-
[FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"אם אתה לא צריך אותה יותר" אומרת בחיוך ואתה זורק לה את הפוקדור של אילומיס. אילמויס נפרדת ממך והולכת עם המאמנת שלה לתוך הצללים של היער, משאירות אותך לבדך מאחור.
אתה מסתכל לעבר הפוקימונים שלך ומחייך אליהם באושר ובכך אתם מתחילים ללכת לעבר מעמקי היער.
לאחר רבע שעת הליכה, אתה מבחין בפוקימון צהוב ועגלגל מקפצץ לו בהמשך הדרך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/70.gif[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
כבר הלכת על מתאם :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נעים מאוד אלון" אומר לך ברצינות "אני האמת הולך גם בעצמי לעבר היער לפי שמועות ששמעתי ישנה שם קבוצה דיי גדולה של הצללים. וכמדומני שאחוות האחים אף הם מסתובבים שם. משהו ביער הזה קורא לתנועות האלה להגיע לשם, ואני הולך לגלות מה! כנראה זה בגלל הסיפורים שמספרים על היער הזה" מוסיף בקול רציני ומעט מהורהר.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488579][FONT=verdana]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נעים מאוד אלון" אומר לך ברצינות "אני האמת הולך גם בעצמי לעבר היער לפי שמועות ששמעתי ישנה שם קבוצה דיי גדולה של הצללים. וכמדומני שאחוות האחים אף הם מסתובבים שם. משהו ביער הזה קורא לתנועות האלה להגיע לשם, ואני הולך לגלות מה! כנראה זה בגלל הסיפורים שמספרים על היער הזה" מוסיף בקול רציני ומעט מהורהר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
יאללה אז לתאם.
אבל שהפוקימונים שלי יהיו חזקים, לא רק יפים 3:
--
"אם כך, בוא נלך ביחד אל היער." אומר לבראד, ואתחיל להתקדם איתו ועם סקיפלום.
"אז מה הסיפורים הללו, שמספרים על היער?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488579][FONT=verdana][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"אם אתה לא צריך אותה יותר" אומרת בחיוך ואתה זורק לה את הפוקדור של אילומיס. אילמויס נפרדת ממך והולכת עם המאמנת שלה לתוך הצללים של היער, משאירות אותך לבדך מאחור.
אתה מסתכל לעבר הפוקימונים שלך ומחייך אליהם באושר ובכך אתם מתחילים ללכת לעבר מעמקי היער.
לאחר רבע שעת הליכה, אתה מבחין בפוקימון צהוב ועגלגל מקפצץ לו בהמשך הדרך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/70.gif[/IMG].[/COLOR]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נעים מאוד אלון" אומר לך ברצינות "אני האמת הולך גם בעצמי לעבר היער לפי שמועות ששמעתי ישנה שם קבוצה דיי גדולה של הצללים. וכמדומני שאחוות האחים אף הם מסתובבים שם. משהו ביער הזה קורא לתנועות האלה להגיע לשם, ואני הולך לגלות מה! כנראה זה בגלל הסיפורים שמספרים על היער הזה" מוסיף בקול רציני ומעט מהורהר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
לא לוכד פוקימונים מפותחים 3:
~~~
"ספירו אתה מוכן?" אשאל אותו "קפוץ עליו בניקור, מהר!"
-
[FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"מספרים שלפני כמה שנים.. לא יודע אולי 20-30 שנים בערך היה קרב ענקי ביער. שלושה פוקימונים לא מזוהים הגיעו והתחילו להשמיד את המקום. אף אחד לא ידע מאיפה הם באו, או למה דווקא לכאן, אבל זה קרה" מתחיל לומר לך בזמן שאתם יוצאים מהעיר ועוברים בדרך קצרה וצחיחה ומתקדמים לעבר יער עבות ואפל, פראי למראה אבל אתה שקוע מידי בסיפור של בראד "בכל מקרה, זה היה קרב קטלני. חלק מהעדויות אמרו שהיו חמישה צעירים אחראיים לקרב הענקי הזה, אבל אלה בעיקר שמועות וחילופי דברים. בכל מקרה.." ממשיך לספר לך כשאתם נכנסים לאפלת היער ובשניות מתחיל להיות לך קר "אז הקרב הזה הצליח להשמיד כמה ערים שהיו פה ושרפו כמה דרכים חשובות. ואז בלהט הקרב סלבי אחד הגיע משום מקום ובאור גדול העלים את כולם. לא ידוע מה קרה מאז, אבל מאז החורשה הקטנה שהייתה פה צמחה בשניות ליער העבות הזה ועד היום אנשים מספרים שישנה עיר הרוסה איפשהו ביער ושחלק טוענים שיש פה מקדש תואם לסלבי כמו שיש בג'וטו" מספר לך הכל בראד בדיוק כשגוש פרווה סגול עם עיניים אדומות בוהקות מקפצץ לצד הדרך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/48.gif[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אל תאיים עליי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את ספירו, והוא נוסק במהירות לעבר וייפינבל ומקורו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והוא מנקר את הפוקימון בחיתוך חזק.
הוייפינבל מסתובב במהירות ושולח גפן ארוכה וירוקה מבין עליו ומצליף במיומנות ובדיוק בספירו בדיוק בגבו וגורם לו ליפול על אדמת היער הקשה.[/COLOR][/FONT]
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1488596][/FONT][FONT=verdana][FONT=arial][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"מספרים שלפני כמה שנים.. לא יודע אולי 20-30 שנים בערך היה קרב ענקי ביער. שלושה פוקימונים לא מזוהים הגיעו והתחילו להשמיד את המקום. אף אחד לא ידע מאיפה הם באו, או למה דווקא לכאן, אבל זה קרה" מתחיל לומר לך בזמן שאתם יוצאים מהעיר ועוברים בדרך קצרה וצחיחה ומתקדמים לעבר יער עבות ואפל, פראי למראה אבל אתה שקוע מידי בסיפור של בראד "בכל מקרה, זה היה קרב קטלני. חלק מהעדויות אמרו שהיו חמישה צעירים אחראיים לקרב הענקי הזה, אבל אלה בעיקר שמועות וחילופי דברים. בכל מקרה.." ממשיך לספר לך כשאתם נכנסים לאפלת היער ובשניות מתחיל להיות לך קר "אז הקרב הזה הצליח להשמיד כמה ערים שהיו פה ושרפו כמה דרכים חשובות. ואז בלהט הקרב סלבי אחד הגיע משום מקום ובאור גדול העלים את כולם. לא ידוע מה קרה מאז, אבל מאז החורשה הקטנה שהייתה פה צמחה בשניות ליער העבות הזה ועד היום אנשים מספרים שישנה עיר הרוסה איפשהו ביער ושחלק טוענים שיש פה מקדש תואם לסלבי כמו שיש בג'וטו" מספר לך הכל בראד בדיוק כשגוש פרווה סגול עם עיניים אדומות בוהקות מקפצץ לצד הדרך [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/48.gif[/IMG].[/COLOR][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
"הו וואו.." אמלמל למשמע סיפורו של בראד, "בהחלט סיפור מעניין."
לאחר מכן, אוציא את הפוקידע שלי ואברר מי הוא הפוקימון, סתם לידע כללי.
לא אייחס אליו חשיבות רבה, ואמשיך עם בראד בדרכי. "סקיפלום, מה דעתך על היער?" אשאל אותה.
-
[COLOR=#cc0033][FONT=verdana][B]אלון-[/B]
"לדעתי מה שקרה ביער קשור לתנועות האלה" אומר לך בראד בזמן שאתם מתעלמים מוינונט וממשיכים לצעוד ליער. אתה מסתכל על סקיפלום והיא נראית כאילו היא בבית. אין ספק שהיער זו הטריטוריה החזקה שלך "אז למה פוקימוני עשב?" שואל אותך בראד בהרמת גבה "יש כל כך הרבה סוגים.. אתה רוצה להיות בסוף מנהיג מכון או משהו?" שואל.[/FONT][/COLOR]
-
[FONT=arial][quote=ritsuka kun;1488602][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"לדעתי מה שקרה ביער קשור לתנועות האלה" אומר לך בראד בזמן שאתם מתעלמים מוינונט וממשיכים לצעוד ליער. אתה מסתכל על סקיפלום והיא נראית כאילו היא בבית. אין ספק שהיער זו הטריטוריה החזקה שלך "אז למה פוקימוני עשב?" שואל אותך בראד בהרמת גבה "יש כל כך הרבה סוגים.. אתה רוצה להיות בסוף מנהיג מכון או משהו?" שואל.[/COLOR][/quote]
[/FONT]"למה פוקימוני עשב?" אחזור על השאלה, ואתחיל להרהר בראשי.
"לא לא.. אין לזה קשר להנהגת מכון, אף על פי שזה נשמע מעניין" אסביר לבראד.
"אני מניח שאני פשוט מתחבר אליהם יותר. תבין.. כל אחד מהם כזה מיוחד, והמתקפות שלהם מגוונות ושונות. זה לא כמו פוקימוני אש, שבכל התקפה- היא תהיה מורכבת מהאש. זה לא כמו פוקימוני המים, שבכל התקפה- תהיה בה את אותה מולקולת h2o. פוקימוני העשב.. יודעים מתקפות מגוונות, כמו קליע הזרעים של סקיפלום, או עלי התער של סנפלורה" אסביר לבראד.
"ובכללי.. עשב מסמל צמיחה, גדילה, אני מניח שאני פשוט מתחבר לאלמנט הזה" אומר, מחויך מכך שהצלחתי להבין בעצמי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488531][FONT=verdana]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-
[/B]העלים הצומחים על שתי ידיו נמתחים ומתחילים לזהור ולהתחדד ומצליב אותם במהירות נגד זנבה הבוהק של סוייפר, אשר מצליפה בו כמו שוט לעברו. שני הפוקימונים נראים שקולים בכוחותיהם, ונראה שאף אחד מהם לא מתכוון לזוז אפילו סנטימטר. לפתע גופה של סוויפר מתחיל לזהור באדום בוהק והיא יוצרת קשר עין עם גרובייל. אתה מנסה להבין מה הולך ומורה לו להשתמש במשרוקית עשב. העלים שלו נכבים והוא מתהלך כמו זומבי, מבולבל ונפגע בזנב הברזל של סוויפר בדיוק בראשו.
'מה זה היה?' אתה חושב לעצמך בפליאה ובכעס ובודק בפוקידע שלך ומגלה שסוויפר השתמש בריברוב swagger. 'זה לא טוב' אתה חושב לעצמך אבל חושב לעצמך שיש איזה יתרון לזה, אבל לא נזכר במה. בינתיים גרובייל וסוויפר מתנגשים אחד בשנייה בקול חבטה עזה.
המצב לא נראה טוב והסוויפר הזאת לא מוכנה להיכנע.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'מממ... חייבים לסיים עם זה. אי אפשר למשוך את זה עוד הרבה!' אחשוב לעצמי, מעט מתוסכל. אחשוב מעט ואז אפקוד עליו "גרובייל בוא ננסה ללכת על מהירות! רוץ סחור סחור מהר ככל שתוכל וכמו נינג'ה, לסירוגין כנס לאמצע ותקוף בחבטות זעם".
לאחר כמה חבטות, כשארגיש שהיא מתחילה לקלוט את העניין אומר "קפוץ פנימה אך מהר השתטח מטה, התגלגל וזנק על גבה! אחוז בה בידך האחז והטח בפניה על להב בכל העצמה!"
