תודה רבה לך
חבר'ה עוד תגובות!
Printable View
תודה רבה לך
חבר'ה עוד תגובות!
מאן הסיפורים שלך כל כך טובים שאני לא יתפלא אם תהפוך לסופר
איזה מתח גרמת לי לעור ברווז
מחכה לפרק הבא.
קראתי עכשיו את פרקים 2 ו3...
חביבים... פרק 2 היה יותר טוב, פשוט ב3 לא קורה שום דבר...
ממשיך לעקוב
רציתי לסגור את עניין הכוחות ,להסביר עליהם בפרק מיוחד
ו3 הוא הפרק הזה.
פרט טוב מסביר את הנושא הוא כמו הקדמה :)
אהבתי מצפה להמשך:)
תודה רבה לך
לא רע... תמשיך לכתוב. אני ממליץ לך לשים קישורים להודעות שבהן מופיעים הפרקים בהודעה הראשית כדי שיהיה יותר נוח למצוא
אוקיי תודה לך .
אקח את ההערה שלך לתשומת ליבי
יותר טוב מהקודם
תודה לך חמוס חיי
במילה אחת:
like!.
פשוט סיפור מצוין!.
אני רוצה שגם דמות שלי תשתתף, אפשר?
שם הדמות : אייס ג'קסון.
כינוי : דארקון
תכונות: אמיץ, חכם, מהיר מחשבה, ילדותי לפעמים, קומי רוב הפעמים.
מראה: שער שחור קצוץ, עניים כחולות, גובה 1.76, משקל 54.
תחביבים: לצחוק, לעשות ספורט אתגרי ודברים אתגריים, להתחיל עם בנות, לראות טלוויזה, ולתפס על צמרות עצים.
מדינה שממנה הוא מגיע: ארצות הברית - ניו יורק.
מקווה שתעשה עלי פרק. :D
תודה רבה לך .
ואולי הדמות שלך תיכנס לסיפור.
פרק מעולה מחכה להמשך
תודה רבה לך אדון פריון
שמח שאהבת
[RIGHT][B][I][U][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=royalblue]פרק 4:עליית הגג[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/I][/B][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]כמה פעמים שמעתם את המילה "אהבה" .. או "אני אוהב אותך" [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]אולי שמעתם את זה כמה פעמים... אבל מהי הכוונה? הלא אהבה היא רק רגש זמני שעובר עם הזמן ? דבר שנודע לי ,אם אויבנו היו משתמשים באהבה ככלי נשק.. הם היו מצליחים להרוג ,כי אהבה היא פגע ,אין דבר כזה ,אסון .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]אני נפגעתי כמה פעמים בחיים שלי מאהבה ,אף פעם לא ציפיתי שיהיה לי קשר עם מישהי שאוהב באמת ,מישהי שתהיה רק שלי ,זה קרה פעם... אבל כמה חבל.. נגמר מהר מאוד.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]מגיל 16 הפסקתי לאהוב ,הייתה לי חברה גדולה יותר ממני ,פגשתי אותה והכרנו ,בהתחלה לא הרגשתי אליה את הרגשות שאנו מכנים "אהבה" אלא הרגשתי אליה יותר כמישהי קרובה וחשובה לי ,לאט ,עם הזמן ,פיתחתי אובססיות לגביה ,חשבתי שאולי עצם העובדה שהיא גדולה ממני בשנה וחצי ,לא יעשה את המשמעות הנוראית הזאת .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]אז מה עשיתי? מרוב אהבתי החלטתי לא לפגוע בעצמי והלכתי ואמרתי לה את זה...ציפיתי לשמוע "לא" ככה אני רגיל לשמוע אחרי שאני מספר למישהי מה אני מרגיש כלפיה ,אבל פתאום .. החבל נמתח ,המסטיק התארך והסיפור שלי עוד לא נגמר .היא סיפרה לי שהיא גם אוהבת אותי .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]מוזר.. אפילו מאוד מוזר.. מה ילדה שעוד חצי שנה מתגייסת מוצאת בילד בן 16 אבוד בתוך ליבו ? את השאלה הזאת שאלתי כל יום ,שעה אחרי שעה ,דקה אחר דקה ,ולא מצאתי תשובה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]שבועיים היא גררה אותי אחריה לחכות עד שתסכים להצעתי ואולי נהיה זוג [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]יום אחד שמעתי "כן" הייתי בשוק מוחלט ,אבל הנשיקה שאחרי הצליחה להרגיע.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]יום למחרת הגיע וזרקה אותי ,בלי שום סיבה ,רק תירוצים ,כאבתי מאוד עליה .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]היה לי כואב ,שהילדה שאני אוהב בעצם מצליחה לפחד מדברים שגויים ,אמרתי שאולי היא לא שווה את זה ,אבל היא כן .אבל הסיפור שלי כבר הסתיים לפני שנתיים ,כיום אני בן 18 ויש לי מחשבות אחרות בראש .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]דבר דומה שקרה לי ,קרה למישהי בקצה השני של העולם ,בקנדה.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][B][I][U][FONT=Times New Roman][SIZE=3]שנת 2018 ,15 במאי ,ארצות הברית ,קנדה ,השעה 08:00 בבוקר[/SIZE][/FONT][/U][/I][/B][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]האוויר הצחיח ,שלג ועוד שלג שלא מפסיק לרדת על המרזבים ,עוד כמויות של שלג שחוסמות את הכביש ,למרות שזה עוד מעט תחילת הקיץ ... השלג של אותו היום היה דווקא קיצי למדי .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]הכבישים ריקים לגמרי מאנשים ,משהו באוויר היה שונה ,היה קריר והרוח הייתה חזקה מאוד ,כאילו עומדת להתפרץ ולהשתולל ,הרוח כה קרה כאשר אין אף אחד מחוץ לביתו .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]בית אחד בצד הכביש הראשי ,זהו מין קוטג' ,מין הבתים שבאמת קטנים ,בתוכו ישנה לה קרלי ...