-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 08:33 PM
[b] [SIZE=3][b][color=darkred]שכחתי לכתוב שלכל אחד מכם יש את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד ע"י עליית רמות שרשומות בסרבי![/color][/SIZE][/b]
[b][u]וילי[/u][/b]
אתה מביט סביבך ורואה לדאבונך רק חול, ים וגוש אבנים. אתה סורק שוב את המקום ומתקדם הצידה לכיוון המים ולפתע הגוש אבנים נעשה מתושתש ונהפך למדרגות אבן אפורה ולמרבה הפלא מבריקה!
[/b][/quote]
אני רץ לשם כשעל גבי אני מנסה לסחוב את דינורן ואז אני עולה במדרגות.
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
אתה לא תוס את הזובאט המהיר ופשוט מטיח בו עלבונות. לאחר שהוא נעלם אתה מחליט לחפש דרך לצאת מהחוף, אחרי הכל אתה לא מתכוון לבלות את שארית חייך על החוף...
[b][u]רומה[/u][/b]
אתה אמור לדעת מיהם הפוקימונים בגלל העובדה שאתה פוקימון וכל פוקימון יודע על שאר הפוקימונים ועל עצמו...
-----------------------------------------------
אתה נרגע מעט אבל עדיין אתה נסער מהמחשבה שאתה טריקו. אתה מסתובב בחוף ומשאתה לא רואה יציאה אתה מחליט להתמש במיומנות הטיפוס שיש לטריקו כדי לטפס על עץ גבוה ולהביט בנוף כדי לדעת איפה אתה אבל אתה קצת חושש בכל זאת. מה תעשה?
[b][u]וילי[/u][/b]
אתה עולה במדרגות במהירות ויוצא לפתע, להפתעתך אל תוך עיירה ענקית. מה שמפתיע אותך זה השינוי בפני השטח, שכעת כוסה בדשא מטופס ולא בחול אף על פי שלפני כמה מטרים הכל היה מלא בחול.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:09 PM
[b] [b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
אתה לא תוס את הזובאט המהיר ופשוט מטיח בו עלבונות. לאחר שהוא נעלם אתה מחליט לחפש דרך לצאת מהחוף, אחרי הכל אתה לא מתכוון לבלות את שארית חייך על החוף...
[/b][/quote]
אתחיל לטייל על החוף בתקווה שאמצא מישהו יותר ידידותי או את היציאה מהחוף.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:09 PM
[b]
[b][u]וילי[/u][/b]
אתה עולה במדרגות במהירות ויוצא לפתע, להפתעתך אל תוך עיירה ענקית. מה שמפתיע אותך זה השינוי בפני השטח, שכעת כוסה בדשא מטופס ולא בחול אף על פי שלפני כמה מטרים הכל היה מלא בחול. [/b][/quote]
אני רץ וצועק בקול "יש כן מישהו?"
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
אתה מטייל ואז לפתע אתה מרגיש שאתה נופל. אתה מביט סביבך ומגלה שאתה במגלשה ענקית. אתה מביט מעלה ורואה ריבוע אור שאט-אט נסגר על ידי ריבוע של אדמה חולית. נפלת לבור מוסווה. את מתעצבן כשלפתע אתה מגיע לתוך מעלית מוזרה. אתה נכנס בה והיא אוטומטית מעלה אותך כלפיי מעלה. כשהיא נפתחת אתה רואה משהו עוצר נשימה- התרגלת כבר לחוף, לחול, לים ולעצים בנוף. עכשיו אתה בעיר מטופחת ומצוחצחת. לפי מיקום השמש, עכשיו צהריים כך שכנראה תושבי העיר ישנים.
[b][u]וילי[/u][/b]
לאחר שאתה מסים לצעוק אתה שומע המולה ענקית ואז קול חזק אומר "שקט! אני אצא לטפל בזה. ואז יוצא מתוך אחד הבתים פוקימון דמוי לטאה דרקונית כתומה עם אש בוערת בזנב. זה צ'אריזרד!
