-
עושה רושם שגם בהתקפה של פיין על קונוהא הם שמרו על פרוטוקול שלושת השלבים למקרה של תקיפה. כשהם רק הגיעו תחילה הם ניסו להשמיד את האיום, אבל גילו שזה קשה מדי ואז עברו לפינוי מידי של כל מי שלא כשיר ללחימה (ושכל מי שלא פצוע כי כל מי שפצוע הובהל לבית החולים), ואחר כך עברו לשלב השלישי שבו הם משתמשים בכל מה שיש להם כדי להלחם באיום (שזה השלב שבו המשפחות השונות בקונוהא מתחילות להלחם).
כמובן כל זה חדל להיות רלוונטי כשפיין השתמש בshinra tensei.
ווואו, כשהינאטה חובשת את האנונימי מהיוגה היא עושה את זה באמת כמו שצריך לפי 'דגל אנגליה'. נראה לי.
-
[quote=alien;1454013]שאלה,זה הגיוני שמישהו יבקש מבלש לחקור מקרה שהמבקש הוא האשם?[/quote]
כן, בד"כ (אם אתה לא הולמס) אתה תוריד את החשדות ממישהו שביקש עזרה במקרה, נכון?
אתמול לדוגמא, ראיתי סרט (לצערי מהאמצע) של וודי אלן, אני לא בטוח איך קוראים לו, אבל היה שם משהו כזה. איזה איש אחד זרק אישה שלא יודעת לשחות לאגם, ואז הוא מזמין משטרה ואומר שהוא לא יודע מה קרה, היא רצתה להתחבר עם הטבע. אני לא אגיד מה ייקרה אח"כ, זה יהרוס לכם את הסרט.
תגידו, אם אני אפרסם דק שלי, שבניתי אתמול, נראה לכם יהיו אנשים שיגיבו עליו ויעזרו לי לבדוק אותו?
-
אוף נגמר לי הנו"ד :-(
הוא היה כ"כ צעיר...
-
תגיד עומר, בא לך במקרה לעבור על הדק שפרסמתי?
-
בעצם פיין ושנייזל מדברים על אותה דרך להשגת שלום.
ונארוטו וללוש מציעים את אותה החלופה (להפוך למושא השנאה של העולם)...
ולמעשה הדרך של פיין ושנייזל דומה למה שאומרים על פצצת אטום - שעצם קיום הנשק הזה הוא אחד הדברים היותר פציפיסטיים בעולם.
מה התועלת בכלל בלהשתמש בביאקוגן על פיין? הוא מת. אין לו זרימת צ'אקרה. הצ'אקרה שהוא משתמש בה מגיעה מבחוץ. לפגוע לו בנקודות הצ'אקרה לא ישפיע כהוא-זה עליו... מה שמעלה את השאלה איך בכלל הורגים גופה... במקרה של הגוף הרובוטי זה קל הוא פשוט פירק אותו, וגם את הגוף ששואב צ'אקרה הוא הפך אותו לאבן. אבל מה נגיד הרג את השאר... רסנגנים... למה זה מונע מנאגאטו להמשיך לשלוח צ'אקרה לגופות שלהם ולהשתמש בזה?
-
[quote=pizzablaster;1454026]תגיד עומר, בא לך במקרה לעבור על הדק שפרסמתי?[/quote]
עברתי,הדק נראלי לי עובד אבל אתה צריך את ההגנות בשלב נורא מוקדם ואתה גם צריך את הכוח שלו בשביל להפיל את היריב
-
אני תוהה אם נארוטו במצבו הנוכחי כבר מסוגל להשתמש ב bunshin no jutsu....
-
ותכל'ס,לא הגיע כבר שמישהו ייתן לנארוטו לצאת מדרגת הגאנין?
-
אם הוא עדיין לא מסוגל לבצע bunshin אז אני לא חושב שמגיע לו....
ומישהו יכול אולי להתייחס לתהיות שלי בנוגע לpain ממקודם?
-
נארוטו-יכול לפוצץ הרים שלמים,חבר של כל הביג'ו,האחד שיציל את העולם,באותה רמה כמו תלמיד אקדמייה שסיים את לימודיו...
-
ועדיין, אם הוא לא מסוגל לבצע bunshin no jutsu הוא אפילו לא צריך לסיים את האקדמיה.
מעניין שעור הקיובי של נאורטו (כשהוא משתנה נגד פיין) מקבל עצמות כמו סוסנואו...