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]השעון המעורר מתחיל לצפצף כאשר קולותיו "טרינג לונג טרינג לונג טרינג לונג טרינג לונג טרינג לונג טרינג לונג טרינג לונג "[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אוי.. סתום כבר שעון מעצבן !" אומר קרלי ומעיפה את השעון על הרצפה [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]אבל השעון ממשיך לצפצף ,למרות שקרלי רצתה אחרת [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]"טרינג לונג טרינג לונג טרינג לונג טרינג לונג " ממשיך לצפצף השעון וקרלי מתייאשת וקמה לכבות אותו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]"איזה בוקר מסריח " אומרת קרלי[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]קרלי היא בחורה בת 19 ... היא תחגוג ביוני 20... היא חטובה ונראית טוב ... לפעמים טוב מדי... היא בלונדינית מדהימה עם גוף רזה נהדר [/SIZE][/FONT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]כל גבר היה רוצה את קרלי...אבל לקרלי כבר נמאס מגברים .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]כל הגברים שקרלי יצאה איתם.. שברו את ליבה .. רצו אותה רק בכדי .. אתם יודעים... לעשות את כל מה שהגברים רוצים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]קרלי מיואשת ומאוהבת ... אבל מטרה לאהבה שלה .. אין לה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]כמו כל בוקר היא יוצאת מחדרה יורדת למטבח ומכינה לעצמה כוס קפה טוב על הבוקר ,וישר מתיישבת על המחשב וכותבת לה שירי אהבה ודיכאון .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]כאשר היא תסיים את האורנברסיטה היא רוצה לעסוק בכתיבה ,משוררת צעירה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]קרלי מסיימת כמה שירים טובים ומתיישבת מול הטלוויזיה ,מניחה את רגליה החלקות על השולחן ופותחת את ערוץ החדשות [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]"הסופות כבר מצליחות לגבור... הבוקר שלנו נפתח כאשר כמה עמודי חשמל באזורים מסוימים קרסו פשוט " אומרים בחדשות וקרלי מופתעת[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]היא פותחת את החלון בעדינות ,ופתאום עפה אחורנית בחוזקה![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"אההה!" צועקת קרלי [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]היא מנסה לקום אבל הרוח נושבת בדיוק עליה ,הרוח כל כך חזקה אבל קרלי מצליחה בעזרת הרהיטים לזוז מעט ולהגיע לחלון.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]היא אוחזת בו בחוזקה ומנסה לסגור אותו [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]היא מצליחה לדחוף אותו אך היא נאבקת ברוח פרצים חזקה מאוד ,ואז מצליחה לסגור את החלון [/FONT][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מה זה היה?" שואלת את עצמה כאשר נופלת לרצפה אחרי הרוח ושיערה מקורזל ומעורבב.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הטלפון שלה בבית מצלצל [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]היא עונה במהירות ובלחץ "הלו?" ופתאום לא שומעת כלום [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]היא מושיטה את הוילון ורואה דרך החלון שעמודי הטלפון נפלו וקרסו .. כל העיר מתפוצצת [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]סופות הוריקן משתוללות כאילו אין מחר![/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הסופות לוקחות איתם את הבתים של השכנים של קרלי .. קרלי מתחילה לפחד.רגליה משותקות כאשר מתובננת מהחלון ורואה את הרוח המסתובבת כמשפך שמתקרב אל החלון ועומד להשמיד את קרלי[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אה!!!!!!!" היא צועקת [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]ומתחילה לרוץ לעליית הגג ,שכנראה המקום הבטוח ביותר .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]היא עולה במהירות אך הבית מתחיל לעופף .הוא נמצא באוויר וקרלי מתחילה לבכות מרוב לחץ [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]מכנסיה הקצרים והורודים נקרעים והיא נשארת עם תחתונים לבנים ואיתם עולה לעליית הגג .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]עליית הגג קרה כל כך אבל זה המקום הבטוח ביותר .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]היא נשארת שם ואוחזת באיזה מוט שמחבר למדרגות.'אימאל'ה ' אומרת לעצמה קרלי .[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]הרוח נושבת לקרלי מאחורי הגב.. היא מביטה והיא רואה את השעון הישן ,שחובט בראשה כאשר היא נופלת ומתעלפת.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הרוחות הסתיימו ,קנדה מתחילה להירגע.. ההוריקן הזה בהחלט הרס את הכל .[/FONT][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]קרלי מתעוררת אחרי הרבה זמן ... חושך בחוץ.. עליית הגג נמצאת על קרקע שטוחה ,כנראה כבר אי אפשר לקרוא לה עליית גג.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"מה זה?" אומרת כאשר חבולה קרלי בגופה ורואה את הירח .[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]היא מגרדת בעיניה ומנסה לראות אם חולמת או שזה אמיתי .. היא רואה את הדבר הזה.. הירח האדום .[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]המשך יבוא...[/SIZE][/FONT][/RIGHT]