-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 01:07 PM
[b] החל מהיום בערב אני טס לחול. אני אחזור בלילה שבין חמישי לשישי הבא. כלומר המשחק ייעצר היום בערב וימשך בעוד 8 ימים בבוקר.
תמיר
השם לא חשוב, כל עוד השם מספיק דומה לשם הראשון שנתת לזה, הפוקימון יבין לבד.
ואיפה החמשיר הקטן שלך שאני צריך להגיב עליו?
--
טרפינץ' חופר מתחת לאדמה ומתחמק מקליעי הזרעים. לאחר מכן הוא יוצא מהאדמה והוא מתכוון שוב לנשוך את סקיפלום, אך סקיפלום יורה עליו מספרי קליעי זרע, והוא נפגע ונופל, והוא נראה יותר עייף. [/b][/quote]
לאאאאא!!!
כל שאר המשחקים שאני משחק בהם מגיבים פעם ב3 ימים...
מה אני אעשה בין לבין?!?!
למממממההההההה????
--
אין לי יותר חמשירים קטנים,רק גדולים.
אז החלטתי לכתוב אפסשיר,והנה הוא לפניך:
--
"פוכדור צא!" אני קורא וזורק עליו את הפוכדור
-
רומה
רשום יעודכן מיד. ויש תחרויות סרט, רק שהם לא חלק מהותי מהמשחק. הם תוספת למסע, ולא חלק ממנו.
--
לאחר התארנגות, אכילה והליכה אתה מגיע לעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. כתוב על השלט ליד המעבדה:
"מעבדת המשחק של פרופסור גפ'רי רוזנשיין - פרופור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים"
תמיר
אולי תפתח משחק משלך? אני יודע שאני ארשם אליו כשאני אחזור. זה כנראה יעסיק אותך מעט.
--
טרפינץ' נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד מעט, ולבסוף הוא נעצר. לכדת טרפינץ' יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 12 2009, 10:37 PM
[b] דודי
אתה לא בדיוק הולך, זה הר בסגנון קיר אבנים מולך.
--
"אוקיי, קח את החגורה הזאת. תלבש אותה ולך לחבל שנמצא איפה שמתחילה העלייה של ההר. תחבר תיבה שנמצאית על החגורה עם תבנית כזאת בחבל, ותפעיל את המתג" הוא אומר לך ומושיט לך חגורה [/b][/quote]
טוב אני זוהי היתה הצה לא רוצה לקבל אותה לא צריך ואל תוציא עלי את העצבים שלך ביגלל מה שיש לך עם הTIGR הזה
----------------------------------------------------------------------------------------------
אני שואל אותו המ אני עושה עם התג הזה ולוחץ עליו
-
[quote][b]
רומה
רשום יעודכן מיד. ויש תחרויות סרט, רק שהם לא חלק מהותי מהמשחק. הם תוספת למסע, ולא חלק ממנו.
--
לאחר התארנגות, אכילה והליכה אתה מגיע לעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. כתוב על השלט ליד המעבדה:
"מעבדת המשחק של פרופסור גפ'רי רוזנשיין - פרופור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים"[/b][/quote]
אני ניכנס ואומר" שלום אני רומה ובאתי לקבל את התחלתי שלי"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 02:07 PM
[b]
תמיר
אולי תפתח משחק משלך? אני יודע שאני ארשם אליו כשאני אחזור. זה כנראה יעסיק אותך מעט.
--
טרפינץ' נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד מעט, ולבסוף הוא נעצר. לכדת טרפינץ' יעודכן מיד. [/b][/quote]
יש לי מלא משחקים שמורים במחשב...
לא רק של פוקימון...
אבל לא יהיה לי זמן-עוד שבועיים מתחילה שנת הלימודים,אני אלמד בתנאי פנימייה ואוכל להגיב רק בשלישי,שישי ומוצש"ק.אחרת הייתי פותח לפחות משחק אחד...
למרות שעכשיו אני חושב על לפתוח משחק בפורום אחר(כי שם מגיבים פעם בשבוע וזה לא מזיז לאף אחד...)
