי עניין מסויים שתהיה לי שליטה בעיר הזו. (למשל אם זו עיר ביבשת חדשה - אז כדי שתהיה לי אפשרות לקנות שם יחידות צבאיות למקרה שתהיה שם פתאום איזו מלחמה, אז אני כובש לגמרי עיר אחת, ואם יש צורך אז עוד). זה שהם קוראים לך צמא דם לא אומר כלום, וזה לא נורא... כן, בדרגות הקושי הקלות כשהם רוצים להפסיק מלחמה הם נותנים לך כמעט את כל המדינה שלהם... לפי מה שקראתי איפשהו, במלחמה הראשונה שלך, הם כן ינסו להציע לך דברים כדי שלא תתקוף אותם שוב, אבל אם אתה תתקוף אותם בעתיד, הם כבר לא יציעו לך שום דבר בהסכם שלום, ויתפשרו אך ורק על "שלום הוגן". את מונטזומה זה כבר גרסא שלישית של CIV שאני חייב לסבול... בציו 3 כנראה שנאתי אותו, לא זוכר, בציו 4 מונטזומה שיגע לי את השכל, ועכשיו גם בציו 5 הוא ממשיך לשגע לי את השכל (במשחק הזה כבשתי את רוב הערים של מונזטומה, ואת הערים של אמריקה שמונטזומה השתלט עליה).
בנוגע למשבר - תבדוק אם יש לך כבישים מיותרים, או אם יש לך יחידות צבאיות ישנות שכבר לא בשימוש ואתה יכול למחוק. תנסה גם בSOCIAL POLICY הבא לקחת משהו שנותן כסף (למשל מוריד את עלות האחזקה של כבישים או של הצבא)
רק רגע... לא אמרת בבוקר שאתה היפנים??
למעשה - מה שסולימן עושה במשחק שלי, זה מה שאני עשיתי במשחק הקודם. הובלתי בניקוד והיה מישהו בפער סביר ממני, אז הכרזתי מלחמה על כל שאר העולם כשאני יודע שאני אכסח אותם בלי רחמים, וכבשתי את כולם בדרך ד יחד צדדית. סולימן כבר נלחם עם בערך כל המדינות ביבשת שלו (שהיא לא היבשת שלי), ואז אני הגעתי ליבשת שלו, סגרתי את פער הניקוד עליו, ולכן הוא הכריז מלחמה גם עליי, אבל הוא לא כל כך מצליח לכבוש אותי, אלא במקום זאת הוא פשוט מוביל עליי טכנולוגית בהרבה. (הוא כבר מכין MECHANIZED ARTILLARY כשאני עדיין לא הגעתי לMODERN ERA)
Witch Hunter מתקדם מהר מדי אני לא עוקב.. קראתי 3 פרקים ומה שהבנתי זה שהגיבור הראשי משתמש בהלווין ובאקדחים כדי להילחם הוא צייד מכשפות, המכשפה האדומה זאת אחותו וקרה משהו לפני שנתיים והיא הפכה למכשפה או משהו.. בפרק הראשון הוא נלחם נגד מישהי שהייתה איתו בכלא היא מכשפה והיה לה עוזר רובוטי מזויף.. האם הבנתי משהו?
[QUOTE=LordAbizi;1400007]אני משאיר את רוב הערים כבובות, אלא אם כן יש לי עניין מסויים שתהיה לי שליטה בעיר הזו. (למשל אם זו עיר ביבשת חדשה - אז כדי שתהיה לי אפשרות לקנות שם יחידות צבאיות למקרה שתהיה שם פתאום איזו מלחמה, אז אני כובש לגמרי עיר אחת, ואם יש צורך אז עוד). זה שהם קוראים לך צמא דם לא אומר כלום, וזה לא נורא... כן, בדרגות הקושי הקלות כשהם רוצים להפסיק מלחמה הם נותנים לך כמעט את כל המדינה שלהם... לפי מה שקראתי איפשהו, במלחמה הראשונה שלך, הם כן ינסו להציע לך דברים כדי שלא תתקוף אותם שוב, אבל אם אתה תתקוף אותם בעתיד, הם כבר לא יציעו לך שום דבר בהסכם שלום, ויתפשרו אך ורק על "שלום הוגן". את מונטזומה זה כבר גרסא שלישית של CIV שאני חייב לסבול... בציו 3 כנראה שנאתי אותו, לא זוכר, בציו 4 מונטזומה שיגע לי את השכל, ועכשיו גם בציו 5 הוא ממשיך לשגע לי את השכל (במשחק הזה כבשתי את רוב הערים של מונזטומה, ואת הערים של אמריקה שמונטזומה השתלט עליה).
בנוגע למשבר - תבדוק אם יש לך כבישים מיותרים, או אם יש לך יחידות צבאיות ישנות שכבר לא בשימוש ואתה יכול למחוק. תנסה גם בSOCIAL POLICY הבא לקחת משהו שנותן כסף (למשל מוריד את עלות האחזקה של כבישים או של הצבא)
רק רגע... לא אמרת בבוקר שאתה היפנים??
