-
[color=red][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
ג'ק אתה נכנס לממלכה שלך , לחדרך ומגלה שג'ני לא בחדר ,אתה יוצא החוצה לראות איפה היא ורואה את אדוארד מדבר עם ג'סטין על האבירים הלבנים .
ג'סטין ניראה מופתע מהכוח שלו ושמח שהוא אביר לבן , הוא רוצה ללמוד על האבירים הלבנים הכל ומבקש את עזרתו של אדוארד .
[b]אדוארד ~[/b]
'אם ירצחו אותו הוא לא יהיה אביר לבן , הוא חייב להיות מוגן' אתה שומע את קולו של אביך .
[b]ג'ק ~[/b]
לפתע ג'ני יוצאת מן המרכזיה ורצה לחבק אותך , אתה מגלה שבמרכזיה יש פתח סודי אל המקלט שם כולם התחבאו . היא מחבקת אותך בחוזקה ושואלת לשלומך .[/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אתה חוזר לממלכה ומאוד חיילים מחכים שם ומצפים לדעת מה הן תוצאות המלחמה .החיילים שלחמו איתך במלחמה מחזיקים באלונקות את עשרת החיילים שנהרגו .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 01:03 PM
[b] [color=red][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
ג'ק אתה נכנס לממלכה שלך , לחדרך ומגלה שג'ני לא בחדר ,אתה יוצא החוצה לראות איפה היא ורואה את אדוארד מדבר עם ג'סטין על האבירים הלבנים .
ג'סטין ניראה מופתע מהכוח שלו ושמח שהוא אביר לבן , הוא רוצה ללמוד על האבירים הלבנים הכל ומבקש את עזרתו של אדוארד .
[b]ג'ק ~[/b]
לפתע ג'ני יוצאת מן המרכזיה ורצה לחבק אותך , אתה מגלה שבמרכזיה יש פתח סודי אל המקלט שם כולם התחבאו . היא מחבקת אותך בחוזקה ושואלת לשלומך .[/color]
[/b][/quote]
"טוב אבל..
אני חושב שנפצעתי ושנהרגו עשרות חיילים שלנו. והקיר המערבי של הארמון כמעט נהרס.
אני חושב שצריך לעשות טקס קבורה לכל החיילים שלנו שנהרגו.
זה היה קרב קשה ומגיע להם את הכבוד הזה."
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אתה צודק , אני שמחה שהכל בסדר אצלך ושאתה לא פצוע קשה . בוא איתי אל החדר ואני ידאג שהאחות תטפל בך , אני יכולה גם לדאוג לענייני הטקס שהוא חשוב מאוד " ג'ני אומר במבט רציני ורוצה שתבטח בה .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 02:02 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אתה צודק , אני שמחה שהכל בסדר אצלך ושאתה לא פצוע קשה . בוא איתי אל החדר ואני ידאג שהאחות תטפל בך , אני יכולה גם לדאוג לענייני הטקס שהוא חשוב מאוד " ג'ני אומר במבט רציני ורוצה שתבטח בה .[/color] [/b][/quote]
"בסדר תודה שאת עוזרת לי. אני סומך עלייך שתעשי טקס מכובד.
וג'ני לא משנה מה יקרה בחיים שלך אל תלכי לזירת הקרב. זה לא שאני לא סומך עלייך. זה פשוט שזה מסוכן מאוד ואנשים נהרגים. זה לא פיקניק.."
