-
[b]קן[/b]
"אתה במימד האחר ילדון" הוא ממלמל באדישות.
"פעם באלף שנה נפתח שער מכדור הארץ למימד האחר, ופה הכל שונה ממה שאתה חושב, הסוסים מדברים, הצבים שואגים, אריות גועים ועוד" הוא מתחיל להסביר לך.
"להיות פה יהיה בשבילך חסר טעם, עלה עליי ואני אקח אותך לעיר הקרובה." הוא אומר לך ומעלה על פניו חיוך קלוש.
[b]ג'ק[/b]
"מסדר האפוקליפסה..." הוא ממלמל בפה פעור בעודו מסתכל על הגילוף שבלימון.
"ילד זה אומר שהם היו כאן, אם מה שאתה אומר על הכוחות שלך נכון אנחנו צריכים לתפוס מחסה בעיר הקרובה!" הוא קורא.
"שנינו בסכנה, אתה מבין מסדר האפוקליפסה רודפים אחר כל מי שיש לו כוחות כמו שלי ושלך ורוצים לשאוב אותם ולקחת אותם לעצמם, ולאחר מכן כשאין להם שימוש בנו הם..." ולאחר מכן הוא מפסיק את המשפט שלו בפחד.
"הם הורגים אותנו" הוא אומר בחרישיות.
"אם כך תעלה עליי, אני גר בעיר דיסקנס העיר הקרובה ביותר לכאן!" הוא אומר והופך לחזיר בר גדול מימדים בעודו מחכה שתעלה עליו.
[b]דיוויד[/b]
מעולה:)
~~~~
"שמי דמיאן קלירקוביץ' ואני חייל מתקדם במסדר האפוקליפה ילדון!" הוא קורא בפיסכוטיות ומחייך.
"עכשיו מה נעשה..." הוא אומר ושולף מעין רוב לבן קטן עם חור לדיסקית, ממש כמו שראית אצל האיש במסכה.
הוא תופס דיסקית קטנה ומכניס אותה לחור, "צא ריריק!" הוא קורא ולפתע כלב בולדוג אימתני וגדול מימדים מופיע לידך הוא מחל להתקרב אליך בעודך משותק וקורא לעזרה, נראה לך שזהו כבר הסוף בעודך עוצם עיניים.
לפתע קול חיתוך נשמע, אתה פוקח את עיניך לאט לאט ורואה שהכלב נחצה לשניים ומעט שערות סגולות נשרו על הרצפה.
מאחורי החייל ההוא אתה רואה את אותו האיש שלבש את הברדלס ושם לב שהחץ שלך כבר ברצפה.
"השיער שלי, השיער הנהדר והיפהפה שלי, הוא נהרס בגללך!" קורא דמיאן בזעם.
"אם כך ישנה בעיה, מר מוטציה?" הוא שואל במסתוריות.
-
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Feb 15 2010, 09:41 PM
[b]
[b]דיוויד[/b]
מעולה:)
~~~~
"שמי דמיאן קלירקוביץ' ואני חייל מתקדם במסדר האפוקליפה ילדון!" הוא קורא בפיסכוטיות ומחייך.
"עכשיו מה נעשה..." הוא אומר ושולף מעין רוב לבן קטן עם חור לדיסקית, ממש כמו שראית אצל האיש במסכה.
הוא תופס דיסקית קטנה ומכניס אותה לחור, "צא ריריק!" הוא קורא ולפתע כלב בולדוג אימתני וגדול מימדים מופיע לידך הוא מחל להתקרב אליך בעודך משותק וקורא לעזרה, נראה לך שזהו כבר הסוף בעודך עוצם עיניים.
לפתע קול חיתוך נשמע, אתה פוקח את עיניך לאט לאט ורואה שהכלב נחצה לשניים ומעט שערות סגולות נשרו על הרצפה.
מאחורי החייל ההוא אתה רואה את אותו האיש שלבש את הברדלס ושם לב שהחץ שלך כבר ברצפה.
"השיער שלי, השיער הנהדר והיפהפה שלי, הוא נהרס בגללך!" קורא דמיאן בזעם.
