-
שלומי תפסיק לבלבל אותו כבר עם כפל סוגים אין דברים כאלה הוא ירצה לקחת את מה שניראה לו לנכון אם אתה רוצה פוקמון מים טוב אתה יכול לתפוס בוויזל בסידרה הוא ממש חזק ותפתח אותו במשחק הוא ממש יהיה חזק אתה רוצה פוקמון מעופף?מה דעתך על ההתפתחות של מנרקו?ככה הוא חצי מעופף וחצי אופל ואל תקשיב לכל אלה שאומרים לך כפל סוגים כי זה חרטה בריבוע.
אגב לא תמצא הרבה פוקמוני מים שיש להם כמה סוגים אבל אם אתה משחק במחשב תעשה את הקוד של פיפלאפ ואז תפתח אותו ויהיה לך חצי מים חצי פלדה אתה רוצה פוקמון חשמל טוב?אני ממליץ לך על ראיצו או אלקטוברז אבל יש לך לוקסרי אז תשאר איתו ותגיד מה דעתך על פוקמונים אגדיים אתה רוצה להשתמש בהם?
עוד פוקמון מים שאפשר לקחת וזה וויפר ותפתח אותו לקואסייר יהיה לך חצי מים חצי אדמה והוא דיי טוב כי מתקפות חשמל לא ישפיעו עליו הדבר היחידי שסופר אפקטיבי עליו יהיה מתקפות עשב אז תחשוב על זה .
-
אתה טועה ובגדול ניקו,כפל סוגים הוא ממש לא חרטה,כמה שיותר סוגים =פחות חסרונות ויותר יתרונות,אז בבקשה אל תגיד ששלומי מבלבל את המוח,כי מה שאתה אומר זו שטות.
בקשר לשישייה שלך,הייתי מציע לך להשאיר את מיילוטיק,אך מכייון שפיבאס הוא פוקימון נדיר ביותר,ומאוד קשה לתפוס אותו,לכן הייתי מיעץ לך לתפוס ווינגול,שהוא סוג מים ומעופף ביחד.
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Feb 21 2010, 04:33 PM
[b] אתה טועה ובגדול ניקו,כפל סוגים הוא ממש לא חרטה,כמה שיותר סוגים =פחות חסרונות ויותר יתרונות,אז בבקשה אל תגיד ששלומי מבלבל את המוח,כי מה שאתה אומר זו שטות.
בקשר לשישייה שלך,הייתי מציע לך להשאיר את מיילוטיק,אך מכייון שפיבאס הוא פוקימון נדיר ביותר,ומאוד קשה לתפוס אותו,לכן הייתי מיעץ לך לתפוס ווינגול,שהוא סוג מים ומעופף ביחד. [/b][/quote]
הצעה טובה...
-
1.אתה לא מבין כבר השגתי אחרי 15 דקות פיבאס!!!!!!!!!
2.ושלומי אתה יכול להביא לי סטים???או מישהו אחר בבקשה??
3.אני לא רוצה אגדיים,אני לא עושה קודים,אני חושב שכפל סוגים זה לא טוב.
-
[quote][i]Originally posted by בניון[/i]@Feb 21 2010, 04:48 PM
[b] 1.אתה לא מבין כבר השגתי אחרי 15 דקות פיבאס!!!!!!!!!
2.ושלומי אתה יכול להביא לי סטים???או מישהו אחר בבקשה??
3.אני לא רוצה אגדיים,אני לא עושה קודים,אני חושב שכפל סוגים זה לא טוב. [/b][/quote]
תגיד לי מה דעתך על פוקמון רלע ושב כמו ההתפתחות של רוזליה הוא חזק לדעתך?השם שלו זה רוזרייד.
-
במקום מי?השישיה שלי לא מספיק טובה?
-
[quote][i]Originally posted by בניון[/i]@Feb 22 2010, 04:10 PM
[b] במקום מי?השישיה שלי לא מספיק טובה? [/b][/quote]
במקום לוקריו.
-
אני חושב שלוקריו יותר טוב חוץ מזה השישיה שלי טובה.אם מישהו חושב כך שיגיד ואולי אחליף את לוקריו,אם לא אפשר סטים?
-
[quote][i]Originally posted by בניון[/i]@Feb 22 2010, 09:31 PM
[b] אני חושב שלוקריו יותר טוב חוץ מזה השישיה שלי טובה.אם מישהו חושב כך שיגיד ואולי אחליף את לוקריו,אם לא אפשר סטים? [/b][/quote]
אתה רוצה סטים לרוזרייד כמו שהצעתי אותו או שאתה רוצ פוקמוני אחרים?ואני לא מבין מה מצאת בלוקריו בסידרה הוא חזק אבל לא במשחק שהחיים שלו נמוכים מאוד.
-
רוזרייד הוא סוג עשב ויש לי את טורטרה וזה יצור כפל סוגים ואני לא רוצה
-
[quote][i]Originally posted by NIKO[/i]@Feb 22 2010, 09:55 PM
[b] אתה רוצה סטים לרוזרייד כמו שהצעתי אותו או שאתה רוצ פוקמוני אחרים?ואני לא מבין מה מצאת בלוקריו בסידרה הוא חזק אבל לא במשחק שהחיים שלו נמוכים מאוד. [/b][/quote]
צפסיק להיות נוב, בסדר? אפילו באוברים לוקאריו יכול להרוס שישיות שלמות עם Swords Dance/Close Combat/Extremespeed...
---
ללקאריו יש הרבה מתקפות שימושיות, מה אתה רוצה לעשות איתו?
-
[quote][i]Originally posted by ColdEye[/i]@Feb 23 2010, 12:50 AM
[b] צפסיק להיות נוב, בסדר? אפילו באוברים לוקאריו יכול להרוס שישיות שלמות עם Swords Dance/Close Combat/Extremespeed...
---
ללקאריו יש הרבה מתקפות שימושיות, מה אתה רוצה לעשות איתו? [/b][/quote]
מה קשור נוב?ועם המתקפות שנתת כרגע עשית ממנו סופר חלש כי גם מתקפות לוחם שזה עוד בסדר אבל מתקפות מסוג רגיל?תעשה לי טובה ותחשוב קצת על מתקפות אחרות .
ובניון מה קשור כפל סוגים אז מה?למה בליגה אין את זה?תעשה מה שאתה רוצה אבל שתדע שאתה טועה בענק.
-
[quote][i]Originally posted by NIKO[/i]@Feb 23 2010, 08:17 AM
[b] מה קשור נוב?ועם המתקפות שנתת כרגע עשית ממנו סופר חלש כי גם מתקפות לוחם שזה עוד בסדר אבל מתקפות מסוג רגיל?תעשה לי טובה ותחשוב קצת על מתקפות אחרות .
ובניון מה קשור כפל סוגים אז מה?למה בליגה אין את זה?תעשה מה שאתה רוצה אבל שתדע שאתה טועה בענק. [/b][/quote]
הנוב מכה שנית אה?
לוקאריו הוא אחד הפוקימונים הכי טובים למשחק!!! ובכלל לקרבות ברשת!!! ואקסטרים ספיד זאת אחת המתקפות הכי טובות במשחק!! כי היא גם תוקפת ראשונה וגם יש לה כוח חזק של 80 לעומת כל שאר המתקפות שתוקפות ראשונות עם כוח חלש של 40 מלא פוקימונים היו מתים ללמוד אקסטרים ספיד
תשלב אקסטרים ספיד עם סוורד דאנס וזה יצא סוס!!! (לי כבר היה לוקאריו והוא מחסל שישיות שלמות!)
-
אני אשאר אם לוקריו,אני צריך סטים לפוקימונים הבאים:
טורטרה
לוקאריו
גרצומפ
מילוטיק
לוקסרי
קרובט
בבקשה זה די דחוף,אני צריך סטים טובים אני עוד בערך 2-3 ערים בליגה
וכולל הhm .
-
[quote][i]Originally posted by בניון[/i]@Feb 23 2010, 02:21 PM