-
[FONT=verdana][COLOR=#cc0033][B]אלון-[/B]
"הבנתי. רעיון יפה אני חושב שזה משהו מיוחד.. לרוב המאמנים שפגשתי הם רוצים להתמחות בסוג מסוים בשביל הנהגת מכון או להגיע למשהו מעל כמו הרביעייה האיליט. נגיד אן, אחת מהרביעייה היא חברה מאוד טובה שלי" אומר לך בראד ומחייך בזמן שאתם חוצים קרחת יער קטנה. אתה מבחין בפינה ליד גזע עץ נובל פוקימון קטן וכתום ששתי פטריות צומחות על גבו [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/46.gif[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
גרובייל מתחיל לרוץ במהירות סביב סוויפר שמלחששת בזעם ומנסה לא פעם להצליף בו עם זנבה, אבל גרובייל מהיר יותר ומצליח להכות אותה בכפו בכעס מספר פעמים, עד שהיא מצליחה לחסום את המתקפה שלו. זה האות שלו לעבור לשאר התוכנית שלך והוא מתגלגל על האדמה ומזנק במהירות מתחת לזנבה ונוחת על גבה, דוחף בכוח את בטנה על האדמה ובתנועת שיסוף אחת, מחסל אותה במקום.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488612][FONT=verdana]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
גרובייל מתחיל לרוץ במהירות סביב סוויפר שמלחששת בזעם ומנסה לא פעם להצליף בו עם זנבה, אבל גרובייל מהיר יותר ומצליח להכות אותה בכפו בכעס מספר פעמים, עד שהיא מצליחה לחסום את המתקפה שלו. זה האות שלו לעבור לשאר התוכנית שלך והוא מתגלגל על האדמה ומזנק במהירות מתחת לזנבה ונוחת על גבה, דוחף בכוח את בטנה על האדמה ובתנועת שיסוף אחת, מחסל אותה במקום.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
מאדאפקההה... סיימנו איתה!:32_1:
~~~
"הו כן!!!" אצהל בגאווה. "גרובייל אין מה לאמר, אתה פשוט מיוחד במינך!" אשבח אותו בשמחה. אסתכל בו ואחשוב לעצמי 'איזה יופי, אנחנו ממש הופכים ומשתפרים. גרובייל שלי הפך ליריב קשה לכל הנקרה בדרכנו. וגם ספינראק משתפר מאוד' ואחייך אליו.
אך אז אנער את ראשי, אחדול מלחלום בהקיץ ואקרא לו "בוא חבר! בוא נתחפף מפה ליפני שהיא תתעורר המרשעת" ואלך איתו לכיוון המערה שכאן שידי על גבו וידו על גבי. (וואלה קטע מגניב)
-
[FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
אתה וגורבייל מסתלקים משם במהירות ידך על גבו ואתם נכנסים למערה החשוכה, לא לפני שאתה מבחין במבנה קטן ונטוש למראה ממש לצד הכניסה ועליו מתנוסס השלט 'מכון'.
אתה מחליט להתעלם ממנו לעכשיו ונכנס עמוק יותר לתור המערה. אחרי כמה דקות של הסתגלות לחשכה, אתה מבחין בלהקת פוקימונים כחולים וקטנים עפים במהירות מתוך המערה החוצה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/41.gif[/IMG].
אתה מחליט להתעלם מהם וממשיך פנימה, עמוק יותר לתוך המערה וטיפה מהסס להמשיך מכיוון ששני הפוקימונים שלך יחסית פצועים מהקרב מול סוויפר. אחרי כמה דקות במערה אתה מבחין בשלולית סגולה, מסריחה בטירוף ולוקח לך כמה שניות להבין שזה גריימר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/88.gif[/IMG].
[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488615][FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
אתה וגורבייל מסתלקים משם במהירות ידך על גבו ואתם נכנסים למערה החשוכה, לא לפני שאתה מבחין במבנה קטן ונטוש למראה ממש לצד הכניסה ועליו מתנוסס השלט 'מכון'.
