-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 2 2010, 07:18 PM
[b] [color=darkred]ליאור-
אתה נכנס,קצת עצבני.
לפתע מרים אותך אתה מסתכל למעלה, וקולט שזה סוג של ענק,אתה מנסה להתנגד לו אבל לא מצליח,
"אל תתנגד,ליאורוס,אני לא לפגוע בך לרעה"הוא אומר בקול עמוק במיוחד,אתה פחות נסער,הענק מושיב אותך על כתפו,ואתם מתקדמים.
בהליכה אתה רואה את כולם מלמעלה כך שאתה רואה רק נקודות מטושטשות.
לאחר כמה דקות הענק עוצר,
"כאן אני לעצור,ליאורוס להיכנס לבד"הוא אומר לך בקולו העמוק ומוריד אותך מול דלת בניין.[/color]
[color=orange]מור-
אתה ממשיך לנסות לפתוח את זה עד שג'ים,שבינתיים עמד מהצד וחיכה שתצליח מוותר ומנסה לעזור לך.
"אתה לא מבין,זה אחד המנגנונים הטובים בעולם,המתנה תיפתח רק למשמע קולך"הוא מגחך,
"קדימה,תנסה,אה,ושכחתי את הדבר החשוב ביותר -אתה צריך להאמין בזה כדי שזה יצליח"הוא אומר ברצינות ומחכה שתנסה את זה.[/color] [/b][/quote]
אני מרגיש מתוח מעט ונושא מבט אל הענק. לאחר מכן אני הולך אל הדלת, דופק שלוש פעמים ואז נותן לדלת אגרוף
-
[color=darkred]ליאור-
תצטט רק את מה ששלך :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נותן לדלת אגרוף והיא נשברת בקלות,
"היי!,מה נראה לך שאתה עושה?!"קול צועק אליך בחרדה מתוך החדר,
אתה לא רואה שם אף אחד,אתה נכנס לתוך החדר,ופתאום אתה רואה איש עסקים,אך לא רגיל,ניכר כי בוקעת ממנו הילת כוח מטורף.
"אני לא זוכר שראיתי אי פעם בן אפולו כזה עצבני"הוא אומר בדכדוך.[/color]
[color=gray]רועי-
"אז אל מי נראה לך שאני מדבר?"הוא צוהל,
" הרי זה ברור כשמש שאני מדבר אליך,בני!,כמה טוב לראות אותך אחרי כל הזמן הזה!"הוא קורא בשמחה,
לאחר שהוא רואה שאתה ממשיך לבהות בו באי הבנה,הוא מתחיל לדבר,
"אני מניח שאני חייב לך הסבר,אני הוא הרמס,המנומסים שבאנשים קוראים לי אל המשלוחים,השאר אל הגנבים"הוא מגחך,
"אתה מבין...זימנו אותך לכאן כי יש לנו בעיה,הזמן הולך ואוזל ועוד מעט קרונוס ירד לכאן כדי לחסל אותנו אחת ולתמיד,לאחר מכן לא יישאר כאן כלום"הוא אומר בפרצוף מכווץ כאילו רק המחשבה על כך מכאיבה לו,
"קיימת נבואה עתיקה,שישה נערים יזכו להציל או להחריב את האולימפוס,ואנחנו סבורים כי אתה אחד מהם"הוא אומר ובלי לתת לך זמן לעכל את זה הוא ממשיך,
"את הנבואה לא תוכל לשמוע במלואה עד שתהיה מוכן,יש שאלות?"הוא שואל במהירות.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 2 2010, 08:51 PM
תצטט רק את מה ששלך :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נותן לדלת אגרוף והיא נשברת בקלות,
"היי!,מה נראה לך שאתה עושה?!"קול צועק אליך בחרדה מתוך החדר,
אתה לא רואה שם אף אחד,אתה נכנס לתוך החדר,ופתאום אתה רואה איש עסקים,אך לא רגיל,ניכר כי בוקעת ממנו הילת כוח מטורף.
"אני לא זוכר שראיתי אי פעם בן אפולו כזה עצבני"הוא אומר בדכדוך.[/color] [/b][/quote]
סורי זאת הייתה טעות :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה? מי אתה?" אני אומר ורק אז קולט את מה שהוא אמר "בן אפולו? איזה אפולו? איפה הבן של אפולו? מי זה אפולו? וסליחה על הדלת דרך אגב, סתם נתתי אגרוף בקטנה אתה יודע..."
