-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 12:05 PM
[b]
אליס וואנדר -
את מנסה נואשות להתניע את המכונית, אבל את רק מקבל זרם חשמלי. 'המכונית הזאת באמת שייכת לאח"מ, יש בה מערכת אזעקה משוכללת למדי' את מתייאשת, ומסתכלת על הגג של חנות ורסצ'ה. מלך הגנבים מזמן לא שם. את מרימה את הידיים ונכנעת, בעוד הבחורים מתקרבים. מעצבים את בועטת בריצפה... ופוגעת בגז! המכונית מופעלת בפאומיות ונוסעת במהירות 200 קמ"ש לפחות! הבריונים קופצים הצידה, הבחור בחליפה נשאר עומד בהלם, את נתקעת בו עם המכונית, והוא עף למרחק של 30 מטר, ובסוף נוחת בתוך מכונית אחרת בחניון, אחרי שניפץ את השמשה באמצע. הוא מת, עכשיו את בטוחה... למרות זאת זה דיי מקל עלייך. יש בעיה יותר גדולה! את לא מצליחה לעצור, ואת לכודה בפנים!!!!! [/b][/quote]
אני מנסה להישתלט על ההגה ולכוון את המכונית כרצוני.
במידה וזה לא מצליח אני מתחילה לנסות לפרק את הכלוב.
-
ג'ק רנדל -
אתה מתגלגל והוא נוחת עם הראש בתוך השמשה של הקרון.
השמשה מתנפצת, והראש שלו נפתח. הוא נופל בצידי הדרך, הארנק שלך עף באוויר ואתה תופס אותו.
ניראה כאילו פתרת הכל... אבל לא! המאבטחים שמעו את השמשה המתנפצת, הם רצים אלייך! והם חמושים! "האיש עם החולצה הצהובה, עצור! עצור!" הם מדברים אלייך במגהפון.
אליס וואנדר -
את מנסה להזיז את ההגה, אך זה לא עוזר. את מנסה לפרק את הכלוב בכל דרך אפשרי! את שוברת עליו דברים, בועטת בו, נתקע בו, אפילו מנסה להוציא את הברגים עם העגילים שלך, ושום דבר לא עוזר. את מחליטה נואשת לטפס על הכלוב, את מטפסת עד שאת מגיעה לתקרת הכלוב, את נתלת שם ולא עוזבת אותו. האוטו המהיר מתנגש בעמוד חשמל, וכל האוטו נהרס! מכיוון שנתלת על תקרת הכלוב, לא נפגעת, אך הכלוב עף לגובה 20 מטר לפחות, שאת עליו! והוא עומד להתרסק לתוך מכונית!
-
מקס סטרונג-
שלושתכם מגיעים לבניין העירייה אחרי כמה דקות ומתפצלים כדי לחפש את הקופסא. אחרי דקה של חיפושים מסביב אחד מילדים מוצא את הקופסא וקורא לך ולילד הנוסף. אתה פותח את הקופסא ובתוכה אתה מוצא פתק שכתוב עליו: "זאת המשימה, מקס אתה תפרוץ למערכות האבטחה שלהם ותכבה אותם כדי שהשניים האחרים יוכלו לפרוץ פנימה ולהתחיל את הגניבה. אחרי שתסיים תכנס גם אתה, בטח יש קצת שומרים בתוך הבניין אז אתה תהיה אחרי אל הסחת דעתם מהגניבה. אם צריך תנקוט באמצעים קיצוניים יותר כגון מכות".
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 12:18 PM
[b]
אליס וואנדר -
את מנסה להזיז את ההגה, אך זה לא עוזר. את מנסה לפרק את הכלוב בכל דרך אפשרי! את שוברת עליו דברים, בועטת בו, נתקע בו, אפילו מנסה להוציא את הברגים עם העגילים שלך, ושום דבר לא עוזר. את מחליטה נואשת לטפס על הכלוב, את מטפסת עד שאת מגיעה לתקרת הכלוב, את נתלת שם ולא עוזבת אותו. האוטו המהיר מתנגש בעמוד חשמל, וכל האוטו נהרס! מכיוון שנתלת על תקרת הכלוב, לא נפגעת, אך הכלוב עף לגובה 20 מטר לפחות, שאת עליו! והוא עומד להתרסק לתוך מכונית! [/b][/quote]
אני מנסה להזיז את הכלוב מעט הצידה, ככה לא אפגע בעמוד.
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 11:47 AM
[b] [b][u][SIZE=4][color=blue]התחלות לקבוצה שלי:[/color][/SIZE][/u][/b]
ג'ו בלאק-
אתה רץ אחרי חבורת הילדים כשבראשה עומד הנער בעל המסכה. בסוף אתה והחבורה מגיעים לבית קולנוע נטוש. "תתמקמו פה אני יוצא לכמה זמן" אומר הנער לכולם והם מתחילים ללכת למקומות שונים ומחכים שם. אתה מחליט לשבת למעלה, אתה שם לב שיש שם דף. אתה מסתכל ורואה שכתוב עליו: "ידעתי שתמצא את זה תכננתי את הכל, תפגוש אותי ליד החנות שנמצאת כמה רחובות מפה בכיוון צפון". אתה מתחיל ללכת בכיוון שעליו היה כתוב בדף ומגיע לחנות אחרי 10 דקות. אתה שומע קול שקורא בשם שלך אבל לא מבין מאיפה זה בא. "ג'ו" אתה שומע פתאום ומבין שזה הגיע מלמעלה. אתה מסתכל ורואה את הנער עומד שם.
[/b][/quote]
כתוב בעמוד הראשי שעבר הרבה זמן כאילו מאז שפגשתי תנערים ועכשיו אתה עושה כאילו רק פגשתי אותם סיבכת אותי קשות
;~~~~~~~~~~~~~~;
"מי אתה ומה אתה רוצה ממיני" אני יגיד לו בקול עצבני.
-
ג'ו בלאק-
"זה אני" הוא אומר ואתה שם לב שזה הנער במסכה. "תעלה לפה יש סולם מאחור" הוא מוסיף לדבריו ואתה הולך מאחרי הבניין ועולה בסולם. "יש לי משימה בשבילך, תפרוץ לחנות ותגנוב משם חפצים יקרי ערך. לא אמור להיות שם אף אחד עכשיו אבל יכול להיות שבעל החנות עוד נמצא. אם צריך תנקוט באמצעים תקיפים יותר כמו מכות" הוא אומר ומתחיל לרוץ מהמקום. לפני שהוא עובר אפילו רחוב הוא עוצר ואומר לך: "השארתי לך סכין בתוך הפח, אתה תמצא את הפח בסביבות הבניין. הסכין תעזור לך לפרוץ לחנות וגם להתגוננן מבעל החנות אם צריך". הוא ממשיך לרוץ עד שאתה כבר לא רואה אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 12:32 PM
[b] ג'ו בלאק-
"זה אני" הוא אומר ואתה שם לב שזה הנער במסכה. "תעלה לפה יש סולם מאחור" הוא מוסיף לדבריו ואתה הולך מאחרי הבניין ועולה בסולם. "יש לי משימה בשבילך, תפרוץ לחנות ותגנוב משם חפצים יקרי ערך. לא אמור להיות שם אף אחד עכשיו אבל יכול להיות שבעל החנות עוד נמצא. אם צריך תנקוט באמצעים תקיפים יותר כמו מכות" הוא אומר ומתחיל לרוץ מהמקום. לפני שהוא עובר אפילו רחוב הוא עוצר ואומר לך: "השארתי לך סכין בתוך הפח, אתה תמצא את הפח בסביבות הבניין. הסכין תעזור לך לפרוץ לחנות וגם להתגוננן מבעל החנות אם צריך". הוא ממשיך לרוץ עד שאתה כבר לא רואה אותו. [/b][/quote]
אני הולך לאזור הביניין של החנות שאני צריך לשדוד ומחפש בפחים סכין אחרי שאני מוצא אני פורץ תדלת עם הסכין ונכנס לחנות, ומסתכל סביב לראות עם בעל החנות נמצא.
-
אליס וואנדר -
את דוחפת את הכלוב לצידך, הוא נוחת על הכביש ונגרר שם, ברעש חריקה מעיק, שמעיף גיצים לכל עבר.
את מצליחה לנחות על הרגליים, אך לאחר מכן נופלת שוב מכאבים. את נושמת לרווחה, שלפתע את רואה צל של אדם כלשהו. את מסתובב ואת רואה את מלך הגנבים, הפעם עם המסיכה שלו, שהשמש שוקעת באור כתום ויפה מאחוריו. "כל הכבוד" הוא אמר ומושיט לך יד. את תופסת את ידו וקמה. "אז עברתי..?" את מגמגמת. "כן, עברת" הוא מחייך ומבפנים את מאושרת, אך מנסה שלהיות צנועה. את מתחילים ללכת לכיוון הבסיס שלכם, בית הקולנוע הישן, שלפתע שני הבריונים ממקודם מגיעים שלכל אחד ביד יש מוט ברזל.
"שיט..." המלך ממלמל בלחש. "אליס, תתרחקי, את עומדת בפני הזדמנות של פעם בחיים - ליראות אמן בפעולה" הוא אומר ושולף שני נונצ'קו, אחד בכל יד. הבריונים רצים אליו... וברצף מכות מהירות, בלי ששמת לב בכלל מה קרה, שני הבריונים שוכבים על הריצפה מעולפים, שהפנים של כל אחד מהם מלאות בדם. "הייתי טוב?" הוא שואל ואת לא בדיוק יודעת מה להגיד.
-
ג'ו בלאק-
אתה יורד למטה מגג הבניין ומתחיל לחפש אחר הפח שבוא מוחבא הסכין. אחרי 2 דקות של חיפשים אתה מוצא את הפח שבוא הסכין ומוציא אותה. אתה הולך לכיוון הדלת הראשית של החנות ומתחיל לפרוץ את הדלת עם הסכין. לוקח לך הרבה זמן כי אתה לא מיומן אבל בסוף אתה מצליח לפתוח את הדלת. אתה נכנס פנימה ויש שם חושך, אתה כמעט ולא רואה כלום. פתאום אתה שם לב למישהו שזז ואתה מבין שזה בטח הבעלים של החנות. "יש פה מישהו?!" אתה שומע אותו קורא די בקול. אתה שומע טוב טוב את צעדיו ומבין שהוא מתקרב אליך.
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 12:44 PM
[b] אליס וואנדר -
את דוחפת את הכלוב לצידך, הוא נוחת על הכביש ונגרר שם, ברעש חריקה מעיק, שמעיף גיצים לכל עבר.
את מצליחה לנחות על הרגליים, אך לאחר מכן נופלת שוב מכאבים. את נושמת לרווחה, שלפתע את רואה צל של אדם כלשהו. את מסתובב ואת רואה את מלך הגנבים, הפעם עם המסיכה שלו, שהשמש שוקעת באור כתום ויפה מאחוריו. "כל הכבוד" הוא אמר ומושיט לך יד. את תופסת את ידו וקמה. "אז עברתי..?" את מגמגמת. "כן, עברת" הוא מחייך ומבפנים את מאושרת, אך מנסה שלהיות צנועה. את מתחילים ללכת לכיוון הבסיס שלכם, בית הקולנוע הישן, שלפתע שני הבריונים ממקודם מגיעים שלכל אחד ביד יש מוט ברזל.
"שיט..." המלך ממלמל בלחש. "אליס, תתרחקי, את עומדת בפני הזדמנות של פעם בחיים - ליראות אמן בפעולה" הוא אומר ושולף שני נונצ'קו, אחד בכל יד. הבריונים רצים אליו... וברצף מכות מהירות, בלי ששמת לב בכלל מה קרה, שני הבריונים שוכבים על הריצפה מעולפים, שהפנים של כל אחד מהם מלאות בדם. "הייתי טוב?" הוא שואל ואת לא בדיוק יודעת מה להגיד. [/b][/quote]
"וואו" אני אומרת ומישתתקת "אתה באמת המלך" אני אומרת לו בחיוך מיתחנף ומחכה לראות מה יעשה.
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 12:46 PM
[b] ג'ו בלאק-
אתה יורד למטה מגג הבניין ומתחיל לחפש אחר הפח שבוא מוחבא הסכין. אחרי 2 דקות של חיפשים אתה מוצא את הפח שבוא הסכין ומוציא אותה. אתה הולך לכיוון הדלת הראשית של החנות ומתחיל לפרוץ את הדלת עם הסכין. לוקח לך הרבה זמן כי אתה לא מיומן אבל בסוף אתה מצליח לפתוח את הדלת. אתה נכנס פנימה ויש שם חושך, אתה כמעט ולא רואה כלום. פתאום אתה שם לב למישהו שזז ואתה מבין שזה בטח הבעלים של החנות. "יש פה מישהו?!" אתה שומע אותו קורא די בקול. אתה שומע טוב טוב את צעדיו ומבין שהוא מתקרב אליך. [/b][/quote]
ברגע שהוא מספיק קרוב אלי אני דורק אותו באזור שמעל הברך ומסובב את הסכין ככה שהפצע לא יוכל להיסגר אחר כך אני בועט לו בראש בכל הכוח.
