-
omeriko - כותרת..
[b]קורן~[/b]
כולם מתנפלים על האוכל, וכעבור כרבע מסיימים לאכול. אתה מבחין כי ראלטס וגאסטלי נראים מאוד להוטים לקרב.
~~~~~~~~
להזכירך, ניצחת כבר במכון.
[b]יוסי~[/b]
"זיפו, חפירה!" מצווה ריצ'י וצרמיליון חופר מיד, ומצליח לחמוק בשנייה האחרונה מההתקפה של מונפארנו! מד הנקודות יורד ל45!
"חצי דקה לסיום!" קוראת קתרין "קדימה זיפו, אנחנו נעשה את זה! צא החוצה והשתמש בחימום יתר!" מצווה ריצ'י.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@May 13 2009, 09:27 PM
[b] [b]קורן~[/b]
כולם מתנפלים על האוכל, וכעבור כרבע מסיימים לאכול. אתה מבחין כי ראלטס וגאסטלי נראים מאוד להוטים לקרב.
~~~~~~~~
להזכירך, ניצחת כבר במכון.
[/b][/quote]
אני יודע..
------------
"רוצים קרב? בניכם?" אשאל אותם לאחר שאבחין שהם רוצים להלחם, "זה יעוזר לכם להתאמן" אוסיף.
-
קורן~
שניהם מנידים בראשם בשלילה. נראה שהם רוצים להילחם נגד פוקימונים אחרים.
-
[quote][i]Originally posted by Umbreon[/i]@May 13 2009, 10:28 PM
[b] קורן~
שניהם מנידים בראשם בשלילה. נראה שהם רוצים להילחם נגד פוקימונים אחרים. [/b][/quote]
"אם כך, נלחם נגד מאמנים אחרים" אומר להם בחביבות ואצא מן מרכז הפוקימונים, אחפש מאמנים.
-
שם - עומר אבל יש אז עומריקו
פוקימון התחלתי -נידורן נקבה
מקצוע - מאמן/
הערות/בקשות - למצוא נידון זכר
-
-
עומריקו - תמצא בבקשה שם אחר ^^
ורשום.
אני אקפיץ אותך למרכז הפוקימונים בצארינגרו'ב כדי שלא תפגר מול אחרים.
השעה היא שעת צהריים ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים יחד עם הנידורן שלך. אתה שומע לפתע שיחה בין 2 ילדים על מאמן שמאתגר ילדים לקרבות, ואם הם מנצחים הוא מבטיח שהם יקבלו ביצת פוקימונים מיוחדת. הבעי היא, שאף אחד עוד לא ניצח אותו.
SlimShady - יש עם טוטודייל. רוצה?
[b]קורן~[/b]
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש אחר מאמני פוקימונים שונים, ואתה נכנס לשם כך אל דרך 32. אתה מתחיל לטייל לך שם, כשלפתע אתה פוגש במאמנת, שמאתגרת אותך לקרב 2-2.
-
כן, לא אכפת לי.
המשחק מושקע, למה לא?
למלא את הטופס?
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 13 2009, 11:25 PM
[b] עומריקו - תמצא בבקשה שם אחר ^^
ורשום.
השעה היא שעת צהריים ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים יחד עם הנידורן שלך. אתה שומע לפתע שיחה בין 2 ילדים על מאמן שמאתגר ילדים לקרבות, ואם הם מנצחים הוא מבטיח שהם יקבלו ביצת פוקימונים מיוחדת. הבעי היא, שאף אחד עוד לא ניצח אותו.
[/b][/quote]
אממ שם אחר אורי? XD אף פעם לא חשבתי על שם אחר לעצמי..
__
אני פונה לילדים" אני מיצטער אם צוטטתי לכם אבל איפה אני יכול למצוא את המאמן הזה?"
-
SlimShady - רק תגיד לי מה השם שלך שאני אערוך ^^
השעה היא שעת צהריים ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים יחד עם הטוטודייל שלך. אתה שומע לפתע שיחה בין 2 ילדים על תחרות של יום אחד שמתקיימת בעיר, והמנצח בה זוכה באבן פיתוח.
[b]אורי~[/b]
"הוא נמצא בפארק העיר, מרחק של רבע שעה הליכה מפה" אומר לך הילד הימיני "אתה רוצה להילחם בו?" שואל אותך השני בפליאה
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 14 2009, 05:00 PM
[b]
[b]אורי~[/b]
"הוא נמצא בפארק העיר, מרחק של רבע שעה הליכה מפה" אומר לך הילד הימיני "אתה רוצה להילחם בו?" שואל אותך השני בפליאה [/b][/quote]
"בהחלט ואני גם אנצח!" אני אומר בקול בטוח. ואני מתחיל ללכת לכיוון הפארק בעיר
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 14 2009, 12:25 AM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש אחר מאמני פוקימונים שונים, ואתה נכנס לשם כך אל דרך 32. אתה מתחיל לטייל לך שם, כשלפתע אתה פוגש במאמנת, שמאתגרת אותך לקרב 2-2. [/b][/quote]
"בטח!" אשיב לה בחיוך, "גוסט, דארק, צאו!" אומר לשניהם ואזרוק את הפוקדורים שלהם באוויר.
-
[quote][b][b]SlimShady ~[/b]
השעה היא שעת צהריים ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים יחד עם הטוטודייל שלך. אתה שומע לפתע שיחה בין 2 ילדים על תחרות של יום אחד שמתקיימת בעיר, והמנצח בה זוכה באבן פיתוח.[/b][/quote]
השם הוא ליאם :]
תודה
----------------------------------------------
אני אחשוב לרגע, אולי כדי לי לשאול אותם על התחרות הזו?
לאחר שאני אאגור אומץ אני אשאל אותם על התחרות ומתי היא מתקיימת.
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 13 2009, 08:27 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
"זיפו, חפירה!" מצווה ריצ'י וצרמיליון חופר מיד, ומצליח לחמוק בשנייה האחרונה מההתקפה של מונפארנו! מד הנקודות יורד ל45!
"חצי דקה לסיום!" קוראת קתרין "קדימה זיפו, אנחנו נעשה את זה! צא החוצה והשתמש בחימום יתר!" מצווה ריצ'י. [/b][/quote]
''צא עכשיו , מונאפרו !
גלגל להבה !!!''
-
בלעט נמחקה לי עכשיו תגובה שלמה בגלל שהפורום לא עבד ששלחתי את התגובה ><
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו צובר אנרגיה אחרונה ותוקף עם גלגל להבה בעוד זיפו שולף חימום יתר. שתי ההתקפות נפגשות ונוצר פיצוץ אדיר ועשן ממלא את הזירה "הזמן עבר!" מכריזה קתרין, ואתה וריצ'י מחכים לתוצאות, אך לא ניתן להבחין בהם בגלל העשן
[b]ליאם~[/b]
"עוד כשעה במתחם קרבות בפארק העיר, נרשמים אצל האחות גו'י" אומרים לך הילדים.
[b]קורן~[/b]
"צאו, שאפט ואברה!" היא קוראת ומוציאה אותם החוצה "אברה, כוח סודי על ראלטס! שאפט, צל לילה על גאסטלי!" היא מצווה.
[b]אורי~[/b]
אתה יוצא אל עבר פארק העיר וכעבור כרבע שעה מגיע לשם. אתה מבחין בהתקהלות ביב מאמן אחד "מי רוצה להילחם נגדי עכשיו?" הוא פונה לקהל "המנצח יזכה לקבל ביצת פוקימונים!" הוא אומר להם ומציג אותה.