--
"יש!" אני קורא ומרים את הפוכדור,מתקדם לעיר.
--
יש מקום בו אני יכול לאחסן פוקימונים?מחשב/אצל מישהו?
-
דודי
תמיר לא גורם לי עצבים. הוא גרם לי לשלוות נפש שכמוהה לא הייתה לי מאז שסיימתי את הבגרות בפיזיקה. הבעיה שלי היא עם נורג, אבל זה מוזר ולא עקרוני, אולי מהסיבה שכמות הפעמים שאיכשהו תקשרתי איתו, קטנה מכמות התגובות של לורן במשחק הזה.
ועכשיו לתגובה האחרת שיכולת לעשות:
אני מתנפל על השוטר ומתחיל להכות בפנים שלו, בעוד אני צועק "אני שונא אינפי!!"
--
"אתה מקשיב למה שאני אומר? תלבש את החגורה, גש לחבל, חבר את החגורה לחבל, ואז תפעיל את המתג! זה ציוד יקר! אל תקלקל אותו!" הוא אומר ומכבה את המתג.
רומה
אתה נכנס, ואחד העוזרים שומע את מה שאמרת.
"אה אוקיי, אז לך לפרופסור ג'פרי רוזנשיין ותגיד את זה לו. הוא נמצא בקצה המעבדה, ליד שולחן" הוא אומר, ואתה רואה שיש שם מישהו שמקליד בטירוף דברים על מקלדת, ונראה שהוא שקוע מאוד.
תמיר
אה כן, כבר אמרת את זה. אני זקן מדי, אני שוכח דברים.
פוקימונים אתה יכול לשלוח לפרופסור, והם יינעלו במרתפים של המעבדה שלו עד שתגיד לו אחרת. אתה יכול לשלוח לו את הפוקימון רק ממרכז פוקימונים, או מכל מחשב אחר, אם יש לך את הכלים המתאימים.
--
אתה מתקדם ורואה שהנהר מתעקל. יש חלק אחד שמגיע מכיוון ההר מלמעלה. ויש תעלה של מים כנראה מלאכותית שיוצאת מהנהר, ונשארית באותו גובה כמו שהיית עד עכשיו. באיזה דרך תלך (אם תלך, כי אצלי גם אפשר לקפוץ מהחלון, גם אם אין חלונות)?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 12:07 PM
[b] החל מהיום בערב אני טס לחול. אני אחזור בלילה שבין חמישי לשישי הבא. כלומר המשחק ייעצר היום בערב וימשך בעוד 8 ימים בבוקר.
ניתאי
אה לא התכוונתי לזה, למה כל המאמנים בכלל בורחים? אבל אתה לא יכול לענות, כי אני מטורף.
--
אתה מתקדם עוד, ואתה רואה שהנהר מתעקל, לכיוון המשך ההר, אבל יש תעלה של מים, כנראה מלאכותית שיוצאת מהנהר בהמשך המישור (כלומר התעלה בגובה קבועה, לא עולה למעלה ולא יורדת למטה). באיזה דרך תבחר? [/b][/quote]
אני ממשיך בתעלה 'כנראה הכינו אותה כדי שמאמנים יוכלו להגיע לזאוגוויל' אחשוב בזמן שאני הולך
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 01:24 PM
[b] דודי
תמיר לא גורם לי עצבים. הוא גרם לי לשלוות נפש שכמוהה לא הייתה לי מאז שסיימתי את הבגרות בפיזיקה. הבעיה שלי היא עם נורג, אבל זה מוזר ולא עקרוני, אולי מהסיבה שכמות הפעמים שאיכשהו תקשרתי איתו, קטנה מכמות התגובות של לורן במשחק הזה.
ועכשיו לתגובה האחרת שיכולת לעשות:
אני מתנפל על השוטר ומתחיל להכות בפנים שלו, בעוד אני צועק "אני שונא אינפי!!"
--
"אתה מקשיב למה שאני אומר? תלבש את החגורה, גש לחבל, חבר את החגורה לחבל, ואז תפעיל את המתג! זה ציוד יקר! אל תקלקל אותו!" הוא אומר ומכבה את המתג. [/b][/quote]
אני עושה מה שהוא אמר לי
-
[quote][b]
רומה
אתה נכנס, ואחד העוזרים שומע את מה שאמרת.
"אה אוקיי, אז לך לפרופסור ג'פרי רוזנשיין ותגיד את זה לו. הוא נמצא בקצה המעבדה, ליד שולחן" הוא אומר, ואתה רואה שיש שם מישהו שמקליד בטירוף דברים על מקלדת, ונראה שהוא שקוע מאוד.
[/b][/quote]
אני הולך אל הפרופסור ואומר לו:" הי אני רומה באתי לקבל את התחלתי שלי"=0
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 02:24 PM
[b] תמיר לא גורם לי עצבים. הוא גרם לי לשלוות נפש שכמוהה לא הייתה לי מאז שסיימתי את הבגרות בפיזיקה.
תמיר
אה כן, כבר אמרת את זה. אני זקן מדי, אני שוכח דברים.
פוקימונים אתה יכול לשלוח לפרופסור, והם יינעלו במרתפים של המעבדה שלו עד שתגיד לו אחרת. אתה יכול לשלוח לו את הפוקימון רק ממרכז פוקימונים, או מכל מחשב אחר, אם יש לך את הכלים המתאימים.
--
אתה מתקדם ורואה שהנהר מתעקל. יש חלק אחד שמגיע מכיוון ההר מלמעלה. ויש תעלה של מים כנראה מלאכותית שיוצאת מהנהר, ונשארית באותו גובה כמו שהיית עד עכשיו. באיזה דרך תלך (אם תלך, כי אצלי גם אפשר לקפוץ מהחלון, גם אם אין חלונות)? [/b][/quote]
אני שמח שיכולתי לעזור ^^
--
אני הולך ליד הנהר הטבעי,הולך לאן שהוא לוקח אותי.
-
ניתאי
קרוב, עוד מעט תדע.
--
אתה מתקדם לאורך הנהר ואתה פוגש צ'רובי (שאני חייב לך מעמוד 100).
דודי
לאחר שאתה מחבר את עצמך לחבל ומפעיל את המתג, אז הדבר הזה מעלה אותך לאורך החבל, ולבסוף שוטר אחד עוזר לך לעבור את קיר האבנים.
"את החגורה בבקשה" הוא אומר.
רומה
הוא קופץ לרגע כשאתה פונה אליו, ואז הוא ממזער את כל החלונות במחשב, ומסתובב עם הכיסא אליך.
"פוקימון התחלתי אתה רוצה?" הוא אומר בזמן שהוא מתחיל להקליד דברים במחשב בלי להסתכל. "את מי?".
תמיר
תשמע, מאז שהמשוב ההוא על הפורום קיים, הייתי חייב לאמר את זה, אבל לא מצאתי איך. מה יותר קל מלנמק למה אני עושה את זה בתוך המשחק שלי? אני חייב להפיץ את דרכיי ביקום.
--
האדמה נהיית יותר סלעית, ופחות שדתית (גם אם המילה לא קיימת, המשמעות שלה היא 'דומה לשדה'), ואתה פוגע ברונזור.
-
[quote][b]
רומה
הוא קופץ לרגע כשאתה פונה אליו, ואז הוא ממזער את כל החלונות במחשב, ומסתובב עם הכיסא אליך.
"פוקימון התחלתי אתה רוצה?" הוא אומר בזמן שהוא מתחיל להקליד דברים במחשב בלי להסתכל. "את מי?".
[/b][/quote]
לארויטאר עם אפשר עם לא אז את האונדום
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 03:20 PM
[b] תמיר
תשמע, מאז שהמשוב ההוא על הפורום קיים, הייתי חייב לאמר את זה, אבל לא מצאתי איך. מה יותר קל מלנמק למה אני עושה את זה בתוך המשחק שלי? אני חייב להפיץ את דרכיי ביקום.
