-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:10 PM
[b] ירין
אה כן בסדר
ירין + מקס(והנה הקטע שאתם מודעים אחד לשני).
הפרופסור מסתובב לאחור ורואה את שניכם הוא ניגש אליכם ושואל
"כן, אפשר לעזור לכם?" הוא שואל ואז הוא פונה לירין "פוקימון? אה כן, גם אתה רוצה פוקימון?" (בסוף הוא פונה למקס). [/b][/quote]
"אני אקח את אלקיד! ואתה?" אני שואל את מקס
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:10 PM
[b] ירין
אה כן בסדר
ירין + מקס(והנה הקטע שאתם מודעים אחד לשני).
הפרופסור מסתובב לאחור ורואה את שניכם הוא ניגש אליכם ושואל
"כן, אפשר לעזור לכם?" הוא שואל ואז הוא פונה לירין "פוקימון? אה כן, גם אתה רוצה פוקימון?" (בסוף הוא פונה למקס). [/b][/quote]
"אני רוצה את צ'ארמנדר פרופסור" אני אומר לפרופסור
"כפי ששמעת, בהצלחה עם אלקיד" אני מחזיר לירין
-
ירין+מקס
"אוקיי, בואו אחרי" הוא הולך למחשב ואתם הולכים אחריו. הוא פותח דף ריק במחשב, ומתחיל להקליד שורות קוד בקצב מטורף, ולאחר מכן מופיעה ההודעה Transmition Successfull, ולאחר מכן מופיע פוכדור ליד הפורפסור, הוא מזיז אותו הצידה, ומריץ את הקוד עוד פעם, ולאחר שההודעה מופיעה עוד פעם, מופיע עוד פוקדור על השולחן. הפרופסור קם מהמחשב וניגש אליכם
"הנה, זה צ'ארמנדר, וזה אלקיד" הוא נותן לירין את אלקיד ולמקס את צ'ארמנדר "כל אחד מכם גם יקבל ממני 5 פוכדורים ופוקדע" הוא מחייך כשהוא מזכיר את הפוקדע, ולאחר מכן הוא נותן לכל אחד 5 פוכדרים ופוקדע.
"בהצלחה."
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:19 PM
[b] ירין+מקס
"אוקיי, בואו אחרי" הוא הולך למחשב ואתם הולכים אחריו. הוא פותח דף ריק במחשב, ומתחיל להקליד שורות קוד בקצב מטורף, ולאחר מכן מופיעה ההודעה Transmition Successfull, ולאחר מכן מופיע פוכדור ליד הפורפסור, הוא מזיז אותו הצידה, ומריץ את הקוד עוד פעם, ולאחר שההודעה מופיעה עוד פעם, מופיע עוד פוקדור על השולחן. הפרופסור קם מהמחשב וניגש אליכם
"הנה, זה צ'ארמנדר, וזה אלקיד" הוא נותן לירין את אלקיד ולמקס את צ'ארמנדר "כל אחד מכם גם יקבל ממני 5 פוכדורים ופוקדע" הוא מחייך כשהוא מזכיר את הפוקדע, ולאחר מכן הוא נותן לכל אחד 5 פוכדרים ופוקדע.
"בהצלחה." [/b][/quote]
"תודה פרופסור" אני אומר ומסתכל על ירין
"בהצלחה" אני אומר לירין ובא לצאת לדרכי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:19 PM
[b] ירין+מקס
"בהצלחה." [/b][/quote]
"תודה! ובהצלחה גם לך מקס!" אני אומר
-
ירין
הודעה לא פונקציונלית. האמירה שלך נאמרה ברחבי המעבדה, ונשארנו באותו מצב כמו בהודעה הקודמת
מקס
אתה יוצא מהמעבדה, ואתה רואה את היציאה מהעיר זרנטל לכיוון מרוול, האם לשם אתה מתכוון כשאתה אומר ל'דרכי'?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:24 PM
[b] ירין
הודעה לא פונקציונלית. האמירה שלך נאמרה ברחבי המעבדה, ונשארנו באותו מצב כמו בהודעה הקודמת
[/b][/quote]
סליחה
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:51 AM
[b] [color=darkred]ההתחלה לכל מי שנרשם:[/color]
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול) [/b][/quote]
אני מתחמק דרך החלון שבביתי החוצה והולך לחפש את המעבדה שבה אני אקבל את הפוקימון נראשון שלי
עריכה:אז זה מגבי או מגמאר?
-
ירין
אתה יוצא מהמעבדה, ואתה רואה את היציאה מהעיר זרנטל לכיוון מרוול. (וכמובן את מקס שנמצא באותו מצב כמוך).
ניתאי
מגבי, כי אסור לבחור מפותחים.
אתה 'מתחמק מהחלון' ולאחר נפילה קצרה אתה איכשהו נוחת על הרצפה, אתה מרגיש קצת כאב בעצמות הרגל, אך הוא עובר אתה הולך למעבדה ואתה מוצא אותה. בכניסה כתוב "המעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרוספור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:24 PM
[b] ירין
מקס
אתה יוצא מהמעבדה, ואתה רואה את היציאה מהעיר זרנטל לכיוון מרוול, האם לשם אתה מתכוון כשאתה אומר ל'דרכי'? [/b][/quote]
יש משהו, יער או משהו בעיר הנוכחית? עם לא אז..
אני מתחיל ללכת לכיוון מרוול
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:27 PM
[b] ירין
אתה יוצא מהמעבדה, ואתה רואה את היציאה מהעיר זרנטל לכיוון מרוול. (וכמובן את מקס שנמצא באותו מצב כמוך). [/b][/quote]
מתי אתה מחבר את השותף?ותזכור, אישה, בגילי!
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:27 PM
[b] ניתאי
מגבי, כי אסור לבחור מפותחים.
אתה 'מתחמק מהחלון' ולאחר נפילה קצרה אתה איכשהו נוחת על הרצפה, אתה מרגיש קצת כאב בעצמות הרגל, אך הוא עובר אתה הולך למעבדה ואתה מוצא אותה. בכניסה כתוב "המעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרוספור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים". [/b][/quote]
אז למה היה מישהו שקיבל פיקאצ'ו?
"יש כאן מישהו?" אני שואל ומחכה לתגובה,אבל אם אני לא שומע כלום אני מתחיל לחפש במקום דברים מעניינים
-
ירין
אתה תפגוש את היצור המוזר שילווה ואתך במשחק במוקדם או במאוחר.
אתה יוצא לכיוון העיר מרוול ואתה רואה שם שתיים אחרים מהמשחק הזה שתקועים בקרבות פוקימונים אחרים, והרבה פוקימונים בשדות. הכי קרוב אליך הוא זיגזגון.
ניתאי
לא שידוע לי, אם אני אראה את הזה עם הפיקאצ'ו אני אדאג לשנות את זה.
המעבדה לא פתוחה וריקה, זה פשוט שהדלת סגורה... אחד העוזרים פותח את הדלת
"רצית משהו?" הוא שואל "אתה הבן אדם החמישי שמבקר כאן היום, מה קרה יש מלחמה?"
מקס
לא, אחרת הייתי מציין ברשימת הערים.
אתה מתחיל ללכת לכיוון מרוול, ואתה רואה 3 אנשים מהמחשק הזה (אני מת על הרקורסיה שיש כאן) בקרבות פוקימונים אלו או אחרים, והשדה מלא פוקימונים. הפוקימון הכי קרוב אליך הוא סטארלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:35 PM
[b] ניתאי
לא שידוע לי, אם אני אראה את הזה עם הפיקאצ'ו אני אדאג לשנות את זה.
המעבדה לא פתוחה וריקה, זה פשוט שהדלת סגורה... אחד העוזרים פותח את הדלת
"רצית משהו?" הוא שואל "אתה הבן אדם החמישי שמבקר כאן היום, מה קרה יש מלחמה?" [/b][/quote]
"כנראה" אני אומר בקול קר ובקוצר רוח "עכשיו,איפה אני יכול להשיג פוקימון" אני אומר בנימה מעט מתנאשת
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:35 PM
[b] ירין
אתה תפגוש את היצור המוזר שילווה ואתך במשחק במוקדם או במאוחר.
אתה יוצא לכיוון העיר מרוול ואתה רואה שם שתיים אחרים מהמשחק הזה שתקועים בקרבות פוקימונים אחרים, והרבה פוקימונים בשדות. הכי קרוב אליך הוא זיגזגון.
[/b][/quote]
"זיזגון! טוב אז אלקיד צא! תתחיל בשוק חשמלי! תרכז את האנרגייה שלך באנטנה בראש ואז תוציא אותה! ואז דחיפה!" אני אומר