[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Aug 8 2009, 03:45 PM
[b] לא יודע, ובכל מקרה ביא' לא ממש אוכל להגיב [/b][/quote]
חחח מה אתה משחק אותה כאילו יש לך עומס.
יהיה לי בדיוק אותו הדבר.
וגם אני יגיב.
Printable View
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Aug 8 2009, 03:45 PM
[b] לא יודע, ובכל מקרה ביא' לא ממש אוכל להגיב [/b][/quote]
חחח מה אתה משחק אותה כאילו יש לך עומס.
יהיה לי בדיוק אותו הדבר.
וגם אני יגיב.
ליאור אתה תהיה בבית ספר לאומנויות עם עוד 3 בגרויות שונות מהרגיל שאחת מהן קשה שאתה לא יכול לתאר, ושיש לך יומיים שאתה נשאר עד 6 בבית ספר ומגעי הבייתה ב7?!
לא, לא חשבתי!
אתה בבית ספר שביא' יהיה לך בו 50 שעות שבועיות?! לא, לא חשבתי כך!!!
><
אני עולה לי-' :X
תקשיב אלירן אתה חייב לקחת את זה ברצינות, חשבתי שמספיק לי שעה להתכונן להיסטוריה, חשבתי שיום, חשבתי ש3 ימים....תתכונן אלירן, תתכונן!@#$$$@#@#
אז
יש חדש?
אביב התכוננתי להיסטוריה משהו כמו 10 דקות לא צוחק, והמבחן הלך לי בקלות
כמו כל שאר הבגרויות, אני לא מבין למה אתה מתאמץ מידי..
בכל מקרה, אני גם בעל עומס. יש לי משהו כמו 8 בגרויות השנה, ועוד 1 במחשבים שאני צריך להשלים משנה שעברה.
אני לא מסוגל לזכור פרטים שמשעממים אותי, מה לעשות, תשאל אותי אם פוקימון מכל ה500 ואיזה שתרצה, אם הוא לומד מתקפות טובות עד רמה 30 אדע, אבל היסטוריה? XD
ואני מחונן, אבל התעודה הזו לא עוזרת יל, אני לא יכול ללמוד דברים שמשעממים אותי, שזה נורמלי ביותר, אנחנו אמורים להתעסק במה שמרגש אותנו...אבל משרד החינוך מכריח אותנו ללמוד דברים שאין לנו שום אפשרות להוציא בהם את המקסימום שלנו
[img]http://media.fukung.net/images/17647/8056f425d0d61c1bf26c69b735a46e47.gif[/img]
עהקקקקק
XD^^
זה מאוד ומזר ם0
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Aug 8 2009, 03:57 PM
[b] אני לא מסוגל לזכור פרטים שמשעממים אותי, מה לעשות, תשאל אותי אם פוקימון מכל ה500 ואיזה שתרצה, אם הוא לומד מתקפות טובות עד רמה 30 אדע, אבל היסטוריה? XD
ואני מחונן, אבל התעודה הזו לא עוזרת יל, אני לא יכול ללמוד דברים שמשעממים אותי, שזה נורמלי ביותר, אנחנו אמורים להתעסק במה שמרגש אותנו...אבל משרד החינוך מכריח אותנו ללמוד דברים שאין לנו שום אפשרות להוציא בהם את המקסימום שלנו [/b][/quote]
אתה צודק, סתם מכריחים אותנו,
תחשוב אם כל אדם ואדם היה יכול להרכיב תוכנית לימודים בדיוק כמו שהוא רוצה.
יענו שעתיים מחשבים, שעתיים אלקטרוניקה, ושעתיים עיצוב גרפי,
ובין לבין לדחוף קצת אנגלית ומתמטיקה.
לא צריך לשון היסטוריה ארץ ישראל.
מי שרוצה ללמוד שיבחר בזה או שילמד באוניברסיטה.
[quote][i]Originally posted by Expelliarmus[/i]@Aug 8 2009, 04:08 PM
[b] אתה צודק, סתם מכריחים אותנו,
תחשוב אם כל אדם ואדם היה יכול להרכיב תוכנית לימודים בדיוק כמו שהוא רוצה.
יענו שעתיים מחשבים, שעתיים אלקטרוניקה, ושעתיים עיצוב גרפי,
ובין לבין לדחוף קצת אנגלית ומתמטיקה.
לא צריך לשון היסטוריה ארץ ישראל.
מי שרוצה ללמוד שיבחר בזה או שילמד באוניברסיטה. [/b][/quote]
ליאור, אתה יודע שניהלתי שיחה כזו עם אדם בשם נווה אינטילגנטי כמונו[כמובן פ:] שכוללה דיברה על זה? בגלל זה אין לי כוח לדברא איתך על זה, הכל דובר, הגענו לכל המסקנות, יש לי מספ]יק מה לומר כדי להוציא ספר XDD
בסיכום, משרד החינוך ושיטת הלימוד הזו היא השגויה ביותר שיכולה להיות, ולסיכום קצת יותר ארוך, בדיוק כמו שאמרת, אנחנו בגיל שאנחנו יודעים מה אנחנו רוצים ואם נגיד אנחנו רוצים ללמוד רק זאולוגיה, ורוצים שיהיה לנו עוד מקצוע אחד ליתר ביטחון שלא נרצה ולא נצליח וכו', אז שנלמד גם שרברבות ם::
אבל באמת שכבר דיברתי על כל נקודה מקיפה של זה XD
היי מה מצב כולם?
אביב אתה תיהיה בקוקה קולה ווילאג'?
Tank אתה יכול להקדיש אותי?