-
[SIZE=3][I][COLOR=#ff9900][FONT=Verdana]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*טוטודייל עוד לא יודע אקדח מים![/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]טוטודייל נוגח בעץ ויוצא משם גולם ירוק מוזר [גולם לא הפוקימון אלה השלב השני של הזחל][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=#33cccc][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקדע אומר :"בידריל פוקימון הצרעה וההתפתחות של קקונה בידריל זועם מאוד אם פוגעים בקקונה וווידל שאליו הוא שומר"[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]והמהלך לא מצליח ושני הבידרילים תוקפים במתקפת דקירה על מדקיפ.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקדע אומר:"וורפל פוקימון הזחל לוורפל יש שני התפתחויות קסקון וסילכון"[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610297]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקדע אומר:"וורפל פוקימון הזחל לוורפל יש שני התפתחויות קסקון וסילכון"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
אני אתעלם ממנו ואמשיך לחפש מאמנים
-
[quote=אדון פריון;610242]
[SIZE=3][I][COLOR=#339966][FONT=Verdana]shlomii4[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון עם ראש מצחיק.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
איזה פוקימון זה? אתה צריך לציין מי זה
אני מוציא את הפוקידע ומחפש עליו מידע
-
[quote=אדון פריון;610297][I][SIZE=3][COLOR=#ff9900]
[/COLOR][/SIZE][/I][COLOR=#33cccc][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקדע אומר :"בידריל פוקימון הצרעה וההתפתחות של קקונה בידריל זועם מאוד אם פוגעים בקקונה וווידל שאליו הוא שומר"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]והמהלך לא מצליח ושני הבידרילים תוקפים במתקפת דקירה על מדקיפ.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מתקיפ תכה את שני הבידרילים עד שהם יפסידו ותחמוק מהסטריו ותנסה לעשות את זה הכי טוב שלך! נ.ב אני מצטער שסיבכתי אותך והסתכנת בקרב שלוש על אחד!"אני אומר למתקיפ פקודה ומנגב את עיני מדמעות הדאגה למתקיפ.
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הולך ואתה רואה שני מאמנים שרוצים קרב זוגות.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#3366ff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה לא מצליח ומיסטי אומרת לך:"מה שלוש על אחד אני אעזור לך סטריו קרן על-חושי על הבידריל הימני "[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']shlomii4[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקדע אומר:"ראלטס פוקימון כיפת העל-חושי ראלטס נדיר מאוד ורק בני מזל יכולים למצוא אותו"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;610311][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הולך ואתה רואה שני מאמנים שרוצים קרב זוגות.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני ישאל אותם עם מישהו מיהם רוצה מולי קרב
-
[quote=אדון פריון;610242]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush]קיוגר[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה יוצא מין הבית שלך ומאמן מאתגר אותך.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4]"למה לא?"אני ישיב לו בחיוך
*איזה מתקפות יש לצ'יקוריטה? [/SIZE][I][/I]
-
[quote=אדון פריון;610297][SIZE=3][I][COLOR=#ff9900][FONT=Verdana]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*טוטודייל עוד לא יודע אקדח מים![/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]טוטודייל נוגח בעץ ויוצא משם גולם ירוק מוזר [גולם לא הפוקימון אלה השלב השני של הזחל][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]?[/SIZE][/FONT][/quote]
נגיחה שוב ופוקדור צא!
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הילדים אומרים בפה אחד "לא"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוקר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*נגיחה וצעקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המאמן מוציא פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']elbaz2008[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקימון במילא מאולף ופגעת בו קשה יותר.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610339]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקימון במילא מאולף ופגעת בו קשה יותר.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
*אי אפשר לזרוק עליו פוקדור???
אז אמשיך לי בדרכי....
-
[quote=אדון פריון;610311]
[COLOR=#3366ff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה לא מצליח ומיסטי אומרת לך:"מה שלוש על אחד אני אעזור לך סטריו קרן על-חושי על הבידריל הימני "[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה [/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מתקיפ תקפוץ על הענפים ואז תסתובב מסביב אחד הבידרלים ותצעק בו זמנית כדי לנסות לעשות לו כאב ראש!"אני אומר למתקיפ. "אישה שעוזרת זה תמיד תכונה טובה אבל פה אני די חלש ואת יותר חזק אני מודע!"אני אומר למסטי במבט כזה-:sorry:
-
[quote=אדון פריון;610339][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הילדים אומרים בפה אחד "לא"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני ישאל אותם למה
-
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*נגיחה וצעקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמן מוציא פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=4]"יאללה,בוא נתחיל!"אגיד לו ויוציא את צ'יקוריטה מהפוקדור
*קיוגר
[/SIZE]
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המאמנים אומרים :"אנחנו צוות או שתמצא עוד פוקימון או שאין קרב!"[/SIZE][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מצליח ומיסטי מחייכת אלייך ואומרת :"אני ממליצה לך לתפוס אחד הם חזקים מאוד"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']elbaz2008[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הגעת לעיר אולדה.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"פיקאצ'ו אל תחמוק" המאמן אומר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;610311][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]shlomii4[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקדע אומר:"ראלטס פוקימון כיפת העל-חושי ראלטס נדיר מאוד ורק בני מזל יכולים למצוא אותו"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקי קדימה צא סינדקוויל" אומר ואוציא אותו מהפוכדור "אני המאמן החדש שלך ויש לנו כאן קרב" אומר בינתיים שאני בודק בפוקידע איזה מתקפות יש לסינדקוויל