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אני שמחה שאתה מגן עליי אבל אני רוצה גם להוכיח לך שאני יכולה להילחם ושאני לא צריכה הגנה" היא אומרת בזמן שאתם נכנסים לחדר שלך , מיד ארווין מגיש לך שתיה קלה והאחות חובשת את ידך ומרפאה את פצעיך "יום מנוחה אתה צריך" האחות אומרת במבטא של רוסייה (בלאט) .[/color]
-
[b] [color=red][b]אדוארד וג'ק ~[/b]
[b]אדוארד ~[/b]
'אם ירצחו אותו הוא לא יהיה אביר לבן , הוא חייב להיות מוגן' אתה שומע את קולו של אביך . [/b][/quote]
''תשמע ג'סטין, אסור לך למות! תשמור על עצמך, אל תיתן לאף אחד להרוג אותך.'' אומר ואז אצעד לאחד מחיילי הקרח, ''אני רוצה שתיקחו את כל החיילים המתים לממלכת הקרח, נעשה להם קבורה מכובדת.'' אומר ואז אצעד לכיוון ג'ק, ''אסור לך להרוג את ג'סטין, הוא אביר לבן, הוא איש טוב!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 04:24 PM
"אני שמחה שאתה מגן עליי אבל אני רוצה גם להוכיח לך שאני יכולה להילחם ושאני לא צריכה הגנה" היא אומרת בזמן שאתם נכנסים לחדר שלך , מיד ארווין מגיש לך שתיה קלה והאחות חובשת את ידך ומרפאה את פצעיך "יום מנוחה אתה צריך" האחות אומרת במבטא של רוסייה (בלאט) .[/color] [/b][/quote]
"יום מנוחה?! אבל מה אם ג'רוד יתקוף בזמן הזה?! כולנו נמות!"
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
ארווין נכנס שוב לחדר ומוסר לך את הודעתו של אדוארד שליט ממלכת הקרח "ג'ק , אדוארד ביקש לא להרוג את ג'סטין כי רק הוא יוכל לעזור במלחמה עם ג'רוד .
אני חושב שכדאי שתקשיב לו ג'ק " אומר ארווין ויוצא מהחדר , האחות אומרת שהשיקול הוא שלך ואתה לא חייב לנוח .[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
המסר נמסר . ג'סטין מחייך ונכנס לממלכה "תודה" הוא אומר .
אתה חוזר לממלכה שמחכים בכליון עיניים להקשיב לתוצאות המלחמה , חייליך נושאים את הגופות באלונקות .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 31 2009, 08:48 PM
[b] [b]אנטו ~[/b]
אתם יורדים לג'קוזי , היא מתפשטת ונכנסת פנימה "כנס" היא אומרת וניראת רגועה לגמריי . [/b][/quote]
אני מוריד את הבגדים וניכנס לג'קוזי אמתחיל להיתמזמז איתה.
-
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
אתם מתנשקים ומתמזמזים והיא אומרת
''אם תרצה נמשיך , אבל אחר-כך .. קודם תשב , תירגע , תעצום את העיניים ונסה לדמיין נוף בדמיונך''[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 09:46 PM
ארווין נכנס שוב לחדר ומוסר לך את הודעתו של אדוארד שליט ממלכת הקרח "ג'ק , אדוארד ביקש לא להרוג את ג'סטין כי רק הוא יוכל לעזור במלחמה עם ג'רוד .
אני חושב שכדאי שתקשיב לו ג'ק " אומר ארווין ויוצא מהחדר , האחות אומרת שהשיקול הוא שלך ואתה לא חייב לנוח .[/color]
[/b][/quote]
"טוב.. ארווין אני רוצה שתדווח לי בשניה שג'רוד תוקף."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 10:32 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
אתם מתנשקים ומתמזמזים והיא אומרת
''אם תרצה נמשיך , אבל אחר-כך .. קודם תשב , תירגע , תעצום את העיניים ונסה לדמיין נוף בדמיונך''[/color] [/b][/quote]
אני אומר לה "אוקי אני יעשה הכול" 'אני מדמין הרים גבוהים ועליהם שלג לבן וצח,עמק מלה דשה ירוק והמון סוסים דוהרים שם,ואגם גדול וכחול בין ההרים,ועצים של תפוחים ותפוזים על הדשה הירוק'.
