-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 26 2009, 01:53 PM
[b] [color=blue][u][i][b]omeriko[/b][/i][/u][/color]
"אבא שלך יצא היום החוצה, וראה ליד הבית את הביצה, כשהוא ניכנס הביתה היא התחילה לזהור." אמרה אמך.
לפתע הביצה התחילה לשנות צורה והפכה לפוקימון איגואנה קטן ([img]http://img33.imageshack.us/img33/7360/54168265.png[/img]) אביך הוציא מהכיס שלו את הפוקדע שלו ובדק על הפוקימון.
"איגטון, פוקימון האיגואנה, הוא יכול לתפס על עצים בעזרת לשונו, הלשון שלו יכולה לתקוף מהר מאוד, ורק הוא יכול ללמוד את מתקפת חבטת לשון, איגטון חזק נגד פוקימוני חרק. [/b][/quote]
"וואו!" אני אומר " מה זה הפוקימון הזה?" אני שואל אותם בזמן שאני מיתבונן בו בפליאה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 26 2009, 12:53 PM
[b] [color=blue][u][i][b]איש-האיש [/b][/i][/u][/color]
טוב אז אלה הפוקימונים ההתחלתיים.
[img]http://img38.imageshack.us/img38/1259/88697237.png[/img]
הימני הוא סטריפין האמצעי הוא אקספסקיו והשמאלי הוא הארד.
תבחר את הפוקימון שלך.
[/b][/quote]
"אני בוחר אקספסקיו האמצעי" אני אומר
-
[color=blue][u][i][b]omeriko[/b][/i][/u][/color]
"אתה רוצה לקחת את איגטון איתך למסע?" שואל אבא שלך.
האיגטון מביט עליך במבט שמח.
[color=blue][u][i][b]איש-האיש[/b][/i][/u][/color]
הפרופסור מחזיר את הקספסקיו לפקדור ונותן לך אותו ועוד חמש פוקדורים רייקים ופוקדע.
"אז זהו אתה מוכן למסע שלך?" שאול הפרופסור.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 26 2009, 02:53 PM
[b] [color=blue][u][i][b]Raichu sama[/b][/i][/u][/color]
"אבל אני רואה שכבר קיבלתה פוקימון, אתה רוצה ששינקס יהיה הפוקימון ההתחלתי שלך." שואל הפרופסור. [/b][/quote]
"טוב,אז שינקס אתה בא איתי.אתה רוצב בכך?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 26 2009, 02:45 PM
"אתה רוצה לקחת את איגטון איתך למסע?" שואל אבא שלך.
האיגטון מביט עליך במבט שמח. [/b][/quote]
"אממ אני מניח הוא פשוט מוזר טיפה אתה לא חושב?" אני שואל את אבא
-
"אבא שלך יצא היום החוצה, וראה ליד הבית את הביצה, כשהוא ניכנס הביתה היא התחילה לזהור." אמרה אמך.
לפתע הביצה התחילה לשנות צורה והפכה לפוקימון איגואנה קטן ([img]http://img33.imageshack.us/img33/7360/54168265.png[/img]) אביך הוציא מהכיס שלו את הפוקדע שלו ובדק על הפוקימון.
"איגטון, פוקימון האיגואנה, הוא יכול לתפס על עצים בעזרת לשונו, הלשון שלו יכולה לתקוף מהר מאוד, ורק הוא יכול ללמוד את מתקפת חבטת לשון, איגטון חזק נגד פוקימוני חרק.
[color=blue][u][i][b]Randy Orton[/b][/i][/u][/color]
גרוטל מביט עליך ומביט על חבריון הטורטוויגים, ולפתע הוא הולך אל חבריו, כניראה הוא המנהיג שלהם והוא צריך לשמור אליהם, אתה חוזר הביתה.
אתה מאוד עצוב אתה לוקח את התיק מהבית אומר שלום להוריםשלך והולך לעבר המעבדה של הפרופסור.
