אני מוכרח לומר לך שאחרי שקוראים את הפרק הראשון קשה לאכול אותך, ואני מאמין שזה ומחריף.
Printable View
אני מוכרח לומר לך שאחרי שקוראים את הפרק הראשון קשה לאכול אותך, ואני מאמין שזה ומחריף.
יגעתי ואמצתי, אך לא הצלחתי "לאכול" את פשר התגובה שלך... ם.ם (למרות שאני משער שיש בה התייחסות לפרק ולכן אחשיב אותה כתגובה אמיתית).
ובכן, מסבר שטעיתי כשחשבתי שאני יכול לחכות לשלוש תגובות מכם, וקיבלתי רק 2 (אם כי תגובתו של The Flupy ללא ספק חסרה לי). אם כך, אני אשאיר את הרף ב-2, לפחות לזמן מה, ואפרסם פרק.
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[B]Chapter 11: The Mid-Way Robbery, Who is going to Defeat Marshmallow? Part 2[/B]
[SPOILER]
"מוכנים לקרב האמיתי?" שאל מילקי.
"מרטין, הבא לי את הסכין מיד, אומנם זה סכין נחות יותר משלי, אבל אני עדיין יודעת איך להשתמש בו" אמרה ג'אוורה.
"בסדר" ענה מרטין. הוא זרק לה את הסכין. ג'אוורה תפסה את הסכין. היא יצאה מול מילקי, ביסלי, צ'יפס ובמבה. צ'יפס הכין את הגרזן שלו. המכות של הגרזן והסכין כל הזמן נפגשו. ביסלי ירה חצים וג'אוורה ברחה מהם. במבה שלח פצצות קסם וג'אוורה בקושי התחמקה מהם. היה לה קשה. העובדה שבמשך שבועה היא לא אכלה בערך שום דבר ושעינו אותה החלישו אותו ברצינות. לעיתים מילקי הצטרף לבסילי והטיל צמד סכינים על ג'אוורה. לבסוף ג'אוורה נפגעה מהתקפה הגרזן ונסגה אחורה אל החבורה.
"לתקוף!" פקד מרטין, שהסיק שיש לגבות את ג'אוורה. מרטין רץ לצ'יפס. הוא ניסה תחילה לתפוס את הגרזן אבל צ'יפס לא נתן לו. הוא כל הזמן הכה במרטין עם הגרזן. לבסוף הוא הביא לו מכה בגב עם המקל של הגרזן ובעט בבטן שלו וזרק אותו לאחור.
ברנז נלחם בביסלי. ברנז הביא אגרופים לביסלי. ביסלי התחמק מחלק מהמכות ומחלק נפגע ואחרי ששיחק מספיק הכה עם קשתו בבטנו של ברנז ואז ירה לעבור חץ. ברנז עף ליד מרטין. אנבסיל השתמש בפצצות קסם וכך גם במבה. אך מכיוון שאנבסיל לא השתמש בנשק, אז קסמו הוחלש ולכן מתקפתו של במבה גברה בקלות על פצצות הקסם של אנבסיל וגם הוא לבסוף נהדף אחורה.
'אסור לי להכנע! לא עכשיו! אני חייב להמשיך!' חשב מרטין 'על מי אני מנסה לעבוד, אני לא מספיק חזק כדי לנצח דביבון עכשיו. לעזאזל'. צ'יפס רץ קדימה כשהוא מתככון לתקוף את מרטין.
"הנה באים" נשמע קול מהמסדרון
"הכוחות המיוחדים" נשמע קול אחר מהמסדרון.
"של הדרלס ופים!!!" אמרו שתי הקולות ביחד. הדרלס ופים קפצו מן המסדרון אל המקום בו הם נלחמו בעודם מבצעים את התנוחה המוזרה שלהם. כל אחד מהם לבש שני תרמילים.
"הדרלס ופים?!" התלפא מרטין "מה לעזאזל [B]אתם [/B]עושים כאן?!" הדרלס ופים קבעו בשתיקה שהנסיבות האלו הן אכן מתאימות כדי לענות על השאלה, ושאין שום סכנה לחייהם.
"אחרי שבילינו בנמל חזרנו לעיר. קנינו כמה חרבות, ושמענו שמרשמלו פועל בסביבה. אז יצאנו לחפש אותו ומצאנו את המחבוא. טיילנו בו קצת ומצאנו שלושה אנשים עם סכין עם שלושה להבים שומרים על תיבה. הם היו חלשים מאוד והבסנו אותם. בתיבה מצאנו את בגדיכם ונשקיכם ואת כל שאר הציוד שלכם. גם מצאנו שמה את התרמילים שלכם אפילו. הכנסנו את כל הציוד ששייך למשהו לתרמיל. הנה קחו" אמר פים וזרק להם את שתי התיקים שלו. גם הדרלס זרק להם את התיקים. הארבעה לבשו את בגדיהם ואת נשקיהם.
"תודה!" אמר מרטין.
