-
[QUOTE][SIZE="4"][COLOR="Lime"]afikafik1999[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']רטטה מחייך ומהנהן בשמחה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי אז צא פוקדור!" אני אומר וזורק על רטטה פוקדור.
-
[COLOR=#4d528c][FONT=Verdana][URL="http://www.pokemons.co.il/forum/member.php?u=4746"][COLOR=#bd1d3a]shlomii4[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הוצאת את הפיקאצ'ו שלך ואתה רואה שגם לאויב שלך יש פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333399][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הבידריל שומע שהחלטת לצרף את הבטרפי לצוות שלך ובורח ריפאת את הבטרפי והכנסת אותו לפוכדור.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][COLOR=#339966][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Verdana][URL="http://www.pokemons.co.il/forum/member.php?u=6372"][COLOR=#339966]chimcharboy[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הצ'רמנדר שלך מוכן ואתה רואה שהפיג'י עושה לא עם הראש והפיג'י רואה את הפוכדור ואתה מבין שהוא רוצה להיות שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Verdana]afikafik1999[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הרטטה נלכד בהצלחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;607516][COLOR=#4d528c][FONT=Verdana][URL="http://www.pokemons.co.il/forum/member.php?u=4746"][COLOR=#bd1d3a]shlomii4[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הוצאת את הפיקאצ'ו שלך ואתה רואה שגם לאויב שלך יש פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
איפה המתקפות של פיקאצ'ו?
"אולי תרצה שאתפוס עוד פוקימון ואז נילחם?" אשאל אותו
-
בדף הראשון
והאיש אומר:"אין סיכוי ילד קרב 1 על 1 כאן ועכשיו או שתצא מפסידן"
מה תעשה???
-
[QUOTE][COLOR="Lime"]afikafik1999[/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הרטטה נלכד בהצלחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יש תפסתי רטטה! טוב צא רטטה היגעה הזמן להיתאמן!" אני אומר ומוציא את רטטה מה הפוקדור.
*מה המיתקפות של רטטה?
-
[quote=afikafik1999;607523]"יש תפסתי רטטה! טוב צא רטטה היגעה הזמן להיתאמן!" אני אומר ומוציא את רטטה מה הפוקדור.
*מה המיתקפות של רטטה?[/quote]
*סופר ניב ומתקפה זריזה
אתה רואה עוד רטטה שרוצה קרב.
מה תעשה?
-
[quote]*סופר ניב ומתקפה זריזה
אתה רואה עוד רטטה שרוצה קרב.
מה תעשה? [/quote]
"אם ככה בוא נילחם! רטטה הישתמש בסופר ניב ואם רטטה יתחמק תישתמש במיתקפה זריזה!" אני אומר לרטטה.
-
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Verdana]afikafik1999[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הרטטה הפראי נופל ברגע שרטטה נגע בו. מסתבר שהרטטה נפצע קשות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה???[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פריון;607528][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הרטטה הפראי נופל ברגע שרטטה נגע בו. מסתבר שהרטטה נפצע קשות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה???[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"היי רטטה! אתה בסדר?" אני שואל ומרים את הרטטה הפצוע ורץ במהירות למרכז הפוקימונים.
-
[quote=אדון פריון;607522]בדף הראשון
והאיש אומר:"אין סיכוי ילד קרב 1 על 1 כאן ועכשיו או שתצא מפסידן"
מה תעשה???[/quote]
"אוקי פיקאצ'ו השתמש מהר בצעקה ואחר כך מכת ברק" אומר לו
-
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הרטטה מגיע למרכז והאחות ג'וי נראת מודאגת ושואלת אותך :"מה הוא נדרס או משהו?" [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פריון;607535][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הרטטה מגיע למרכז והאחות ג'וי נראת מודאגת ושואלת אותך :"מה הוא נדרס או משהו?" [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני לי מושג,חבתי שהוא רוצה קרב אז אמרתי לרטטה שלי ליתקפוף ושרטטה היתקרב עליו הוא נפל" אני אומר לאחות ג'וי בדאגה.
-
[COLOR=lime][FONT=Verdana]afikafik1999[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]האחות ג'וי לוקחת אותו ומחזירה אותו לאחר שעה היא אומרת לך :"תיקח אותו חזרה לטבע "הוא יסתדר [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? זכור שבעיר ורידיאן יש את המכון הראשון [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[URL="http://www.pokemons.co.il/forum/member.php?u=4746"][COLOR=#bd1d3a]shlomii4[/COLOR][/URL]
המהלכים שלך לא הצילחו והפיקצ'ו היריב משתמש באותו הדבר ומצליח פיקצ'ו שלך נראה משותק.
מה תעשה?
-
כינוי: ranrevah
שם במשחק: יואב רווח
תמונה\תיאור: [IMG]http://http://i49.tinypic.com/33ti2jk.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: בלבאזור
פוקימונים:לא לגעת
פוקימונים שאצל פרופסור אוק:לא לגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.
-
[quote=אדון פריון;607566]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[URL="http://www.pokemons.co.il/forum/member.php?u=4746"][COLOR=#bd1d3a]shlomii4[/COLOR][/URL]
המהלכים שלך לא הצילחו והפיקצ'ו היריב משתמש באותו הדבר ומצליח פיקצ'ו שלך נראה משותק.
מה תעשה?[/quote]
"קדימה מהר לא לוותר השתמש מהר במכת ברק ואחר כך תרוץ אל פיקאמצ'ו והשתמש בצעקה" אומר לו