--
האדמה נהיית יותר סלעית, ופחות שדתית (גם אם המילה לא קיימת, המשמעות שלה היא 'דומה לשדה'), ואתה פוגע ברונזור. [/b][/quote]
איך לעזאזל אני פוגע ברונזור?
תפרט קצת יותר...
(או לפחות תסביר)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 02:20 PM
[b] דודי
לאחר שאתה מחבר את עצמך לחבל ומפעיל את המתג, אז הדבר הזה מעלה אותך לאורך החבל, ולבסוף שוטר אחד עוזר לך לעבור את קיר האבנים.
"את החגורה בבקשה" הוא אומר. [/b][/quote]
אני נותן לו את החגורה וממשיך לעיר
-
רומה
למה אתה לא משתמש ב"" כשאתה מדבר? זה קצת יפריע בתגובות שבהם גם תדבר וגם תעשה פעולות אחרות.
--
"כן, אפשר לרביטר" הוא אומר ומקליד עוד משהו במחשב, ולאחר מכן הוא מתסובב, ומריץ את מה שהוא כתב. אז כתוב על המסך Transmition Succesfull, ועל השולחן מופיע פוכדור. הפורפסור נותן לך את הפוכדור ולוקח עוד 5 פוכדורים ופוקדע.
"קח, אני מניח שאתה צריך גם 5 פוכדורים ופוקדע, אה כן, וכמו שהאיש הסגול כתב בפתק, אני גם צריך לתת לך את זה" הוא אומר, ונותן לך טלפון נייד "במקור קניתי אותם לעוזרים שלי, אבל היה מבצע, שאני יכול לקנות עוד בתוספת מחיר קטנה יחסית, ורציתי לתת את זה למאמנים, והשארתי את זה במרכז הפוקימונים במרוול. אבל אז בא איש סגול עם שני מאמנים והרג אותם, ואמר לאחות ג'וי להחזיר את 2 הטלפונים אליי, או שהוא יהרוג גם אותה. אל תדאג, האיש הסגול הוא אחד טוב, הוא פשוט קצת משוגע מדי פעם. יש כאן את המספר שלי בפנים. בהצלחה" הוא חוזר למחשב וממשיך להקליד דברים.
תמיר
אופס XDD, התכוונתי פוגש, לא פוגע. טעות זוועתית שלי.
דודי
אתה הולך ופוגש ונונט, שאני חייב לך מעמוד 100.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 03:45 PM
[b] דודי
אתה הולך ופוגש ונונט, שאני חייב לך מעמוד 100. [/b][/quote]
"צא שינקס מכת ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 08:14 AM
[b] מקס
על צ'ימצ'אר*
--
"צ'ימצא'ר- פוקימון קופיף האש.הוא מסוגל לטפס על צוקים חדים ביותר במהירות, ואפילו גשם לא יכול לכבות את הלהבה של הזנב שלו, הוא רק מכבה אותה בעצמו כשהוא הולך לישון כדי למנוע שריפות" אומר הפוקדע "תודה שהשתמשת בפוקדע".
הרוח מצליחה להפיל את ספירו, ואז הוא מבחין בספירו ומשתמש בגחלת שפוגעת. [/b][/quote]
"ספירו, ניקור על צ'ימצ'אר!"
-
[quote][b]
רומה
למה אתה לא משתמש ב"" כשאתה מדבר? זה קצת יפריע בתגובות שבהם גם תדבר וגם תעשה פעולות אחרות.
--
"כן, אפשר לרביטר" הוא אומר ומקליד עוד משהו במחשב, ולאחר מכן הוא מתסובב, ומריץ את מה שהוא כתב. אז כתוב על המסך Transmition Succesfull, ועל השולחן מופיע פוכדור. הפורפסור נותן לך את הפוכדור ולוקח עוד 5 פוכדורים ופוקדע.
