-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 06:33 PM
[b] [u][i][b]ג'וני[/b][/i][/u]
אתה יורה באיש עם הסכין ופוגע בחזה, האיש נופל על הריצפה ויורד ממנו דם.
אתה שם את משתיק הקול, והולך להתחבא. אתה מתחבא מאחורי מין עמוד גדול של בניין, ואתה מסתכל לכיוון איפה שהיה האיש שחיסלת, ואתה פתאום שם לב שבא לקפוץ עליך איש נוסף שנראה בדיוק כמו הקודם עם סכין מאחורי הגב שלך.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני שולף בתנועה מהירה את הסכין מהחגורה שלי ודוקר אותו בחזה.
ואז שוב אני מסתכל לכל הכיוונים ומנסה לאתר עוד אנשים
-
[u][i][b]ג'וני[/b][/i][/u]
אתה לא מצליח להשתלט לגמרי על הכיוון ודוקר לו את הכתף, הוא נופל על הריצפה אבל עדיין חי, והוא מנסה לקום.
אתה מבחין שבא אליך מהצד עוד אחד הפעם עם אקדח והוא עדיין לא מכוון אליך.
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 02:34 PM
[b] [SIZE=2][u][i][b]התחלות לכולם:[/b][/i][/u][/SIZE]
אתם קמים בבוקר בהיר, חושבים לעצמכם, שזה הולך להיות עוד יום רגיל בחייכם.
אתם משחזרים לעצמכם את האירועים מאתמול, את הפגישה המוזרה והקצרה עם אותו [url=http://img199.imageshack.us/img199/4884/mrmrssmith3.jpg]בן אדם[/url].
אתם חושבים לעצמכם שזה היה מוזר לגמרי, ואתם שמים לב שעל השידה שלכם, יש מכתב.
אתם לוקחים את המכתב לידיכם, ופותחים ומתחילים לקרוא מה שכתוב שם:
"____ (השם שלכם),
אתה נבחרת להתגייס לסוכנות בגלל קישורך המיוחדים, אנחנו מאחלים לך בהצלחה.
תבוא בשעה 12:00 בדיוק לרחוב הבא המצוייר במפה הקטנה המצורפת למכתב, ואל תאחר.
נ.ב הנה מתנה קטנה מאיתנו, רכב שיהיה כולו שלך."
אתם מסיימים לקרוא את המכתב, רואים את המפתחות לרכב (אותו רכב שביקשתם בטופס הרשמה) ואתם רואים אותו חונה ליד הבית שלכם דרך החלון שלכם.
אז אתם מסתכלים עוד על המכתב ורואים את המפה ואת מקום המפגש, שזה מגרש גרוטאות ישן באיזור שלא רחוק מהאיזור שלכם, אתם מסתכלים על השעון ורואים שהשעה היא 11:45.
מה תעשו? [/b][/quote]
"פאק!! אני מאחר!" אני אומר ומתארגן מהר, נפרד ממי שבבית ואני נוסע למקום המסומן במפה.
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 07:04 PM
[b] [u][i][b]ג'וני[/b][/i][/u]
אתה לא מצליח להשתלט לגמרי על הכיוון ודוקר לו את הכתף, הוא נופל על הריצפה אבל עדיין חי, והוא מנסה לקום.
אתה מבחין שבא אליך מהצד עוד אחד הפעם עם אקדח והוא עדיין לא מכוון אליך. [/b][/quote]
אני לוקח את הסכין וזורק אותה על האיש שנפל על הרצפה ומנסה לדייק לחזה שלו ואז אני מתחבה במחסה הקרוב אלי ומנסה להציץ ולפגוע בחזה של האיש עם הרובה
-
[u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
אתה מתארגן מהר ואתה נכנס לתוך היונדאי שלך, מתפעל לשניה מהמכונית הזאת ומתניע אותו כדי להגיע במהירות למגרש הגרוטאות. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע למגרש הגרוטאות ואתה מדומם את המנוע, ואז יוצא מהשברולט ונועל אותה והיא עושה ציפצוף של נעילה.
אתה מתחיל להסתובב באיזור ואתה לא רואה אף אחד באיזור, אתה מתחיל לחכות בתוך המגרש, ולפתע אתה מרגיש יד על הכתף שלך מאחורה, אתה מסתובב מהר ואתה רואה את אותו [url=http://img199.imageshack.us/img199/4884/mrmrssmith3.jpg]בן אדם[/url] מאתמול.
