-
[QUOTE=adidas;620343]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B]אתה רואה ביצה מונחת על רצפת הפארק שנראה כאילו עומדת לבקוע,מה תעשה?[/B][/COLOR]
ל
אני אמשיך יותר מאוחר בערך ב 5 וחצי אולי ליפניי.[/QUOTE]
[B]
אני אלך לבדוק מה זה הביצה הזאתי[/B]
-
[quote=adidas;620343]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"קוראים לי דמיוימון!" אומר לך בחריצות,"אני הדיג'ימון שלך ומעכשיו ניהיה חברים",מה תעשה?[/B][/COLOR]
.[/quote]
"דיג'ימון? מה זה דיג'ימון?" אשאל אותו
-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"אני השותף שלך,דיג'ימון מהעולם הדיגיטלי",לפני שאתה מספיק לקלוט מה קורה ביד שלך נוחת מכשיר מוזר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][COLOR="DarkOrange"]לפתע האור מפסיק,אתה קולט ביצה מרחפת מרחפת לעברך ומפילה אותך,מה תעשה?[/COLOR][/B[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"קוראים לי מוטימון ואני הדיג'ימון שלך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"כן,דיג'ימון" הוא אומר לך"ולמעשה אני בת סמיט",בעודך תוהה איך הוא יודע את שמך מופיע בידך מכשיר מוזר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]"אתה באמת לא יודע?" הוא עונה לך מופתע,"אנחנו נקראים דיג'ימונים-מפלצות דיגיטליות",לפני שהוא מספיק לסיים את המשפט מופיע לך ביד מכשיר מוזר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"קוראים לי בוקאמון" הוא אומר לך,"אני דיג'ימון,ולמעשה אני הדיג'ימון שלך!" הוא אומר בשמחה גדולה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B]מאוחר מידי,הביצה בסיום הבקיעה אור גדול מסנוור מופיע ואתה נופל לאחור,מתוך הביצה יוצא יצור מוזר ומשונה [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/itgmozdy5n5k.gif [/IMG][/URL],מה תעשה?[/B][/COLOR]
ל ranrevah -
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/B][/COLOR]
הספקתי עוד אחד,אני הולך וחוזר ב 5 וחצי בערך.
[COLOR="Red"]תשימו לב למה שרשמתי מתחת לרשימת הדמויות,זה חשוב[/COLOR]
-
[quote=adidas;620380][COLOR=deepskyblue][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][B]"קוראים לי בוקאמון" הוא אומר לך,"אני דיג'ימון,ולמעשה אני הדיג'ימון שלך!" הוא אומר בשמחה גדולה,מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"דיג'ימון? שלי?" אני מביט בו מבולבל "מה זה דיג'ימון?"
-
[quote=adidas;620380]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אתה באמת לא יודע?" הוא עונה לך מופתע,"אנחנו נקראים דיג'ימונים-מפלצות דיגיטליות",לפני שהוא מספיק לסיים את המשפט מופיע לך ביד מכשיר מוזר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
הספקתי עוד אחד,אני הולך וחוזר ב 5 וחצי בערך.
[COLOR=Red]תשימו לב למה שרשמתי מתחת לרשימת הדמויות,זה חשוב[/COLOR][/quote]
"רגע, דמיוימון, אני לא מבין כלום! מה זה אומר מפלצות דיגיטליות? ומה זה?" אראה לו את החפץ המוזר בידי
-
[quote=adidas;620380][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קוראים לי מוטימון ואני הדיג'ימון שלך",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red]תשימו לב למה שרשמתי מתחת לרשימת הדמויות,זה חשוב[/COLOR][/quote]
"מוטימון ואתה הדיג'ימון שלי, תוכל להביא עוד הסברים זה מבלבל מידי."אני אומר למוטימון וממשיך להסתכל עליו.
-
[QUOTE=adidas;620380]
[COLOR="red"][B]מאוחר מידי,הביצה בסיום הבקיעה אור גדול מסנוור מופיע ואתה נופל לאחור,מתוך הביצה יוצא יצור מוזר ומשונה [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/itgmozdy5n5k.gif [/IMG][/URL],מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]תשימו לב למה שרשמתי מתחת לרשימת הדמויות,זה חשוב[/COLOR][/QUOTE]
"מי.. או מה אתה?" אני יגיד בפרצוף מופתע
-
[quote=adidas;620380][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"כן,דיג'ימון" הוא אומר לך"ולמעשה אני בת סמיט",בעודך תוהה איך הוא יודע את שמך מופיע בידך מכשיר מוזר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"ד'יגמון?טוב לא משנה הבין לבד.תגידי,מה זה המכשיר הזה?אני אמור להשתמש בו?"אני שואל את הדיג'ימון (אולי נהוג להגיד דיג'ימונית)ואומר לה בקול נעים ומסוקרן ומראה לה את המכשיר.'מה קורה כאן?אני פוגש דיג'ימון שאמור להיות שלי,מקבל מכשיר מהשמיים. טוב כנראה הגעתי להרפתקת החיים שלי,איזה יופי.'
