אל תטוסו בבריטיש ... פשוט לא.
קלקלו לי את הטיול עכשיו בזה שדחו את הטיסה מ7 בבוקר ללונדון ל8 בערב
Printable View
אל תטוסו בבריטיש ... פשוט לא.
קלקלו לי את הטיול עכשיו בזה שדחו את הטיסה מ7 בבוקר ללונדון ל8 בערב
[QUOTE=NCIS;1486374]אל תטוסו בבריטיש ... פשוט לא.
קלקלו לי את הטיול עכשיו בזה שדחו את הטיסה מ7 בבוקר ללונדון ל8 בערב[/QUOTE]
גם האוכל שם מריח כמו קיא
[QUOTE=The Charetard;1486375]גם האוכל שם מריח כמו קיא[/QUOTE]
מי בכלל אוכל בטיסות כאלו? אני יושן כל הטיסה.
מזל שסידרנו טיסה קצת יותר מוקדמת ובמקום ב8 בערב נמריא בסביבות 5.
מקווה שאכשהו יצליחו לסדר לנו עוד יום בלונדון עם טיסה חזרה בתקווה שיהיה מקום.
[QUOTE=NCIS;1486376]מי בכלל אוכל בטיסות כאלו? אני יושן כל הטיסה.
מזל שסידרנו טיסה קצת יותר מוקדמת ובמקום ב8 בערב נמריא בסביבות 5.
מקווה שאכשהו יצליחו לסדר לנו עוד יום בלונדון עם טיסה חזרה בתקווה שיהיה מקום.[/QUOTE]
איך אפשר לישון עם הריח של האוכל זה מטריף אותי מזל שאני יותר נגעל להקיא אז אני גם לא מקיא
@Ritsuka^kun מה קרה עם טסה שכחה אותי? שתבוא לחלץ אותי :(
אני לא יודע על מה אתה מדבר בשתי טיסות (אני חושב; הלוך וחזור ללונדון) שהיו לי איתם לא מצאתי שום דבר רע.
then again, כדי שאני אגבש דעה על משהו צריך שיקרה טורנדו או משהו כזה.
@LordAbizi ממש אהבתי את הרעיון של התקפות הטריוויאליות והלא טריוויאליות
זה קונספט טוב, הבעיה שלבצע אותו ולשמור את המשחק מעניין זה ממש קשה.
במשחק הראשון (journey to the past) הייתי ממש נאצי עם זה, והכרחתי אנשים ממש לקלוע לתוך ההסבר שאני חשבתי שצריך לתת למתקפה, וגם אז היה לוקח שניםםםם כדי שהפוקימונים ישתפרו במתקפה הזו.
עכשיו החלטתי לשנות גישה ושרוב ההסברים למתקפה מסויימת, כל עוד הם נשמעים חצי קשורים לתוכן של ההתקפה, יעבדו, ופוקימונים ילמדו מהר יותר. נקווה שזה יאזן את המשחק היטב.
[QUOTE=LordAbizi;1486381]זה קונספט טוב, הבעיה שלבצע אותו ולשמור את המשחק מעניין זה ממש קשה.
במשחק הראשון (journey to the past) הייתי ממש נאצי עם זה, והכרחתי אנשים ממש לקלוע לתוך ההסבר שאני חשבתי שצריך לתת למתקפה, וגם אז היה לוקח שניםםםם כדי שהפוקימונים ישתפרו במתקפה הזו.
עכשיו החלטתי לשנות גישה ושרוב ההסברים למתקפה מסויימת, כל עוד הם נשמעים חצי קשורים לתוכן של ההתקפה, יעבדו, ופוקימונים ילמדו מהר יותר. נקווה שזה יאזן את המשחק היטב.[/QUOTE]
נראלי זה הגיוני כל עוד פוקימונים יכולים להבין איכשהו שפת בני אדם כאילו זה שפת האם שלהם אז למה שלא יבינו הסברים צולעים למתקפות שהם איכשהו אמורים להיות מסוגלים לבצע
[QUOTE=The Charetard;1486377]איך אפשר לישון עם הריח של האוכל זה מטריף אותי מזל שאני יותר נגעל להקיא אז אני גם לא מקיא
@Ritsuka^kun מה קרה עם טסה שכחה אותי? שתבוא לחלץ אותי :([/QUOTE]
יש עוד זמן!
[QUOTE=TheHeliolisk;1486285]אשמח לביקורת בונה על הספרייטים שהכנתי לשחקנים במ"ת שלי[/QUOTE]
יצא יפה מה שעשית לדמויות שלי
אימציתי משחק מי שרוצה מוזמן להירשם . נשארו שלוש מקומות
[QUOTE=totodile;1486393]יצא יפה מה שעשית לדמויות שלי[/QUOTE]
טוטודייל מת
[QUOTE=הנפש המתמטית;1486405]אימציתי משחק מי שרוצה מוזמן להירשם . נשארו שלוש מקומות[/QUOTE]
:32_17:
[QUOTE=Hitman;1486407]טוטודייל מת
:32_17:[/QUOTE]
גם לא בצחוק!
[QUOTE=Ritsuka kun;1486392]יש עוד זמן![/QUOTE]
[url]https://www.youtube.com/watch?v=WG_GyHdvfZs[/url]
[QUOTE=הנפש המתמטית;1486405]אימציתי משחק מי שרוצה מוזמן להירשם . נשארו שלוש מקומות[/QUOTE]
מי פתח את המשחק המקורי?