ביי
Printable View
ביי
[QUOTE=shayrahamim;636392]שזה קדושש[/QUOTE]
1+
[QUOTE=איש האבטיח;636395]אוי אוי אוי קדוש.
מה, הדמות הדמיונית לא תסלח לי בעולם הבא? אוי לי![/QUOTE]
תכתוב בויקיפדיה תורה ומדע
לך תדע אם יש מישהו למעלה
~
תענו לי על השאלה!
מה יותר כדי
יהלום
רובי או ירוק עלה?!
יהלום
פלטינה
יהלום P:
[quote=אחמד;636406]1+
תכתוב בויקיפדיה תורה ומדע
לך תדע אם יש מישהו למעלה
~
תענו לי על השאלה!
מה יותר כדי
יהלום
רובי או ירוק עלה?![/quote]
שמע, זה לא עניין של מדע, אני פשוט לא מאמין בו. אני לא אומר 'אלוהים לא הגיוני מדע כן', אני פשוט אומר שזה נשמע כמו בולשיט אחד גדול. באמת, נחש מדבר? עונש על אכילת תפוח? הומופוביה וגזענות? זה לא משהו שאני רוצה להאמין בו, לאו דווקא מתוך היגיון, אלא מתוך עקרונות.
ואם כן יש מישהו למעלה, ואני עובד כל החיים שלי בשבילו ומקבל תגמול למעלה (וגם זה לא בטוח). אם אין ואני עובד בשבילו כל החיים שלי, מה עשיתי בזה? בזבזתי את החיים שלי בשביל מישהו שלא קיים.
אז במה אתה מאמין??במה ההורים שלך מאמינים??
[QUOTE=elbaz2008;636429]אז במה אתה מאמין??במה ההורים שלך מאמינים??[/QUOTE]
אבא שלי דתי, אמא שלי מאמינה אבל היא חילונית. אני אתאיסט, לא מאמין בכלום (כלום בכוונה של כוח עליון).
ואבא שלך בסדר עם זה??
לכל המפגרים נדב הוא אתאיסט כמוני...
אתם יודעיחם מה הכי סטייל לגלגל ג'ויננט בנייר מספר תנ"ך Xddd
נאצים...
[QUOTE=elbaz2008;636432]ואבא שלך בסדר עם זה??[/QUOTE]
כשאני אגור עם אבא שלי/אראה אותו מתישהו אני אשאל אותו.
[QUOTE=elbaz2008;636438]נאצים...[/QUOTE]
סליחה? רק בגלל שאני לא מאמין באלוהים אני נאצי? אתה יודע בכלל מה זה לפני שאתה מדבר? כל המשפחה של סבתא שלי נספתה בשואה. סבתא שלי היא ניצולת שואה.
ואתה, ילד דביל, יכול ללכת ולקפוץ מבניין. אני בטוח שכולם יהיו שמחים אם מפגר כמוך ימות.
זה היה בצחוק...לא התכוונתי לפגוע אז תרגע ומהר!
א' בלי קללות.
ב' כל אחד והדעה שלו.
ג' לא היה אמור להיות נ''וד אחר?
טל לא כאן ....ממצב עומר?
[QUOTE=elbaz2008;636446]זה היה בצחוק...לא התכוונתי לפגוע אז תרגע ומהר![/QUOTE]
יש דברים שלא צוחקים עליהם. אנשים כמוך צריכים ללמוד לסתום ת'פה שלהם. שאני ארגע? זה לא שאמרת 'כופר/טמבל/מילה אחרת שהיא לא כזאת נוראה'. אמרת נאצים. פאקינג נאצים. אתה יודע מה ההגדרה של זה? אני שונא אנשים כמוך שמדברים וזורקים דברים לאוויר בלי לדעת מה הם אומרים.
אז ניקו צריך לפתוח...
גם אתה פגעת בי...לשרוף תפילין??זה חלק מהדת שלי..חלק ממני
[QUOTE=elbaz2008;636455]גם אתה פגעת בי...לשרוף תפילין??זה חלק מהדת שלי..חלק ממני[/QUOTE]
אוי תעשה לי טובה. להגיד משהו על הדת ועל זה שאני לא מאמין בה (אגב, לא באמת שרפתי תפילין, זה עלה איזה 1,000 שקל) לבין לכנות מישהו 'נאצי' יש הבדל עצום. וגם אני יכול להגיד אותו הדבר, השואה היא חלק ממני. זה נושא רגיש אצל המשפחה שלי ובעיקר אצלי, אז דאממיט, תלמד לסתום ת'פה שלך. עוד מעט תגיד גם 'זה בסבר השואה זה מאלוהים בשביל להעניש אותם' כי זה מה שמלמדים אותך בבית.
נדב בכללי נראה לי שהוא קרא לי נאצי כי אני רשמתי שאני מעשן ג'ויינט מגוגל מנייר של ספר תורהd:
וזה לא בצחוק
[QUOTE=TheRealPimpRoma;636463]נדב בכללי נראה לי שהוא קרא לי נאצי כי אני רשמתי שאני מעשן ג'ויינט מגוגל מנייר של ספר תורהd:
וזה לא בצחוק[/QUOTE]
הוא כתב נאצי[B]ם[/B]
טוב אחי אבל אני זה מילולי אתה פיזי אין לי כוח לזיבולי מוח שלך ביי כולם...
ביי?
[QUOTE=elbaz2008;636466]טוב אחי אבל אני זה מילולי אתה פיזי אין לי כוח לזיבולי מוח שלך ביי כולם...[/QUOTE]
כתבתי שלא באמת שרפתי תפילין. וגם אם כן, מה לעזאזל אכפת לך?! אתה שומר מצוות, זה מה שחשוב לך, לא אמור לעניין אותך מה אחרים עושים!
נעול
עד שהנו"ד הבא לא נפתח לא סוגרים את זה. ובקשר לאביב ונדב, תרגיעו את עצמכם. נדב- אתה קראת נאצים לחברי הפורום כמה פעמים אם זכרוני לא מטעני, ואביב, זה שהוא אמר משהו לא נותן לך לגיטימציה לרדת לרמה שלו. אז בקיצור תרגיעו
מה קורה אביעד??
יש נ"וד...
סוף סוף חוזרים למה שהיה אמור לקראות לא מזמן...:d
[quote=shayrahamim;636563]מה קורה אביעד??[/quote]
בסדר
[quote=אלמוגסי;636564]יש נ"וד...
סוף סוף חוזרים למה שהיה אמור לקראות לא מזמן...:d[/quote]
תמיד יש נו"ד פעיל
אבל כבר חצי שעה לא היה...
[quote=אלמוגסי;636569]אבל כבר חצי שעה לא היה...[/quote]
חח חצי שעה... מישהו פשוט נעל בטעות
אביעדוס מה נשימה לאן נעלמת כבר פחדתי שהפרסים חטפו אותךxd
טוב יש לי שאלה יש לי ממך אישור לפתוח עוד מ"ת??
ואני מבטיח שאחרי יום שישי אני עולה על פעילות מלאה...
[quote=TheRealPimpRoma;636573]אביעדוס מה נשימה לאן נעלמת כבר פחדתי שהפרסים חטפו אותךxd
טוב יש לי שאלה יש לי ממך אישור לפתוח עוד מ"ת??
ואני מבטיח שאחרי יום שישי אני עולה על פעילות מלאה...[/quote]
אני צריך לראות את המשחק הזה. ואם זה משחק של פוקימון אני אלך להקיא קודם
זה כן וזה המשחק הראשון שלי זה שאתה נרשמת אליו D:
אז אל תלך להקיא ...
[quote=הראשון מהסוף;636561]עד שהנו"ד הבא לא נפתח לא סוגרים את זה. ובקשר לאביב ונדב, תרגיעו את עצמכם. נדב- אתה קראת נאצים לחברי הפורום כמה פעמים אם זכרוני לא מטעני, ואביב, זה שהוא אמר משהו לא נותן לך לגיטימציה לרדת לרמה שלו. אז בקיצור תרגיעו[/quote]
כמה פעמים? פעם אחת, וגם זה - אחרי זה התנצלתי עם נושא והסברתי למה עשיתי את זה, ואת העונש שלי קיבלתי וביקשתי אפילו לא לרחם עלי איתו :/
וסליחה, לרדת לרמה שלי? כי אמרתי שאני לא מאמין באלוהים? סליחה באמת.
איש האבטיח.
אחי סתמו תפה מה באתם לריב.
רומה אתה יודעה מה עם שקד?.
למה ממשיכים את הנ"וד
הוא הגיע למאה צריך לנעול...
אבל משהוא צריך לפתוח חדש.
עד אז ממשיכים בזה.
אנשים! פרק חדש בסיפור שלי!