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 2 2010, 08:51 PM
[b] [color=gray]רועי-
"אז אל מי נראה לך שאני מדבר?"הוא צוהל,
" הרי זה ברור כשמש שאני מדבר אליך,בני!,כמה טוב לראות אותך אחרי כל הזמן הזה!"הוא קורא בשמחה,
לאחר שהוא רואה שאתה ממשיך לבהות בו באי הבנה,הוא מתחיל לדבר,
"אני מניח שאני חייב לך הסבר,אני הוא הרמס,המנומסים שבאנשים קוראים לי אל המשלוחים,השאר אל הגנבים"הוא מגחך,
"אתה מבין...זימנו אותך לכאן כי יש לנו בעיה,הזמן הולך ואוזל ועוד מעט קרונוס ירד לכאן כדי לחסל אותנו אחת ולתמיד,לאחר מכן לא יישאר כאן כלום"הוא אומר בפרצוף מכווץ כאילו רק המחשבה על כך מכאיבה לו,
"קיימת נבואה עתיקה,שישה נערים יזכו להציל או להחריב את האולימפוס,ואנחנו סבורים כי אתה אחד מהם"הוא אומר ובלי לתת לך זמן לעכל את זה הוא ממשיך,
"את הנבואה לא תוכל לשמוע במלואה עד שתהיה מוכן,יש שאלות?"הוא שואל במהירות.[/color] [/b][/quote]
"אז אתה אל המשלוחים.. מה מאפיין אותך ומה ייחודי רק לך אדוני?" אשאל .
"ובנוסף , האם אני באמת בנך או שככה אתה קורא לכל האורחים שלך ?"
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 2 2010, 07:18 PM
[b] [color=orange]מור-
אתה ממשיך לנסות לפתוח את זה עד שג'ים,שבינתיים עמד מהצד וחיכה שתצליח מוותר ומנסה לעזור לך.
"אתה לא מבין,זה אחד המנגנונים הטובים בעולם,המתנה תיפתח רק למשמע קולך"הוא מגחך,
"קדימה,תנסה,אה,ושכחתי את הדבר החשוב ביותר -אתה צריך להאמין בזה כדי שזה יצליח"הוא אומר ברצינות ומחכה שתנסה את זה.[/color] [/b][/quote]
"עזוב כבר אין לי כח,תודה על המתנה ג'ים." אני אגיד ואתחיל ללכת. 'מה ההיגיון שלו? אני לא מצליח להבין.
שיתן כבר ת'סיסמא וזהו.' אחשוב עם פרצוף <_<
-
[color=darkred]ליאור-
"אופס,שחכתי שאתה לא יודע"הוא מגחך בשקט,
"אתה מבין...אתה בן לאל,אפולו,אל השמש"הוא אומר ובלי לתת לך זמן לעכל הוא ממשיך,
",אני הוא הרמס,חלק מהאנשים קוראים לי אל המשלוחים,השאר אל הגנבים"הוא אומר,
"זימנו אותך לכאן כי יש לנו בעיה,הזמן הולך ואוזל ועוד מעט קרונוס ירד לכאן כדי לחסל אותנו אחת ולתמיד,לאחר מכן לא יישאר כאן כלום"הוא אומר בפרצוף מכווץ כאילו המחשבה על זה מכאיבה לוף
"את הנבואה לא תוכל לשמוע במלואה עד שתהיה מוכן,יש שאלות?"הוא שואל.[/color]
[color=orange]מור-
אתה הולך משם,מעוצבן לגמרי.
אתה ממשיך ללכת לכיוון אקראי לגמרי שלפתעילד אחד,בערך כבן גילך פונה אליך,
"היי!,למה אתה מסתובב בפרצוף חמוץ כזה?"הוא שואל אותך בפליאה.[/color]
[color=gray]סטיב-
הרמס מגחך למשמע שאלתך האחרונה,
"האמת שלא רבים האנשים שאני קורא להם כך,ואני מקווה שאתה אוהב את זה"הוא אומר בגיחוך,
"בקשר לשאלות הראשונות,אני אכן אל המשלוחים,אני יכול להעביר דברים ממקום למקום בכוח המחשבה,אני מאוד תחמן,אני יכול להערים על כל אחד,אולי חוץ מאתנה,ותמיד יהיה לי קלף בשרוול"הוא אומר בגאווה,
"זה הכל בערך,עוד שאלות?"הוא שואל בעצמו.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 3 2010, 09:46 AM
"אופס,שחכתי שאתה לא יודע"הוא מגחך בשקט,
"אתה מבין...אתה בן לאל,אפולו,אל השמש"הוא אומר ובלי לתת לך זמן לעכל הוא ממשיך,
",אני הוא הרמס,חלק מהאנשים קוראים לי אל המשלוחים,השאר אל הגנבים"הוא אומר,
"זימנו אותך לכאן כי יש לנו בעיה,הזמן הולך ואוזל ועוד מעט קרונוס ירד לכאן כדי לחסל אותנו אחת ולתמיד,לאחר מכן לא יישאר כאן כלום"הוא אומר בפרצוף מכווץ כאילו המחשבה על זה מכאיבה לוף
"את הנבואה לא תוכל לשמוע במלואה עד שתהיה מוכן,יש שאלות?"הוא שואל.[/color] [/b][/quote]
"כן יש שאלה" אני אומר לו "על מי אתה מנסה לעבוד הא? מי עוזר לך? אתה באמת חושב שאני מאמין? תן לי הוכחה. עד אז אני לא מאמין למילה"
-
[b] [color=gray]סטיב-
הרמס מגחך למשמע שאלתך האחרונה,
"האמת שלא רבים האנשים שאני קורא להם כך,ואני מקווה שאתה אוהב את זה"הוא אומר בגיחוך,
"בקשר לשאלות הראשונות,אני אכן אל המשלוחים,אני יכול להעביר דברים ממקום למקום בכוח המחשבה,אני מאוד תחמן,אני יכול להערים על כל אחד,אולי חוץ מאתנה,ותמיד יהיה לי קלף בשרוול"הוא אומר בגאווה,
"זה הכל בערך,עוד שאלות?"הוא שואל בעצמו.[/color] [/b][/quote]
"כן כמובן , מדוע אני כאן בכלל ?"
-
[color=gray]סטיב-
"כבר עניתי לך על זה"הוא אומר בחוסר סבלנות,
"אתה אחד משישה נערים שיצילו אותנו"הוא מסביר לך.
"עכשיו,אני מניח שזהו,בחוץ יחכה לך מדריך,אז...היה נעים להיפגש בני,עוד נתראה"הוא מנופף בידו ונעלם.[/color]
[color=darkred]ליאור-
"אתה מתחיל לעצבן אותי"הוא אומר בחוסר סובלנות,
"אתה רוצה הוכחה,הנה"הוא אומר ובין רגע כל החדר מוצף באש,הרמס מקיש באצבעות והאש ניכבת.
"זה מספיק לך?"הוא שואל בעצבנות.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 3 2010, 01:06 PM
[b] [color=gray]סטיב-
"כבר עניתי לך על זה"הוא אומר בחוסר סבלנות,
"אתה אחד משישה נערים שיצילו אותנו"הוא מסביר לך.
"עכשיו,אני מניח שזהו,בחוץ יחכה לך מדריך,אז...היה נעים להיפגש בני,עוד נתראה"הוא מנופף בידו ונעלם.[/color]
[/b][/quote]
"אוקיי להתראות הרמס"
אני אומר ויוצא החוצה .
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 3 2010, 01:06 PM
"אתה מתחיל לעצבן אותי"הוא אומר בחוסר סובלנות,
"אתה רוצה הוכחה,הנה"הוא אומר ובין רגע כל החדר מוצף באש,הרמס מקיש באצבעות והאש ניכבת.
"זה מספיק לך?"הוא שואל בעצבנות.[/color] [/b][/quote]
"אההה..." אני אומר בפה פעור לגמרי וכשאני קולט שהפה שלי פעור אני ממהר לסגור אותו "טוב אני מאמין לך" אני אומר ובולע רוק "אבל איך אני קשור לזה? ואיך אתה יודע שאני הבן של אפולו?"