לפתע אתה רואה כמה אנשים שמרביצים לפוקימון אחד.
[color=blue][u][i][b]YABOBI[/b][/i][/u][/color]
אתה בא להרים את הפרופסור אבל הוא אומר לך "עצור" הוא מוריד את החולה ואתה רואה שיש לו אפוד שמגן עליו ומחובר לאפוד מלא שקיות מלאות צבע מאכל אדום.
"אז באתה לקבל את הפוקימון הראשון שלך?" שאול הפרופסור.
ואז הוא מבחין בהארד שלך, " אה אני רואה שכבר קיבלתה את הפוקימון הראשון שלך."
לפתע הארד מריח רח כלשהו ורץ לתוך היער.
[color=blue][u][i][b]איש-האיש [/b][/i][/u][/color]
טוב אז אלה הפוקימונים ההתחלתיים.
[img]http://img38.imageshack.us/img38/1259/88697237.png[/img]
הימני הוא סטריפין האמצעי הוא אקספסקיו והשמאלי הוא הארד.
תבחר את הפוקימון שלך.
[color=blue][u][i][b]Raichu sama[/b][/i][/u][/color]
"אבל אני רואה שכבר קיבלתה פוקימון, אתה רוצה ששינקס יהיה הפוקימון ההתחלתי שלך." שואל הפרופסור. [/b][/quote]
אני רץ אחרי הארד ובודק מה מקור הריח
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 26 2009, 01:45 PM
[b] [color=blue][u][i][b]איש-האיש[/b][/i][/u][/color]
הפרופסור מחזיר את הקספסקיו לפקדור ונותן לך אותו ועוד חמש פוקדורים רייקים ופוקדע.
"אז זהו אתה מוכן למסע שלך?" שאול הפרופסור. [/b][/quote]
"בערך אבל מה עם הצ'ימצאר? אני רוצה להיות המאמן שלו אם אני יכול"
-
דניקס מחייך עליך הוא ניראה שמח מאוד, הפרופסור הולך למחשב וכותב ששינקס הוא הפוקימון הראשון שלך.
ואז הוא נותן לך 5 פוקדורים רייקים ופוקדע.
"טוב עם אתה רוצה להגיע כמה שיותר מהר למכון הראשון תלך למרכז העיר קמפו, למזנון של ברטה ותחפש את רודי.
יש לו ספינה שאיתה תוכל להגיע לאי הבא." אמר הפרופסור.
אתם אומרים שלום אחד לשני ואתה יוצא מהמעבדה.
אתה מתחיל ללכת ומוציא מפה מהתיק ומחפס את העיר קמפו, אתה רואה שהיא בצד השני ש של האי מאחורי הר הגעש.
אתה ממשיך ללכת, לפתע אתה רואה פיפלאפ רודף אחרי סטארלי ותוקף אותו כל הזמן בקרן בועות, עד שסטארלי מתעייף ואז חותף מכת ניקור חזקה מפיפלאפ שמחסלת אותו, לפתע אתה שומע מאזור השיחים "פוקדור צא." ופוקדור עף על סטארלי ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד ומהבהב.
עד שלפתה הוא נעצר מן השיחים יוצא מאמן בעל שער בלונדיני וחולצת פסים לבנתה כתומה.
הוא מרים את התיק ומכניס אותו לכיס שלו "כל הכבוד פיפלאפ!" המאמן מרים את פיפלאפ ומחבק אותו מרוב אושר.
לפתע המאמן מבחין בך ובשינקס, "אתה רוצה להילחם נגדי קרב 1 על 1?"
"אנחנו לא נוכל לטפל בו, אני מעדיף שתקח אותו איתך, אולי תיתן אותו לפרופסור, אז אתה לוקח אותו?" שאל אביך.
לפתע אתה רואה שדא אנקי של גזרים, הארד מתחיל לאכול בשלי שליטה, הפרופסור שבא אחריך אומר "אם הארד יכול הרבה גזרים זה יגרום לו לבאלגן והוא יהיה איטי מאוד ועייף."
