לא רק בגלל זה><
תראה את התחרות
אני הובלתי כל הזמן וניתאי אחריD:
Printable View
לא רק בגלל זה><
תראה את התחרות
אני הובלתי כל הזמן וניתאי אחריD:
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 24 2010, 11:06 AM
[b] זה בספרטנית?!
XD [/b][/quote]
κάθε Σπαρτιάτης πρέπει να γνωρίζει ελληνικά.
TreeCko-Είδα και αυτό δεν ήταν αστείο
[quote][i]Originally posted by TreeCko[/i]@Mar 24 2010, 11:10 AM
[b] לא רק בגלל זה><
תראה את התחרות
אני הובלתי כל הזמן וניתאי אחריD: [/b][/quote]
אני עלתי ראשון מבין הפיינל פור, אתה רק אחרי זה הצלחת לעלות
אני הובלתי Oם
ופרשתי שלא היה יותר קבוצות :o
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Mar 24 2010, 11:12 AM
[b] אני עלתי ראשון מבין הפיינל פור, אתה רק אחרי זה הצלחת לעלות [/b][/quote]
אאוץ'..ערפד צעצוע רק כי הרסתי לך את הסרט הרביעי? XD
מספיק לא לדבר עניינית בנו"ד שלי :)
משעמם לי >:
נראה לי אני אחזור לישון
לילה טוב .
בספרטנית.
עוד לא אמרתי לך
אבל 300 זה סרט חזק
אנחנו יודעים 3:
סבבה .
רק אמרתי
[quote][i]Originally posted by ErWiN[/i]@Mar 24 2010, 11:16 AM
[b] לילה טוב .
בספרטנית.
עוד לא אמרתי לך
אבל 300 זה סרט חזק [/b][/quote]
זה סרט על סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלי
ניתאי עוד לא ענית לי .-.
[quote][i]Originally posted by רטיקייט פראי הופיע[/i]@Mar 24 2010, 11:13 AM
[b] אני הובלתי Oם
ופרשתי שלא היה יותר קבוצות :o [/b][/quote]
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=15266&view=findpost&p=426864]http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...ndpost&p=426864[/url]
אני שרדתי בקושי כל התחרות ואז בגמר כשהמשתמש עם הכי קצת נקודות הוביל עליי באיזה 50 ועם הכי הרבה באיזה 120 עשיתי 140 נקודות ועליתי O:
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 24 2010, 11:19 AM
[b] זה סרט על סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלי [/b][/quote]
אבל לא היו לו ילדים O: