-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Feb 20 2010, 06:05 PM
[b] ביל נגד אש
הקריין שואג לתוך המקרופון "וזה נגמר!!!!!" שמערבולת ענקית לא מאפשרת להבין מי ניצח, אבל לכולם ברור שמי שנפגע ראש הפסיד. ההסחה הקלה של פינסיר לא עבדה, וכשהוא זינק והתקונן לתקוף במספרי X, כאשר הוא יודע שהמטרה שלו היא לתקוף בגיליוטינה, סייטר השתמש בחתך אוויר שפגע במספרי הX של פינסיר, ולחד אותו בתוך מערבולת ענק שנוצרה במים בעקבות התנגשות המתקפות. סייטר משתמש בריקוד חרב ונכנס פנימה במספרי X, כאשר לכולם ברור שפינסיר עובר לגיליוטינה בתקווה לנצח. כשהסופה נרגעה, התוצאה נחשפה.
[b]mor15[/b] עולה לשלב הבא לאחר קרב קשה. פינסיר שלו נפגע ראשון, אבל היה חזק מספיק כדי להביס את סייטר בגליוטינה ולעמוד עד שהסופה חלפה. ברגע שהיא חלפה הוא נפל, לא לפני שהביא לביל את הניצחון והוציא מהתחרות שחקן בשליטתי.
ביל
אתה יוצא החוצה ורואה שעדיין מתרחש קרב אחד, מה שאומר שיש לך זמן ללמד את אחד מהפוקימונים שלך מתקפת TM אחת שכוחה נמוך מ70, ובכך להעלות את כמות המתקפות שלו לחמש לקראת הקרב הבא. תבחר את המתקפה מהפוקדקס של פלטינה בסרבי
[/b][/quote]
"מעולה כולכם" אומר לפוקדורים שלי ואחשוב איזו התקפה ללמד ואיזה פוקימון.
לאחר מכן אבחר ללמד את נידורינה את TM 34 גל הלם
-
<div align="Center">[b]כל המתמודדים לקרוא![/b]</div>
בגלל איפוס הפורום הקרוב, תשמרו כל ה"פ שאתם שולחים אלי בנוגע לתחרות, כדי שאם אני לא מגיב על אותו הה"פ עד לאיפוס תוכלו לשלוח אותו שוב
-
"שיט... אני חייב למצוא שיטה טובה לניצחון" אני חושב לעצמי בראשי כאשר אפסיאון של אופיר מושמד.
-
ביל
הספקת ללמד את נידורינה גל הלם.
היום בערב תפורסם ההתחלה לקרב חצי הגמר שלך.
שיין נגד אופיר
האש מקיפה את שני הפוקימונים בזירה, כשמאק מתמזער ומתמזער, וסנורלאקס לא מצליח למצוא אותו. הוא מנסה לפגוע במאק בחבטת גוף, אבל זה מתחבא בעזרת המיזעור והעשן, וסנורלאקס פשוט קופץ לתוך להבה גדולה שמביסה אותו. שיין נאלץ להוציא במהירות את מאגמטור ובחוסר בררה, מורה לה לתקוף בקרן על, כשהיא רואה את מאק. קרן העל פוגעת במאק ומעיפה אותו אל מחוץ לזירה, משאירה אותו מחוסר הכרה וחסר כוחות, ונופלת שניה לאחר מכן.
[b]KaiZen[/b] מנצח ועולה לשלב הבא, חצי הגמר. למרבה הצער, [b]Colossous[/b] שעמד בדרכו הפסיד והוא עוזב אותנו.
שיין
אתה רואה שיש רק עוד קרב אחד שנמשך, יש לך זמן ללמד את אחד הפוקימונים שלך מתקפת TM אחת שהם יכולים ללמוד שכוחה קטן מ70. לא תוכל ללמד את מאגמטור מתקפה כי האחות גוי צריכה לטפל בה בגלל הרעל.
כל המתמודדים שעלו שלב
בשעה מאוחרת יותר היום יתחילו קרבות הסיבוב השני. פירוט על צורת הקרב ניתן למצוא בעמוד הראשי.
יום טוב לכולם.
-
זה היה קשה!
אני אומר לעצמי כאשר אני מפנה את ידי אל אופיר ולוחץ את ידו שהיה קרב טוב.
ואני הולך ללמד את הפוקימונים שלי מתקפות חדשות
-
כולם
מצטער שאתמול לא הגבתי, בכל מקרה רק ביל ניצל את ההזדמנות ללמד את אחד הפוקימונים שלו מתקפה חדשה, חבל שהשאר החליטו לשלוח לי ה"פים לא ברורים במקום להגיב כאן כמוהו.
שלב חצי הגמר מתחיל והקרבות הם:
ביל מתחרה בברנדון וומפייר- הקרב הראשון בזירת ההרים
שיין מתחרה בברנדון גונסון- הקרב הראשון בזירת המים.
הקרב של ברנדון גונסון וגסטין
שני המתמודדים יצאו מהתחרות בגלל חוסר פעילות, ככה שגסטין נבחר כמפסיד בקרב, בגלל רמת משחק נמוכה בקטע הקצר שקרה, וברנדון עלה כשחקן בשליטתי.
