[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1305429]הקובץ הראשון שהורדתי... נדמה לי שזה הלאנצ'ר... אני לא מבין בזה כל כך...[/QUOTE]
איך הוא נקרא?
מה השגיאה?
Printable View
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1305429]הקובץ הראשון שהורדתי... נדמה לי שזה הלאנצ'ר... אני לא מבין בזה כל כך...[/QUOTE]
איך הוא נקרא?
מה השגיאה?
[QUOTE=ワンピース;1305409]זה לא בדיוק תפיסה כמו בפוקימון..
אתה מקבל ביצה של דיג'ימון לעיתים רחוקות מלהרוג דיג'ימון מסוים / ממשימה / מאיוונט
אתה ביצה הזאת אתה לוקח למכשיר אינקובטור, כדי שהביצה תבקע אתה צריך להכניס נתונים של הסוג שלה (Data, למשל גאבומון, אז יהיה לו נתונים של דיג'ימון חיה).
המינימום שלבים של הכנסת נתונים הוא 3 מתוך 5, הנתונים שצריך בכל שלב תלויים בביצה עצמה, לכל ביצה מספר נתונים שונה לשלב.
תמיד עדיף לעשות 4 מתוך 4 או 5 מתוך 5 אבל התדירות של זה נמוכה בביצים רגילות, יכול לקרות מצב בכל שלב שהביצה תשבר ותעלם לך, זהירות.
4/5 ו-5/5 משפר את הסטאטים של הדיג'ימון שבוקע מהביצה, כמו כן את גודלו, אם זכור לי נכון הדיג'ימון ההתחלתי שלך הוא בערך 4/5, 3/5 מאוד חלש ולא מומלץ.
אני אגיד לך מה תעשה, אל תנסה לגרום לביצים לבקוע עד שתהיה ברמה גבוהה, כשתגיע לרמה גבוהה עם הדיג'ימון והמאלף שלך, תבזבז כסף על לקנות לפחות 10 ביצים של דיג'ימון אחד שאתה רוצה ותשיג או תקנה הרבה נתונים כאלה.
ברמה דבוהה של ההתחלתי שלך לא צריך להיות לך ממש אכפת שהוא יגדל עוד ועוד וזאת ההזדמנות להתחיל עם עוד דיג'ימון, אתה עושה אחד ומאמן אותו עד שהוא יהיה חזק.[/QUOTE]
אני יכול במ"ת שלך להחליף שותף אם לא פגשתי אותו?
[quote=מאסטר ליאון;1305436]אני יכול במ"ת שלך להחליף שותף אם לא פגשתי אותו?[/quote]
לא עניתי לך על זה כבר?
בכל מקרה, התשובה היא כן, אבל תבחר משהו שעוד לא בחרו בבקשה..
אביזי אביזי, אוהב אותך לנצח.
בכל אופן, התכוונתי לפרוייקט הישן שלי בספרות "מגיב מגניב"
אוייש אני מתגעגע לימי הזוהר :o
מה קורה אדם?.
יש לי התחלתי רמה 35 או 36 אני לא זוכר
ובטמר אני רמה 21 או 20
[QUOTE=ワンピース;1305434]איך הוא נקרא?
מה השגיאה?[/QUOTE]
הקובץ- DBO_CT_TW_Setup_20111208
השגיאה- אני לא יכול להעתיק S:
[QUOTE=SportMan;1305444]מה קורה אדם?.[/QUOTE]
אחלה אבי, הכל טוב!
מה איתך יא חולה ספורט!
אני מאוכזב ממנצ'סטר, אין לי מילה אחרת לתאר את זה...
עוד מעט ליגת אלופות , למרות שנהנתי אתמול יותר D:
[quote=ワンピース;1305439]לא עניתי לך על זה כבר?
בכל מקרה, התשובה היא כן, אבל תבחר משהו שעוד לא בחרו בבקשה..[/quote]
לא ענית וההתחלתי החדש הוא מי שהייתי איתו כבר מזמן:
וואניאמון
אני יודע מגל, שבוע שלם ניסיתי להוריד Dbo ושהצלחתי זה לא היה לאתר שנרשמתי ובשביל להירשם צריך לרשום תעודת זהות וכל מיני דברים שאני לא ממש רוצה שהטייואנים יתעסקו איתם..
[QUOTE=Kaiser;1305447]יש לי התחלתי רמה 35 או 36 אני לא זוכר
ובטמר אני רמה 21 או 20[/QUOTE]
אז אני מניח שאתה יכול להתחיל לבזבז את הכסף שלך על עוד דיג'ימון, תקנה מאנשים איזה 10 ביצים ואולי יותר ותאסוף נתונים או תקנה אותם..
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1305448]הקובץ- DBO_CT_TW_Setup_20111208
השגיאה- אני לא יכול להעתיק S:[/QUOTE]
מה זאת אומרת להעתיק?
למה אתה צריך להעתיק את הקובץ..? ><"
[QUOTE=הנואש לווינר;1305454]אני יודע מגל, שבוע שלם ניסיתי להוריד Dbo ושהצלחתי זה לא היה לאתר שנרשמתי ובשביל להירשם צריך לרשום תעודת זהות וכל מיני דברים שאני לא ממש רוצה שהטייואנים יתעסקו איתם..[/QUOTE]
חח, לי זה הוריד בפחות משעה XD
אבל יש שגיאה :-(
שקד- להעתיק את השגיאה >< זה עם תווים שאני לא יכול/אין לי כוח לכתוב >.<
[quote=ワンピース;1305455]אז אני מניח שאתה יכול להתחיל לבזבז את הכסף שלך על עוד דיג'ימון, תקנה מאנשים איזה 10 ביצים ואולי יותר ותאסוף נתונים או תקנה אותם..
מה זאת אומרת להעתיק?
למה אתה צריך להעתיק את הקובץ..? ><"[/quote]
ראית שבחרתי כהתחלתי חדש לוואניאמון
[QUOTE=הנואש לווינר;1305454]אני יודע מגל, שבוע שלם ניסיתי להוריד Dbo ושהצלחתי זה לא היה לאתר שנרשמתי ובשביל להירשם צריך לרשום תעודת זהות וכל מיני דברים שאני לא ממש רוצה שהטייואנים יתעסקו איתם..[/QUOTE]
לא צריך שום תעודת זהות..
לשלוח לך מדריך?
ליאון, ראיתי, בסדר גמור
נפתח נו"ד חדש.
נעול.