"קח, אני מניח שאתה צריך גם 5 פוכדורים ופוקדע, אה כן, וכמו שהאיש הסגול כתב בפתק, אני גם צריך לתת לך את זה" הוא אומר, ונותן לך טלפון נייד "במקור קניתי אותם לעוזרים שלי, אבל היה מבצע, שאני יכול לקנות עוד בתוספת מחיר קטנה יחסית, ורציתי לתת את זה למאמנים, והשארתי את זה במרכז הפוקימונים במרוול. אבל אז בא איש סגול עם שני מאמנים והרג אותם, ואמר לאחות ג'וי להחזיר את 2 הטלפונים אליי, או שהוא יהרוג גם אותה. אל תדאג, האיש הסגול הוא אחד טוב, הוא פשוט קצת משוגע מדי פעם. יש כאן את המספר שלי בפנים. בהצלחה" הוא חוזר למחשב וממשיך להקליד דברים
[/b][/quote]
אני יוצא החוצה ואז מוציא את לארויטאר מהפוכדור ומנסה להיתידד איתו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 04:45 PM
[b]
תמיר
אופס XDD, התכוונתי פוגש, לא פוגע. טעות זוועתית שלי. [/b][/quote]
טוב,בוא נתפוס ברונזור
--
"צא פוליאג,בועות על ברונזור!"
-
דודי
מכת הברק פוגעת בוונונט שלא שם לב בהתחלה, ולאחר מכן הוא משתמש בעוקץ רעל, אבל שינקס קופץ ובורח.
מקס
ספירו מנקר את צ'ימצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצ'אר משתמש בשריטות זעם ופוגע בספירו.
רומה
הגדר 'מנסה להתידד'.
--
לארוויטר יוצא מהפוכדור ומסתכל עליך בבלבול. לראות בן אדם אחרי שנים של נעילה בתוך פוכדור במרתפי המעבדה של פרופ' רוזנשיין ישאירו כל כך מבולבל.
תמיר
עם הפוכדורים שאין לך?
--
הבועות פוגעות בברונזור, ומפתיעות אותו, ולאחר מכן הוא משתמש בסיבוב מהיר ופוגע בפוליוואג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 03:54 PM
[b] מקס
ספירו מנקר את צ'ימצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצ'אר משתמש בשריטות זעם ופוגע בספירו.
[/b][/quote]
"ספירו, צלילה בניקור!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 03:54 PM
[b] דודי
מכת הברק פוגעת בוונונט שלא שם לב בהתחלה, ולאחר מכן הוא משתמש בעוקץ רעל, אבל שינקס קופץ ובורח. [/b][/quote]
"בוא נעשה לשם שינוי קרב יפה שינקס קפוץ ואז תידחוף אותו אחר כך תילך אחורה תישתמש במכת ברק ותרוץ כול עוד אתה מישתמש במכת הברק ואז תינשכח אותו"
-
[quote][b]
רומה
הגדר 'מנסה להתידד'.
--
לארוויטר יוצא מהפוכדור ומסתכל עליך בבלבול. לראות בן אדם אחרי שנים של נעילה בתוך פוכדור במרתפי המעבדה של פרופ' רוזנשיין ישאירו כל כך מבולבל.
[/b][/quote]
אני אומר לו "היי אני רומה המאמן שלך " ומחייך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 04:54 PM
[b] תמיר
עם הפוכדורים שאין לך?
--
הבועות פוגעות בברונזור, ומפתיעות אותו, ולאחר מכן הוא משתמש בסיבוב מהיר ופוגע בפוליוואג. [/b][/quote]
אני ממשש את הכיס ומגלה שיאן לי פוכדורים
"אני אקנה פוכדורים ואחזור כדי לתפוס אותך!" אני קורא אליו,מחזיר את פוליאג וממשיך במהירות עם זרם הנהר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 02:20 PM
[b] ניתאי
קרוב, עוד מעט תדע.
--
אתה מתקדם לאורך הנהר ואתה פוגש צ'רובי (שאני חייב לך מעמוד 100).
[/b][/quote]
רק עוד קלפרי גסלי וארודקטייל D:
-----------------------
אני ממשיך בדרכי ומתעלם ממנו
------------------
לא רוצה צ'רובי O:
-
מקס
ספירו עולה למעלה, ואחר כך נוחת ופוגע בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת, אבל ספירו עף ומתחמק.