-
ג'ו בלאק-
בעל החנות מתקרב לאיזור שלך ואז אתה שם לב שיש לו מחבט ביד. אתה כבר מוכן לדקור אותו ואז אתה שומע קול: "בוא הנה" אתה מבין שיש שם עוד מישהו אבל בקומה העליונה שקורא לבעל החנות. אתה יוצא מהמחבוא שלך אחרי שהוא עולה במדרגות ומתחיל לשדוד אותם. כל דבר שנראה לך יקר ערך אתה גונב ומחביא אצלך בכל מקום אפשרי. כשאתה כבר מוכן לעזוב אתה רואה שהמוכר יורד למטה שוב אבל הפעם בלי המחבט. הוא מדליק את האורות ואתה מהר מתחבא מוכן לדקור אותו אם הוא יתקרב יותר מדי. אחרי דקה בערך הוא מתקרב אליך מספיק כדי שתדקור אותו וזה מה שאתה עושה. אתה דוקר אותו ברגל והוא נופל, לפני שהוא אפילו מספיק לדבר אתה מכניס לו בעיטה חזקה בפרצוף והוא מתעלף.
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 11:20 AM
[b] מקס סטרונג-
שלושתכם מגיעים לבניין העירייה אחרי כמה דקות ומתפצלים כדי לחפש את הקופסא. אחרי דקה של חיפושים מסביב אחד מילדים מוצא את הקופסא וקורא לך ולילד הנוסף. אתה פותח את הקופסא ובתוכה אתה מוצא פתק שכתוב עליו: "זאת המשימה, מקס אתה תפרוץ למערכות האבטחה שלהם ותכבה אותם כדי שהשניים האחרים יוכלו לפרוץ פנימה ולהתחיל את הגניבה. אחרי שתסיים תכנס גם אתה, בטח יש קצת שומרים בתוך הבניין אז אתה תהיה אחרי אל הסחת דעתם מהגניבה. אם צריך תנקוט באמצעים קיצוניים יותר כגון מכות". [/b][/quote]
אני רץ לפרוץ את מערכת האבטחה, ואז אני נכנס פנימה ונופל כאילו יתעלפתי
-
[quote][i]Originally posted by Donald Duck[/i]@Oct 31 2009, 12:18 PM
[b] ג'ק רנדל -
אתה מתגלגל והוא נוחת עם הראש בתוך השמשה של הקרון.
השמשה מתנפצת, והראש שלו נפתח. הוא נופל בצידי הדרך, הארנק שלך עף באוויר ואתה תופס אותו.
ניראה כאילו פתרת הכל... אבל לא! המאבטחים שמעו את השמשה המתנפצת, הם רצים אלייך! והם חמושים! "האיש עם החולצה הצהובה, עצור! עצור!" הם מדברים אלייך במגהפון.
[/b][/quote]
אני קופץ מהר מהרכבת בהתגלגלות(אתה מבין?)
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Oct 31 2009, 01:05 PM
[b] ג'ו בלאק-
בעל החנות מתקרב לאיזור שלך ואז אתה שם לב שיש לו מחבט ביד. אתה כבר מוכן לדקור אותו ואז אתה שומע קול: "בוא הנה" אתה מבין שיש שם עוד מישהו אבל בקומה העליונה שקורא לבעל החנות. אתה יוצא מהמחבוא שלך אחרי שהוא עולה במדרגות ומתחיל לשדוד אותם. כל דבר שנראה לך יקר ערך אתה גונב ומחביא אצלך בכל מקום אפשרי. כשאתה כבר מוכן לעזוב אתה רואה שהמוכר יורד למטה שוב אבל הפעם בלי המחבט. הוא מדליק את האורות ואתה מהר מתחבא מוכן לדקור אותו אם הוא יתקרב יותר מדי. אחרי דקה בערך הוא מתקרב אליך מספיק כדי שתדקור אותו וזה מה שאתה עושה. אתה דוקר אותו ברגל והוא נופל, לפני שהוא אפילו מספיק לדבר אתה מכניס לו בעיטה חזקה בפרצוף והוא מתעלף. [/b][/quote]
אני מחפש על בעל החנות ארנק תכשיטים וסיגריות ואולי נשק כלשהו,,אחרי שאי מסיים לחפש ולקחת כל מה שנאי מוצא אני עולה בשקט למעלה ומסתכל מה יש שמה.