כל המתמודדים מתבקשים להוציא פוקימון ראשון.
מי שרוצה מוזמן לקחת שליטה על הדמות של ברנדון גונסון
-
"עוד קרב מאתגר!" אני אומר לעצמי
-
ביל נגד ברנדון וומפייר
ביל וברנדון עולים לזירת ההרים הגדולה. ביל מוצא לקרב את הפלייגון שלו וברנדון את הגנגר שלו, שממהר לתקוף בכדור אופל, שמפתיע את פלייגון ומעיף אותו לאחור, ישר אל תוך ההר במרכז הזירה. פלייגון שוכב על ההר לאחר המכה ומתאושש ממנה, ואז מרים את ראשו ומביט בביל במבט מבולבל ומבקש פקודה.
שיין נגד ברנדון גונסון
תגיב בנושא כי אני היריב שלך
בצד השני עומדים ברנדון גונסון קינגדרה הקטלני שלו, שנראה בנוי לקרב הזירה הזאת. מגנטון שולח תותח זאפ אב קינגדרה קופץ מעליו ושולח פעימת דרקון, שמעיפה את מגנטון לאחור. הוא ממהר להעמד שוב ולהתכונן להמתקפה הבאה, כשקינגדרה נוחטת במים.
-
"אוף!" ארטן בזעם וארקע ברגלי.
"לא נורא פלייגון, אני מקווה שאתה בסדר" אמלמל בעודי יודע שזה הולך להיות קרב קשה במיוחד.
-
אני מחייך
"בסדר מגנטון עכשיו תשתמש במכת ברק לעבר קינגדרה ותחשמל את כל הזירה, כדי שהוא לא יוכל להתחבא בה " מסביר לו
"ברגע שקינגדרה יכנס למים הוא יחושמל." אני אומר לעצמי
-
שיין נגד ברנדון גונסון
מגנטון שולח מכת ברק למים, אבל היא נבלמת בהם כמעט לחלוטין. כמו שזה נראה, המים כאן הם כמעט טהורים, מה שיוצר מצב שבו חשמל בקושי עובר בהם. ברנדון גונסון מופתע בדיוק כמוך ולכן הוא לא מגיב, ושניכם מביטים זה לזה בעיניים במבט רציני, ואז חושבים על המהלך הבא.
ביל נגד ברנדון ומפיר
גנגר ופלייגון עומדים דרוכים לחמוק כשכל מאמן צועק את פקודותיו.
ביל צועק "פלייגון תשתמש בקבר חול אל עבר גנגר אבל לתוך קבר החול תירה נשימת דרקון שתוכל לפגוע בו!" ובתוך שניה חול רב מקיף את גנגר ולוכד אותו, ככה שרק ראשו מבצבץ החוצה. פלייגון ממהר לתקוף בנשימת דרקון כשבקושי רב, גנגר מוציא את ידיו מתוך החול ויורה פעימת אופל, שמצליחה לעצור את המתקפה במרחק של כחצי מטר ממנו. הוא נפגע קצת מההדף של התנגשות המתקפות, אבל רוב הנזק נעצר
-
"הגנגר הזה טוב אצטרך למצוא אסטרטגיה חדשה וטובה אם ארצה לנצח אותו" אמלמל לעצמי בעודי חושב על הפקודה הבאה שאתן לפלייגון.
-
"טוב אני צריך למצוא שיטה ... מים טהורים או לא... אלה עדיין מים ,ובמצב הצבירה שלהם אני יכול לנצל אותם טוב מאוד!" אני אומר לעצמי
"מגנטון! כדור ג'יירו לעבר קינגדרה! לאחר מכן רעם!" אני אומר לו
-
שיין נגד ברנדון גונסון
קינגדרה ירתה קרן קרח והקפיאה את החלק העליון של הזירה, כדי להגן על עצמה. מגנטון ניסה לחדור את הקרח בעזרת כדור גיירו ורעם אבל זה לא עבר לו, אבל קינגדרה פגעה בנקודה החלשה בקרח, שהוחלשה ע"י המתקפות של מגנטון, כדי לתקוף במשאבת הידרו. משאבת ההידרו כמעט פגעה במגנטון, אבל הוא זז הצידה במהירות וחמק
ביל נגד ברנדון ומפייר
שני המאמנים שלחו שילובי מתקפות. פלייגון שילב קרן על ונשימת דרקון וגנגר פעימת אופל וכדור אופל. המתקפות התנגשו וקרן העל עברה בקלות, מעיפה את גנגר מתוך קבר החול ופוגעת בו קשות. גנגר קם מהר כשפלייגון נח ואוגר מחדש כוחות, וכמו שזה נראה, הרגע הזה יכריע את גורל הקרב
-
"קדימה פלייגון אנחנו עומדים לסיים!" אעודד אותו.
"הכל תלוי במהלך הזה אז אני מקווה שאתה מוכן!" אקרא בנחישות אל עבר פלייגון ואקווה לטוב.