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אין בעיה יקירי , האזעקה תופעל מיד שיקרה משהו , לממלכה שלנו או לאחרות . אגב רציתי להודיע לך שנחשפו מיקום הממלכות ויש לי את מפת הממלכות אצל דודי שבממלכת המים , ברגע שתגיע לכאן אביא אותה לך " . הוא אומר ויוצא מהחדר , האחות עוזבת וג'ני נישכבת לידך ומלטפת את פניך "הכל בסדר ג'ק ?" היא שואלת .[/color]
כל מה שתיארת , מופיע בדמיון שלך , ואתה רואה את ג'סיקה מדלגת לה בין ההרים האלה .. ומשתכשכת באגם הנפלא הזה 'אני רואה אותך צופה בי , על ההר אותו אני דמיינתי' היא אומרת 'המשך להתרכז בי ונסה לגלות בי פרטים אחרים'[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 11:27 PM
כל מה שתיארת , מופיע בדמיון שלך , ואתה רואה את ג'סיקה מדלגת לה בין ההרים האלה .. ומשתכשכת באגם הנפלא הזה 'אני רואה אותך צופה בי , על ההר אותו אני דמיינתי' היא אומרת 'המשך להתרכז בי ונסה לגלות בי פרטים אחרים'[/color] [/b][/quote]
אני מיסתכל מה הי לובש ומה היא עושה אני מביט בה בריכוז.
-
היא מתיישבת על ההר ופתאום עמוד של אדמה מרים אותה למעלה , היא לא זזה וכניראה שהיא הוציאה את העמוד הזה מהאדמה .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 09:46 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
המסר נמסר . ג'סטין מחייך ונכנס לממלכה "תודה" הוא אומר .
אתה חוזר לממלכה שמחכים בכליון עיניים להקשיב לתוצאות המלחמה , חייליך נושאים את הגופות באלונקות .[/color] [/b][/quote]
'הינאמורי, אני מצטער, אני עושה כל כך הרבה טעויות.' אומר בתת המודע ואנסה לדבר איתה.
אלך לי לארמון ולחדר שלי, אשכב על המיטה ולא אעשה כלום.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 11:27 PM
"אין בעיה יקירי , האזעקה תופעל מיד שיקרה משהו , לממלכה שלנו או לאחרות . אגב רציתי להודיע לך שנחשפו מיקום הממלכות ויש לי את מפת הממלכות אצל דודי שבממלכת המים , ברגע שתגיע לכאן אביא אותה לך " . הוא אומר ויוצא מהחדר , האחות עוזבת וג'ני נישכבת לידך ומלטפת את פניך "הכל בסדר ג'ק ?" היא שואלת .[/color]
[/b][/quote]
"אני עייף ומוטרד.. בכל פעם ג'רוד שולח חיילים כאילו כלום וכל פעם גורם לנזק גדול יותר.
אני רוצה שיופיע כבר כדי שנגמור עם הסיפור הזה.."
-
[SIZE=3][b]הודעה חשובה : רומה יצא מהמשחק ואני צריך שחקן שיהיה כאן במקומו , מצאו שחקן שלא אכפת לו להתחיל את המשחק בתור שליט ממלכת האופל ...תביאו לו את המסנג'ר שלי אני יודע שיש לכם אותו :D[/b][/SIZE]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"בוא נלך לישון ג'ק , עבר עליך יום גרוע" ג'ני אומרת ומחבקת אותך בזמן שאתם שוכבים במיטה .ארווין נכנס ואומר "סליחה שאני מפריע אדוני , המפה עדיין לא הגיעה לכאן אבל יש משהו שאני חושב ששכחתם .. כרתתם ברית עם ממלכת המים , הקרח , והחשמל . מה עם שלושת הממלכות האחרות ? האוויר , האדמה והאופל ." ג'ני מסתכלת על ארווין ואומרת לו "ארווין , אני בטוחה שג'רוד לא ישלח שוב חיילים לכאן עד מחר .. תודה על הידיעה לא חשבנו על כך .. אנחנו הולכים לישון לילה טוב לך ארווין" הוא מחייך ואומר " לילה טוב יקירי" ונכנס לחדר שלו .[/color]
