ניר, תלך
Printable View
ניר, תלך
[QUOTE=the necromancer nilasak;850154]אני מעוצבן,החברה מדברים עם יואב,על זה שאני גרוע,לפחות ככה אומר יואב.[/QUOTE]
פויה איזה חברים
לא רועי,בבקשה!
מי רוצה לרצוח את הנו"ד ולהגיע לעמוד 150 לפני שנועלים אותו?
רועי, תפתח!
[quote=the necromancer nilasak;850144]לא,למה?
רועי עדיין אל תפתח,קודם שאני יעקוף את דניס.[/quote]
זה מצב מאוד חסכוני. [B]אם אני עושה משהו רע,[/B] אני יכול להגיד שזה הוא, כי הוא פיצול אישיות,
אבל אם משהו רע [B]קורה, אני גם יכול להגיד שזה הוא כי הוא חבר דימיוני.[/B]
רועי פותח נוד איזה כיף
[quote=Safta;850162]מי רוצה לרצוח את הנו"ד ולהגיע לעמוד 150 לפני שנועלים אותו?[/quote]
לא אני.
[QUOTE=Inuzuka Kiba;850164]זה מצב מאוד חסכוני. [B]אם אני עושה משהו רע,[/B] אני יכול להגיד שזה הוא, כי הוא פיצול אישיות,
אבל אם משהו רע [B]קורה, אני גם יכול להגיד שזה הוא כי הוא חבר דימיוני.[/B][/QUOTE]
טוב,אוקי.
[QUOTE=Safta;850162]מי רוצה לרצוח את הנו"ד ולהגיע לעמוד 150 לפני שנועלים אותו?[/QUOTE]
אני אך זה לא יקרה
[quote=Inuzuka Kiba;850164]זה מצב מאוד חסכוני. [B]אם אני עושה משהו רע,[/B] אני יכול להגיד שזה הוא, כי הוא פיצול אישיות,
אבל אם משהו רע [B]קורה, אני גם יכול להגיד שזה הוא כי הוא חבר דימיוני.[/B][/quote]
המדיניות לגבי חלוקת משתמש עם חבר/פיצול אישיות זה שכל אחד מאלו שחולקים את המשתמש נענשים במידה והמשתמש מבצע עבירה מסויימת.
[COLOR="Red"][SIZE="7"]אני שוקל לפתוח לילה לבן בחנוכה באופן עקרוני מי ישתתףCOLOR="Red"][SIZE="7"]
ארוין תגיב בהקדשה שלי
[quote=LordAbizi;850169]המדיניות לגבי חלוקת משתמש עם חבר/פיצול אישיות זה שכל אחד מאלו שחולקים את המשתמש נענשים במידה והמשתמש מבצע עבירה מסויימת.[/quote]
אתה מדבר עכשיו על ליאור ואחותו, נכון? -.-
אוף! רועי פותח נו"ד
ועי, תפתח כר
[SIZE="7"][COLOR="Red"]בחנוכה אני שוקל לפתוח לילה לבן מי ישתתף[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=the necromancer nilasak;850175]אוף! רועי פותח נו"ד[/QUOTE]
נגמר הרצף שלך
רועי,נופצה תקוותי אליך.
[quote=Pizza;850173]אתה מדבר עכשיו על ליאור ואחותו, נכון? -.-[/quote]
לא, למען האמת דיברתי על מה שInuzuka Kiba אמר, ובנוסף זה גם משפיע עליי, כי יש לי שלושה פיצולי אישיות: "דניאל", ארכימדס, ולורד אביזי, ובאופן כללי אני כמו ג'יידן מיוגיהו GX, אני מאכלס בתוך הגוף שלי כל נשמה שאני מוצא.
[quote=גרודון;850177][SIZE=7][COLOR=red]בחנוכה אני שוקל לפתוח לילה לבן מי ישתתף[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מאמין שלא יתנו לך אישור ללילה לבן.
כי תכלס, לילה לבן אמור להיות מאורגן על ידי ההנהלה.
מקום 3 בנוד
איקוזה קיבה אמיר , למה דווקא איקוזה קיבה?
טוב,מי כאן?
[quote=LordAbizi;850169]המדיניות לגבי חלוקת משתמש עם חבר/פיצול אישיות זה שכל אחד מאלו שחולקים את המשתמש נענשים במידה והמשתמש מבצע עבירה מסויימת.[/quote]
דאמ!
וואי וואי אני לחוץ.
פתחו נו"ד?
[quote=Spamer Girl;850184]איקוזה קיבה אמיר , למה דווקא איקוזה קיבה?[/quote]
מזה איקוזה? ם.ם
[quote=LordAbizi;850181]לא, למען האמת דיברתי על מה שInuzuka Kiba אמר, ובנוסף זה גם משפיע עליי, כי יש לי שלושה פיצולי אישיות: "דניאל", ארכימדס, ולורד אביזי, ובאופן כללי אני כמו ג'יידן מיוגיהו GX, אני מאכלס בתוך הגוף שלי כל נשמה שאני מוצא.[/quote]
וואלה.
מזכיר לי שפעם גם לי היה פיצול אישיות.
היום אנחנו מרגישים טוב יותר ><
[QUOTE=DarkTiger;850189]פתחו נו"ד?[/QUOTE]
לא
לא,אני כמעט עוקף אותך!
[QUOTE=Pizza;850182]אני מאמין שלא יתנו לך אישור ללילה לבן.
כי תכלס, לילה לבן אמור להיות מאורגן על ידי ההנהלה.[/QUOTE]
אז למה יגאל עשה לילה לבן
Miss
Bar
is
boring
מי פה?
יאללה הלכתי להגיב במ''ת שלי אגב כול השחקנים שלי הוספתי לכם יריבים
אבל היה לו אישור.
[quote=מאסטר אספיון;850197]יאללה הלכתי להגיב במ''ת שלי אגב כול השחקנים שלי הוספתי לכם יריבים[/quote]
ראיתי .
ותודה לאל תודה.
[quote=Spamer Girl;850196]Miss
Bar
is
boring
מי פה?[/quote]
ושוב:
איקוזה? ם.ם
רועי! תפתח מהר!
מי הפותח הבא?
רועי הפותח הבא