מה קורה אנשים
Printable View
מה קורה אנשים
[quote=captain happy;1454932]סתם לדעת איך זה קשור?
ותגיב למ""ת[/quote]
כי במקום להכנע לתרוצים כמו הפרעות קשב רטלין וכו' הוא מנסה לקחת את עצמו בידיים ולשלוט בעצמו. זה זה מהות הwill of stone. ואני אגיב בקרוב.
בינתיים תובנה שאני מניח שאני לא אקבל עליה תגובה מעמיקה לעולם:
בניתי את מרטין כדמות שחולקת חולשות מסויימות כמוני, אך איפשרתי למרטין להתגבר על החולשות האלו ולנצח לכאורה את הבעיות שיש לי. אבל כשאני חושב על זה, אז אני מצהיר על זה שאני אדבק באותן בעיות שמרטין לכאורה פתר, ואני שואף לא להתגבר על הבעיות האלו, ואני למעשה מגנה את מרטין על זה שהוא התגבר עליהן. האם זוהי ילדותיות? האם זהו טירוף? האם זה סימן ברור של 'תפסיק לכתוב את הסיפור הזה או שתגמור את חייך בarkham'?? מה אני אמור ללמוד על עצמי מהתופעה הזו...??
שלום
[quote=amitlv;1454917]בדיוק על זה אני מדבר...
מה תעשה בנהיגה?
בעבודה?
אני למשל למות שאני חייב ריטלין אני לא מתקרב לזה!
כי ככה אני מחריך את הגוף שלי לציית לרצונות שלי
וככה יהיה לי יותר קל בעתיד
ומגל אתה לא צריך
כיום כל הרופאים נותנים ריטלין גם אם אתה לא באמת צריך...
זה כבר נהפך לנושא עצוב
כל אדם שני בעולם (או בישראל אני לא ממש זוכר) לוכך ריטלין[/quote]
זה לא כזה חמור...
העובדה שאני לוקח ריטלין פעם פעמיים בחודש באמת תגרום לזה שאני אפתח תלות בו...
ובנוגע לעבודה - גם לאבא שלי יש בעיות קשב וריכוז, וכשיש לו פרויקטים גדולים בעבודה שלו, או פגישות חשובות, הוא לוקח ריטלין.
[quote=pizzablaster;1454946]זה לא כזה חמור...
העובדה שאני לוקח ריטלין פעם פעמיים בחודש באמת תגרום לזה שאני אפתח תלות בו...
ובנוגע לעבודה - גם לאבא שלי יש בעיות קשב וריכוז, וכשיש לו פרויקטים גדולים בעבודה שלו, או פגישות חשובות, הוא לוקח ריטלין.[/quote]
יש פיתרונות טבעיים שלא מחייבים לקחת רטלין ראיתי כתבה על זה
אני לא לוקח רטלין אבל מי שצריך עדיף תרופות טיבעיות
[quote=togfi;1454948]יש פיתרונות טבעיים שלא מחייבים לקחת רטלין ראיתי כתבה על זה
אני לא לוקח רטלין אבל מי שצריך עדיף תרופות טיבעיות[/quote]
אני יודע שיש פתרונות טבעיים, אבל הם יקרים בטירוף.
וחוץ מזה, אין לי בעיה להתרכז בדברים שמעניינים אותי, בהם אני דווקא אובר-מרוכז. זה למה בחלק מהמקצועות אני מוציא מאיות בלי להתאמץ, ובמקצועות אחרים אני חורש לקראת מבחנים ובקושי מגרד את השמונים וחמש (שזה גם לא כזה נורא).
תגיבו בנושא שלי השקעתי קצת p:
טוב שמישהו יגיד כבר משהו מפגר/משהו שנוי במחלוקת/משהו שמהווה סיבה להכניס את הפורום לתקופת מאסר כדי שאני אוכל לצטט אותו כבר...
משעמם לי....
[quote=bugoji1;1454956]טוב שמישהו יגיד כבר משהו מפגר/משהו שנוי במחלוקת/משהו שמהווה סיבה להכניס את הפורום לתקופת מאסר כדי שאני אוכל לצטט אותו כבר...[/quote]
מוסר השכל
בן אדם אוכל עכבר עכבר אוכל חתול חתול אוכל כלבלב כלבלב אוכל ג'וק ג'וק אוכל בן אדם!
טוב משמעמם גם לי אז אני מתחיל חידוני תמונות:כל אחד שם תמונה ואז עושה סימן פלוס ושם עוד תמונה ואומר מה יוצא. אני מתחיל:
[IMG]http://www.lifemusic.co.il/files/singers/more1/big/1248870763u63TB.jpg[/IMG]+[IMG]http://blog.tapuz.co.il/EMYF/images/751180_15.jpg[/IMG]=[IMG]http://www.net-games.co.il/profile_pictures/bc7b105d24f4.jpg[/IMG]
[quote=bugoji1;1454956]טוב שמישהו יגיד כבר משהו מפגר/משהו שנוי במחלוקת/משהו שמהווה סיבה להכניס את הפורום לתקופת מאסר כדי שאני אוכל לצטט אותו כבר...[/quote]
"למה אנשים משקרים? הסיבה היא לא רק בגלל סכסוכים. אנשים משקרים כי הם רוצים משהו. עולם כמות שהוא לא יביא שינוי. לא קוראים לכך לחיות. זה שקול לעולם של זכרונות, זה עולם מת וסגור. אני לא רוצה זאת."
"זה דבר טוב שכל אלו שהתפזרו יוכלו להתאחד שוב. תוכל להיות יחד עם אלו שמתו."
"אז אלו הם פני הדברים. שניכם מאמינים שעולם מהסוג הזה הוא דבר טוב. אך זהו דבר טוב שאתם כופים על אחרים. אין זה שונה מרשע."
"היום בו כולם יבינו יגיע."
"הוא לא! יש רק דבר אחד שברור כרגע! אתם סבורים שכוונתוכים בנוגע למה שעשיתם לי היו טובות. אך שניכם... נטשתם אותי!"
"זה היה כדי להגן - "
"למה לא עצרתן את המלחמה בין בריטניה ליפן?! שניכם שמתם את התכנית בעדיפות כה גבוה שזה לא שינה עוד אם אנחנו חיים או מתים. זה למה ננטשנו, והתרוץ היחיד שסיפקתם היה כזה שסיפק את עצמכם!"
"זה לא היה כך."
"הרגע הודידת בזה! ניתן להתאחד עם אלו שמתים! אתם אפילו לא חושבים על העתיד!"
"העתיד נח אחרי צומת רגנרוק... העולם הנחמד שרציתם.."
"לא! העולם שאתם מדברים עליו הוא כזה שיהיה נחמד רק אליכם. בעולם שבו אנחנו רוצים בני אדם יוכלו להיות נחמדים זה לזה."
"אז מה? צומת רגנרוק כבר החל."
"לך תדע, אחרי הכל אני הוא אפס, איש הניסים!"
נסתפק בזאת בינתיים.
[QUOTE=LordAbizi;1454961]"למה אנשים משקרים? הסיבה היא לא רק בגלל סכסוכים. אנשים משקרים כי הם רוצים משהו. עולם כמות שהוא לא יביא שינוי. לא קוראים לכך לחיות. זה שקול לעולם של זכרונות, זה עולם מת וסגור. אני לא רוצה זאת."
"זה דבר טוב שכל אלו שהתפזרו יוכלו להתאחד שוב. תוכל להיות יחד עם אלו שמתו."
"אז אלו הם פני הדברים. שניכם מאמינים שעולם מהסוג הזה הוא דבר טוב. אך זהו דבר טוב שאתם כופים על אחרים. אין זה שונה מרשע."
"היום בו כולם יבינו יגיע."
"הוא לא! יש רק דבר אחד שברור כרגע! אתם סבורים שכוונתוכים בנוגע למה שעשיתם לי היו טובות. אך שניכם... נטשתם אותי!"
"זה היה כדי להגן - "
"למה לא עצרתן את המלחמה בין בריטניה ליפן?! שניכם שמתם את התכנית בעדיפות כה גבוה שזה לא שינה עוד אם אנחנו חיים או מתים. זה למה ננטשנו, והתרוץ היחיד שסיפקתם היה כזה שסיפק את עצמכם!"
"זה לא היה כך."
"הרגע הודידת בזה! ניתן להתאחד עם אלו שמתים! אתם אפילו לא חושבים על העתיד!"
"העתיד נח אחרי צומת רגנרוק... העולם הנחמד שרציתם.."
"לא! העולם שאתם מדברים עליו הוא כזה שיהיה נחמד רק אליכם. בעולם שבו אנחנו רוצים בני אדם יוכלו להיות נחמדים זה לזה."
"אז מה? צומת רגנרוק כבר החל."
"לך תדע, אחרי הכל אני הוא אפס, איש הניסים!"
נסתפק בזאת בינתיים.[/QUOTE]
WTF?!:what::what::what::O
[quote=bugoji1;1454962]wtf?!:what::what::what::o[/quote]
היפופוטם זה פיל אחרי ניתוח פלסטי
נו, מי מכיר אותי מספיק טוב כדי להגיד מאיפה זה?