אתה מחליט להתעלם ממנו לעכשיו ונכנס עמוק יותר לתור המערה. אחרי כמה דקות של הסתגלות לחשכה, אתה מבחין בלהקת פוקימונים כחולים וקטנים עפים במהירות מתוך המערה החוצה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/41.gif[/IMG].
אתה מחליט להתעלם מהם וממשיך פנימה, עמוק יותר לתוך המערה וטיפה מהסס להמשיך מכיוון ששני הפוקימונים שלך יחסית פצועים מהקרב מול סוויפר. אחרי כמה דקות במערה אתה מבחין בשלולית סגולה, מסריחה בטירוף ולוקח לך כמה שניות להבין שזה גריימר [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/88.gif[/IMG].
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אתעלם מהם ואמשיך להסתובב, אנסה לקלוט בעיניי עוד פוקימוני רעל. שלא אצא מפה בידים ריקות. תוך כדי שאסתובב אהרהר במוחי "מכון? כאן?! לא שמעתי על המקום הנסתר הזה מעולם.. אז מכון?!?"
-
[COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
עדיין המכון שבחוץ מתהרהר במוח אתה נתקל במשהו מועד אחורנית. אתה מרים את מבטך ורואה שזאת אישה, חמורת סבר למראה ונראה שהיא פשוט עומדת באמצע המערה מסתכלת סביב [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7123/photoshop3.png[/IMG]
"תזהר ילד!" כמעט צורחת עליך בזמן שעוד להקת זובאטים מרחפת מעליכם. "איך מצאת את המקום הזה?" שואלת ונראה שהיא מחזיקה את זעמה בתוכה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1488617][COLOR=#000000][FONT=verdana][B]אוסטין-[/B]
עדיין המכון שבחוץ מתהרהר במוח אתה נתקל במשהו מועד אחורנית. אתה מרים את מבטך ורואה שזאת אישה, חמורת סבר למראה ונראה שהיא פשוט עומדת באמצע המערה מסתכלת סביב [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7123/photoshop3.png[/IMG]
"תזהר ילד!" כמעט צורחת עליך בזמן שעוד להקת זובאטים מרחפת מעליכם. "איך מצאת את המקום הזה?" שואלת ונראה שהיא מחזיקה את זעמה בתוכה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אביט בה מבוהל מעט, נערה מפחידה שכזאת בצל נוף של מערה נוטפת וחבורת זובטים סביבנו... קצת קריפי.
אך כטיפוס לבנאדם שליו שכמוני, אתיישב על אחוריי מרווך עם ידיים לצדדים ורגליים שמוטות. אומר בכנות "האמת שסתם הסתובבתי... היער הזה סבוך וגדול. בין השיחים פה קרוב תקפה אותי סוויפר ענקית ולאחר הקרב התגלתה אליי המערה הזאת"
לאחר שניות מספר אוסיף "למה? אם מותר לי לשאול, אסור לי להיות כאן? זהו שטח פרטי?" ואתבונן במבט חשדן מאוד.
-
[QUOTE]לוקאס-
אל תאיים עליי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את ספירו, והוא נוסק במהירות לעבר וייפינבל ומקורו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והוא מנקר את הפוקימון בחיתוך חזק.
הוייפינבל מסתובב במהירות ושולח גפן ארוכה וירוקה מבין עליו ומצליף במיומנות ובדיוק בספירו בדיוק בגבו וגורם לו ליפול על אדמת היער הקשה.[/QUOTE]
תיזהר ממני
אני רואה אתם עושים פה קרחנות בזמן שאני משחק אמרלד
~~~
"ספירו קום מהר ותעוף עליו בזמן שאתה זז מצד לצד שלא יוכל להתרכז בך, כשאתה קרוב אליו תתפוס אותו ברגליים שלך ותן לו מלא ניקורים" אומר לו