-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 19 2009, 04:31 PM
[b] אדם
סליחה, לא שמתי לב. זה לא יקרא שוב. אני פשוט רגיל למקרים כאלה
אתה יושב מסביב למעבדה ומלטף את זבט שישן, וככה נשאר במשך כמה דקות. לאחר מכן זה מתחיל להימאס עליך ואתה מחליט לצאת לחפש פוקימון, אבל המעבדה ממוקמת במרכז העיר, ואין שום פוקימון פראי בסביבה, שכן רוב הפוקימונים בעיר הקטנה הזאת הם פוקימונים שאנשים מגדלים או של מאמנים.
[/b][/quote]
"טוב זובאט..אם אנחנו רוצים להצליח צריך להתרחק מהבית "
אתחיל ללכת אל חוצות העיר ולכיוון מונטיריט
כשאצא מהעיר אסתובב אחורה להעיף מבט על הבית...
ואסתובב ואמשיך הלאה בדרכי
-
[b] ווילו
אמרתי שזה בדיוק אותו משחק חוץ ממחיר של חפץ אחד, והתכוונתי לזה. גם מקס יופיע כאן
קיובון מחייך למשמע דברי העידוד שלך ומדלג לידך, כשאתם עוזבים את העיר ומתקדמים לעיר מונטריט. אתם יוצאים מהעיר, ולפני שאתם צועדים צעד אחד נוסף, פוגשים רטטה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/img] עצבני במיוחד, שמנסה להוריד גרגיר ברי שנתקע על ענף של עץ.
[/b][/quote]
נהדר XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה צריך עזרה?" אשאל את רטטה בחיוך ואנסה לקטוף את הגרגיר מעץ, אם לא אגיע אבקש מקיובון שישתמש בומרנג עם העץ כדי להפיל את הגרגיר.
-
שם בפורום: לכתוב את השם, ולא תסתכל ימינה, כתוב בצד ימין וכו'.
שם במשחק:גארי
גיל (במשחק): 12
רקע (לפחות חמש שורות מלאות, מושקע ויצירתי):נולדתי להורי ולאחי הגדולים סינתיה וואלאס קיבלתי מסינתיה גיבל תינוק קטן שעזר לי תמיד,היה הולך איתי לכל מקום וואלאס וסינתיה נתנו לי לשחק עם הפוקימונים שלהם ראיתי איך וואלאס ניצח בכל דבר אותו הדבר כמו סינתיה אני הולך לחלום אח הגדולים לא משנה מה מפריע בדרכי גיבל תמיד נשאר איתי,ולידתי אותו מטאור דרכו ומצאתי 10 צלוחיות של אכראוס וגיבל לא איכזב אותי
תמונה/ ספרייט:[url]http://content.yieldmanager.com/ak/q.gifכאן[/url] יש ספיריט
תגים/סרטים: לא למלא
כסף: כל אחד מתחיל בלי כסף
ציוד: לא למלא
הערות/הארות:מדליק אני נרשם
-
שומר הליגה
באמת.
רקע עלוב, לא כל החלקים מלאים, ואין ספרייט.
לא רשום ואל תנסה להירשם.
ווילו
בקלות רבה את מורידה את הגרגר ומגישה אותו לרטטה, שזולל אותו בשמחה.
הוא קם ומביט עליך בשמחה, ואז על קיובון, ואז קופץ אחורה ונעמד בתנוחה מגוננת, מביט עליכם במבט עוין.
אדם
זובט עדיין ישן, מתעלם ממך לגמרי, אתה קם והוא נופל מהכתף שלך על הריצפה, וזה לא מעיר אותו. נראה שככה לא תוכל להתקדם
-
[b] אדוארד
הפתעת אותי
_________
אתה מביט במעבדה, אבל הכל עוד במגירות או בארונות הסגורים, גרי עוד לא הספיק לסדר כלום. כמה דפים מונחים של השולחן, אבל נראה לך שלקרוא בהם זה לא הרעיון הכי טוב. לאחר עוד כמה דקות גרי חוזר ומגיש לך פוקדע וחמישה פוקדורים, ואומר "הפוקדע תעזור לך לזהות פוקימונים וללמוד עליהם, ובעזרת הפוקדורים האלה תוכל לתפוס פוקימונים. הם ריקים. [/b][/quote]
במה?
---
''תודה רבה פרופסור גארי.'' אומר ואקח את החפצים, לאחר-מכן אצא מהמעבדה ואלך לכיוון העיר מונטיריט.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 19 2009, 04:59 PM
[b]
אדם
זובט עדיין ישן, מתעלם ממך לגמרי, אתה קם והוא נופל מהכתף שלך על הריצפה, וזה לא מעיר אותו. נראה שככה לא תוכל להתקדם [/b][/quote]
"טוב זובאט כנראה שאתה עייף.." אומר באדישות ואכניס את זובאט לפוכדור שלו
אמשיך להתקדם לי בדרך לעבר מונטיריט
-
[b]
סם
אתה לוחץ על הכפתור, וקרן אור אדומה פוגעת בריצפה. מתחיל להיווצר גוף, כשלפתע האור מתפזר לכל עבר ומשהו קופץ לתיקרה, וכשתי שניות אחר כך מתרסק בצד השני של החדר. אתה וגרי מתקרבים למשהו הזה, ומוצאים שם גליגר[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/207.png[/img] מבולבל. הוא מביט עליכם בתימהון ואז צורח בפחד ומתקפל לתוך עצמו, למין צורה כדורית מוזרה. [/b][/quote]
היי חזרתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מתלהב-"מגניב!...זה גליגר!",
" אבל...היי מה קורה לך גליגר?"אני שואל אותו בתימהון.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 19 2009, 04:59 PM
[b]
ווילו
בקלות רבה את מורידה את הגרגר ומגישה אותו לרטטה, שזולל אותו בשמחה.
הוא קם ומביט עליך בשמחה, ואז על קיובון, ואז קופץ אחורה ונעמד בתנוחה מגוננת, מביט עליכם במבט עוין.
[/b][/quote]
"אתה רוצה קרב הא?" אשאל אותו בחיוך "קרב תקבל!" אוסיף.
"טוב קיובון בומרנג עצם ואז נגיחה!"
-
ווילו
קיובון מרים את היד שלו וזורק את הבומרנג שלו לכיוון רטטה, שקופץ בקלילות מעליו. הבומרנג מסתובב באוויר ופוגע ברטטה בדיוק כשהוא חוזר, דוחף אותו לכיוון קיובון שנוגח בו ותופס את הבומרנג בידו השמאלית. רטטה עף לאחור כמה מטרים ומנער את ראשו מופתע, הוא לא ציפה להתפתחות העיניינים בצורה הזאת.
סם
אתה שומע את גליגר צועק "גליי" בקול רועד וחלש. גרי מביט עליו כמה שניות, מהנהן בראשו ואומר "הגליגר הזה מפחד ממשהו, כדי שנגלה ממה ומהר"
אדם
הוא ישן מהרגע שהוא נחט על הכתף שלך
אתה מחזיר את זובט לפוקדור ויוצא מהעיר גורביט, מתחיל ללחת בשביל הצר לכיוון העיר מונטריט. אחרי כרבע שעה של הליכה אתה כבר לא מסוגל לראות את העיר גורביט, ואתה שומע רעש קטן משיח קטן ליד הדרך. במרחק כמה מטרים יש עצים בודדים המפוזרים במרחק של כמטר אחד מהשני, וכל האיזור מכוסה בדשא רך ונעים.
אדוארד
בזה שלא הוצאת את טרטואיג
אתה לוקח את הציוד שפרופסור גרי נתן לך ויוצא מהמעבדה. בלי לבזבז זמן אתה פונה לכיוון העיר מונטריט בריצה. אחרי כעשר דקות העיר גורביט נעלמת מהטווח הראיה של, ואחרי כעשרים דקות אתה רואה צומת T מולך, עם שלט. החץ לכיוון שלך אומר 'לעיר גורביט'. החץ שמאלה אומר 'לעיר מונטריט' והחץ ימינה אומר 'למערת הקריסטלים'
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 19 2009, 07:59 PM
[b] ווילו
קיובון מרים את היד שלו וזורק את הבומרנג שלו לכיוון רטטה, שקופץ בקלילות מעליו. הבומרנג מסתובב באוויר ופוגע ברטטה בדיוק כשהוא חוזר, דוחף אותו לכיוון קיובון שנוגח בו ותופס את הבומרנג בידו השמאלית. רטטה עף לאחור כמה מטרים ומנער את ראשו מופתע, הוא לא ציפה להתפתחות העיניינים בצורה הזאת.
[/b][/quote]
"המשך כך קיובי!" אקרא "בומרנג ואז מכת עצם!"
-
[b] אדוארד
בזה שלא הוצאת את טרטואיג
אתה לוקח את הציוד שפרופסור גרי נתן לך ויוצא מהמעבדה. בלי לבזבז זמן אתה פונה לכיוון העיר מונטריט בריצה. אחרי כעשר דקות העיר גורביט נעלמת מהטווח הראיה של, ואחרי כעשרים דקות אתה רואה צומת T מולך, עם שלט. החץ לכיוון שלך אומר 'לעיר גורביט'. החץ שמאלה אומר 'לעיר מונטריט' והחץ ימינה אומר 'למערת הקריסטלים' [/b][/quote]
'אני יודע לאן אני צריך ללכת.' אחשוב ואלך במהירות לחץ שמוביל לעיר מונטיריט.
-
[b]
אדם
הוא ישן מהרגע שהוא נחט על הכתף שלך
אתה מחזיר את זובט לפוקדור ויוצא מהעיר גורביט, מתחיל ללחת בשביל הצר לכיוון העיר מונטריט. אחרי כרבע שעה של הליכה אתה כבר לא מסוגל לראות את העיר גורביט, ואתה שומע רעש קטן משיח קטן ליד הדרך. במרחק כמה מטרים יש עצים בודדים המפוזרים במרחק של כמטר אחד מהשני, וכל האיזור מכוסה בדשא רך ונעים. [/b][/quote]
אתקרב באיטיות אל עבר הרעש,
"מי שם? " אשאל בסקרנות ואמשיך להתקדם
-
[quote][b]טום
צימצאר מביט במבט מאיים כשאתה מתקרב אליו, ואז שורט אותך בידך כשאתה נעמד לידו. אתה קופץ אחורה במהירות ומביט על גרי במין רפלקס מוזר, והוא פשוט אומר "אל תדאג. לא תמיד ההתחלה טובה. זה ישתפר עם הזמן. אם הוא לא תקף בגחלת זה סימן טוב."[/b][/quote]
"אם אתה אומר.." אני אומר שאני עוד מופתע מהשריטה של צ'ימצ'אר..
"אז מה, צ'ימצ'אר? רוצה ללכת לכיון העיר מונטיריט? אני בטוח שנפגוש כמה פוקימונים בדרך ונוכל להלחם בהם ביחד. אני בטוח שנסתדר נהדר, אני יודע שאתה עוד מופתע קצת אבל אל תדאג." אני אומר לו בנימה אופטימית.
-
[b]
סם
אתה שומע את גליגר צועק "גליי" בקול רועד וחלש. גרי מביט עליו כמה שניות, מהנהן בראשו ואומר "הגליגר הזה מפחד ממשהו, כדי שנגלה ממה ומהר"
[/b][/quote]
"מפחד ממשהו?"אני שואל בתימהון.
"איך בדיוק אנחנו אמורים לגלות ממה הוא מפחד?"אני מוסיף לשאול.
-
סם
"הלוואי שהייתי יודע. אני יודע שבדך כלל הוא לא פחד משום דבר במעבדה. מה יכל לגרום לו לפחד? מה השתנה?"
סם
צימצאר מפנה אליך את הגב ומתעלם ממך לחלוטין. במשך דקות ארוכות אתה מנסה למשוך את תשומת הלב שלו בכל צורה אפשרית, הוא מתעלם ממך וממשיך להפנות לך את הגב. גרי מביט עליכם מודאג, נראה שהוא לא מרוצה מהמצב
ווילו
בהתפרצות אנרגיה אדירה קיובון זורם את העצם שלו, שמסתובבת במהירות ופוגעת ברטטה. רטטה עף כחצי מטר לאחור וקופל על הריצפה, וקיובון קופץ, תופס את העצם ובעודו באוויר, מרים אותו למעלה, ובידח עם כוח המשיכה המושך אותו למטה, שולח מכת עצם אדירה כלפי מטה, שכמעט פוגעת ברטטה שמתגלגל לצד ימין של קיובון במהירות. קיובון קם במהירות אבל לאט מדי, ורטטה מספיק להקולת בו בהתקלה ולדחוף אותו לאחור, גורם לו לאבד שיווי משקל וליפול על הגב שלו.
אדוארד
אתה מתחיל לרוץ לכיוון העיר מונטריט בלי לחשוב פעמיים. לאחר כחמש דקות ריצה הצומת נעלמת מטווח הראיה שלך, ואתה מגיע לשביל ברוחב של שני מטר, הנמשך לאורך כעשרים מטר, ומוקף בשני צדדיו בעצים הצמודים זה לזה. אחרי השביל השביל הרגיל נמשך, ומשהו בשביל הזה נראה לך לא רגיל. אתה נכנס ומתחיל ללכת לאט, מביט בזהירות לכל כיוון, ולאחר כחמישה מטרים שומע 'וויד וויד, ווידל וויד'. אתה שם לב לתנועה בין העצים, כשעשרה עוקצי רעל (עשרה עוקצים) נורים לכיוונך במהירות. אתה קופץ הצידה וחומק, ומתוך העצים יוצא ווידל עצבני[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/13.png[/img] שחוסם לך את הדרך למונטריט.
אדם
לאט לאט אתה מתקדם לשיח, שממשיך לנוע ולהשמיע רעשים. כשאתה מגיע לשיח עלים עפים לכל עבר, ובתוכו אתה רואה בדו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/img] קטן וחמוד, שעומד שם ומביט בך במבט מבולבל ומפחד. הוא קופץ לאחור וצורח 'בדדדד', מסתובב ומתחיל לברוח. הוא נופל לאחר כחצי מטר ומביט לאחור בעודו על הריצפה, מביט בך בפחד, ומתחיל לבכות.