-
[quote=adidas;620380][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"אני השותף שלך,דיג'ימון מהעולם הדיגיטלי",לפני שאתה מספיק לקלוט מה קורה ביד שלך נוחת מכשיר מוזר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אתה לא ממש עונה על שאלות שלי.." אני ממלמל.
"ומה אני אמור לעשות עם זה?" אני שואל בקול רם יותר.
-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"אני לא יודע" הוא אומר בבילבול,אתה שם לב שיש שעון במכשיר ושאתה מאחר לבית הספר בשעה כבר!,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][COLOR="DarkOrange"]לפתע האור מפסיק,אתה קולט ביצה מרחפת מרחפת לעברך ומפילה אותך,מה תעשה?[/COLOR][/B[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"דיג'ימון זה דיג'ימון" הוא עונה לך בכל מצחיק,מיד אחר כך מופיע בידך מכשיר מוזר ומשונה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"אני לא יודעת מה זה" עונה לך במראה תוהה,אתה שם לב לשעה ושאתה מאחר באיחור ענק לבית הספר,מה תעשה?
*דיג'ימון זה גם לזכר וגם לנקבה*[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]"אני לא ראיתי את זה אף פעם",הוא עונה לך.
בעודך מסתכל על המכשיר המוזר אתה שם לב שהשעה כבר 9 ואתה מאחר בשעה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"קוראים לי בוקאמון" הוא אומר לך,"אני דיג'ימון,ולמעשה אני הדיג'ימון שלך!" הוא אומר בשמחה גדולה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"קוראים לי טסונאמון,אני מהעולם הדיגיטלי",הוא עונה לך בקול חלש ונמוך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
ל ranrevah -
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/B][/COLOR]
*[COLOR="Lime"][B]אני ידוע שאתם לא מקבלים הרבה מידע על ההתחלה במשחק אבל הכל יתבהר בהמשך וישנה תפנית,יש למה לחכות! :)[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;620380][COLOR=deepskyblue][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][B]"קוראים לי בוקאמון" הוא אומר לך,"אני דיג'ימון,ולמעשה אני הדיג'ימון שלך!" הוא אומר בשמחה גדולה,מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"דיג'ימון? שלי?" אני מביט בו מבולבל "מה זה דיג'ימון?"
-
[B][COLOR=darkgreen][QUOTE]
[B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"אני לא יודע" הוא אומר בבילבול,אתה שם לב שיש שעון במכשיר ושאתה מאחר לבית הספר בשעה כבר!,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE][/COLOR][/B]
"אוי, אני כבר מאחר לבית הספר!" אני צועק בבהלה.
"אמ.. אתה יכול להפוך להיות קטן או משהו כזה בזמן שאני בבית הספר, אתה יודע, לא כל האנשים רגילים ליצורים כמוך..." אני שואל אותו.
-
[quote=adidas;620430][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"דיג'ימון זה דיג'ימון" הוא עונה לך בכל מצחיק,מיד אחר כך מופיע בידך מכשיר מוזר ומשונה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
*[COLOR=Lime][B]אני ידוע שאתם לא מקבלים הרבה מידע על ההתחלה במשחק אבל הכל יתבהר בהמשך וישנה תפנית,יש למה לחכות! :)[/B][/COLOR][/quote]
"אז מאיפה אתה הגעת בכלל, ומה זה המכשיר הזה?"אני שואל אותו ואז מסתכל וחוקר את המכשיר, באיזה צבע הוא ומה יש בו.
-
[quote=adidas;620430][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"אני לא יודעת מה זה" עונה לך במראה תוהה,אתה שם לב לשעה ושאתה מאחר באיחור ענק לבית הספר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]*דיג'ימון זה גם לזכר וגם לנקבה*[/COLOR][/B]
*[COLOR=lime][B]אני ידוע שאתם לא מקבלים הרבה מידע על ההתחלה במשחק אבל הכל יתבהר בהמשך וישנה תפנית,יש למה לחכות! :)[/B][/COLOR][/quote]
"את באה איתי לבית הספר או שאני ישים אותך אצל ההורים שלי שישגיחו עליך?"אני שואל אותו ולוחץ על הכפתורים לראות מה הם עושים.'טוב כנראה שהצטרך להבין הכל לבד'אני חושב לעצמי ומחייך בתיסכול.
-
[QUOTE=adidas;620430][B][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Red"][B]"קוראים לי טסונאמון,אני מהעולם הדיגיטלי",הוא עונה לך בקול חלש ונמוך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
*[COLOR="Lime"][B]אני ידוע שאתם לא מקבלים הרבה מידע על ההתחלה במשחק אבל הכל יתבהר בהמשך וישנה תפנית,יש למה לחכות! :)[/B][/COLOR][/QUOTE]
"העולם הדיגיטאלי? איפה זה? ולמה באתה לפה ?"