איך משנים את המתקפה אני נכנסתי אל הפוקימונים שלי והוצאתי את הפוקימון מהשישייה ועשיתי change move ובחרתי את המתקפה ואז זה לא מראה לי כלום מה לעשות?
Printable View
איך משנים את המתקפה אני נכנסתי אל הפוקימונים שלי והוצאתי את הפוקימון מהשישייה ועשיתי change move ובחרתי את המתקפה ואז זה לא מראה לי כלום מה לעשות?
מי רוצה קרב 6 על 6?
אני
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Aug 1 2009, 12:11 PM
[b] אני [/b][/quote]
נקווה שזה יצליח, תחכה לי אני עוד שניה בא
עריכה: אני כבר מחפש יריב בקרב חברים ועדיין לא מוצא
הצעתי לך קרב
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Aug 1 2009, 12:19 PM
[b] הצעתי לך קרב [/b][/quote]
ואני אישרתי
קראתי לנורג את הצורה
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Aug 1 2009, 12:23 PM
[b] קראתי לנורג את הצורה [/b][/quote]
לא נכון!
נשאר לך עוד פוקימון אחד פצוע כשניצחת אותי, וזה היה כי אתה תקפת ראשון!
אבל ניצחתי ואתה ניצחת לי 5 פוקימונים כי אתה ידעת באיזה פוקימון אשתמש אחרי שניצחתי את שלך ובגלל זה השתמשת בסוגים שחזקים על שלי ולמרות זאת ניצחתי עם הפאצ'יריסו שלי את הקיובון שלך שיש לו יתרון בסוג על הפאצ'יריסו שלי
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Aug 1 2009, 12:36 PM
[b] אבל ניצחתי ואתה ניצחת לי 5 פוקימונים כי אתה ידעת באיזה פוקימון אשתמש אחרי שניצחתי את שלך ובגלל זה השתמשת בסוגים שחזקים על שלי ולמרות זאת ניצחתי עם הפאצ'יריסו שלי את הקיובון שלך שיש לו יתרון בסוג על הפאצ'יריסו שלי [/b][/quote]
זה היה כי לקיובון לא היית מתקפת אדמה חזקה, עכשיו לימדתי אותו רעידת אדמה
לא נכון ניצחתי כי לפאצ'יריסו שלי יש מתקפה מסוג אחר שחזקה מאוד
אנשים תעזרו לי שאני עושה change movs אז זה לא מראה לי כלום מה לעשות יש לי מספיק כסף
יש למישהו מושג מתי מתפתחים ואיך קונים פוקדורים??? תודה מראש
בואנה אנשים מה אתם לא רואים שאני צריך עזרה כאילו אתם מתעלמים ממני בכוח קצת עזרה תדברו על הקרבות שלכם אחר כך!!!!
שלומי עכשיו פרנציפ אני לא יעזור לך כי איך לפי דעתך אני הכרתי את המשחק התנסתי וכך למדתי בלי שום עזרה עזרנו לך די והותר ואתה עוד מתלונן?? ואופק יש לך אייטמס למעלה שם זה החנות