"אם כך ישנה בעיה, מר מוטציה?" הוא שואל במסתוריות. [/b][/quote]
"היי היי" אקרא לו בלחץ "תודה לך אני אשמח אם תשחרר אותי ותסביר לי מה קרה כאן" אגיד לו בלחץ ובאי הבנה
-
[b] [b]קן[/b]
"אתה במימד האחר ילדון" הוא ממלמל באדישות.
"פעם באלף שנה נפתח שער מכדור הארץ למימד האחר, ופה הכל שונה ממה שאתה חושב, הסוסים מדברים, הצבים שואגים, אריות גועים ועוד" הוא מתחיל להסביר לך.
"להיות פה יהיה בשבילך חסר טעם, עלה עליי ואני אקח אותך לעיר הקרובה." הוא אומר לך ומעלה על פניו חיוך קלוש.
[/b][/quote]
'החיות האלה מטורפות,אני פשוט הוזה...'אני חשוב בעצבנות אך משתדל שלא להראות זאת כלפי חוץ,
"אוקיי,העיר הקרובה,אה?,אם אתה אומר..."אני אומר לו במהירות.
-
[b] [b]ג'ק[/b]
"מסדר האפוקליפסה..." הוא ממלמל בפה פעור בעודו מסתכל על הגילוף שבלימון.
"ילד זה אומר שהם היו כאן, אם מה שאתה אומר על הכוחות שלך נכון אנחנו צריכים לתפוס מחסה בעיר הקרובה!" הוא קורא.
"שנינו בסכנה, אתה מבין מסדר האפוקליפסה רודפים אחר כל מי שיש לו כוחות כמו שלי ושלך ורוצים לשאוב אותם ולקחת אותם לעצמם, ולאחר מכן כשאין להם שימוש בנו הם..." ולאחר מכן הוא מפסיק את המשפט שלו בפחד.
"הם הורגים אותנו" הוא אומר בחרישיות.
"אם כך תעלה עליי, אני גר בעיר דיסקנס העיר הקרובה ביותר לכאן!" הוא אומר והופך לחזיר בר גדול מימדים בעודו מחכה שתעלה עליו. [/b][/quote]
"יש לי כוחות?!" אני קורא בהפתעה מוחלטת.
"הו..הו..רג..ים.." אני מגמגם בפחד ורועד בגלל זה.
אני עולה עליו מהר ככל שאני יכול עדיין מלא פחד ומשקשק.
-
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Feb 14 2010, 10:41 PM
[b] [b]ריקו[/b]
אתה קופץ במהירות אל עבר השער ומאחור אתה רואה את הפרופסור והאדם במסכה נאבקים אחד בשני.
לאחר צרחות חוזרות ונשנות אתה נופל על ישנך כשעיניך עצומות.
אתה בוחן את האזור והופך מפוחד במהרה.
מכל עבר מקיפים אותך עשרות אנשים שחומי עור אשר עוטים מסכות מוזרות על פניהם ופצחים סביבך בריקוד כשאתה במרכז המעגל, לא יודע מה לעשות. [/b][/quote]
אני אלך למעגל ואתפוס אחד בגסות בצווארון הקידמי של חולצתו ואשאל בכעס "מי אתם ומה אתם רוצים?"
-
[b]דיוויד[/b]
"אתה כבר משוחרר טיפש" הוא אומר ואכן כן אתה כבר לא מרגיש משותק ונעמד על רגילך.
"ילדון אתה צריך להיזהר האנשים הללו, אין לך שמץ של מושג כמה הם מסוכנים" הוא אומר לך בקול מסתורי.
"אם כך אני אלמד אותך לשלוט בכוחות שלך!" הוא קורא לפתע.
"אתה חוברת לפינגווין ובדיוק כשהתהליך הסתיים איש ממסדר האפוקליפסה פרץ אל המקום" הוא מתחיל לדבר ואתה בקושי מבין את דבריו.
"ילד, בשביל לשלוט בכוחות שלך ולהפוך לאדם חיה כפי שנאמר או לפחות לשלוט בשלב הראשון אתה צריך להתחבר לחיה, להיכנס למוחה ולהיות היא תחילה זה קשה אבל לבסוף תתרגל אני מבטיח לך" הוא אומר בביטחון.
[b]קן[/b]
"כן העיר הקרובה לפה היא העיר טורפיקון, היא במרחק קילומטר בלבד אם תרצה אקח אותך לשם הוא ממלמל.