"מצבו של צ'ימצ'אר עדיין לא בקו הבריאות, הוא ישאר אצלי ואולי אני אתן לך אותו כשהו יתרפה.
טוב עם אתה רוצה להגיע כמה שיותר מהר למכון הראשון תלך למרכז העיר קמפו, למזנון של ברטה ותחפש את רודי.
אתה יוצא מהמעבדה לפתע אתה ניתקל במאמנת והפוקדור של אקספסקיו נופל לך מהחגורה ומתגלגל ברחוב.
אתה רודף אחרי הפוקדור ולפתע הוא נופל לתוך תעלת ביוב שהייתה פתוחה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 26 2009, 06:32 PM
[b] [color=blue][u][i][b]איש-האיש[/b][/i][/u][/color]
"מצבו של צ'ימצ'אר עדיין לא בקו הבריאות, הוא ישאר אצלי ואולי אני אתן לך אותו כשהו יתרפה.
טוב עם אתה רוצה להגיע כמה שיותר מהר למכון הראשון תלך למרכז העיר קמפו, למזנון של ברטה ותחפש את רודי.
אתה יוצא מהמעבדה לפתע אתה ניתקל במאמנת והפוקדור של אקספסקיו נופל לך מהחגורה ומתגלגל ברחוב.
אתה רודף אחרי הפוקדור ולפתע הוא נופל לתוך תעלת ביוב שהייתה פתוחה. [/b][/quote]
אני מחפש פתח לביוב כדי למצוא את הפוקדור
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 26 2009, 08:32 PM
דניקס מחייך עליך הוא ניראה שמח מאוד, הפרופסור הולך למחשב וכותב ששינקס הוא הפוקימון הראשון שלך.
"טוב עם אתה רוצה להגיע כמה שיותר מהר למכון הראשון תלך למרכז העיר קמפו, למזנון של ברטה ותחפש את רודי.
אתה מתחיל ללכת ומוציא מפה מהתיק ומחפס את העיר קמפו, אתה רואה שהיא בצד השני ש של האי מאחורי הר הגעש.
אתה ממשיך ללכת, לפתע אתה רואה פיפלאפ רודף אחרי סטארלי ותוקף אותו כל הזמן בקרן בועות, עד שסטארלי מתעייף ואז חותף מכת ניקור חזקה מפיפלאפ שמחסלת אותו, לפתע אתה שומע מאזור השיחים "פוקדור צא." ופוקדור עף על סטארלי ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד ומהבהב.
הוא מרים את התיק ומכניס אותו לכיס שלו "כל הכבוד פיפלאפ!" המאמן מרים את פיפלאפ ומחבק אותו מרוב אושר.
לפתע המאמן מבחין בך ובשינקס, "אתה רוצה להילחם נגדי קרב 1 על 1?" [/b][/quote]
"כן,אך לפני שאני נלחם בך אני רוצה לדעת מי אתה" אני אומר
-
[b] [color=blue][u][i][b]Randy Orton[/b][/i][/u][/color]
גרוטל מביט עליך ומביט על חבריון הטורטוויגים, ולפתע הוא הולך אל חבריו, כניראה הוא המנהיג שלהם והוא צריך לשמור אליהם, אתה חוזר הביתה.
אתה מאוד עצוב אתה לוקח את התיק מהבית אומר שלום להורים שלך והולך לעבר המעבדה של הפרופסור.
לפתע אתה רואה כמה אנשים שמרביצים לפוקימון אחד. [/b][/quote]
אני רץ לכיוון הפוקימון הפצוע "תעזבו אותו!" אני צועק לעברם.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 25 2009, 10:42 PM
[b] [img]http://img32.imageshack.us/img32/6995/islandsrocky.png[/img]
ראיתם את הלוגו החדש של המשחק.