הוא אומר לך:"מייק בוא אחרי" ואתה מתחיל לעקוב אחריו לכיוון מין איזור די מוסתר במגרש הגרוטאות שמתכוון לכיוון מין מוסך. האיש לוחץ על כמה צמיגים ומכוניות ופתאום משום מקום נפתחת דלת, שמובילה לבניין מוסתר, והוא נכנס לשם, ואתה אחריו.
האיש אומר לך:"שמי הוא ג'ון, וברוך הבא למטה של הסוכנות, ועכשיו הזמן לשאול שאלות אם יש לך, ואגב עוד 15 דקות יש לך סדרת אימונים קטנה"
מה תעשה?
[u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
האיש שנפל על הריצפה נפגע בחזה מהסכין ומת ואז אתה מתחבא מאחורי עוד עמוד של בניין ואתה מתחיל לירות באיש עם הרוב סידרה של 5 יריות, 2 יריות פוגעות ברגליים, 2 בבטן, ואחד בין העיניין, האיש ישר נופל לריצפה ומת.
אתה לוקח בחזרה אליך את הסכין, ואתה שם לב שאין דם עליו. אתה רואה שאין כרגע אנשים נוספים במשך דקה.
פתאום אתה קולט שמתקרבים אליך שני אנשים משני אלכסונים שלך מקדימה עם אקדחים כמו שלך.
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 07:16 PM
[b]
האיש שנפל על הריצפה נפגע בחזה מהסכין ומת ואז אתה מתחבא מאחורי עוד עמוד של בניין ואתה מתחיל לירות באיש עם הרוב סידרה של 5 יריות, 2 יריות פוגעות ברגליים, 2 בבטן, ואחד בין העיניין, האיש ישר נופל לריצפה ומת.
אתה לוקח בחזרה אליך את הסכין, ואתה שם לב שאין דם עליו. אתה רואה שאין כרגע אנשים נוספים במשך דקה.
פתאום אתה קולט שמתקרבים אליך שני אנשים משני אלכסונים שלך מקדימה עם אקדחים כמו שלך. [/b][/quote]
"כנראה זה רובוטים.." אני חושב לעצמי ומנסה לירות בכל אחד מהם בראש בהפתעה, אחרי שאני מצליח אני אנסה לקחת מהם את הנשקים ואת המכסניות
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 07:16 PM
[b] [u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
אתה מתארגן מהר ואתה נכנס לתוך היונדאי שלך, מתפעל לשניה מהמכונית הזאת ומתניע אותו כדי להגיע במהירות למגרש הגרוטאות. לאחר כ-10 דקות אתה מגיע למגרש הגרוטאות ואתה מדומם את המנוע, ואז יוצא מהשברולט ונועל אותה והיא עושה ציפצוף של נעילה.
אתה מתחיל להסתובב באיזור ואתה לא רואה אף אחד באיזור, אתה מתחיל לחכות בתוך המגרש, ולפתע אתה מרגיש יד על הכתף שלך מאחורה, אתה מסתובב מהר ואתה רואה את אותו [url=http://img199.imageshack.us/img199/4884/mrmrssmith3.jpg]בן אדם[/url] מאתמול.
הוא אומר לך:"מייק בוא אחרי" ואתה מתחיל לעקוב אחריו לכיוון מין איזור די מוסתר במגרש הגרוטאות שמתכוון לכיוון מין מוסך. האיש לוחץ על כמה צמיגים ומכוניות ופתאום משום מקום נפתחת דלת, שמובילה לבניין מוסתר, והוא נכנס לשם, ואתה אחריו.
האיש אומר לך:"שמי הוא ג'ון, וברוך הבא למטה של הסוכנות, ועכשיו הזמן לשאול שאלות אם יש לך, ואגב עוד 15 דקות יש לך סדרת אימונים קטנה"
מה תעשה? [/b][/quote]
אני משיב לאיש "דבר ראשון קוראים לי טוני ולא מייק. דבר שני אתה יכול להתחיל בשאלות?"
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 05:54 PM
[b] [u][i][b]ג'ייק:[/b][/i][/u]
הוא מסתובב אליך ואומר:"אתה תצטרך, אבל קודם תקח את אלה" והוא נותן לך מכשיר קשר וסכין.
הוא מסיים להרכיב את הנשק במהירות גדולה מאוד, ואז ניגש אליך ואומר:"אז עכשיו אתה הולך לעבור את האימונים, אז הנה כך את זה שיהיה לך גם" והוא נותן לך מין חגורה לאכסן שם ציוד כמו את הסכין ואת המכשיר קשר.
הוא אומר לך:"תבחר אחד מהאקדחים האלו" והוא מראה לך שני אקדחים:
הראשון - [img]http://www.enemyforces.net/firearms/glock17.jpg[/img]
השני - [img]http://img40.imageshack.us/img40/6637/km45tactical.jpg[/img]
הוא ממשיך להגיד לך:"תקבל את אחד מהנשקים ואיתו 4 מחסניות, והאקדח הזה ישמש אותך לאימונים כרגע"
מה תעשה? [/b][/quote]
"אוקיי אני בוחר את השני"אני אומר
"לאן אני הולך בשביל האימונים?"אני שואל מיד אחרי זה
-
[quote][b]מייק:
אתה נכנס לחדר הדיוק, ואתה רואה כל מיני מטרות מכל מיני צדדים, ופתאום אתה שומע קול ממוחשב כזה שאומר:"ההולוגרמות פועלות" ופתאום כל החדר משתנה לרקע כאילו אתה באמצע רחוב ארוך וחשוך, והמטרות נעלמו, אתה שולף את הגלוק שלך ומתכונן לירות. לפתע מופיעה לפניך מין בן אדם שמתקרב אליך ויש לו סכין ביד. [/b][/quote]
אני יורה לו בראש .
-
אתה מצליח לפגוע לאחד מהם בראש בשני יריות אבל השני אתה מפספס לגמרי, אתה מתחבא שוב מאחורי הקיר, והוא יורה לכיוונך אבל פוגע בקיר ויש רעשים של התנפצות.
נשארו לך 4 כדורים במחסנית, ועוד 4 מחסניות (48 כדורים) שיש לך ממה שהאיש בחדר ציוד הביא לך.
[u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
סליחה התבלבלתי בינך לבין מייק
----
הוא אומר לך:"אין זמן עכשיו לשאלות, עכשיו אתה הולך קצת לקרוע את התחת שלך כדי לשפר את היכולות שלך ולהיות יותר מוכן למשימות, מבין? עכשיו לך לחדר ההוא שם ותתארגן לאימונים" והוא מצביע לכיוון חדר באמצע המסדרון, ואתה הולך לשם, רואה שם חדר מלא בציוד ונשקים, ועומד שם [url=http://img25.imageshack.us/img25/2694/365641928059db1792e.jpg]איש[/url] ומחבר נשק מסויים.
מה תעשה?
[u][i][b]ג'ייק:[/b][/i][/u]
הוא נותן לך את האקדח השני ואומר:"זה אקדח יואספי, בעל 12 כדורים למחסנית, הנה עוד 4 מחסניות בישבילו עכשיו לך לחדר בסוף המסדרון, ושם תתחיל את סדרת האימונים שלך" הוא אומר לך ומצביע על דלת של חדר בסוף המסדרון שם. אתה שם את היואספי בתוך החגורה שנתן ואת המחסניות בכמה מהתאים שם. אתה הולך לדלת החדר הזאת ונכנס ורואה 4 דלתות ל4 חדרים שונים, מעל לכל חדר כתוב את הדברים הבאים:
"מהירות" - "דיוק" - "סיבולת" - "עוצמה"
לאיזה דלת תבחר להיכנס?
[u][i][b]מייק:[/b][/i][/u]
אתה מנסה לכוון מהר ולירות לו בראש, אבל אתה לא מצליח ואתה פוגע לו בצוואר והוא נופל על הריצפה ומת איכשהו. אתה נח לשניה אבל אתה פתאום שם לב שיש עוד אחד כמוהו בדיוק מאחורה גם עם סכין.
הוא קופץ עליך ממין מבנה של 2 מטר ועומד לפגוע בך עם הסכין שלו.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 11:10 PM
[b] [u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
אתה מצליח לפגוע לאחד מהם בראש בשני יריות אבל השני אתה מפספס לגמרי, אתה מתחבא שוב מאחורי הקיר, והוא יורה לכיוונך אבל פוגע בקיר ויש רעשים של התנפצות.
נשארו לך 4 כדורים במחסנית, ועוד 4 מחסניות (48 כדורים) שיש לך ממה שהאיש בחדר ציוד הביא לך.
[/b][/quote]
המחסניות שיש לי זה לכל החדרים(אם אני יהיה בהם בכלל)?
------
אני שוב מנסה להציץ קצת ולפגוע בו בשתי הרגליים ובראש
-
[quote][b]
מייק:
אתה מנסה לכוון מהר ולירות לו בראש, אבל אתה לא מצליח ואתה פוגע לו בצוואר והוא נופל על הריצפה ומת איכשהו. אתה נח לשניה אבל אתה פתאום שם לב שיש עוד אחד כמוהו בדיוק מאחורה גם עם סכין.
הוא קופץ עליך ממין מבנה של 2 מטר ועומד לפגוע בך עם הסכין שלו.
מה תעשה?
[/b][/quote]
אי ינסה לירות בו 3 כדורים עם אני לא אפגע אני אזוז במהירות ואנסה לידקור אותו בצוואר
-
כן, זה לכל חדרי האימונים, אבל לא נראה לי שתצטרך אותם לחדרי אימונים האחרים.
---------
אתה מציץ קצת וישר יורה יריה לכיוון הרגל שלו, אתה מפספס ואתה מנסה עוד יריה שפוגעת ברגל אחת שלו ואז אתה יורה ברגל השניה והוא נופל על הברכיים ומפיל את הנשק ואז מסתכל לרגליים שלו, ואתה יורה לו בראש והוא מת. התרוקנה לך המחסנית לגמרי.
פתאום כל הזירה והכל נעלם, ואתה רואה שכל האנשים שפגעת בהם, הם היו המטרות שראית ממקום שנכנסת לחדר הזה.
*כל הכבוד סיימת את אימון הדיוק, הדיוק שלך עלה ב2*
[u][i][b]מייק:[/b][/i][/u]
אתה יורה עליו 3 כדורים אחד פוגע בבטן אחד בחזה ואחד בין העיניים, האיש נופל מת ואתה בועט בו שהוא עוד באוויר כדי שלא יפול עליך.
פתאום אתה קולט שיש משני האלכסונים שלך שני אנשים שבאים לכיוונך עם אקדחים אבל הם עדיין לא מכוונים אליך.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 11:37 PM
[b] [u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
כן, זה לכל חדרי האימונים, אבל לא נראה לי שתצטרך אותם לחדרי אימונים האחרים.
---------
אתה מציץ קצת וישר יורה יריה לכיוון הרגל שלו, אתה מפספס ואתה מנסה עוד יריה שפוגעת ברגל אחת שלו ואז אתה יורה ברגל השניה והוא נופל על הברכיים ומפיל את הנשק ואז מסתכל לרגליים שלו, ואתה יורה לו בראש והוא מת. התרוקנה לך המחסנית לגמרי.
פתאום כל הזירה והכל נעלם, ואתה רואה שכל האנשים שפגעת בהם, הם היו המטרות שראית ממקום שנכנסת לחדר הזה.
*כל הכבוד סיימת את אימון הדיוק, הדיוק שלך עלה ב2*
[/b][/quote]
אני מחליף מחסנית והלך ונכנס לחדר המהירות
-
אתה מוציא את המחסנית הריקה שהיא נופלת על הריצפה, אתה לוקח מחסנית מהחגורה וטוען את הנשק.
אתה יוצא מן חדר האימונים של הדיוק, ומכניס את הנשק לתוך החגורה, אתה נכנס לחדר המהירות, ורואה שיש שם מין מסלול מכשולים, אתה שומע ברקע את אותו קול מהחדר הקודם שאומר:"יש לך חצי דקה לגמור את כל המסלול, ולא תיכשל, ותצטרך לעבור אותו שוב מהתחלה, אם אתה מסיים תעבור למסלול הבא."
אתה רואה שהמסלול הוא בערך 200 מטר אורך, ויש הרבה מכשולים, אפשר לעשות מה שעולה בראשך כדי לעבור, רק לא לצאת מהמסלול עצמו.
מה תעשה?