"בכל זאת לא יועיל לך להישאר פה הוא אומר רכין את ראשו ומכופף את גופו כדי שתעלה עליו ותדהר.
[b]ג'ק[/b]
"כן, כן הורגים!" הוא אומר בזעם.
"פעמים רבות חמקתי מהם אך פעם אחת עליתי להם כל כך על העצבים עד שסגן המפקד החלאה הזה רצח את משפחתי שבכדור הארץ!" הוא אומר בזעם ובעצב.
"וכן יש לך כוחות, אתה מבין אותה חיה שהייתה במבחנה, לאט לאט אתה תוכל להפוך לאדם חיה, הדנ''א שלך התמזג איתה, זה בא בארבעה שלבים ובכל אחד מהם אתה הולך ונהיה יותר חזק ויותר דומה לחיה."
"אני בינתיים בשלב השלישי!" הוא קורא בגאווה ומחכה שתעלה עליו ולמרות זאת עדיין קשה לך לעכל את מה ששמעת.
[b]ריקו[/b]
"בונגה דונגה! דונגה דונגה!" הוא קורא נראה לך שהוא זועם אך לפתע הוא מנשק אותך במצח בחוזקה והם ממשיכים להתקהל סביבך בקולות מוזרים ולאחר מכן הם משתחווים כסימן לסגידה, נראה שהם מעריצים אותך.
לבסוף אחד מהם זה שתפסת בצוואר תופס אותך בידך ולוקח אותך למן יער מוזר.
אתה נכנס ולאחר כמה צעדים הוא עוצר ונצמד לעץ, "גונגה גונגה!" הוא אומר ומסמן לך להתקדם לעומק היער.
-
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Feb 16 2010, 06:55 PM
[b] [b]דיוויד[/b]
"אתה כבר משוחרר טיפש" הוא אומר ואכן כן אתה כבר לא מרגיש משותק ונעמד על רגילך.
"ילדון אתה צריך להיזהר האנשים הללו, אין לך שמץ של מושג כמה הם מסוכנים" הוא אומר לך בקול מסתורי.
"אם כך אני אלמד אותך לשלוט בכוחות שלך!" הוא קורא לפתע.
"אתה חוברת לפינגווין ובדיוק כשהתהליך הסתיים איש ממסדר האפוקליפסה פרץ אל המקום" הוא מתחיל לדבר ואתה בקושי מבין את דבריו.
"ילד, בשביל לשלוט בכוחות שלך ולהפוך לאדם חיה כפי שנאמר או לפחות לשלוט בשלב הראשון אתה צריך להתחבר לחיה, להיכנס למוחה ולהיות היא תחילה זה קשה אבל לבסוף תתרגל אני מבטיח לך" הוא אומר בביטחון.
[/b][/quote]
"אוקיי תודה לך אני מוכן לאימונים שלך" אומר לו בנחישות ואחכה לראות מה יגיד לי לעשות ואני אומר לו" פרופסור אחד הביא אוןתי לעולם הזה אתה מכיר אותו אוליי הוא אמר שזה ניסוי מיוחד?" אשאל אותו בתמיהה
-
[b] [b]ג'ק[/b]
"כן, כן הורגים!" הוא אומר בזעם.
"פעמים רבות חמקתי מהם אך פעם אחת עליתי להם כל כך על העצבים עד שסגן המפקד החלאה הזה רצח את משפחתי שבכדור הארץ!" הוא אומר בזעם ובעצב.
"וכן יש לך כוחות, אתה מבין אותה חיה שהייתה במבחנה, לאט לאט אתה תוכל להפוך לאדם חיה, הדנ''א שלך התמזג איתה, זה בא בארבעה שלבים ובכל אחד מהם אתה הולך ונהיה יותר חזק ויותר דומה לחיה."
"אני בינתיים בשלב השלישי!" הוא קורא בגאווה ומחכה שתעלה עליו ולמרות זאת עדיין קשה לך לעכל את מה ששמעת. [/b][/quote]
"איזה דבר זה.." אני אומר בהתפעלות.
"אבל, אני לא יודע עם איזו חיה שילבו אותי" אני אומר ועולה עליו בזריזות.
-
[b] [b]קן[/b]
"כן העיר הקרובה לפה היא העיר טורפיקון, היא במרחק קילומטר בלבד אם תרצה אקח אותך לשם הוא ממלמל.
"בכל זאת לא יועיל לך להישאר פה הוא אומר רכין את ראשו ומכופף את גופו כדי שתעלה עליו ותדהר.
[/b][/quote]
"אתה רוצה שאעלה עליך?מגניב!"אני קורא בשמחה,
"אתה מבין...אף פעם לא רכבתי על סוס,זה נשמע כיף"אני אומר לו בחיוך ועולה עליו.
-
[b]
[b]ריקו[/b]
"בונגה דונגה! דונגה דונגה!" הוא קורא נראה לך שהוא זועם אך לפתע הוא מנשק אותך במצח בחוזקה והם ממשיכים להתקהל סביבך בקולות מוזרים ולאחר מכן הם משתחווים כסימן לסגידה, נראה שהם מעריצים אותך.
לבסוף אחד מהם זה שתפסת בצוואר תופס אותך בידך ולוקח אותך למן יער מוזר.
אתה נכנס ולאחר כמה צעדים הוא עוצר ונצמד לעץ, "גונגה גונגה!" הוא אומר ומסמן לך להתקדם לעומק היער. [/b][/quote]
אני מתקדם לבדי לעומק היער ומסתכל מסביבי אם יש מלכודות או כאלה
-
[b]דיוויד[/b]
"אל תחזיק מעצמך יותר מדי, ילדון" הוא אומר בטון מסתורי שמעצבן באותך.
"עכשיו תעשי כפי שאמרתי לך יש לך מוח כמו של פינגווין אז זאת כבר התקדמות" הוא מנסה להקניטך.
"אמרתי לך כבר, אתה צריך להיות החיה, לחשוב כמוה, להריגש כמוה-להיות היא כך תוכל להפוך למוטציה מתי שרק תרצה כמובן שישנה הגבלת זמן ולא תוכל להיות מוטציה לכל זמן שתרצה חוץ מכשתשלוט בצורה באופן סופית עד רמתה האחרונה" הוא מתחיל להסביר לך.
[b]ג'ק[/b]
"אתה תדע בבוא הזמן, כשיגיע הרגע" הוא אומר לך ומתחיל לדהור צפונה.
לאחר חצי שעה של דהירה אתם מגיעים לעיר קטנה וממוצעת ובשלט גדול כתוב:
[SIZE=3][b]העי דיסקנס[/b][/SIZE]
אתה והנער מסתובבים קצת ברחובות העיר הומי האנשים ולבסוף אתם מגיעים לבית קטן.
הנער נותן בעיטה לדלת וזו נפתחת ושתיהם נכנסים.
"או שכחתי להציג את עצמי אני דרו רובינסון מה שמך?" הוא שואל.
[b]קן[/b]
"אולי, אבל לא במקרה שלי" הוא ממלמל אבל אתה כבר עלית עליו.
"תחזיק חזק ילד!" הוא קורא ומתחיל לדהור בשיא המהירות אל עבר גדר העץ וקופץ מעליה.
מרוב מהירות זה נראה שאתה טס ואילולא היית מחזיק חזק היית כבר מזמן נשאר מאחור.
לאחר כמה זמן הסוס מעט את צעדיו, "הגענו!" הוא צוהל ומתחיל ללכת בצעדים איטיים אל עבר עיר שנראת באופק עד שלבסוף אתם מגיעים אל העיר טורפיקון!.
[b]ריקו[/b]
אתה מתקדם לאט לאט ובזהירות ולאחר כמה צעדים אתה מגיע למקום מלא זוחלים ונחשים אך אתה מזועזע לגלות מה יש לידם.
נשים וטף גופותיהם זרוקות על הרצפה ועל רגל כל אחד יש סימני נשיכה של נחש.
"פסססס.. אני עדיין צמא!" אתה שומע לפתע קול.
"פסס גם אני אולי כדאי פסס שנילך על הנער הזה אני בטוח שיש לו דם חם פססס" אתה שומע תגובה אתה מסתכל והקול מגיע מן עבר 2 נחשים גדולים אשר כמעט ועוברים אותך בגובהך, לאט לאט הם מתחילים לזחול לעברך אבל נראה שאתה מבין את שפתם.
-
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Feb 16 2010, 10:20 PM
[b] [b]ג'ק[/b]
"אתה תדע בבוא הזמן, כשיגיע הרגע" הוא אומר לך ומתחיל לדהור צפונה.
לאחר חצי שעה של דהירה אתם מגיעים לעיר קטנה וממוצעת ובשלט גדול כתוב:
[SIZE=3][b]העי דיסקנס[/b][/SIZE]
אתה והנער מסתובבים קצת ברחובות העיר הומי האנשים ולבסוף אתם מגיעים לבית קטן.
הנער נותן בעיטה לדלת וזו נפתחת ושתיהם נכנסים.
"או שכחתי להציג את עצמי אני דרו רובינסון מה שמך?" הוא שואל. [/b][/quote]
"אני ג'ק" אני אומר בנימוס ומחייך חיוך קטן.
"מה המקום הזה?" אני שואל ברצינות ומוריד את החיוך מהפרצוף.
-
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Feb 16 2010, 10:20 PM
[b] [b]דיוויד[/b]
"אל תחזיק מעצמך יותר מדי, ילדון" הוא אומר בטון מסתורי שמעצבן באותך.
"עכשיו תעשי כפי שאמרתי לך יש לך מוח כמו של פינגווין אז זאת כבר התקדמות" הוא מנסה להקניטך.
"אמרתי לך כבר, אתה צריך להיות החיה, לחשוב כמוה, להריגש כמוה-להיות היא כך תוכל להפוך למוטציה מתי שרק תרצה כמובן שישנה הגבלת זמן ולא תוכל להיות מוטציה לכל זמן שתרצה חוץ מכשתשלוט בצורה באופן סופית עד רמתה האחרונה" הוא מתחיל להסביר לך.
[/b][/quote]
אני מתעצבן עליו אבל אני שומר את זה בבטן ומנסה שלא להראות את זה אני עוצם את העיניים ואני מדמיין את עצמי פינגווין אני מתחיל לדמיין את המסעות שלי עם אבא שלי ואת הפינגווינים הרבים שראינו במסעות באלסקה ואני מנסה שלהידמות להם אנסה חזק בכדי להראות לו שלו יפקפק בי
-
[b]ג'ק[/b]
"זאת העיר דיסקנס" הוא אומר.
"אני מבין מכך שלא קראת את השלט בכניסה נכון?" הוא שואל בצחקוק.
"אבל כדאי לנו להיזהר העיר הזאת מלאת סכנות גם היא כיום אנחנו נמצאים במלחמת אזרחים קשה עם העיר טורפיקון ופה הפצצות וכלי הנשק מתקדמים הרבה יותר מן העולם שלך" הוא מסביר לך.
"חוץ מזה יש אומרים שהמחבוא של מסדר האפוקליפסה נמצא בעיר בתוך הר השלג" הוא אומר לך בדאגה.
[b]דיוויד[/b]
אתה חושב על הפינגווין ומתרכז בחוזקה.
לרגע פתאום אתה מרגיש חם גדול בגופך ומתחיל להזיע, אתה פוקח את עיניך ורואה פרווה לבנה ושחרחרה על שתי ידיך.
אתה כל כך מתלהב עד שלפתע אתה מפר את האיזון וקוטע את חוט המחשבה מה שגורם לפרווה להיעלם.
"נחמד..." הוא ממלמל אך לא נראה שהוא ממש מרוצה, "נסה שוב" הוא גוער בך.
-
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Feb 17 2010, 05:26 PM
[b] [b]ג'ק[/b]
"זאת העיר דיסקנס" הוא אומר.
"אני מבין מכך שלא קראת את השלט בכניסה נכון?" הוא שואל בצחקוק.
"אבל כדאי לנו להיזהר העיר הזאת מלאת סכנות גם היא כיום אנחנו נמצאים במלחמת אזרחים קשה עם העיר טורפיקון ופה הפצצות וכלי הנשק מתקדמים הרבה יותר מן העולם שלך" הוא מסביר לך.
"חוץ מזה יש אומרים שהמחבוא של מסדר האפוקליפסה נמצא בעיר בתוך הר השלג" הוא אומר לך בדאגה. [/b][/quote]
התכוונתי למקום שהם נכנסו אליו.. :XD:
------------------------------------------------------
"למה המלחמה?" אני שואל אותו בתמימות עם פרצוף כזה: :huh: