-
[QUOTE=nivX10;727500][COLOR=Black][U][B]גאי:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=Black]תנסה לעדן טיפה את תגובות שלך שלא יהיו קצרות ויבשות כאלה... תרחיב את התיאורים תיהיה יותר יצירתי!
עוד משהוא זה כמו ניב תסתכל בדף ההרשה יש שם התקפות אין למאדקיפ חבטה..
[/COLOR][COLOR=Black]- - - - - - - - - - - - - - [/COLOR][COLOR=Black]- - - - - - - - - - - - - - [/COLOR][COLOR=Purple][COLOR=Gray][COLOR=SlateGray][COLOR=Black]- - - - -
מאדקיפ מנסה לחמוק, בקושי אבל מצליח ואז יוצא על מתקפת חבטה חזקה!
ווידל מחליט להתעלם מהכאב ולתקפוף בתווי חוטים שוב מטווח אפס ומצליח, לאחר מקן בעוד מאדקיפ מנסה השתחרר ווידל יוצא למתקפת זנב רעל..
[B]מה תעשה?[/B]
טוב, מאדקיפ תנסה להתגלגל לכיוון ווידל ולרמוס אותו! אם זה לא עובד תשתמש באקדח מים!
-
[QUOTE][QUOTE=nivX10;727464][COLOR=Blue][U][B]רן:[/B][/U]
טרטוייג מנסה לעזור לך ולחפש בצד השני.. ולפתע נשלכים מהעצים טווי חוטים שתופס לך את יד ימין ועוד אחד שקושר לטרטוייג את הגרליים!
לפתע יורדים עליכם שני וורמפלים:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/un4djzizyzmt.png[/IMG][/URL][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/un4djzizyzmt.png[/IMG][/URL]
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/QUOTE][/QUOTE]
"קדימה טרטויג זה יהיה אימון מיוחד בשבילך להלחם נגד 2 פוקימונים קדימה צא תשתמש בעלי תער על שניהם ושהם יעופו מעלי התער תרוץ אליהם עם מתקפה מהירה ותחבוט בהם"
-
[COLOR=Blue][U][B][COLOR=Black]גיא:
[/COLOR][/B][/U][/COLOR][COLOR=Black]מאדקיפ מנסה להתגלגל לעבר ווידל אך לא מצליח, וזנב הרעל כבר כמעט נוגע במאדקיפ..
ולפתע מאדקיפ שולח אקדח מים חזק אל ווידל שדוחף אותו אחורה וזנב הרעל פוגע בתווי החוטים שקושר את מאדקיפ וקורע אותו!
[B]איך תמשיך?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
צ'ימצ'אר מנסה להתחמק מוונומט ומצליח ואת מנסה שוב לתקוף בגלגל להבה אך לא מצליח מפני שוונומט גבוה מידי.. וונומט נמצאה גבוה באוויר ומסתובב סביב המקום בו צימצ'אר עומד מפזר אבקת שיתוק!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]דיפ:[/B][/U]
... (כשיגיב לקודם התווסף לפה עדכון עבורו)
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:[/B][/U]
סנדקוויל משתמש בהתקפת גחלת על כל אחד מהפאראסים ומעלים את כל השכפולים פאראס ליפני שהגחלת מגיע אל פאראס האמיתי, הוא משתמש במספרי X על גבו של סנדקוויל.
סנדקוויל מסתובב ונבהל, ומהבהלה תוקף חזק יותר סנדקוויל נפגע קלות מההתקפה של פאראס אך ניראה שפאראס חטף פגיעה ישירה ונפצע קשה!
לאחר כמה שניות הוא מנסה להתאושש..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]רן:[/B][/U]
... (כשיגיב לקודמים התווסף לא עדכון עבורו)[/COLOR]
[COLOR=Green][U][B]מארק:
[/B][/U]... (כשיגיב לקודמים התווסף לא עדכון עבורו)[/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;727743][COLOR=Blue][U][B][COLOR=Black]גיא:
[/COLOR][/B][/U][/COLOR][COLOR=Black]מאדקיפ מנסה להתגלגל לעבר ווידל אך לא מצליח, וזנב הרעל כבר כמעט נוגע במאדקיפ..
ולפתע מאדקיפ שולח אקדח מים חזק אל ווידל שדוחף אותו אחורה וזנב הרעל פוגע בתווי החוטים שקושר את מאדקיפ וקורע אותו!
