-
[quote=Naruto;698080]לפני שאתה עושה את זה בפעם הראשונה (לא אוננות) אין מצב שאתה לא עושה ביד, כל אחד אפילו דתיים עושה..
ואני בכלל לא מאמין לא בזה ולא בזה, אין לי אלוהים, בכל מקרה של החוקים המטופשים ביהדות בהחלט מעצבנים ובנצרות יש יותר חופש לדעתי אז יש מצב שכן, שעדיף..[/quote]
גם אחרי הפעם הראשונה אתה תרצה להביא ביד ><
-
[quote=TheChosenOne;698085]תאמין לי גם אחרי הפעם הראשונה אתה ממשיך להביא ביד, מנסיון.
ואני די בטוח שהדתיים הפנאטים לא מאוננים, שוטפים להם את המוח טוב טוב.
אתה אתאיסט? המשך כך.
יום יבוא והעולם יהיה שלנו.[/quote]
חח לי יש שותפה לזה אני לא צריך.. ><
טוב בקשר לדתיים יש מצב אבל אני לא חושב שמישהו שעוד בתול לא חווה אפילו פעם אחת אוננות..
וכן אני אתאיסט
-
-
-
[quote=Naruto;698134]שפם? מה הקשר לשפם?[/quote]
שפם זה טוב
-
חחח חשבתי הדיון לא יעבור את השתי עמודים
הפתעתם אותי
נו אז בכל זאת היו חילוקי דעות =]
-
אני יגיד את מה שרוב הגברים יתביישו להגיד -
לאונן זה כיף, וזאת הסיבה היחידה שבגינה גברים מאוננים. לא אכפת לנו אם זה טוב או רע, אם זה מוליד מליוני משחיטים, לא אכפת איפה, כמה, מתי, איך או למה, אנחנו רק רוצים לראות אותך עם מחשוף ולאונן, כי זה כיף, כיף גדול. האמונה באלוהים מונעת כיף - אם זו אוננות, אכילת בשר וחלב או כל כיף אחר שעולה על דעתכם - ומן הסתם שהם יהיו נגד זה.
ומההיבט הקצת פחות ישיר, כפי שאמרו לפניי, כל פעולה שכרוחה בהשפכה הורגת מליוני "ילדים עתידיים" - בין אם הפרטנר היא אישה ובין אם הפרטנר היא יד ימין. התנגדות לאוננות לא עושה דבר מלבד הפרה ברוטאלית של החופש הבסיסי של אדם להחליט לעצמו.
-
-
-
[quote=Ori-Kun;698171]אני יגיד את מה שרוב הגברים יתביישו להגיד -
לאונן זה כיף, וזאת הסיבה היחידה שבגינה גברים מאוננים. לא אכפת לנו אם זה טוב או רע, אם זה מוליד מליוני משחיטים, לא אכפת איפה, כמה, מתי, איך או למה, אנחנו רק רוצים לראות אותך עם מחשוף ולאונן, כי זה כיף, כיף גדול. האמונה באלוהים מונעת כיף - אם זו אוננות, אכילת בשר וחלב או כל כיף אחר שעולה על דעתכם - ומן הסתם שהם יהיו נגד זה.
ומההיבט הקצת פחות ישיר, כפי שאמרו לפניי, כל פעולה שכרוחה בהשפכה הורגת מליוני "ילדים עתידיים" - בין אם הפרטנר היא אישה ובין אם הפרטנר היא יד ימין. התנגדות לאוננות לא עושה דבר מלבד הפרה ברוטאלית של החופש הבסיסי של אדם להחליט לעצמו.[/quote]
מסכים עם כל מילה
ובנוסף אני רוצה להסביר שיש מחקרים על זה שטוב לאונן אז כל הבלבולי שכל האלה של הרבנות זה סתם כי כואבת להם היד כשהם מאוננים אז הם נגד..
-
[quote=Ori-Kun;698171]אני יגיד את מה שרוב הגברים יתביישו להגיד -
ומההיבט הקצת פחות ישיר, כפי שאמרו לפניי, כל פעולה שכרוחה בהשפכה הורגת מליוני "ילדים עתידיים" - בין אם הפרטנר היא אישה ובין אם הפרטנר היא יד ימין. התנגדות לאוננות לא עושה דבר מלבד הפרה ברוטאלית של החופש הבסיסי של אדם להחליט לעצמו.[/quote]
זה בערך כל מה שאני חושב בתגובה אחת..
-
חלק א'
[url]http://www.flix.co.il/tapuz/showVide...urceId=2088802[/url]
חלק ב'
[url]http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2088802[/url]
למי שמכיר "חותם האמת" אחד הסרטים בנושא שהעבירו בי צמרמורת :S
מספר על חילוני גמור שעבר מוות קליני ומספר מה עבר עליו למעלה בשמיים ואיזה השפלה הוא עבר בעקבות הוצאת זרע לבטלה...
-
לא שהתנסיתי בשפיכת זרע אישית
אבל אני חושב שזה שטויות .
-
[QUOTE=Logitech;698069]אני די בטוח שלא
יהדות זו דת כושלת
נצרות עדיף[/QUOTE]
חבל שאתה חושב ככה,אני מסורתי ואני מאוד אוהב את היהדות ואני ממש לא מעדיף את הנצרות ולידעתך הנצרות התחילה מהיהדות,זה פשוט העתקה אבל כל איש באמונתו יחייה.
-
לכל דת יש את המאמינים שלה,אי אפשר לשנוא מישהו על פי דתו .