"למה אתם מחכים?" שאל הדרלס "מרשמלו בטח כבר יודע שזה קרה מאז אתמול, אתם צריכים ללכת ולהפתיע אותו, אתם תצטרכו למצוא אותו, לא הוא אתכם!"
"בסדר, אתם חושבים שתחזיקו מעמד נגדם?" שאל מרטין
"שבע מעשר" אמר הדרלס. מרטין הבין את הרמז והלך. בזמן שהוא רץ, הוא תהה, מה הרמז שניסה הדרלס להעביר. אבל כבר לא אכפת לו. מזלו של מרטין היה, שהיה לו קצת אוכל בתרמיל. כולם אכלו קצת. בדרך הם פגשו במישהו שנראה כמו מענה. מרטין הכין את פטישו
"עצור" אמר לו המענה. מרטין התעלם ותקף אותו. המענה השתגר אחורה. "אנא עצור!"
"למה לי?" שאל מרטין
"הקשב לו מרטין, נוכחות של קסם מואר, אני מרגיש" אמר אנבסיל. מרטין הקשיב לו.
"תודה. אני לא מענה. אני משהו שנשלח לפה כדי למצוא חולשות אצל מרשמלו. אבל נתפסתי. היו לי שתי ברירות, או לעבוד אצלו, או לההירג. עכשיו כשאני רואה שמשהו ברח, אני קולט שזו גם ההזדמנות שלי"
"אוקיי, מי אתה?" שאל מרטין
"הארי, כומר במקצוע" אמר הארי. הוא זרק את הלבוש של המענה והוא היה לבוש בבגדים של כומר. מרטין הציג את קבוצתו בפני הארי.
"נעים מאוד, הארי, שמע, אם אתה כומר, תעזור לשתי חברים שלנו שנמצאים מאחורה, הם נלחמים נגד ארבעה תמהוניים" אמר אנבסיל. הארי החל ללכת.
"וכשתגמור לרפאות אותם בוא יחד איתם לאיפה שלא נהיה!" אמר ברנז
"למה?" שאל אותו מרטין
"כי לא נוכל להביס את מרשמלו לבד" אמר ברנז. ג'אוורה שתקה במשך כל הדיון. היא נתנה לעניינים להתנהל בעצמם. הארבעה המשיכו להתקדם.
הארי השתגר לעבר הכיוון שממנו באו הארבעה. לבסוף הוא ראה את הדרלס ופים נאבקים במילקי, ביסלי, במבה וצ'יפס. נראה כי פים התעלף והדרלס הצליח לפצוע בינוני את צ'יפס, אבל גם הדרלס היה פצוע.
"היי, מה נשמע מילקי?" שאל הארי
"בסדר, מנטוס, מה אתך?" ענה לו מילקי
"מנטוס? נמאס לי להיות מנטוס, אני הארי!" אמר הארי
"אין כזה ממתק!" התעצבן מילקי
"תתבע אותי" אמר הארי. ידיו זהרו באור לבן ואז נוצרה קשת לבנה שירתה חץ. החץ פגע בבמבה. ידיו של במבה בערו ואז הוא יצר קשת מאש וירה חץ להארי. "אתה, תשתדל להחזיק מעמד, אני מייד אטפל בהם ואבוא לטפל בך!" אמר הוא להדרלס. הארי החל להשתגר באזור כשהוא יורה חצים לבמבה וכך גם במבה התחמק וירה חצים. הארי התחכם וירה את אחד החצים לעבר ביסלי שהיה עסוק בלירות חצים אל הדרלס. הדרלס התגונן עם "מגן מלכותי מזויף" שקנה בנוקדאורון. ביסלי לא היה מוכן למתקפה ולכן נפגע ממנה. הארי עבר לפצצת קסם וחיסל את ביסלי. מילקי ו'צ'יפס הצטרפו לבמבה. הארי השתגר להדרלס ופים. הוא הצמיד את ידיו. הוא זהר באור ירוק ואז יצאו ממנו שני קרניים להדרלס ופים ואז גם הם זהרו בירוק והם החלימו.
"אחד נגד שלוש זה לא הוגן, אבל שלוש נגד שלוש זה הוגן" אמר הארי. הארי נלחם במילקי, הדרלס בצ'יפס ופים בבמבה. הארי ירה את חציו ומילקי הטיל את סכיניו. הקרב נמשך ככה במשך זמן מה, עד שהארי השתגר ליד מילקי אז ירה פצצות קסם ומטווח קרוב גם ירה חץ קדוש. מילקי הובס. הדרלס נאבק עם צ'יפס. העובדה שכל הזמן הדרלס החליף בין החרבות שלו בלבלה את את צ'יפס ולבסוף הוא הצליח לבלבל אותו כל כך שהוא לא שם לב שחרב נתקעה לו בלב. אופס. פים ריקד מול במבה כשהוא מתחמק מכשפיו.
"יאיאיאיאיייאיאא!" צעק פים כשהוא עושה תנועות התקפה מזויפות. במבה לא התרשם והשתגר אחורה. פים החליף לחרב של מלח. הוא רץ לעבר במבה "ריקוד מלחים!" פים צעק וביצע כל מיני תנועות מוזרות. "סתם עבדתי עליך!" ברנז הוציא את חרבו הישנה והרג את במבה.
"טוב מאוד, בואו נמצא כעת את חבריכם" אמר הארי, אל אף שהטיל ספק רב בטיב העבודה שביצעו הדרלס ופים. בדרך הדרלס ופים סיפרו להארי על מרטין, אנבסיל, ברנז וג'אוורה.
הארבעה רצו ולפתע דלת של חדר נפתחה מלפניהם. יצאו משם מרשמלו, מרמלדה, מרציפן וסוכרזית.
"תעסיקו אותם, למחבוא המשנה, אנסה אני לברוח, קדימה!" אמר מרשמלו והחל לברוח. החבורה התכוננה לקרב. הם החלו להלחם כשהגיעו לשם הדרלס, פים והארי.
"איפה מרשמלו?" שאל הארי
"ברח, הוא הלך לאיזה מחבוא משנה" אמר מרטין.
"תרדפו אחריו, אנחנו נטפל בהם!" אמר הארי.
"לא, אתם לא תוכלו לנצח אותם לבד, אנחנו חייבים להשאר!" אמר מרטין. באותו זמן מרמלדה מרציפן וסוכרזית שחקו 'משלוש יוצאת ידי'.
"בסדר, אז שניים מכם ילכו לרדוף אחריו, ויעסיקו אותו עד שאנחנו נבוא ואז כולנו ביחד נביס אותו" אמר הארי.
"אני הולכת, מי רוצה להצטרף אלי?" שאלה ג'אוורה, ובמהרה ענתה לעצמה "הארי, אתה נראה די חזק, למה שלא תבוא איתי?"
"בסדר, אני אלך איתך, אבל קודם אני אביא להם משהו שיעזור נגד גז השינה של מרמלדה" הארי שלף מנרתיק שהיה לו על החגורה שתי מטליות לחות. הוא זרק את זה למרטין ולאחר מכן תפס את ידה של ג'אוורה והשתגר.
"גמרתם כבר, יו?" שאל סוכרזית. כולם שתקו. כל חבורת הממתקים הוציאה נשקים. כולם השתמשו בחרב.
"מה גם אתם חובבי חרבות?" שאל הדרלס.
"לא, אנחנו שודדי דרכים" השיב מרציפן. מרמלדה שאב אוויר ופלט עשן.
"תתכוננו, הם יכולים לתקוף מכל כיוון!" אמר מרטין. כולם נהיו דרוכים. לפתע נראתה תנועה בעשן. גוף מהיר נע שם. ברנז כיוון וניסה לירות חץ. אך הוא שאף קצת עשן ולכן השתעל והכיוון שלו נפגע. לפתע נשמע צעקה ואחריה גוף נפל על הקרקע. אחריה נראו שתי גופים מתקדמים לעבר אנבסיל. אנבסיל התכונן להשתגר, אבל לפתע הגופים שינו כיוון. ברנז ראה את הגופים מתקדמים והוא ירה חצים. הוא לא ראה מה קרה לחצים. לפתע הוא לא ראה את אחד הגופים.
'חסלתי אותו' חשב ברנז. אז הגוף זינק לעברו ושרט אותו לאורך הגוף. אז הופיע דמות אחרת. זה היה הדרלס. הוא תקף את מי שתקף את ברנז.
"אתה בסדר?" שאל הדרלס והשתעל
"כן" אמר ברנז. אנבסיל ראה דמות מתקרבת אליו במהירות. הוא ביצע את פצצת הקסם והדמות נפלה. אנבסיל התקרב וראה שזה היה פים. העשן החל להתפזר. ואז אנבסיל ראה מאחוריו את סוכרזית רץ עם חרבו מונפת. סוכזרית פגע באנבסיל בגבו. אבל מיד ההסתערות של מרטין פגעה בסוכרזית. אנבסיל התגבר על הכאב וביצע מכת קרח על סוכרזית. מרציפן ומרמלדה יצאו לתקוף את הדרלס. ברנז ירה לעברם שתי חצים אבל הם החתמקו מהם. מרטין פעל מיד. הוא קפץ לאוויר והסתובב כלפי מטה והניף את פטישו למטה. הוא הסתובב ככה ונחת ליד מרציפן ומרמלדה. אז הוא הסתובב ובעט אותם אחורה.
במקום שאליו הארי וג'אוורה השתגרו הם עצרו. הם החלו להתנשק בלהט.
"לעזאזל, כל כך טוב לראות אותך שוב" אמרה ג'אוורה ונשקה אותו "חשבתי שאני יותר לא אראה אותך בחיים"
"חשבתי" אמר הארי ונשק את ג'אוורה "שאת וג'ורג' מתתם אז כי לא ראיתי אותכם בחוץ" הם התנשקו מספר פעמים. "אני אוהב אותך כל כך". נראה שג'אוורה רצתה להפגין רגשות דומים, אך זה היה קשה מדי עבורה, ולכן נתנה לפיה לבצע עבודה זו.
"בחיי, כל השנים האלה חשבתי שאתה מת" היא אמרה לבסוף, "איזו הקלה זו לראות אותך"
"למה שאני אמות? אני תמיד יכול לרפאות את עצמי." הוא נשק את ג'אוורה. ידיה של ג'אוורה באופן מוזר משהו מצאו עצמן מעבר לבגדיו של הארי, והיא גיששה על גופו. הארי הבחין בכך, ונזכר היכן הוא, והגיע לתובנה שהכיוון הזה לא טוב, והרחיק ממנו מעט את ג'אוורה. "ג'אוורה, זכרי מה אנחנו עושים כאן. סומכים עלינו שנעכב את מרשמלו. אחרי שנסיים איתו לא תהיה לי שום בעיה להעמיד את עצמי לרשותך"
"כמה שהשתנת.." צחקקה ג'אוורה "פעם גם מפלצת עם עשרים ידיים שבכל אחת מהן יש פה שיורק אש, וכולן מכוונות אליך, לא מנעה ממך לעצור ריפוי של מישהו גוסס לרגע ולנשק אותי"
"סלחי לי על כך. שנלך יקירתי? אין אנו רוצים לאבד את מרשמלו..."
"באמת? חשבתי שאם נאבד אותו יהיה לך את כל הזמן שבעולם..." אמרה ג'אוורה, עם חיוך אינסופי, שאינו מביע דבר פרט לשמחה, לשם שינוי, על פניה.
"הוראות הן הוראות. פעם לא ממש הבנתי את זה, והתוצאה הייתה שלא ראיתי אותך במשך כמה שנים. בואי כבר!" לקח הארי את ידה והם החלו לרוץ.
מרשמלו הבחין שרודפים אחריו. מרשמלו החליט שהוא יהרוג אותם במרדף. הוא שינה את המסלול והארי וג'אוורה רדפו אחריו. הוא לחץ על מן מתג בקיר וברח. בקיר נפתחו שני חורים שמהם יצאו שני כלים עם שוקו חם. הכלים החלו לשפוך את השוקו. ג'אוורה והארי ראו את השוקו מתקדם לכיוונם. ג'אוורה קפצה ונעצה את הסכין שלה בתקרה, חיפשה את הסכין עם שלושת הלהבים, ונעצה גם אותו. זה הספיק כדי להחזיק אותה באוויר. הארי במהרה נפל על ברכיו ונשא תפילה קצרה. האלים שמחו לראות שמישהו עוד מאמין בהם, ובתמורה יצרו מסביבו מחסום דק של אור אדום שמנע מהשוקו החם להתקרב אליו. המחסום החזיק מעמד רוב הזמן, אך לא עד הסוף. השוקו החל לעלות על הארי ולהותיר כוויות על ברכיו. ג'אוורה הביטה בדאגה, ובטעות אחיזתה בסכינים נלחשה, והיא החלה ליפול. הארי ראה שעוד מעט יגמר השוקו, ולכן הוא השתגר, תפס את ג'אוורה, והשתגר אל מאחורי השוקו. הוא הוריד את ג'אוורה מידיו, טיפל במהירות בכוויותיו.
"אתה יכול בבקשה להוריד את הסכינים שלי?" שאלה ג'אוורה, והצביעה אל הסכינים שלה שעדיין היו נעוצים בתקרה.
"בוודאי" אמר הארי, ושלח שני חצים קסומים שפגעו בסכינים ושחררו אותם. ג'אוורה אספה את הסכינים, התנשקה שוב עם הארי והם המשיכו לרדוף אחרי מרשמלו.
[/SPOILER][/RIGHT]
מה זה?
ללא ספק השפיות שלך הולכת ונעלמת חח
אבל מה זה הכוחות המיוחדים?
[quote=the charmander;952244]מה זה?
ללא ספק השפיות שלך הולכת ונעלמת חח
אבל מה זה הכוחות המיוחדים?[/quote]
נו... כמו כח תקיפה מיוחד במושגים של חוליה צבאית או כל מיני דברים כאלה.
אההה חשבתי כבר כוחות קסם...
פרק מעולה, המשך כך!
אהבתי את זה במיוחד...
"מנטוס? נמאס לי להיות מנטוס, אני הארי!" אמר הארי
"אין כזה ממתק!" התעצבן מילקי
תודה על התגובה.
כיסיתם את מכסת התגובות שלי, אך אין לי זמן כרגע לעבור על הפרק הבא. אשתדל לפרסם את פרק תריסר בהקדם.
כמובטח: פרק תריסר. לפרק הבא שוב הדרישה היא שני תגובות.
[RIGHT][B]Chapter 12: Snack Team VS. Heroes![/B][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT]סוכרזית קם. הוא נפצע מכל ההתקפות שלהם, אבל הוא עדיין יכל להלחם.
"אתם מצעבנים, יו" אמר סוכרזית. הוא קפץ מעל כולם והצטרף למרציפן ומרמלדה.
"כן, מעצבנים" אמר מרמלדה.
"הם דורשים מאתנו יותר" אמר מרציפן. חיוך משונה עלה על פני השלושה.
"מה שהם לא מתכננים, אנחנו ננצח אותו, נכון?" שאל מרטין. הוא קיווה שהוא צודק, אך לא היה יכול הוא להיות בטוח. אנבסיל ביצע מכת קרח. השלושה התחמקו ממנו. מרציפן החל לרוץ על קירות המסדרון כשהוא מנסה להפתיע אותם. הדרלס ופים הסתכלו אחד על השני ואז החלו לרקוד כשהם ולנסות לתפוס את מרציפו על הקיר. מרציפן קפץ לעבר ברנז שניסה כל הזמן להבין לאן לכוון את הקשת. הדרלס החליף ל"חרב מלכותית מזויפת" שקנה בנוקדאורון ובלם את המתקפה של מרציפן. פים גם שלף את "חרב מלכותית מזויפת" והשניים התקרבו זה אל זה.
"מתקפה מלכותית מזויפת!" אמרו שניהם והם החלו לעשות תנועות גדולות ומכוערות שמרציפן התחמק מהם בקלות. מרטין הסתער על מרציפן ופגע בו. מרמלדה וסוכורזית קפצו למעלה, והחלו להסתובב ליד התקרה ואז הם התקרבו בהדרגה לקרקע. ברנז ירה חצים, שפגע ברגליהם של מרמלדה וסוכרזית, וכאשר הם נחתו, נכנסו החצים עמוק יותר, ולכן הם מעדו ונפלו.
"תוציאו את החצים המגוחכים שלהם ובואו כבר, תפסיקו להמכר בבודדים!!" אמר מרציפן ברוגז. מרמלדה וסוכרזית הוציאו את החצים ואז קפצו ליד מרציפן.
"לעזאזל, אני לא יכול להשתמש בגז השינה ולגמור אותם בגלל הארי-מנטוס הארור!" אמר מרמלדה.
"אז תגמור אותם בדרך אחרת, אתה יודע, יו" אמר סוכרזית.
"מה שיש לכם, זה לא יעצור אותנו!" אמר מרטין. מרטין הדרלס ופים החלו לרוץ לעברם. ברנז ואנבסיל חיפו מאחור. מרמלדה החל לשאוב אוויר ומרציפן וסוכרזית חיפו עליו. אז כשהוא שאב מספיק מרציפן וסוכרזית קצפו אחורה. מרמלדה פלט גז בצבע ירוק.
"זה לא גז שינה!" אמר אנבסיל, שסמך על זכרונו, "גז השינה שלו היה בצבע צהוב!". מרטין וברנז שקיבלו את המטליות מהארי הצמידו אותן לפה, אך זה לא עזר. הגז נדבק למטליות ולכן הם שאבו אותו גם ככה. לפתע הכל נראה מעורפל לכמה שניות. בסוף השניות האלו כולם היו מבולבלים. (המלצה: עדיף לרשום קצת את כל ההזיות שלהם עכשיו, זה יכול קצת להקל על הקריאה) מרטין ראה את מרציפן כפים, את מרמלדה כאנבסיל את סוכרזית כברנז, את ברנז כסוכרזית, אנבסיל כמרמלדה, את פים כמרציפן ורק הדרלס נראה לו כמו הדרלס. ההשפעה על כולם הייתה דומה חוץ מהממתקים. מרטין החל לרוץ לעבר ברנז האמיתי שנראה לו כסוכרזית. ברנז, שראה את מרטין כמרמלדה, החל לירות חצים לעברו. מרטין לא הבין את פשר החרבות המעופפות שעפו לעברו והוא התחמק מהם ואז קפץ אל ברנז. אנבסיל, שראה את ברנז כברנז ואת מרטין כמרציפן ירה לעבר מרטין מכת קרח. מרטין שוב לא הבין איך הופיע חרב מעל הראש שלו והוא התחמק.
"חבר'ה, קדימה תעזרו לי!" אמר מרטין. אך הערה זו בלבלה את כולם עוד יותר. כעת כולם החלו להתקיף את כולם, חוץ מהממתקים, שידעו בדיוק את מי הם מתקיפים. הדרלס נפגע קשה והתעלף. כל השאר היו פצועים אבל במצב סביל.
"אנבסיל, למה אתה תוקף את פים?" שאל מרטין. אנבסיל האמיתי, שראה את פים כמרמלדה ואת סוכרזית כפים לא הבין את השאלה.
"אני לא!" אמר אנבסיל האמיתי.
"כי זה הגורל שלך" אמר מרמלדה שנראה כמו אנבסיל בעיניי מרטין. שני קולות האנבסיל המנוגדים לחלוטין בלבלו את מרטין ומרציפן ניצל את ההזדנות ותקף אותו. הבלבול נמשך במשך מספר דקות, שבסופן גם פים התעלף ומרטין, אנבסיל וברנז היו פצועים קשה. ההשפעה פגה ואז כולם הבינו מה קרה.
"עכשיו אנחנו בשיוויון, יו" אמר סוכרזית.
"אנחנו דווקא ביתרון, אנחנו כי אנחנו נפצענו פחות" תיקן אותו מרציפן. מרטין החל לרוץ קדימה. מרציפן קפץ על הפטיש של מרטין ואז קפץ מעל מרטין תוך כדי שהוא חותך את השריון של מרטין, ואכן חלק מהשריון של מרטין נשרט והייתה בו כעת נקודה הרבה יותר חלשה. מרטין, אחרי ההתקפה, החל להסתובב כדי לנסות לתפוס את מרציפן אבל הוא קפץ על הקיר.
"בוא ננסה את זה שוב" אמר מרמלדה. מרמדלה וסוכרזית קפצו ליד התקרה והחלו להסתובב. ברנז ניסה לירות להם חצים לרגליים שוב. ברגע שהחל לכוון כאב תקף את הכתף שלו, שנפצעה במהלך הדקות המבולבלות ולכן החצים שלו עפו בכיוונים שונים לגמרי. אנבסיל שראה את כשלונו של ברנז ירה פצצת קסם לתקרה. מרמלדה וסוכרזית החלו להסתובב והם הדפו כך את כל החלקים מהתקרה שעפו עליהם. מרטין ניסה לפגוע במרציפן שהתרוצץ על הקירות. מרטין הנחית מכה על הקיר ומרציפן קפץ על התקרה ומהתקרה קפץ אל הקיר בצד השני ואז הוא קפץ ופגע בשריון של מרטין. השריון החל להסדק ואז הוא התפרק
'אני אצטרך שריון חדש אחרי זה' חשב מרטין 'טוב קודם אני אצטרך לחיות' למרטין היה מתחת לשריון מעין גופיה. מרטין סובב את הפטיש ופגע ישירות בפניו של מרציפן והוא עף אחורה. מרמלדה וסוכרזית התקרבו לברנז ואנבסיל והם החלו להסתובב באוויר תוך כדי סיבוב החרבות שלהם. ברנז ניסה להתגונן עם הקשת, אבל היא נשברה ובאותו הרגע היה לו זמן לברוח. אנבסיל שלח פצצות קסם כדי לעצור את המתקפות אבל לאחר כמה פעמים חרבו של מרמלדה הצליחה לפגוע והיא קרעה את חלוק הקוסמים של אנבסיל. אנבסיל ברח אחורה. אנבסיל נשאר גם בבגדים קלים שכיסו את גופו. [/RIGHT]
[RIGHT]מרשמלו רץ וראה שהארי וג'אוורה עדיין רודפים אחריו.
'לעזאזל, זה לא היה מספיק' התעצבן מרמשלו. הוא החליט להביא אותם למלכודת ההבאה במבנה. הארי וג'אוורה המשיכו לרדוף אחריו והם ראו עוד מתג בקיר. מרמשלו הפעיל אותו והמשיך לרוץ. מהתקרה הופיע כלי. הכלי נהפך. מתוך הכלי החלו ליפול מאות של סוכריות קופצניות, וכשמן כן הן, קופצות.
"ג'אוורה!" צעק הארי. ג'אוורה התכופפה ושמה את ידיה מלפני פניה והארי התכופף וחיבק אותה. "הכל בסדר..." החל לאמר הארי, ומלמל באותו הזמן תפילה לאלים, שיצאו מגדרם נוכח שהעובדה שאותו אדם התפלל אליהם פעמיים כה מהר. גבו של הארי היה מופנה לסוכריות. כל הסוכריות החלו לקפץ, ואלה שפגעו בהארי התפוצצו. צלבים לבנים הופיעו במקום של הפיצוץ והפגיעה בהארי הייתה חלשה יותר. כעבור דקה או שניים, כל הסוכריות נגמרו. הארי וג'אוורה קמו.
"תודה לך הארי" אמרה ג'אוורה ונשקה אותו. "שכחתי כמה מועיל אתה"
"אני ביצעתי את שלי. זכרי שעליך להרוג את מרשמלו." השיב הארי
"גם בזה אתה תהיה מאוד... מאוד... מועיל" אמרה ג'אוורה ונצמדה אל הארי והתחככה בגופו.
"בואי ג'אוורה. אל לנו לתת לו לברוח" אמר הארי. השניים המשיכו לרוץ אחרי מרשמלו.[/RIGHT]
[RIGHT]מרציפן נפגע בחוזקה מההתקפה של מרטין. פיו החל לדמם. מרציפן מחה את הדם עם חולצתו. הוא ניסה להגיע לחבריו. הוא זינק אליהם. אנבסיל ירה פצצת קרח ופגע בו באוויר. מרציפן נחת על האדמה כשהוא מסוחרר. מרמלדה רץ לאנבסיל, שהפנה את גבו כדי לפגוע במרציפן. מרטין שראה את כוונתו החל לרוץ לכוון אנבסיל והצליח לשים את פטישו כנגד חרבו של מרמלדה. חרבו של מרלמדה חדרה דרך פטיש העץ של מרטין. מרטין דחף את מרמלדה. והכה בו עם הפטיש.
"נראה כי הצלחנו ליישם את הטכניקה הצרפתית-ספרדית-צפון קוראינית העתיקה" אמר מרטין
"מה אלו המקומות האלו בכלל? על איזו טכניקה אתה מדבר?" תמה ברנז על פשר דבריו המוזרים של מרטין.
"הפרד ומשול!" אמר מרטין, ששכח מה גרם לו לאמר את הביטוי המשונה שהזכיר קודם. ואכן, כעת הממתקים היו פצועים ובמקומות שונים, החלק של ה"הפרד" הושלם, אך כעת נותר החלק של ה"משול". מרטין רץ לכוון מרציפן. המתקפות שלהם התנגשו. מרטין הניף את הפטיש ומרציפן זינק, מרטין הכין את הפטיש כדי לעצור אותו. מרציפן הסתובב באוויר הוא החל לרדת במהירות. מרטין פגע בכתפו של מרציפן ולכן הוא החטיא, אבל הוא עדיין פגע במרטין. הוא חתך את הגופייה הקצרה של מרטין. הגופיה נפלה מגופו. נראה פצע במקום שבו חתך אותו מרציפן. מרטין רץ קדימה. מרציפן קפץ על הקיר וקפץ אל עבר מרטין. מרטין התכופף והתכוון לחבוט במרציפן עם הפטיש, אך מרציפן נעצר והסתובב על ידו ואז הוא קפץ אל מרטין. חרבו של מרציפן חדרה דרך ידו של מרטין ומרטין עצר את ידו של מרציפן עם הפטיש.
'זה כואב! אבל אסור לי להחליש את היד, רק עוד קצת..' חשב מרטין בעודו נאבק בכאב. הוא הושיט את ידו השנייה לתיק הוא מצא שם פיגיון קצר, ששמר בתיקו לעת צרה. מרטין הוציא את הפגיון, ודקר איתו את מרציפן בלב.
"ז-זה ס-סופך!" אמר מרציפן. ברגע שהוא נהרג, מרציפן הפך לגוש מרציפן ועטף את מרטין. מרטין לא היה יכול לזוז.
במקביל נלחם אנבסיל במרמלדה. הוא שלח מכת קרח שמרמלדה חתך עם חרבו. מרמלדה התקדם ועמד לתקוף שוב אבל אנבסיל התשגר. הוא ביצע פצצת קסם, אך מרמלדה זינק. אנבסיל הזיז את הידיים ופצצות הקסם זזו בכיוון שבו זזו ידיו של אנבסיל. מרמלדה שנלכד באוויר נפגע מהפצצות ונחת למטה. אנבסיל ירה מכת קרח שפגעה במרמלדה. מרמלדה קם על רגליו.
'לעזאזל, נגד גז השינה יש לו את המטלית, נגד גז הבלבול הוא מחוסן כי הוא כבר ספג אותו, ואני בספק שעשן יעבוד' אמר מרמלדה. הוא יצא לתקוף את אנבסיל ואנבסיל נפגע כמה פעמים אבל לרוב הוא התחמק. 'אין לי ברירה, אני אהיה חייב להשתמש במהלך ה[B]זה[/B]'. מרמלדה הוציא מגילה שנמצאה בחגורתו. הוא שם את המגילה בפה ואז היא התפוצצה. מרמלדה שאב אוויר.
'מה עכשיו? למה הוא משתמש במגילה?' חשב לעצמו אנבסיל. 'בכל אופן, אני לא רוצה לדעת מה זה'. אנבסיל ירה פצצות קסם שפגעו במרמלדה. אך מרמלדה התעלם, נפגע, ונשב את האוויר. יצא גז לבן. אנבסיל שאב ממנו. הוא הסתכל על מרמלדה. לפתע מרמלדה נראה מפחיד מאוד. הוא נראה כמו מפלצת. מפלצת מפחידה ומכוערת מאוד.
"מה אתה חושב? אין לך סיכוי מול הסטריגונומוסט!" אמר מרמלדה. ההערה גרמה להתקף בהלה אצל אנבסיל. בהלה אשר שיתקה אותו והפחידה אותו עד עמקי נשמתו.
'אנבסיל, תרגע, הוא מהתל במוח שלך, אתה חייב להתגבר ולהרוג אותו!' חשב לעצמו אנבסיל, אבל הוא לא הצליח להרגע. מרמלדה קפץ קדימה כשהוא מתכוון לתקוף את אנבסיל אחוז האימה. התנועה לעצמה לא הייתה מפחידה, אך אנבסיל, מוכה האימה, ראה את מרמלדה קופץ ואש מלוות אותו, כאשר חרב גדולה ומפחידה בידו. אנבסיל הצליח להשתלט על עצמו לרגע ואז התשגר הצידה. כולו היה מיוזע מפחד. אנבסיל ראה את שאריות השריון של מרטין. הוא לא ידע איך להשתמש בהם אבל הוא ידע שזה יהיה טוב. הוא זחל לעבר שאריות השריון. מרמלדה זינק וניסה לפגוע בו. אנבסיל התחמק מרוב המכות, אך ממכה אחת הוא לא התחמק. מרמלדה פגע ופצע קשה את ידו השמאלית של אנבסיל. אנבסיל הגיע לשאריות השיריון.
"מכת קרח!" אמר אנבסיל כשהוא זורק חלק מהשריון.
'אם אני לא טועה, זה לא אמור לגרום לו להזות, אבל אני לא יודע, פעם ראשונה שאני משתמש בזה'. חשב לעצמו מרמלדה. מרמלדה עצר את חתיכת השריון עם חרבו. אבל אז קרחון אמיתי של מכת קרח הופיע. מרמלדה המופתע לא הגיב בזמן, ונפגע.
"פצצת קסם!" אמר אנבסיל כשהוא זורק את שאר חלקי השריון. מרמלדה התחמק מהם וחיפש את פצצות הקסם האמיתיות, ואז הוא ראה שחלקי השריון שוב עפים לעברו. הוא עצר חלק אחד עם חרב ואז חלק השריון התפוצץ. אנבסיל החביא את פצצות הקסם בחלקי השריון. אז שאר חלקי השריון פגעו והתפוצצו עוצמת המכה הייתה עצומה ומרמלדה צנח על הרצפה.
"ר-ר-רק התחלתי" אמר מרמלדה. הוא הפך לגוש מרמלדה שעף לעבר אנבסיל. אנבסיל המופתע לא ידע מה לעשות והמרמלדה תפסה אותו.
ברנז נשאר עם חציו בלי הקשת. הוא החל לזרוק אותם על סוכרזית שחתך את החצים. סוכרזית קפץ קדימה כשהוא מניף את החרב ברנז לקח חץ ביד, התחמק מהמתקפה ואז נעץ את החץ בגבו של סוכרזית.
'אני מניח שכדי לזכות באהבתה של ג'אוורה, אני צריך להיות כמוה' חשב לעצמו ברנז עם מן הומור קל. סוכרזית החל לגשש בגבו כדי לנסות למצוא את החץ ולהוציאו. ברנז ניצל את ההזדמנות ושלח עוד חץ. מרמלדה עצר אותו עם החרב ואז רץ לעבר ברנז. ברנז התחמק. הוא שם לב לשברי הקשת שלו והבין שזו ההזדמנות שלו. ברנז רץ לעברם וסוכרזית רדף אחריו. ברנז נשכב על האדמה ולקח חלק מהקשת. הוא לקח את החוט של הקשת ואז קשר אותו לחלק השני של הקשת תוך כדי שהוא בורח מסוכרזית. לבסוף הוא עצר. סוכרזית הסתער עליו. ברנז שם את רגלו על חלק הקשת הראשון ואת החלק השני שם מול חרבו של סוכרזית. החרב נתקעה שמה. סוכרזית שלף בכוח את החרב מתוך חלק הקשת. ברנז הרים את רגלו מהחלק השני של הקשת, והמתיחות בחוט הקפיצה את החלק הזה, והלמה בראשו של סוכרזית. היה זה רגע קטן של חוסר שליטה, שברנז הוציא חץ ותקע אותו בלב של סוכרזית.
"יפה, ילד" אמר סוכרזית. סוכרזית הפך לגרגירי סוכרזית ועטף את ברנז. הגרגירים קשרו זה את זה בחוטי חשמל כאלו או אחרים שחשמלו את ברנז.
"הדרלס! פים! קומו כבר! לעזאזל!" צעק מרטין. הדרלס התעורר.
"מרטין? מה אתה רוצה?" שאל הדרלס כשהוא עדיין מתאושש.
"תשבור את המרציפן שעוטף אותי!" צעק לו מרטין. הדרלס לקח את אחת מחרבותיו כדי לשחרר את מרטין. לבסוף הם שחררו את כולם והעירו את פים.
"עכשיו, בואו נלך לעזור לג'אוורה והארי!" אמר מרטין.[/RIGHT]
[RIGHT]מרשמלו יצא אל מחוץ למחבוא, אל המדבר. הוא ראה את הכרכרה שלו קשורה לקיר המחבוא. הוא רץ אליה.
"לא כל כך מהר!" אמר הארי, כאשר הוא וג'אוורה יצאו.
"אני לא מאמין ששרדתם. עכשיו תושמדו!" מרשמלו שלף שני חרבות גדולות.
"ג'אוורה, לא משנה איך הקרב יגמר, תדעי שאני אוהב אותך." אמר הארי. שוב ג'אוורה ניסתה להביע רגש דומה, אך כל מה שהצליחה לאמר זה.
"האמן לי שאני יודעת. למרבה הפלא זה בכלל לא מפריע לי. וכפי שאני גם רואה, חזרת להרגל שלך של להתעסק בי עם סכנה מידית מולך". שניהם התנשקו קלות והתכוננו לקרב.[/RIGHT]
[/spoiler]