[QUOTE=Chucky;1471334]שלום לכולם[/QUOTE]
אחחחחח מור יא חתיך
Printable View
[QUOTE=Chucky;1471334]שלום לכולם[/QUOTE]
אחחחחח מור יא חתיך
[QUOTE=YoRt3m;1471333]השיקולים שלי לא כלכליים. אין אפילו פרסומת אחת כך שאין שום סיכוי שאני מרוויח אגורה מהאתר.
גם כשהיו פרסומות לא הייתי מרוויח יותר מ-2 שקל לחודש. (לפני הוצאות)[/QUOTE]
אני אשמח לדעת מה מניע אותך מלהשאיר את הפורום עם אתה לא מרוויח שקל שחוץ מיזה אני לא רואה סיבה אחת..
אתה יכול לשלוח לי אפילו בפרטי אני מסוקרן..
[QUOTE=Archangel;1471342]אני אשמח לדעת מה מניע אותך מלהשאיר את הפורום עם אתה לא מרוויח שקל שחוץ מיזה אני לא רואה סיבה אחת..
אתה יכול לשלוח לי אפילו בפרטי אני מסוקרן..[/QUOTE]
הקמתי את האתר הזה, מבחינתי יש לו ערך סנטימנטלי ואני 'אוהב' אותו. אם זה תלוי בי הוא יישאר לנצח נצחים 3>
[QUOTE=YoRt3m;1471343]הקמתי את האתר הזה, מבחינתי יש לו ערך סנטימנטלי ואני 'אוהב' אותו. אם זה תלוי בי הוא יישאר לנצח נצחים 3>[/QUOTE]
אהבתי את הגישה שלך. תישאר איתה לגבי כל דבר בחיים (:
היי
[QUOTE=Amitlv;1471324]לא חסר...
[URL]http://thepiratebay.se/torrent/11271933/Sid.Meiers.Civilization.Beyond.Earth-RELOADED[/URL]
באהבה ממני אליך[/QUOTE]
לא הורדת שום דבר חוץ מזה? כי אחרי שאני מתקין ומנסה להפעיל הוא אומר שחסר לי איזשהו dll.
[QUOTE=LordAbizi;1471348]לא הורדת שום דבר חוץ מזה? כי אחרי שאני מתקין ומנסה להפעיל הוא אומר שחסר לי איזשהו dll.[/QUOTE]
כתוב שם איך להתקין...
אני לא הורדתי כולם
אני תמיד אוהב ללכת לנושאים ישנים, נודים ישנים ודברים כאלה חחח
אז זה טוב שהפורום לא נסגר
אגב רותם, למקרה שחלילה יקרה משהו לפורום, יש לי דרך נגיד לשמור במחשב כל מיני נושאים ודברים כאלה?
[QUOTE=Amitlv;1471349]כתוב שם איך להתקין...
אני לא הורדתי כולם[/QUOTE]
מוזר... טוב אולי אני אחפש פשוט הורדה אחרת לזה בהמשך.
סמוקר? יש תאריך לפתיחת המשחק?
[QUOTE=totodile;1471353]סמוקר? יש תאריך לפתיחת המשחק?[/QUOTE]
אני הבטחתי לחכות לטופס של עמית.
[QUOTE=Smoker;1471356]אני הבטחתי לחכות לטופס של עמית.[/QUOTE]
השניה שלחתי לך הודעה על זה חחחחח
[QUOTE=Amitlv;1471357]השניה שלחתי לך הודעה על זה חחחחח[/QUOTE]
הרגע קראתי אותה~
בזמן שאני מחכה לקבל תשובה ממנהל חת"ם בקשר למ"ת חדש שאני רוצה לפתוח יש טעם להחיות אחד מהמשחקים הישנים שלי? ניסיתי כבר פעם אחת ולא הלך כל כך אז הפעם אני רוצה לוודא אם שווה את המאמץ...
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471361]בזמן שאני מחכה לקבל תשובה ממנהל חת"ם בקשר למ"ת חדש שאני רוצה לפתוח יש טעם להחיות אחד מהמשחקים הישנים שלי? ניסיתי כבר פעם אחת ולא הלך כל כך אז הפעם אני רוצה לוודא אם שווה את המאמץ...[/QUOTE]
אל תחכה לתשובה ממנהל חת"ם שלא פעיל במיוחד ופשוט תפתח את המשחק.