[B]איך תמשיך?[/B][/COLOR]
צ'ימצ'אר מנסה להתחמק מוונומט ומצליח ואת מנסה שוב לתקוף בגלגל להבה אך לא מצליח מפני שוונומט גבוה מידי.. וונומט נמצאה גבוה באוויר ומסתובב סביב המקום בו צימצ'אר עומד מפזר אבקת שיתוק!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]דיפ:[/B][/U]
... (כשיגיב לקודם התווסף לפה עדכון עבורו)
סנדקוויל משתמש בהתקפת גחלת על כל אחד מהפאראסים ומעלים את כל השכפולים פאראס ליפני שהגחלת מגיע אל פאראס האמיתי, הוא משתמש במספרי X על גבו של סנדקוויל.
סנדקוויל מסתובב ונבהל, ומהבהלה תוקף חזק יותר סנדקוויל נפגע קלות מההתקפה של פאראס אך ניראה שפאראס חטף פגיעה ישירה ונפצע קשה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]רן:[/B][/U]
... (כשיגיב לקודמים התווסף לא עדכון עבורו)[/COLOR]
[COLOR=Green][U][B]מארק:
[/B][/U]... (כשיגיב לקודמים התווסף לא עדכון עבורו)[/COLOR][/QUOTE]
יופי מאדקיפ תשתמש בפצצת בוץ כדי למנוע פעולה פתאומית מווידל ותירה אקדח מים חזק לפרצוף שלו!
-
[QUOTE=nivX10;727500][COLOR=Black][U][B]
גאי:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=Black]תנסה לעדן טיפה את תגובות שלך שלא יהיו קצרות ויבשות כאלה... תרחיב את התיאורים תיהיה יותר יצירתי!
עוד משהוא זה כמו ניב תסתכל בדף ההרשה יש שם התקפות אין למאדקיפ חבטה..
[/COLOR][COLOR=Black]- - - - - - - - - - - - - - [/COLOR][COLOR=Black]- - - - - - - - - - - - - - [/COLOR][COLOR=Purple][COLOR=Gray][COLOR=SlateGray][COLOR=Black]- - - - -
מאדקיפ מנסה לחמוק, בקושי אבל מצליח ואז יוצא על מתקפת חבטה חזקה!
ווידל מחליט להתעלם מהכאב ולתקפוף בתווי חוטים שוב מטווח אפס ומצליח, לאחר מקן בעוד מאדקיפ מנסה השתחרר ווידל יוצא למתקפת זנב רעל..
[B]מה תעשה?
[/B] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Purple][U][B]
לי:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=Purple]וונומט לא נשאר חייב,משתמש בהתקפה כהגנה ומגיד לצ'ימצ'אר באס אווירי..
צ'ימצ'אר ו-וונומט נפגעים ונעדפים אחורה.. וונומט יצא פגוע הרבה יותר מההתקפה אך הוא לא מוותר עולה אל האוויר ומשתמש באס ברוח כסופה!
[B]מה תעשה?
[COLOR=Gray][U]דיפ:[/U]
[/COLOR][/B][COLOR=Gray]פרסיאן כבר מוכן לשים את ידו על טורצ'יק, אך טורצ'יק משתמש בצוות כפול ופרסיאן מבולבל..
פרסיאן מסתכל על כל שכפולי הטורצ'יק שמקיפים אותו ולא יודע מי מהם האמיתי, לפתע טורצי'ק מגיח בהתקפה מהירה משמאל לפרסיאן שמקבל את ההתקפה המהירה הישר על הבטן ונחווט האחורנית.
אך פרסיאן מתאושש מהר מזנק על טורצ'יק ופוגע בוא בזנב ברזל!
[B]מה תעשה?
[U][COLOR=SlateGray]ניב:
[/COLOR][/U][/B][COLOR=SlateGray]תסתכל בדף ההרשמה ותראה אילו התקפות סנדקוויל יודע רשמתי מתחתיו.. הפעם חיפיתי עליך איך שהוא!
- - - - - - - - - - - - - - [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Purple][COLOR=Gray][COLOR=SlateGray]- - - - - - - - - - - - - - [/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Purple][COLOR=Gray][COLOR=SlateGray]- - - - - - - - -
סנדקוויל לא מבין את הפקודה אבל לא נשאר כ"בול עץ" שולח אל עבר קליע הזרעים מתקפת גחלת חזקה!
מנטרל את הקליע זרעים של פאראס ופוגע בוא קצת... פרס מתאושש ומשתמש בצוות כפול ומבלבל את סנדקוויל שנראה חושש ומחכה לפקודה!
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue][U][B]
רן:
[/B][/U]תנסה לא להמשיך אותי אחי.. זה שכתבת כשהם יעופו זה דיי דוחק את התגובה לפינה...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טרטוייג משתמש עלי תער בכדי לפגוע בשנייהם, אחד הוורמפלים נפגע חזק מעלי התער ונזרק לאוויר... בעוד השני השתמש בעוקץ רעל בכדי לחסוף את עלי התער בהצלחה!