"מה אתה חושב שאתה עושה?!" הוא שואג עליך בזעם "מה פתאום אתה רץ ברחובות וצועק בשעה 2 בצהריים?! כולם ישנים! עכשיו אני מקווה שיש לך סיבה טובה או שתעבור ביקור בתוך הלהבות שלי!"
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:25 PM
[b]
[b][u]וילי[/u][/b]
לאחר שאתה מסים לצעוק אתה שומע המולה ענקית ואז קול חזק אומר "שקט! אני אצא לטפל בזה. ואז יוצא מתוך אחד הבתים פוקימון דמוי לטאה דרקונית כתומה עם אש בוערת בזנב. זה צ'אריזרד!
"מה אתה חושב שאתה עושה?!" הוא שואג עליך בזעם "מה פתאום אתה רץ ברחובות וצועק בשעה 2 בצהריים?! כולם ישנים! עכשיו אני מקווה שיש לך סיבה טובה או שתעבור ביקור בתוך הלהבות שלי!" [/b][/quote]
אני אומר לו "באמת יש לי סיבה טובה,יש איתי נידורן זכר והוא פצוע אתם תוכלו לרפא אותו בכפר שלכם? ודרך אגב אני באמת מצטער לא ידעתי שעכשיו 2 בצהרים".
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:25 PM
אתה מטייל ואז לפתע אתה מרגיש שאתה נופל. אתה מביט סביבך ומגלה שאתה במגלשה ענקית. אתה מביט מעלה ורואה ריבוע אור שאט-אט נסגר על ידי ריבוע של אדמה חולית. נפלת לבור מוסווה. את מתעצבן כשלפתע אתה מגיע לתוך מעלית מוזרה. אתה נכנס בה והיא אוטומטית מעלה אותך כלפיי מעלה. כשהיא נפתחת אתה רואה משהו עוצר נשימה- התרגלת כבר לחוף, לחול, לים ולעצים בנוף. עכשיו אתה בעיר מטופחת ומצוחצחת. לפי מיקום השמש, עכשיו צהריים כך שכנראה תושבי העיר ישנים.
[/b][/quote]
'אחלה, עיר שוממת' אגיד בזמן שאלך בעצבנות ואסרוק את העיר, אחפש אנשים שכן ערים.
-
[b][u]וילי[/u][/b]
"נידורן פצוע מה?" אומר הצ'אריזרד "לא פלא. הוא הוענש בחומרה. ברוב טימטומו, הטמבל הסגול הקטן ניסה להנקש במנהיג שלנו ו-" דיבוריו של הצ'אריזרד נקטעו כשלפתע נשמע פיצוץ עז ואחד הבתים התפוצץ והחל לעלות באש.
"אוי לא!" צועק הצ'אריזרד "אני מקווה שהם לא היו בבית!" הוא שואג בבהלה ובטעות מרסק עם כנפים את אחד העצים לאבקה דקיקה.
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
לפתע עולה בדעתך דבר מה. אתה מרגיש צורך לבצע משהו שיעיר את כולם ויגרום להם לצעוק, משהו שיפריע להם. את מניח שזה חלק מאופייך ואתה לא יכול לעמוד בפיתוי כאשר אתה רואה הקל עם להבה ולידו עץ מיובש
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:41 PM
[b]
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
לפתע עולה בדעתך דבר מה. אתה מרגיש צורך לבצע משהו שיעיר את כולם ויגרום להם לצעוק, משהו שיפריע להם. את מניח שזה חלק מאופייך ואתה לא יכול לעמוד בפיתוי כאשר אתה רואה הקל עם להבה ולידו עץ מיובש [/b][/quote]
ברור שלא.
רק מה זה הקל? אני יכול להרים את זה? XP
--
'ומה יקרה אם בטעות אפיל את העץ על זה?' אחשוב לתומי ובעטות אחתוך את העץ עם עלי תער כ שיפול על הלהבות?
"אופס" אגיד ואצחקק צחוק מרושע.
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
מקל*
--------------
העץ עולה באש ואתה צוחק וצוחק ואז הולך להתחבא מאחוריי אחד העצים. אתה מתכוון להעלים את האשמה ממך בכך שתראה פצוע.
פתאום נשמעת אזעקה ומכל מקום מגיעות צרחות.
לפתע מופיעים שלוש צבי ענק עם תותחים בשיריון ומכבים את הלהבות בקלות, אבל עדיין מכל מקום נשמעות צווחות בהלה ופאניקה
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:48 PM
מקל*
--------------
העץ עולה באש ואתה צוחק וצוחק ואז הולך להתחבא מאחוריי אחד העצים. אתה מתכוון להעלים את האשמה ממך בכך שתראה פצוע.
פתאום נשמעת אזעקה ומכל מקום מגיעות צרחות.
לפתע מופיעים שלוש צבי ענק עם תותחים בשיריון ומכבים את הלהבות בקלות, אבל עדיין מכל מקום נשמעות צווחות בהלה ופאניקה [/b][/quote]
"צבי הנינג'ה, אתם חייבים להציל אותי!" אצעק ואצלע לעברם ומשחק אותה פצוע.
"קיבלתי כוויה ברגל שלי, לא! הרגל היפה שלי!" אגיד ו'אתמוטט' על הרצפה לידם.
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
"מהר תרימו אותו!" צועקים הבלסטוייזים בקול רם. לפתע, זוג ידיים דקות וחזקות תופסות אותך. לפתע מה שמחזיק אותך מתחיל לעוף ואתם מגיעים במהירות לבניין ורוד עגול שהדלת שלו בצורת ביצה. אתה מבין שעומדים לבדוק אותך למרות שאינך באמת פצוע ואז עוד יתקפו אותך על השקר שלך. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 12 2009, 09:59 PM
"מהר תרימו אותו!" צועקים הבלסטוייזים בקול רם. לפתע, זוג ידיים דקות וחזקות תופסות אותך. לפתע מה שמחזיק אותך מתחיל לעוף ואתם מגיעים במהירות לבניין ורוד עגול שהדלת שלו בצורת ביצה. אתה מבין שעומדים לבדוק אותך למרות שאינך באמת פצוע ואז עוד יתקפו אותך על השקר שלך. מה תעשה? [/b][/quote]
'איפה צבי הנינג'ה כשצריך אותם?' אחושב לעצמי אחשוב לעצמי ואפזר על עצמי קצת אבקת רעל ושיתוק בשביל להפיצע טיפה, ואצליף בעצמי טיפה עם הצלפת גפן לפני שמישהו יראה, ככה שיחשבו שאני באמת פצוע.
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 12 2009, 09:09 PM
[b]
[b][u]רומה[/u][/b]
אתה אמור לדעת מיהם הפוקימונים בגלל העובדה שאתה פוקימון וכל פוקימון יודע על שאר הפוקימונים ועל עצמו...
-----------------------------------------------
אתה נרגע מעט אבל עדיין אתה נסער מהמחשבה שאתה טריקו. אתה מסתובב בחוף ומשאתה לא רואה יציאה אתה מחליט להתמש במיומנות הטיפוס שיש לטריקו כדי לטפס על עץ גבוה ולהביט בנוף כדי לדעת איפה אתה אבל אתה קצת חושש בכל זאת. מה תעשה?
[/b][/quote]
אתתגבר על הפחד שלי ואטפס על איזה עץ כמו טריקו אורגינלי.
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 12 2009, 09:41 PM
[b] [b][u]וילי[/u][/b]
"נידורן פצוע מה?" אומר הצ'אריזרד "לא פלא. הוא הוענש בחומרה. ברוב טימטומו, הטמבל הסגול הקטן ניסה להנקש במנהיג שלנו ו-" דיבוריו של הצ'אריזרד נקטעו כשלפתע נשמע פיצוץ עז ואחד הבתים התפוצץ והחל לעלות באש.
"אוי לא!" צועק הצ'אריזרד "אני מקווה שהם לא היו בבית!" הוא שואג בבהלה ובטעות מרסק עם כנפים את אחד העצים לאבקה דקיקה.
[/b][/quote]
אני משעיר את נידורן במקום ואז אני רץ לעזור לו לחבות את הבית עם קרן בועות