[b]קרדיט ענקי לHOT על הלוגו היפה הזה.[/b]
[color=blue][u][i][b]blizer-man[/b][/i][/u][/color]
לפתע הפוקדור ניפתח ומימנו יוצא סלבי ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa251.png[/img]) הסלבי נוגע בך ולפתע גופך זוהר לפתע כל הזמן חוזר אחורה אתה רואה איך אבא שלך הופך להיות ילד ואז הבית מתפרק ולפתע אתה רואה שכל האיים מתחברים מחדש.
ואז לפתע סלבי נעלם ואתה לא רץ יותר אחורה בזמן, כניראה חזרתה כמה שנים אחורה.
אתה רואה עיר מרחוק. [/b][/quote]
אני רץ לכיוון העיר שאני רואה
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 26 2009, 07:32 PM
לפתע המאמן מבחין בך ובשינקס, "אתה רוצה להילחם נגדי קרב 1 על 1?"
"אנחנו לא נוכל לטפל בו, אני מעדיף שתקח אותו איתך, אולי תיתן אותו לפרופסור, אז אתה לוקח אותו?" שאל אביך.
לפתע אתה רואה שדא אנקי של גזרים, הארד מתחיל לאכול בשלי שליטה, הפרופסור שבא אחריך אומר "אם הארד יכול הרבה גזרים זה יגרום לו לבאלגן והוא יהיה איטי מאוד ועייף."
אתה רודף אחרי הפוקדור ולפתע הוא נופל לתוך תעלת ביוב שהייתה פתוחה. [/b][/quote]
"תפסיק לאכול מהגזרים!!" אני אומר בכעס
ואני שואל את הפרופסור אם אני יכול להתחיל את המסע שלי
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@May 26 2009, 07:32 PM
[b]
"אנחנו לא נוכל לטפל בו, אני מעדיף שתקח אותו איתך, אולי תיתן אותו לפרופסור, אז אתה לוקח אותו?" שאל אביך. [/b][/quote]
" אני אקח אותו" אני ניפרד מההורים והולך לפרופסור
-
אתה רואה פתח שדרכו אפשר לרדת לביוב ואתה הולך עליו.
אתה יורד על הביוב ורואה כמה גריימירים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa088.png[/img]) משחקים עם הפוקדור שלך.
"שמי ג'ון אני התחלתי היום את המסע שלי, רוצה קרב 1 על 1?" הוא שואל.
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
אתה מביט בשינקס ורואה שהוא מעט מפוחד, הוא לא נילחם מאז שעזבתם את מחוז שינו.
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אתה יורד אל העיר, תוך כמה דקות אתה מגיע לעיר עצמה.
העיר הזו מאוד שקטה, לפתע אתה רואה שלט ענקי על חנות אחת.
אקטופאף הפוקימון הנדיר הגיע לחנות שלנו, מי שרוצה לזכות בו שיכנס לחנות הזו.
לפתע אתה ניזכר שאבא שלך סיפר לך על אגדה שאקטופאף היה פוקימון אגדי שהיה קשה למצוא בים ואחרי שמחוז רוקי התפרק האקטופאפים נעלמו.
הארד לא מקשיב לך הוא אוכל במהירות לפתע כאשר הוא מושך את אחד הגזרים יוצא מן האדמה גיבל ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa443.png[/img]) ותופס את הגזר ואוכל אותו.
הארד מתעצבן ותוקף את גיבל בחבטה אבל גיבל חומק, ואז גיבל תוקף בנשיכה ופוגע חזק בהארד שלך.
[color=blue][i][u][b]omeriko[/b][/u][/i][/color]
אתה יוצא מהבית ואיגטון הולך אחריך, לפתע אתה מרגיש חבטה כואבת בגב אתה מסתקל אחורה ורואה את איגטון מחייך.
אתה ממשיך ללכת וחוטף עוד חבטה, ואיגטון מתחיל לצחקק.