דודי
שינקס מצליח לדחוף את וינונט, ואז משתמש במכת ברק. וינונט משתמש בעוקץ רעל, ושינקס מתחמק מרובם, אך ממספר עוקצים נפגע, ובסוף הוא נושך את וינונט בחזקה.
רומה
לרוויטר מסתכל עליך מעט ואז מחייך גם הוא. הוא הבין את מה שאמרת לו, ונראה שהעובדה שהוא לא במרתפי המעבדה משמשחת אותו בהחלט.
תמיר
אתה רץ, ואתה מגיע למבנה, ולידו יש שלט, ואתה רואה שהאדמה במקום הזה מתחיל להיות תלולה יותר ויותר.
על השלט כתוב:
"מרכז הכנה לטיפוס על הר רום. הכניסה למטפסי הרים מקצועיים בהצגת תעודה מתאימה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 04:25 PM
[b] דודי
שינקס מצליח לדחוף את וינונט, ואז משתמש במכת ברק. וינונט משתמש בעוקץ רעל, ושינקס מתחמק מרובם, אך ממספר עוקצים נפגע, ובסוף הוא נושך את וינונט בחזקה. [/b][/quote]
"דחיפה משולבת עם מכת ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 04:25 PM
[b] מקס
ספירו עולה למעלה, ואחר כך נוחת ופוגע בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת, אבל ספירו עף ומתחמק. [/b][/quote]
"ספירו, רוח על צ'ימצ'אר ואז צלילה בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 05:25 PM
[b]
תמיר
אתה רץ, ואתה מגיע למבנה, ולידו יש שלט, ואתה רואה שהאדמה במקום הזה מתחיל להיות תלולה יותר ויותר.
על השלט כתוב:
"מרכז הכנה לטיפוס על הר רום. הכניסה למטפסי הרים מקצועיים בהצגת תעודה מתאימה" [/b][/quote]
"שיט!" אני מקלל בשקט,ומתחיל לחזור חזרה בכיוון הנגדי לנהר.
אם אני מגיע להתפצלות ההיא אני ממשיך בנהר המלאכותי.
-
[quote][b]
רומה
לרוויטר מסתכל עליך מעט ואז מחייך גם הוא. הוא הבין את מה שאמרת לו, ונראה שהעובדה שהוא לא במרתפי המעבדה משמשחת אותו בהחלט.
[/b][/quote]
"אני מיסתכל עליו בשימחה ואומר מה אתה רוצה שנעשה ?
יש כמה אפשרויות :להילחם נגד פוקימון פראי,ללכת לעיר הבאה או לאכול משהו"
-
דודי
הדחיפה עם מכת הברק פוגעת בוונונט בחזקה, ולאחר מכן וונונט משתמש בגלגול ופוגע בשינקס.
מקס
הרוח של ספירו מפריע לצ'ימצ'אר להתגונן, ולכן הוא נפגע בחזקה משתי ההתקפות, ולאחר מכן הוא מתשמש בגחלת, ופוגע.
תמיר
אתה חוזר להתפצלות ואתה פוגש איזה נער.
"הלכתי לכאן בבוקר כדי להתאמן, ואני לא מצליח למצוא מוטיביציה, אולי תעזור לי למצוא אחת?" הוא אומר ומחייך, ומכין פוכדור.
רומה
לרוויטר מביט עליך בתמיהה, ולא נראה שיש לו דעה. הוא יעשה מה שתגיד לו, שכן לא יכולה להיות לו דעה אחרי שנים שהוא היה נעול במעבדה זה זמן רב.
ניתאי
אתה מתקדם עוד קצת ורואה שהתעלה באמת הגיעה לעיר זאוגוויל, וכעת אתה נמצא בזאווגויל!!
-
[quote][b]
רומה
לרוויטר מביט עליך בתמיהה, ולא נראה שיש לו דעה. הוא יעשה מה שתגיד לו, שכן לא יכולה להיות לו דעה אחרי שנים שהוא היה נעול במעבדה זה זמן רב.