-
[QUOTE=Alien;1454029]עברתי,הדק נראלי לי עובד אבל אתה צריך את ההגנות בשלב נורא מוקדם ואתה גם צריך את הכוח שלו בשביל להפיל את היריב[/QUOTE]
אני יודע, בדק הזה יד טובה זה raging flame ביחד עם וואבוקו או מיסט בודי, ביחד עם united we stand, ו-dossil dyna pachipacelo, וגם level limit או gravity bind. ככה אני מספק לו את ההגנה שהוא צריך, ונותן לו לפחות תור אחד חופשי לתוף. כבר הצלחתי להגיע איתו למשהו כמו 12K התקפה.
-
מה שהדת עשתה למדינה שלנו
[IMG]http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/524/381.jpg[/IMG]
המדינה נהרסה בגלל אנשים כאלו.
-
שאלה לי אליך כמומחה לאנימות:
מה בדיוק הורג את הגופות של פיין. נסתכל על שלל הגופות של פיין שמתו בגלל רסנגן בגוף (כמו למשל שני אלו שמזמנים, זה שמרפא וכו'). איך בדיוק הרסנגן שנתקע בהם מונע מנאגאטו להמשיך לשלוט במעשים שלהם בעזרת תשדורת צ'אקרה?
עיקר השאלה היא באיך הורגים גופה של אדם מת.
-
[quote=lordabizi;1454040]שאלה לי אליך כמומחה לאנימות:
מה בדיוק הורג את הגופות של פיין. נסתכל על שלל הגופות של פיין שמתו בגלל רסנגן בגוף (כמו למשל שני אלו שמזמנים, זה שמרפא וכו'). איך בדיוק הרסנגן שנתקע בהם מונע מנאגאטו להמשיך לשלוט במעשים שלהם בעזרת תשדורת צ'אקרה?
עיקר השאלה היא באיך הורגים גופה של אדם מת.[/quote]
נארוטו הרס את המוטות המתכת שהיו תקועים לפיין בגוף בעזרת ראסנגן. נאגאטו לא יכול לשלוט בגופות הפין ללא המוטות האלו. זה מה שנראה לי נתן להם לחיות. אחרת הם סתם אנשים מתים.
-
אה... אתה אומר שהרסנגן משמיד מספיק מוטות מתכת כדי שהוא לא יוכל לשלוט בהם יותר כראוי... זה נשמע הגיוני. ולכן אני צודק כשאני אומר שאין באמת טעם להשתמש בביאקוגן נגד הגופות של פיין... אבל מצד שני עושה רושם שהינאטה השתמשה בבאיקוגן רק כדי לתקוף את המוטות שהיו נעוצים בנארוטו, השם יודע למה היא הייתה צריכה ביאקוגן בשביל זה...
-
הפרק הכפול החדש של השמיניה 4 דלף לרשת!
הסדרה הטובה ביותר של הוט- נחמד לראות אותה כשאין לי הוט כבר.
-
טוב אז התכנון להמשך: עכשיו לאכול, אחרי זה 170-175 של נארוטו שיפודן. כשאני אסיים אותם כבר יהיה פרק חדש ואז אני אצפה בו ואז אני ????? ואז יהיה הסוף.
-
אביזי יש לך עוד הרבה דברים חדשים לראות שאתה לא יודע...וזה הרבה יותר מעניין מזה..
לנארוטו יש את קיובי עם תשע הזנבות שלו אז מן הסתם שעבור כל זנב שיוצא לו יש לו צורה חדשה...
בקרב מול פיין,נארוטו משיג שמונה זנבות וכמעט יוצא לו תשעה זנבות עד שהוא משתלט על הקיובי עצמו בסופו של דבר והופך שוב לעצמו בצורה האנושית שלו...מה שהכי מצחיק שהוא מנצח את פיין עם ראסנגן חח
-
מה? אני נמצא בפרק הנוכחי באנימה של נארוטו.... אני פשוט עושה רענון על קטעים "חזקים" מאנימות בחג... ולכן כשאני רואה כל מיני קטעים עכשיו אני שואל את עצמי כל מיני שאלות...
-
אני קורא מנגה של נארוטו והמנגה הרבה יותר מתקדמת מהאנימה אני לא רוצה לגלות לך ספויילרים,יש דברים מרתקים שאתה עדיין לא יודע אותם חח
-
-
מה, ש-
[spoiler]
טובי הוא אוביטו וקקשי נלחם בו והם מתחרים בקרב גנג'טסו, ואורצ'ימארו חותך את הבטן של מלאך המוות וכל ההוקגאים נשפכים משם והם מתחילים להלחם במאדרה, ושססקה מחליט שהוא רוצה להיות הוקאגה, ושטובי חותם בתוכו את ה-10 זנבות?[/spoiler]
אני קורא ספוילרים, לא כל כך אכפת לי. גם לא אכפת לי מהפילרים באנימה.
אני לא ממהר לשום מקום.
-
-
[quote=lordabizi;1454054]מה, ש-
[spoiler]
טובי הוא אוביטו וקקשי נלחם בו והם מתחרים בקרב גנג'טסו, ואורצ'ימארו חותך את הבטן של מלאך המוות וכל ההוקגאים נשפכים משם והם מתחילים להלחם במאדרה, ושססקה מחליט שהוא רוצה להיות הוקאגה, ושטובי חותם בתוכו את ה-10 זנבות?[/spoiler]
אני קורא ספוילרים, לא כל כך אכפת לי. גם לא אכפת לי מהפילרים באנימה.
אני לא ממהר לשום מקום.[/quote]
חוץ מזה, באנימה יש soundtrack-ים. אם לא הם, הרבה מהקטעים שלדעתי הם חזקים באנימה הזו לא היו נוגעים בי כל כך...
-
-
-
[quote=togfi;1454059]ג'וקים אוכלים בני אדם[/quote]
אתה אדם עמוק. עם התהיות האלו אתה יום אחד תחפור כזה בור שאפילו אתה לא תוכל להחלץ ממנו.
-
[IMG]http://www.serebii.net/xy/bunnelby.png[/IMG]
האוזן בגודל של הגוף שלו O:
-
[quote=lordabizi;1454061]אתה אדם עמוק. עם התהיות האלו אתה יום אחד תחפור כזה בור שאפילו אתה לא תוכל להחלץ ממנו.[/quote]
אני חכם אבל אני אוהב להגיד שטויות כגון
בני אדם אוכלים עכברים
-
אני די שונא את נארוטו כרגע....... (זהירות ספוילרים קשים למטה)
והסיבה היא:
[spoiler]נארוטו עמד למות, הינאטה קפצה להגן עליו, נג'י קפץ להגן עליה - נג'י מת (יאאאיי) [color="red"]וכי שיקאמרו מת, אם הם הורגים את אינו אני עוד יותר אתחרפן o_o[/color][/spoiler]
-
-
-
[QUOTE=Alien;1454068]דווחת[/QUOTE]
מי? D:
-
[quote=alien;1454068]דווחת[/quote]
על מה?
על זה שעכברים אוכלים חתולים?
-
טוגפי הנודניק הזה
שיקאמרו מה שאתה אמרת,זה כ''כ נכון ):
-
[quote=alien;1454071]טוגפי הנודניק הזה
שיקאמרו מה שאתה אמרת,זה כ''כ נכון ):[/quote]
מה אמרתה בדיווח? איך פורט איך אני מציק?
-
אתה לא שווה התייחסות שלי [חוץ מזה שאני אדווח אליך] אז אתה מתבקש לא לדבר אליי או עליי
-
[quote=alien;1454071]טוגפי הנודניק הזה
שיקאמרו מה שאתה אמרת,זה כ''כ נכון ):[/quote]
יאפ זה ממש ממש הרס לי את הסדרה, ועיצבן אותי ברמות מטורפות, לפחות זה נתן לי להבין שהסדרה כניראה תסתיים בקרוב [spoiler]דמויות ראשיות מתחילות למות.. זה ככה בכל סדרה[/spoiler] ואז יהיה אפשר לומר להתראות והמשך חיים נחמדים..
-
[quote=shikamaru;1454074]יאפ זה ממש ממש הרס לי את הסדרה, ועיצבן אותי ברמות מטורפות, לפחות זה נתן לי להבין שהסדרה כניראה תסתיים בקרוב [spoiler]דמויות ראשיות מתחילות למות.. זה ככה בכל סדרה[/spoiler] ואז יהיה אפשר לומר להתראות והמשך חיים נחמדים..[/quote]
תקשיב,המוות של אוסמה לא הזיז לי,ג'יראיה טיפה,[color=yellow]נג'י[/color] ואיטצ'י טיפה הייתי בהלם,אבל [color=yellow]שיקאמרו [/color]מת אני בכיתי!!!