טרטוייג ויוצא במתקפה מהירה שממוקדת בוורמפל שעומד לחזור אל הקרקע, בעקבות המיקוד שלו באחד
הוורמפל השני משתמש בתווי חוטים אל רגליו של טרטוייג, טרטוייג נתפס נופל בחזקה ונחבט כמה וכמה פעמים ברצפה!
תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue] [B][COLOR=Green][U]
מארק:
[/U][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Green]... (כשיגיב לקודמים התווסף לא עדכון עבורו)[/COLOR][COLOR=Blue][U][B][COLOR=Green]
[/COLOR][/B][/U][/COLOR][/QUOTE]
"התאושש טורצ'יק! ותקוף אותו עם התקפה מהירה ואם אתה מחטיא מיד תתמוק עם גחלת" אני אומר לטורצי'ק.
-
[quote]רן:
[/b][/u]תנסה לא להמשיך אותי אחי.. זה שכתבת כשהם יעופו זה דיי דוחק את התגובה לפינה...
טרטוייג משתמש עלי תער בכדי לפגוע בשנייהם, אחד הוורמפלים נפגע חזק מעלי התער ונזרק לאוויר... בעוד השני השתמש בעוקץ רעל בכדי לחסוף את עלי התער בהצלחה!
טרטוייג ויוצא במתקפה מהירה שממוקדת בוורמפל שעומד לחזור אל הקרקע, בעקבות המיקוד שלו באחד
הוורמפל השני משתמש בתווי חוטים אל רגליו של טרטוייג, טרטוייג נתפס נופל בחזקה ונחבט כמה וכמה פעמים ברצפה!
תעשה?[/color][/quote]
"אוקיי תקום מהר על הרגליים ותשתמש שוב במתקפה מהירה על הוורמפל החזק יותר ואחרי זה ישר נשיכה עליו שוב"
-
[QUOTE=nivX10;727407][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Sienna][U][B]התחלה:[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT]
אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית.. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו יד ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפורפסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?", "כמה רחוק אגיע?", "מה אראה במסע?"
משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא.. את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
שם מחכה לכם אמא שלכם:[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=53482195.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/53482195.png[/IMG][/URL]
עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 600$ למסע החדש.
אתם ממש ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הלדת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהוא אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"..
לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפורפסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/1wmm3yhonzjy.png[/IMG][/URL]
אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רותן ואומר לכם: "תגיד אתה משתמש בעיניים שלך לפעמים?"
אתם מחזירים: "כן ואתה?"
ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור ההיתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
אתם צועקים לו: " בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..|
אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפייכם חושבים לעמכם: "בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה..."
ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך מסתכרן על פניו: [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=75781931.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/75781931.png[/IMG]
[/URL]ואז הוא פונה עליכם ואומר: "שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?"
ואתם משיבים: "שמי הוא XXX!" (שמכם)
ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
אתם מהנהנים עם הראש בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.. את האוויר הנקי.. ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
[SIZE=2][B]מה תעשו?[/B][/SIZE][/spoiler][/QUOTE]
"שלום טוטודייל!" אני אומר בחיוך, "אני מארק. מה אתה רוצה לעשות? רוצה שנתאמן?"
--
ועדיין לא ענית לי - באיזה שלב אני יכול להשיג אירודקטיל? זה משפיע על השישיה שלי...
-
[QUOTE=nivX10;727743][COLOR=Blue][U][B][COLOR=Black]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
)[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצי'ימצ'אר"תתחמק מאבקת השיתוק ואז קפוץ ותשתמש בגלגל להבה על ונמט"
-
[quote=nivX10;727743]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
אני אומר:"הוא לא יזיק לצוות." ואז אני זורק מהר פוקדור
-
[quote=Powerslave;728282]"שלום טוטודייל!" אני אומר בחיוך, "אני מארק. מה אתה רוצה לעשות? רוצה שנתאמן?"
--
ועדיין לא ענית לי - באיזה שלב אני יכול להשיג אירודקטיל? זה משפיע על השישיה שלי...[/quote]
כתבתי לך ברשומים איפה שאתה נמצא, אני לא עושה ספוילר..
-
[COLOR=Black][U][B]גיא:[/B][/U]
מאדקיפ משתמש הפצצת בוץ על ווידל, ונראה שהוא לא היה מוכן חטף פגיעה ישירה.. ווידל בקצה כוחותיו מנסה לתקוף את מאדקיפ בזנב רעל!