למעשה - מה שסולימן עושה במשחק שלי, זה מה שאני עשיתי במשחק הקודם. הובלתי בניקוד והיה מישהו בפער סביר ממני, אז הכרזתי מלחמה על כל שאר העולם כשאני יודע שאני אכסח אותם בלי רחמים, וכבשתי את כולם בדרך ד יחד צדדית. סולימן כבר נלחם עם בערך כל המדינות ביבשת שלו (שהיא לא היבשת שלי), ואז אני הגעתי ליבשת שלו, סגרתי את פער הניקוד עליו, ולכן הוא הכריז מלחמה גם עליי, אבל הוא לא כל כך מצליח לכבוש אותי, אלא במקום זאת הוא פשוט מוביל עליי טכנולוגית בהרבה. (הוא כבר מכין MECHANIZED ARTILLARY כשאני עדיין לא הגעתי לMODERN ERA)[/QUOTE]
כן אבל שיחקתי גרוע אז מחקתי ופתחתי חדשים אצלי אין הרבה איים כי אני בפנגיאה קטנה אז יש איים מעטים ביותר אני פשוט בונה הרבה שווקים כדי לחפות על זה
אילן בינתיים אני הכי חזק בייבשת ואני יכול לכבוש לפחות עוד שתי ציוויליזציות אחרות ואני רק רוצה להגיע לזוף פעם אחת..... אז אני כן שורד אני פשוט מכונת קרב רוצחת ערבים משומנת הייטב
אביזי אתה לא לבד גם אני שונא אטזטקים
שווקים אתה מתכוון Trading Post? כן, זה עוזר, אבל קח בחשבון שזה רק 2 זהב לכזה... זה לא כל כך יעזור לסגור פער של 70 Gold Per Turn שלפעמים אני מגיע אליו. אבל כן, זה הכיוון. אתה יכול גם לנסות לנצח לפי כיבוש ואז החובות שלך לא ישנו דבר.
[QUOTE=LordAbizi;1400020]שווקים אתה מתכוון Trading Post? כן, זה עוזר, אבל קח בחשבון שזה רק 2 זהב לכזה... זה לא כל כך יעזור לסגור פער של 70 Gold Per Turn שלפעמים אני מגיע אליו. אבל כן, זה הכיוון. אתה יכול גם לנסות לנצח לפי כיבוש ואז החובות שלך לא ישנו דבר.[/QUOTE]
אני יכול אבל אני רוצה להגיע לסוף ( אם המוסקטמנים שיש לי עכשיו אני די יכול לחסל את האסקים והאטזטקים
יאללה הולך לישון, מחר יש שוב לימודים למתמטיקה והפעם תוספת-תנ"ך! :-(
יאללה ביי :-(
[QUOTE=Ilan;1400010]Witch Hunter מתקדם מהר מדי אני לא עוקב.. קראתי 3 פרקים ומה שהבנתי זה שהגיבור הראשי משתמש בהלווין ובאקדחים כדי להילחם הוא צייד מכשפות, המכשפה האדומה זאת אחותו וקרה משהו לפני שנתיים והיא הפכה למכשפה או משהו.. בפרק הראשון הוא נלחם נגד מישהי שהייתה איתו בכלא היא מכשפה והיה לה עוזר רובוטי מזויף.. האם הבנתי משהו?[/QUOTE]
כן, הקצב בהחלט מהיר יחסית להרבה מנגות אחרות, אבל אפשר להבין בסוף
יש ארגון של ציידי מכשפות והוא חלק מהם, רק שהוא יותר "מיוחד" כי יש לו משהו שמאפשר שימוש במאנה, ככה האקדחים שלו פועלים והוא מסוגל לתפעל ספורטר (הלאווין) כמעט כמו מכשפה אפשר לאמר. היא הפכה למכשפה והרגה את המורה שלו אתה תבין בהמשך. זאת שהייתה איתו בכלא היא אני יכול להגיד לך אחת המכשפות החזקות והיא מניפולטיבית אז היא רוצה לגרום למשהו בגלל זה היא די בחנה אותו והשתמשה בגושי אבן האלה כאילו הם הספורטר שלה
פשוט תמשיך לקרוא והחלקים מתחברים, מקסימום שאל אותי את פלאפי
[QUOTE=Tasha Godspell;1400027]כן, הקצב בהחלט מהיר יחסית להרבה מנגות אחרות, אבל אפשר להבין בסוף
יש ארגון של ציידי מכשפות והוא חלק מהם, רק שהוא יותר "מיוחד" כי יש לו משהו שמאפשר שימוש במאנה, ככה האקדחים שלו פועלים והוא מסוגל לתפעל ספורטר (הלאווין) כמעט כמו מכשפה אפשר לאמר. היא הפכה למכשפה והרגה את המורה שלו אתה תבין בהמשך. זאת שהייתה איתו בכלא היא אני יכול להגיד לך אחת המכשפות החזקות והיא מניפולטיבית אז היא רוצה לגרום למשהו בגלל זה היא די בחנה אותו והשתמשה בגושי אבן האלה כאילו הם הספורטר שלה
פשוט תמשיך לקרוא והחלקים מתחברים, מקסימום שאל אותי את פלאפי[/QUOTE]
סבבה תודה אמשיך לקרוא אני מקווה שכבר אוכל להבין את העולם בקרוב.. כי כרגע אני לא מבין כמה מושגים כנראה שאקרא 10 פרקים ואז אקרא את הפרק הראשון שוב ככה אני אבין את זה.
המשפט הכי מטומטם בעולם:
"אם כל דבר היה לוקח חצי דקה היינו מסיימים הכול בשנייה!"
אני מביא מישהי חדשה לפורום,כנראה.
[QUOTE=The Stranger;1400036]אני מביא מישהי חדשה לפורום,כנראה.[/QUOTE]
כל עוד היא לא תהיה מעצבנת מה רע?
פאק קראתי את כל הקומיקס הזה הפוך כמו מנגה למה לא אמרתם לי שזה הפוך?!?!? לא פלא שלא הבנתי כלום..
[QUOTE=Ilan;1400037]כל עוד היא לא תהיה מעצבנת מה רע?[/QUOTE]
היא לא מעצבנת, והיא מתה על אנימות.