-
[b] [color=orange]מור-
אתה הולך משם,מעוצבן לגמרי.
אתה ממשיך ללכת לכיוון אקראי לגמרי שלפתע ילד אחד,בערך כבן גילך פונה אליך,
"היי!,למה אתה מסתובב בפרצוף חמוץ כזה?"הוא שואל אותך בפליאה.[/color]
[/b][/quote]
"ג'ים ה... הזה נתן לי מתנה כי אני הבן של הפייסטוס,אבל זאת מתנה שנפתחת כשאני אמור להגיד לה משהו כדי שהיא תפתח. והוא לא אמר לי מה אני אמור להגיד לה כדי לפתוח אותה. מה הטעם בלתת מתנה כזו אם אתה לא אומר לי איך לפתוח. גם כן מתנה." <_< אגיד ואראה לו את המתנה.
-
[color=orange]מור-
הילד מסתכל עליך כמה שנהיות בפרצוף חתום,ולפתע...פורץ בצחוק גדול,
"אתה,חחח, אתה אומר שמתנה שג'ים בנה אותה לא מועילה?,באמת..."הוא מדבר ספק אליך ספק אל עצמו,
"תגיד לה את שמך,והיא כבר תעשה את השאר"הוא מדריך אותך,הולך ומשאיר אותך שם לבדך.[/color]
[color=gray]רועי-
לפני שאתה מספיק לצאת הרמס חוזר,
"חכה בני!,אל תשכח את אלה!,מתנה ממני"הוא אומר לך ,ומשום מקום הוא שולף פנס לייזר ושעון,
"אלה דברים קסומים,כדי לפתוח אותם עליך לדבר לחפצים אלה,הם יפתחו מעצמם"הוא מדריך אותך,
"נו!,תנסה את זה כבר!"הוא מפציר בך.[/color]
[color=darkred]ליאור-
הרמס מגחך בשקט,
"איך אני יודע?,מה מלמדים אותם בבתי הספר בימים האלה..."הוא ממלמל לעצמו,
לאחר מכן הוא פונה אליך,
"אתה מבין...אני אל המלוחים וגם אל הגנבים,אני עקבתי אחריך במשך זמן רב,ויש לך את כל הסימנים של בן אפולו"הוא מסביר לך,
"ובקשר לשאלה הראשונה...אתה אחד משישה נערים שיצילו או יחריבו את העולם,תלוי בהחלטה קטנה אחת שלהם,ואתה אחד מהם,אך כרגע כל מה שאתה צריך זה להתאמן,הרגע שלכם כבר יגיע"הוא אומר לך,
"זהו סה"כ,עוד שאלות?"הוא שואל.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Feb 3 2010, 04:52 PM
[b] [color=orange]מור-
הילד מסתכל עליך כמה שנהיות בפרצוף חתום,ולפתע...פורץ בצחוק גדול,
"אתה,חחח, אתה אומר שמתנה שג'ים בנה אותה לא מועילה?,באמת..."הוא מדבר ספק אליך ספק אל עצמו,
"תגיד לה את שמך,והיא כבר תעשה את השאר"הוא מדריך אותך,הולך ומשאיר אותך שם לבדך.[/color]
[/b][/quote]
"ארגג.. אני שונא את המקום הזה! צעצוע טיפשי!" אתחיל להתחרפן. "קראטוס,אולימפיום בן הפייסטוס." ארגע ואגיד לתיבה. לאחר מכן אחזיק את התיבה ואסתובב במקום "מהתחלה לא אהבתי את המקום הזה. כולם חושבים שאני יודע כמוהם." אגיד באכזבה. ואחכה שיקרה משהו עם התיבה.
-
[quote][i]Originally posted by niv414[/i]@Jan 29 2010, 03:06 PM
[b] [color=green]יוסי-
אתה נכנס לבפנים,מעט חושש.
בתוך המחנה מחכה לך נער כבן 17 בערך,
"היי אתה!"הוא קורא לך, "בוא אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לכיוון בניין כלשהו בלי לחכות לתשובה ממך.[/color] [/b][/quote]
''אוקיי..אני בא.'' אומר ואלך אחריו במהירות, אשתדל לא לאבד אותו.