אך מאדקיפ היה מוכן הוא חיכה שווידל התקרב ותקף אותו מקרוב באקדח מים שסיים את הקרב, ווידל מעולף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
חחח אחי יש לך עוד מלא התקפות למה כל הזמן גלגל להבה? תגוון (עם לא ראית יש ברשומים מתחת לצ'ימצ'אר)
צ'ימצ'אר מסתכל למעלה ומבחין בוונומט ובאבקת העימום, הוא מתחמק מטווח האבקה ורץ על עבר אחד העצים.
מתפס שניים או שלושה ואז קופץ לעבר וונומט בגלגל להבה, וונומט מנסה לתקוף ברוח כסופה אך לא מספיק ונפגע ישירות!
וונומט נעדף אל אחד העצים ונופל מגובהה על הקרקע, נראה שוונומט אינו מסוגל להילחם עוד..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
דיפ:[/B][/U]
אל תנסה לסגור מכל הכיוונים.. זה לא נותן לי לכתוב תגובה אלה מה שאתה רוצה שיקרה, לא יקרה לך כלום בין עם תפסיד ובין עם תנצח..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
לאחר הפגיעה טורצ'יק מנסה להתאושש ונעמד על רגליו.. הוא רוצה להוכיח שהוא ינצח!
ליפני שפרסיאן יוצא לעוד זנב ברזל טורצ'יק משתמש במתקפה מהירה, שמנטרלת את פרסיאן מלתקוף ופוגעת בוא ישירות.. טורצ'יק מנסה להשתמש בגחלת אך פרסיאן מתחמק ומשתמש בציפורן צל..
לא ניראה שהוא הולך לפספס![B]
מה תעשה?[/B]
אתה זורק את הפוקדור, הוא נפתח וממנו יוצא אור אדום ששואב את פאראס וסוגר אותו בפנים.. הפוקדור החל להתנדנד...
כולך במתח רב, סנדקוויל מסתכל במבט סקרן על הפוקדור, שניכם מחכים בקוצר רוח.. ליראות עם הוא הפוקימון הראשון שתתפוס...
הפוקדור מתנדנד..1...2..3.. לפתע הפוקדור נעצר, אתה שומע את הצליל שמסמן שהוא נתפס!
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][COLOR=Blue][U][B]רן:[/B][/U]
טרטוויג קם, הוא נפגע קצת באחת מרגליו.. הוא משתמש בהתקפה מהירה על וורמפל.. וורמפל לא מספיק להגיב ונחבט לאחור, אך טרטוייג לא עוצר.. הוא רץ בעקבותיו ומוכן עם מתקפת נשיכה!
ברגע שהוא נושך אותו וורמפל נלחץ ומגיב מרפלקס בזנב רעל מטווח אפס פוגע בטרטוייג קשה..
וורמפל מגיע ולוקח איתו את הוורמפל שנפגע מהמתקפה של טרטוייג והם בורחים מהמקום אל העצים, נראה שהם אינם רוצים להילחם בוא עוד... מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR] [COLOR=Green][U][B]
מארק:[/B][/U]
לגבי ארודקטייל דבר איתי בפרטי!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טוטודייל נרגש ושמח מאוד לראות אותך, הוא קורא "טוטודייל!" ומשחרר אקדח מים לאוויר, ובלי לשים לב פוגע בטיילו!
טיילו העצבני חושב שטוטודייל מזמין אותו לקרב ויוצא במתקפת כנף, נראה שהטיילו הזה ממש מהיר.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
-
[QUOTE]
טרטוויג קם, הוא נפגע קצת באחת מרגליו.. הוא משתמש בהתקפה מהירה על וורמפל.. וורמפל לא מספיק להגיב ונחבט לאחור, אך טרטוייג לא עוצר.. הוא רץ בעקבותיו ומוכן עם מתקפת נשיכה!
ברגע שהוא נושך אותו וורמפל נלחץ ומגיב מרפלקס בזנב רעל מטווח אפס פוגע בטרטוייג קשה..
וורמפל מגיע ולוקח איתו את הוורמפל שנפגע מהמתקפה של טרטוייג והם בורחים מהמקום אל העצים, נראה שהם אינם רוצים להילחם בוא עוד... מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
,בשביל קרב ראשון נלחמת מאוד טוב עכשיו נמשיך לחפש פוקימונים לצוות שלנו"
-
[QUOTE=nivX10;729250][COLOR=Black][U][B]
חחח אחי יש לך עוד מלא התקפות למה כל הזמן גלגל להבה? תגוון (עם לא ראית יש ברשומים מתחת לצ'ימצ'אר)
צ'ימצ'אר מסתכל למעלה ומבחין בוונומט ובאבקת העימום, הוא מתחמק מטווח האבקה ורץ על עבר אחד העצים.
מתפס שניים או שלושה ואז קופץ לעבר וונומט בגלגל להבה, וונומט מנסה לתקוף ברוח כסופה אך לא מספיק ונפגע ישירות!
וונומט נעדף אל אחד העצים ונופל מגובהה על הקרקע, נראה שוונומט אינו מסוגל להילחם עוד..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[/QUOTE]
אני יודע
אני אומר לצ'ימצ'אר"היית טוב כול הכבוד"אני משאיר את צ'ימצ'אר בחוץ ומחפש פוקימון אחר ללכוד
-
[quote=nivX10;729250][COLOR=Black][U][B]גיא:[/B][/U]
מאדקיפ משתמש הפצצת בוץ על ווידל, ונראה שהוא לא היה מוכן חטף פגיעה ישירה.. ווידל בקצה כוחותיו מנסה לתקוף את מאדקיפ בזנב רעל!
אך מאדקיפ היה מוכן הוא חיכה שווידל התקרב ותקף אותו מקרוב באקדח מים שסיים את הקרב, ווידל מעולף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
דיפ:[/B][/U]
אל תנסה לסגור מכל הכיוונים.. זה לא נותן לי לכתוב תגובה אלה מה שאתה רוצה שיקרה, לא יקרה לך כלום בין עם תפסיד ובין עם תנצח..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
לאחר הפגיעה טורצ'יק מנסה להתאושש ונעמד על רגליו.. הוא רוצה להוכיח שהוא ינצח!
ליפני שפרסיאן יוצא לעוד זנב ברזל טורצ'יק משתמש במתקפה מהירה, שמנטרלת את פרסיאן מלתקוף ופוגעת בוא ישירות.. טורצ'יק מנסה להשתמש בגחלת אך פרסיאן מתחמק ומשתמש בציפורן צל..
לא ניראה שהוא הולך לפספס![B]
מה תעשה?[/B]
אתה זורק את הפוקדור, הוא נפתח וממנו יוצא אור אדום ששואב את פאראס וסוגר אותו בפנים.. הפוקדור החל להתנדנד...
כולך במתח רב, סנדקוויל מסתכל במבט סקרן על הפוקדור, שניכם מחכים בקוצר רוח.. ליראות עם הוא הפוקימון הראשון שתתפוס...
הפוקדור מתנדנד..1...2..3.. לפתע הפוקדור נעצר, אתה שומע את הצליל שמסמן שהוא נתפס!
[B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
וורמפל מגיע ולוקח איתו את הוורמפל שנפגע מהמתקפה של טרטוייג והם בורחים מהמקום אל העצים, נראה שהם אינם רוצים להילחם בוא עוד... מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR] [COLOR=Green][U][B]
מארק:[/B][/U]
לגבי ארודקטייל דבר איתי בפרטי!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טוטודייל נרגש ושמח מאוד לראות אותך, הוא קורא "טוטודייל!" ומשחרר אקדח מים לאוויר, ובלי לשים לב פוגע בטיילו!
טיילו העצבני חושב שטוטודייל מזמין אותו לקרב ויוצא במתקפת כנף, נראה שהטיילו הזה ממש מהיר.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/quote]
"יש לכדי פאראס" סנדוקייל יש לנו חבר חדש" ואני הולך לעיר
-
אפשר עדיין להרשם?
אם כן אז:
שם בפורום:מיכאל
שם השחקן:מייק
תיאור/תמונה: גיל: 13 תמונה:[url]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr115.png[/url]
רקע אישי: הוריו של מייק היו מגדלי פוקימונים מצליחים מאוד.
כשהיה ילד קטן מייק מאוד רצה להמשיך בדרכם והוריו שמחו מכיוון שכל אחיו של מייק רצו לעסוק בדברים אחרים וראו במייק ה׳יורש׳ של העסק המשפחתי.
שנים עברו, ומייק עם השנים פחות ופחות רצה להיות מגדל פוקימונים ורצה להיות מאמן.
כשמייק סיפר להוריו הם התאכזבו אבל עם הזמן למדו לקבל את הרעיון ותמכו בו.
פוקימונים: צ׳רמאנדר
חפצים: 3 פוקדורים, מחסנית tm's, תיק מסע, 3 תרופות, פוקדע, חכה ישנה, מפת האזור.
כסף: 600$
הערות/בקשות מיוחדות: להתקבל :)