'לא קרה שום דבר' אתה שומע את קולה של הינאמורי שנישמע חיוור ומדוכא.. רוברטה וג'ולייט נכנסות לחדר ואומרות "אדוארד " ורצות לחבק אותך "אנחנו שמחות שאתה בריא ושלם ושלא קרה לך כלום , תרצה מסאז' או משהו שירענן אותך קצת ? רצינו לבוא איתך להילחם אבל ג'יימס אמר שזה מסוכן מידי בשבילנו , הוא באמת התכוון לזה ?" ג'ולייט אומרת .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 2 2010, 12:29 AM
היא מתיישבת על ההר ופתאום עמוד של אדמה מרים אותה למעלה , היא לא זזה וכניראה שהיא הוציאה את העמוד הזה מהאדמה .[/color] [/b][/quote]
אני ממשיך לדמין את מה שהיא עוסה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 2 2010, 01:14 PM
'לא קרה שום דבר' אתה שומע את קולה של הינאמורי שנישמע חיוור ומדוכא.. רוברטה וג'ולייט נכנסות לחדר ואומרות "אדוארד " ורצות לחבק אותך "אנחנו שמחות שאתה בריא ושלם ושלא קרה לך כלום , תרצה מסאז' או משהו שירענן אותך קצת ? רצינו לבוא איתך להילחם אבל ג'יימס אמר שזה מסוכן מידי בשבילנו , הוא באמת התכוון לזה ?" ג'ולייט אומרת .[/color] [/b][/quote]
'תחזרי אליי, בבקשה.' אומר שוב בתת המודע, ''ג'ולייט, רוברטה, זה באמת היה מסוכן, אבל עכשיו הכל בסדר.. ומסאז' יהיה נהדר.'' אומר ואתן להן לעשות לי מסאז'.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 2 2010, 01:14 PM
[b] [SIZE=3][b]הודעה חשובה : רומה יצא מהמשחק ואני צריך שחקן שיהיה כאן במקומו , מצאו שחקן שלא אכפת לו להתחיל את המשחק בתור שליט ממלכת האופל ...תביאו לו את המסנג'ר שלי אני יודע שיש לכם אותו :D[/b][/SIZE]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"בוא נלך לישון ג'ק , עבר עליך יום גרוע" ג'ני אומרת ומחבקת אותך בזמן שאתם שוכבים במיטה .ארווין נכנס ואומר "סליחה שאני מפריע אדוני , המפה עדיין לא הגיעה לכאן אבל יש משהו שאני חושב ששכחתם .. כרתתם ברית עם ממלכת המים , הקרח , והחשמל . מה עם שלושת הממלכות האחרות ? האוויר , האדמה והאופל ." ג'ני מסתכלת על ארווין ואומרת לו "ארווין , אני בטוחה שג'רוד לא ישלח שוב חיילים לכאן עד מחר .. תודה על הידיעה לא חשבנו על כך .. אנחנו הולכים לישון לילה טוב לך ארווין" הוא מחייך ואומר " לילה טוב יקירי" ונכנס לחדר שלו .[/color]
[/b][/quote]
"לא ארווין,אני לא הולך לישון עד שלא תשלחו כמה נציגים לשאר הממלכות.
אני לא אוותר. יש לי הרגשה שג'רוד יתקוף אפילו עוד לפני הבוקר. עשה מה שאני אומר ושלח נציגים. בלי להתווכח."
-
פתאום אתה עולה למעלה בדמיון שלך , מסתכל למטה ורואה שגם אתה עולה על תירגע" היא אומרת לך[/color]
'זה בסדר אדוארד , תהנה' היא אומרת בזמן שרוברטה וג'ולייט עושות לך מסאז מהנה...[/color]
[color=red][b]
ג'ק ~[/b]
"אני ישלח נציגים תשאיר לי את הבעיה הזאת .. לך לישון יקירי"
ארווין אומר ויוצא מהחדר[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 2 2010, 11:00 PM
פתאום אתה עולה למעלה בדמיון שלך , מסתכל למטה ורואה שגם אתה עולה על תירגע" היא אומרת לך[/color]
[/b][/quote]
אני נירגע וממשיך לחשוב ולהיתרכז בדימיון.
-
[b] [color=red][b]
ג'ק ~[/b]
"אני ישלח נציגים תשאיר לי את הבעיה הזאת .. לך לישון יקירי"
ארווין אומר ויוצא מהחדר[/color] [/b][/quote]
"לילה טוב ארווין,לילה טוב ג'ני" אגיד ואלך לישון
-
אתה מנסה להתכז קצת קשה להתרכז בגלל שאתה נמצא על עמוד שעשוי מאבן . אבל זה בסדר זה די נוח .. אתה מנסה להתרכז בה ורואה מאחוריה מגילה , אתה רחוק ולא תוכל להגיע אליה או למגילה , זאת מגילה ממש יפה , בצבע לבן עם פס זהב ![/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
שניהם מוסרים לילה טוב ואתה הולך לישון , ג'ני קצת דאגה לך אז לא ישנה איתך ביחד כי זה עלול להכאיב לך לכן הלכה לישון בחדר האורחים . בלילה היו לך חלומות נורא מוזרים , על קובי .. אתה זוכר שהשלכת אותו לדרקונים אבל בחלום הוא חי והוא רוכב על סוס שחור עם שריון זהב , הוא ניראה נחוש לקרב . אתה קם בבהלה וכולך מזיע , השעה 3:00 וזה אמצע הלילה . כולם ישנים ...[/color]
-
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אתה חוזר לממלכה ומאוד חיילים מחכים שם ומצפים לדעת מה הן תוצאות המלחמה .החיילים שלחמו איתך במלחמה מחזיקים באלונקות את עשרת החיילים שנהרגו .[/color] [/b][/quote]
מה יש לי לעשות בדיק במצב הזה ?, אתה מגיב כאלה תגובות תוקעות ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אשפיל את מבטי ויגיד :
" נעמוד דקת דומיה על 10 החיים שנהרגו. "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 01:10 PM
שניהם מוסרים לילה טוב ואתה הולך לישון , ג'ני קצת דאגה לך אז לא ישנה איתך ביחד כי זה עלול להכאיב לך לכן הלכה לישון בחדר האורחים . בלילה היו לך חלומות נורא מוזרים , על קובי .. אתה זוכר שהשלכת אותו לדרקונים אבל בחלום הוא חי והוא רוכב על סוס שחור עם שריון זהב , הוא ניראה נחוש לקרב . אתה קם בבהלה וכולך מזיע , השעה 3:00 וזה אמצע הלילה . כולם ישנים ...[/color] [/b][/quote]
"ג'רוד. הוא מתכנן קרב." אגיד לעצמי, אקום ואעיר את הבכירים.
"חלמתי חלום ואני חושב שג'רוד קשור בזה והוא עומד לתקוף." אגיד לבכירים.
-
'זה בסדר אדוארד , תהנה' היא אומרת בזמן שרוברטה וג'ולייט עושות לך מסאז מהנה...[/color] [/b][/quote]
''וואי, איזה יום קשה עבר עליי.. זה מזה מרגיע, תודה.'' אומר בחיוך חושני, ''תגידי רוברטה, תוכלי לעשות את זה גם לצינור שלי?'' אוסיף ואחייך.
-
"בוודאי" היא אומרת ומורידה את המכנס שלך "נתחיל עם מסאז' יבש ונעבור למסאז' לך ורטוב יותר" היא אומר ומתחילה להניע את הצינור שלך עם היד שלה , אחר-כך היא מרטיבה אותו עם הלשון שלך ועוברת למסאז' ע"י הפה והחזה של ג'ולייט "נעים ?" היא שואלת .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
הבכירים שנמצאים בחדרים שליד דירת המלכות שלך ישנים , אתה מעיר אותם בבהלה ומספר להם מה חלמת .. מיד אחד מהבכירים אומר שהוא יעמוד כל הלילה בכני הארמון ויציב שומרים בכל מקום . הוא מבטיח שברגע שג'רוד ייפלוש או מישהו אחר לא מזוהה או לא רצוי , הוא מבטיח להפעיל האזעקה [/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
חייל רבים מתחילים לבכות ואימהות בחרדה לא מצליחות להתאפק ורצות לחבק את בניהם הפצועים או ההרוגים . הם נקברים בטקס מיוחד ותמונותיהם נתלות בארמון לזכרם . אתה נכנס לחדר שלך לאחר היום המתיש .. רואה שהשעה קצת מאוחרת ומתלבטמה לעשות . אז מה תעשה עכשיו ?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 07:34 PM
"בוודאי" היא אומרת ומורידה את המכנס שלך "נתחיל עם מסאז' יבש ונעבור למסאז' לך ורטוב יותר" היא אומר ומתחילה להניע את הצינור שלך עם היד שלה , אחר-כך היא מרטיבה אותו עם הלשון שלך ועוברת למסאז' ע"י הפה והחזה של ג'ולייט "נעים ?" היא שואלת .[/color] [/b][/quote]
''ברור, וואי אתן עושות את זה מצויין.'' אומר ואלטף את החזה של שניהן.
-
"אוף גמאני רוצה מסאז'" ג'ולייט אומרת במבט עצוב בזמן שרוברטה מלקקת את הצינור שלך "אולי תעסה אותי ? או שתעשה אותי ? מה שתבחר " היא אומת בחושניות וזה ניראה כאילו החזה שלה מתנפח ![/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 09:16 PM
"אוף גמאני רוצה מסאז'" ג'ולייט אומרת במבט עצוב בזמן שרוברטה מלקקת את הצינור שלך "אולי תעסה אותי ? או שתעשה אותי ? מה שתבחר " היא אומת בחושניות וזה ניראה כאילו החזה שלה מתנפח ![/color] [/b][/quote]
''אני אעשה את שניכם.'' אומר בחיוך ערמומי ואקים את רוברטה, אשים אותה על הצינור שלי, ''תרכבי רוברטה...'' אומר ובזמן הזה אגע בשדיים של ג'ולייט.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 01:10 PM
אתה מנסה להתכז קצת קשה להתרכז בגלל שאתה נמצא על עמוד שעשוי מאבן . אבל זה בסדר זה די נוח .. אתה מנסה להתרכז בה ורואה מאחוריה מגילה , אתה רחוק ולא תוכל להגיע אליה או למגילה , זאת מגילה ממש יפה , בצבע לבן עם פס זהב ![/color]
[/b][/quote]
אם מוחמד לא בא אל ההר ההר יבוא אל מוחמד.
--------
אני מנסה להרים את אבן שמתחת למגילה ולהביא אותה אלי,אני מיתרכז בזה מאוד ומתעלם מהכול.
-
אני בשרת חדש של אינטרנט אז קצת קשה לי לעשות צבעים וגדלים של אותיות ,
בנתיים אין קשר ביניכם ואני יחבר הודעות מתי שיהיה קשר בין השניים .
זה רק זמני אל תיבהלו .
[b]אנטו ~[/b]
הדרך מאוד קשה , אתה מרים אבן והמגילה נופלת , אתה מנסה להרים כמה עמודי אבן בכדי להעיף את המגילה גבוהה ואתה מצליח אבל היא לא בכיוון שלך , ג'סיקה מתרוממת ובועטת את המגילה אליך ,אתה מחזיק את המגילה ועומד להיכנס אליה אבל ג'סיקה מפריעה ואומרת "פתח את העניין , צא מזה" ופתאום אתה לא מצליח לדמיין שום דבר , הכל פשוט שחור וריק בראש שלך .
[b]אדוארד ~[/b]
ג'ולייט קצת מקנאה ורוברטה רוכבת אליך בכיפיות , פתאום ניכנסת עוד בחורה עם חזה שופע , ג'ולייט אומרת " שלום מי את סקסית ? " הבחורה מתקרבת , מורידה את החולצה ואומרת "אני אמילי" ומתחילה ללקק את פיטמותיה של ג'ולייט , הן מתחילות להתחרמן אחת על השנייה , אמילי ממש דומה לג'ולייט אבל לאמילי יש גוף יותר שווה משל ג'ולייט ורוברטה , ביחד .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 09:55 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
ג'ולייט קצת מקנאה ורוברטה רוכבת אליך בכיפיות , פתאום ניכנסת עוד בחורה עם חזה שופע , ג'ולייט אומרת " שלום מי את סקסית ? " הבחורה מתקרבת , מורידה את החולצה ואומרת "אני אמילי" ומתחילה ללקק את פיטמותיה של ג'ולייט , הן מתחילות להתחרמן אחת על השנייה , אמילי ממש דומה לג'ולייט אבל לאמילי יש גוף יותר שווה משל ג'ולייט ורוברטה , ביחד . [/b][/quote]
''וואו, עדיין לא ניסיתי אותה.'' אומר בחיוך ואוריד את רוברטה, ''קדימה אמילי, בואי תרכבי עליי.'' אומר בחיוך מגרה וחושני.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 07:34 PM
הבכירים שנמצאים בחדרים שליד דירת המלכות שלך ישנים , אתה מעיר אותם בבהלה ומספר להם מה חלמת .. מיד אחד מהבכירים אומר שהוא יעמוד כל הלילה בכני הארמון ויציב שומרים בכל מקום . הוא מבטיח שברגע שג'רוד ייפלוש או מישהו אחר לא מזוהה או לא רצוי , הוא מבטיח להפעיל האזעקה [/color]
[/b][/quote]
"מצוין, כל השאר אל תחזרו למיטותיכם,הישארו קרובים לכאן ולחדר הציוד,מצידי כל אחד מכם ישן עם חרב לידו,אני רוצה שאם ג'רוד יתקיף נהיה מוכנים."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 09:55 PM
[b] אני בשרת חדש של אינטרנט אז קצת קשה לי לעשות צבעים וגדלים של אותיות ,
בנתיים אין קשר ביניכם ואני יחבר הודעות מתי שיהיה קשר בין השניים .
זה רק זמני אל תיבהלו .
[b]אנטו ~[/b]
הדרך מאוד קשה , אתה מרים אבן והמגילה נופלת , אתה מנסה להרים כמה עמודי אבן בכדי להעיף את המגילה גבוהה ואתה מצליח אבל היא לא בכיוון שלך , ג'סיקה מתרוממת ובועטת את המגילה אליך ,אתה מחזיק את המגילה ועומד להיכנס אליה אבל ג'סיקה מפריעה ואומרת "פתח את העניין , צא מזה" ופתאום אתה לא מצליח לדמיין שום דבר , הכל פשוט שחור וריק בראש שלך .
. [/b][/quote]
אני אפתח את העניים אומר "ג'סיקה מה קרא למה אני לא מצליח לדמין שום דבר,ומה היתה המגילה הזו?".
-
[b]אנטו ~[/b]
אתה פותח את העיניים ורואה את המגילה הזהוב בידיים שלך , ג'סיקה מחייכת אליך ואתה כבר לא צריך להגיד לה שום דבר כי ראית שהמגילה בידך !
[b]אדוארד ~[/b]
אמילי מחזיקה את החגורה שלה ופותח אותה "אני לא רוצה לרכוב עליך" ג'ולייט נבהלת מהתגובה שלה
"כלומר , אני רוצה , אבל לא לפני שתרד לי" היא אומרת ומתכוננת להוריד את המכנסיים שלה .
ג'ק ~
"כן המפקד" כולם אומרים ומסמנים לך שאתה יכול לחזור לישון .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 08:10 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
אמילי מחזיקה את החגורה שלה ופותח אותה "אני לא רוצה לרכוב עליך" ג'ולייט נבהלת מהתגובה שלה
"כלומר , אני רוצה , אבל לא לפני שתרד לי" היא אומרת ומתכוננת להוריד את המכנסיים שלה . [/b][/quote]
''בשמחה..'' אומר בחיוך חושני ואתחיל לרדת לה, תוך כדי שאתן לג'ולייט למצוץ לי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 08:10 PM
[b] [b]אנטו ~[/b]
אתה פותח את העיניים ורואה את המגילה הזהוב בידיים שלך , ג'סיקה מחייכת אליך ואתה כבר לא צריך להגיד לה שום דבר כי ראית שהמגילה בידך !
[/b][/quote]
אני אומר "wow גדול,איך את עשית את זה?ומה זות המגילה הזות?".