[/b][/quote]
אני מיסתכל עליו ואומר:"כדי שנילך להילחם נגד איזה פוקימון פראי ליבדוק את היכולות שלך, מה אתה אומר"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 05:03 PM
[b] מקס
הרוח של ספירו מפריע לצ'ימצ'אר להתגונן, ולכן הוא נפגע בחזקה משתי ההתקפות, ולאחר מכן הוא מתשמש בגחלת, ופוגע. [/b][/quote]
"ספירו, דחיפה ואז ניקור!"
-
רומה
לארוויטר מחייך ומהנהן, ונראה שהרעיון נשמע לו טוב ואף מעולה.
מקס
המכות פוגעות בצ'מצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצאר משתמש בשריטות זעם ופוגע בספירוץ צ'ימצ'אר נראה די עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 05:03 PM
[b] ניתאי
אתה מתקדם עוד קצת ורואה שהתעלה באמת הגיעה לעיר זאוגוויל, וכעת אתה נמצא בזאווגויל!! [/b][/quote]
אני מרפא את הפוקמונים שלי במרכז הפוקמונים והולך למכון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 06:05 PM
[b] מקס
המכות פוגעות בצ'מצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצאר משתמש בשריטות זעם ופוגע בספירוץ צ'ימצ'אר נראה די עייף. [/b][/quote]
"ספירו, צלילה אחרונה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 06:03 PM
[b]
תמיר
אתה חוזר להתפצלות ואתה פוגש איזה נער.
"הלכתי לכאן בבוקר כדי להתאמן, ואני לא מצליח למצוא מוטיביציה, אולי תעזור לי למצוא אחת?" הוא אומר ומחייך, ומכין פוכדור. [/b][/quote]
'אוקיי...' אני חושב לעצמי בתמיהה
"אם אתה רוצה קרב,אתה תקבל אחד!" אני אומר
"צא גיבל!" אני קורא
--
מכין פוכדור-לתפוס'מוטיבציה' או שיש לו פוקימון בתוך והוא רוצה קרב?
לא הבנתי...
אם זה כדי לתפוס 'מוטיבציה' תגיד לי ואני אגיב אחרת...
-
[quote][b]
רומה
לארוויטר מחייך ומהנהן, ונראה שהרעיון נשמע לו טוב ואף מעולה.
[/b][/quote]
אז בוא נלך לחפש פוקימון פראי
-
ניתאי
תשמע, אני לא רוצה להתחיל את הקרב לפני שאני טס לחו"ל. אז אם נגיע לתחילת הקרב אז אני פשוט אבקש ממך לא להגיב עד שאני חוזר (מה גם שהמשחק יהיה בנעילה.)
--
אתה ריפאת את הפוקימונים במרכז. השעה כעת בערך 12 בצהריים. אתה מגיע למכון, ואתה רואה שהתעלה נכנסת לתוכו, ולא יוצאת ממנו. על השלט ליד המכון כתוב.
"מכון העיר זאוגוויל.
מנהיגה: ג'ן קרלסון (הפעם זה דמות בדיונית)
סוג: מים
'הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לתוך העיר? שום דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו!'".
"לשם מה באת?" השומר שואל אותך.
מקס
צ'ימצ'אר קופת הצידה ומתחמק מספירו, אבל הוא נחת לא טוב ונפגע מה זה. הוא עומד במקום ומתנשף.
תמיר
למצוא מוטיבציה, לא לתפוס מוטיבציה. הבנת נכון, הוא רוצה מוטיבציה להתאמן.
--
"כן, לזה התכוונתי, צא גרובייל!" הוא אומר ומוציא גרובייל.
רומה
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון מרוול. אתה הולך מעט ואתה פוגש בבדו.
-
[quote][b]
רומה
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון מרוול. אתה הולך מעט ואתה פוגש בבדו.
[/b][/quote]
אני חושב על זה שהסוג של בדו חזק על הסוג של לארויטאר
ואומר"לארויטאר אתה רוצה להילחם נגדו אפילו שיש לו סיכוי יותר גבוהה לנצח אותנו?" :ph34r: