[QUOTE=♥leafeon♥;1203550]הלכתי לצפות בהארי פוטר, ביי...[/QUOTE]
ביי נל...עכשיו ממש יבש פה.
Printable View
[QUOTE=♥leafeon♥;1203550]הלכתי לצפות בהארי פוטר, ביי...[/QUOTE]
ביי נל...עכשיו ממש יבש פה.
המשחק שלי נפתח אתם מוזמנים להירשם
המשחק שלך כמעט הפיל אותי מהכיסא. אין לי דרך נורמלית כל כך לתאר למה אני מתכוון. לא במובן שלילי.
[QUOTE=LordAbizi;1203568]המשחק שלך כמעט הפיל אותי מהכיסא. אין לי דרך נורמלית כל כך לתאר למה אני מתכוון. לא במובן שלילי.[/QUOTE]
תודה שמח לשמוע
רציתי לשלוח לך תמשחק לאישור אבל בסוף החלטתי לשלוח למגניום
ונראה לי שעשית בשכל. היה לוקח לי הרבה זמן וניסוחים לא ברורים כדי להביע את דעתי על המשחק...
הביקורת השנייה על המשחק 'Animaland' כמעט מוכנה.
הפרק הראשון בסיפור שלי מוכן.זה נראה טוב עד עכשיו...
סיפור על?
[QUOTE=LordAbizi;1203576]סיפור על?[/QUOTE]
שילבו של כמה דברים,ביניהם "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה",סדרת "בני לוריאן",ועוד כמה דברים.
מה שכמובן מזכיר לי את השאיפה שלי לפרסם שוב את הסיפור שלי, שכל פעם שאני קורא את פרקים 15+ שלו אני נתקף תיעוב עצמי ותחושת סיפוק וגאווה אדירה. אבל נראה לי שאני אעשה זאת בעתיד. ההווה שייך לאנליזה נומרית.
[QUOTE=LordAbizi;1203578]מה שכמובן מזכיר לי את השאיפה שלי לפרסם שוב את הסיפור שלי, שכל פעם שאני קורא את פרקים 15+ שלו אני נתקף תיעוב עצמי ותחושת סיפוק וגאווה אדירה. אבל נראה לי שאני אעשה זאת בעתיד. ההווה שייך לאנליזה נומרית.[/QUOTE]
ידוע. אגב,קראת את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה?
כן. קראתי כמה ספרים בסדרה, אבל איכשהו קראתי את הספרים שלו בסדר לא הגיוני בעליל אז העלילה לא מסתדרת. אבל לקחתי קצת השראה מדוגלס אדאמס לסיפור שלי, ואני טוען שהיא ניכרת במידה המרבית בפרק 8 (כנראה כי הוא נכתב הכי קרוב לזמן שבו קראתי אותם).
[QUOTE=LordAbizi;1203581]כן. קראתי כמה ספרים בסדרה, אבל איכשהו קראתי את הספרים שלו בסדר לא הגיוני בעליל אז העלילה לא מסתדרת. אבל לקחתי קצת השראה מדוגלס אדאמס לסיפור שלי, ואני טוען שהיא ניכרת במידה המרבית בפרק 8 (כנראה כי הוא נכתב הכי קרוב לזמן שבו קראתי אותם).[/QUOTE]
אה...אני קראתי לא מזמן את הראשון.זכור את התשובה למשמעות החיים :) ?
וואו. מצלרובה זה כלי נשק שהמצאתי והוא שימושי למדי.
אביזי ם:
היי לכולם שבת שלום
ער''ט
חזרתי מה קורה?
מי פותח הנו''ד הבא?
יופי יש לי שוב אינטרנט
[QUOTE=Tigraro;1203603]יופי יש לי שוב אינטרנט[/QUOTE]
מה קורה דניס? בדיוק חזרתי מבר מצווה של מישהו אבל האמת סתם ישבתי והצקתי לאחים שלי
אצלי סבבה
[QUOTE=Tigraro;1203609]אצלי סבבה[/QUOTE]
עידן הקרח היה לפני כמה מיליוני שנה?
כן, ועצלן הקרקע היה בתקופת הפליסטיקון
באלי שיירשמו לי למ''ת 0.0
[QUOTE=Tigraro;1203611]כן, ועצלן הקרקע היה בתקופת הפליסטיקון
באלי שיירשמו לי למ''ת 0.0[/QUOTE]
איזה?
איזה מ''ת יש לי? 0:
[QUOTE=Tigraro;1203614]איזה מ''ת יש לי? 0:[/QUOTE]
יש לך רק אחד?
יאפ
אני לא יודע על עוד אחד שפתוח כרגע
[QUOTE=Tigraro;1203617]יאפ
אני לא יודע על עוד אחד שפתוח כרגע[/QUOTE]
ושמע את אחת התשובות בחידון שלי:
עשיתי שאלה כזאת:
[QUOTE]אני מהחיות הכי גדולות במחלקה שלי, אני אוכל כל דבר חוץ מפילים והיפופוטמים ואף אחד לא אוכל אותי[/QUOTE]
ומה עונים לי?: ממותה...
יש לי רעיון לפעילות מעולה באנימה ומצורים,זה מעין תגובה לקיפוח של המצוירים בפורום הזה :)
[QUOTE=Machine X;1203623]יש לי רעיון לפעילות מעולה באנימה ומצורים,זה מעין תגובה לקיפוח של המצוירים בפורום הזה :)[/QUOTE]
בהצלחה לך עם זה
[QUOTE=Giant Bison;1203625]בהצלחה לך עם זה[/QUOTE]
תודה אחי :)
משעמם...
הלכתי לישון ביי
התחלה פורסמה אצלי
היי כולם
בוקר..
בוקר טוב
בוקר טוב..
מה קורה?
היי עידו.