*אני מבין שלא קראת את ההמשך שלך בכלל, כתבתי שהידיים שלך משותקות פעם הבאה תסתכל יותר טוב
תגיב מחדש
Printable View
*אני מבין שלא קראת את ההמשך שלך בכלל, כתבתי שהידיים שלך משותקות פעם הבאה תסתכל יותר טוב
תגיב מחדש
[b]ג'ק[/b]
אתה יורה כדור אש קטן שכן אתה לא שולט בשלמות בכוחותיך.
טאיו מחייך והודף את הכדור הצידה בעזרת טפריו ללא שום בעיה. הוא מחייך ושועט לעברך במהירות עצומה "תמות!!!" הוא קורה כשהוא מגיע אליך ומתכונן לתקוף אותך עם טפריו.
אתה עוצם עיניים בפחד, נראה לך שזה הסוף שלך עד שלפתע!, "תזהר!!!" קרא קולו של גאנמה בעוד קול ירייה נשמע.
אתה פוקח את עיניך ושם לב לטאיו שוכב לרגליך וחור גדול בבטנו בעודו מדמם חסר חיים.
"לעזאזל!" קורא גאנמה ונעלם מן המקום.
אתה מביט הצידה ורואה אישה יפה, בשנות ה20 לחייה אוחזת ברובה.
שיערה חום בוהק, היא לבשה מעיל צהוב, מתחתיו חולצה שחורה ומכנס ג'ינס בעוד משקפי שמש מכסות את עיניה החומות.
היא הורידה את משקפי השמש והחזירה את האקדח לנרתיקו, "טיה קארו, סוכנת בכירה של הmi6" היא אומרת ומציגה בפניך את התג שלה.
"אשמח אם תפרט על מקרי האירוע" היא אומרת במבט רציני.
[QUOTE=mor15;818091][b]ג'ק[/b]
אתה יורה כדור אש קטן שכן אתה לא שולט בשלמות בכוחותיך.
טאיו מחייך והודף את הכדור הצידה בעזרת טפריו ללא שום בעיה. הוא מחייך ושועט לעברך במהירות עצומה "תמות!!!" הוא קורה כשהוא מגיע אליך ומתכונן לתקוף אותך עם טפריו.
אתה עוצם עיניים בפחד, נראה לך שזה הסוף שלך עד שלפתע!, "תזהר!!!" קרא קולו של גאנמה בעוד קול ירייה נשמע.
אתה פוקח את עיניך ושם לב לטאיו שוכב לרגליך וחור גדול בבטנו בעודו מדמם חסר חיים.
"לעזאזל!" קורא גאנמה ונעלם מן המקום.
אתה מביט הצידה ורואה אישה יפה, בשנות ה20 לחייה אוחזת ברובה.
שיערה חום בוהק, היא לבשה מעיל צהוב, מתחתיו חולצה שחורה ומכנס ג'ינס בעוד משקפי שמש מכסות את עיניה החומות.
היא הורידה את משקפי השמש והחזירה את האקדח לנרתיקו, "טיה קארו, סוכנת בכירה של הmi6" היא אומרת ומציגה בפניך את התג שלה.
"אשמח אם תפרט על מקרי האירוע" היא אומרת במבט רציני.[/QUOTE]
אני אומר לטיה"אוקי נער בשם גאנמה וחברו טאיו תקפו אותי.את הרגת את טאיו.ואנגמה ברח מפה תוך שניות מרוב פחד"
שם משתמש:POKER ART
שם במשחק:ג'וני(אף אחד לא יודע את שם המשפחה שלו.)
רקע: ג'וני הוא בחור צעיר כבן 18, אמו של ג'וני נפטרה בעודו היה תינוק, בעצם היא נפטרה באותה לידה. כאשר ג'וני נולד שער הגהנום עבד גם הוא, והוא הצליח לקבל כוחות מיוחדים מפחידים ומדהימים יחד. אף אחד לעולם לא הבין אותו כאשר הוא אמר להם שהם מדברים מוזר במיוחד ובאופן איטי מאוד(כוח מיוחד) הוא היה צריך להסתדר עם זה מה שהקשה עליו מאוד בכל מהלך חייו.
אך במהלך חייו הוא הצליח לרכוש מספר רב של חברים, אומנם עם חלקם הוא לא ממש בקשר אך עם כמה הוא עוד חבר, יש לו חברה אחת שגם קיבלה כוח מיוחד, היא יכלה להאריך ולהגדיל חלקים רבים בגופתה(לחברה קוראים יוקי)
כאשר גדל ג'וני הצליח להסתדר מעט עם כוחו המיוחד והחליט לעזור לקהילה ולאנשים סביבו, יחד עם יוקי הם החליטו להצטרף לMI6 ולעזור.
סוכנות ביון:MI6
מדינה:בריטניה.
מולדת: בריטניה.
מראה:[url]http://media.photobucket.com/image/anime-guy/333666/-anime-guy.jpg?o=18[/url]
כוח:הכוח של ג'וני הוא ראייה איטית, הוא יכול לראות הכל באטיות מדהימה, אם הוא מתאמץ הרבה הוא יכול אפילו לעצור את הזמן למשך 3 שניות.
נשק: אין
חוב: כוחו עובד כל הזמן מה שמאוד מציק לא במקרי קרב.
[quote=mor15;817783][RIGHT][B]אדם[/B]
הוא לא מדבר יותר מדי, עיניו ריקניות במיוחד, הוא רק תופס אותך בידך בלי להגיד מילה ומוליך אותך רחבי הסוכנות.
לאחר כמה דקה של הליכה אתם מגיעים למעלית ענקית כשאתם נכנסים אתה רואה במעלית שתי טורים של כפתורים אחד למספרים ואחד לאותיות, הוא מקליד את הצירוף 7S5 וכעבור כמה שניות המעלית עולה במהירות מדהימה עד שהלב שלך צונח לתחתונים! XD.
מיד לאחר מכן הדלת נפתחת ובעוד שניכם לא מתרגשים יותר מדי הוא ממשיך לתפוס אותך בידך ומוביל אותך לעבר דלת יחידה באזור.
הוא פותח את הדלת ואתה נדהם לראות משרד ענקי.
במשרד שולחן זכוכית עגול ומסביבו 4 כיסאות ועוד כיסא גדול ומכובד שממוקם בו.
אתה מבחין גם כן באדם בשנות השלושים לגילו בעל שיער בלונדיני, "בוא תצטרף" הוא אומר לך, אני מבין שהכרת גם את הבובה היחידה שלנו לצוות, רפאל" הוא אומר בעודך מסתכל על הנער בעל השיער האפור שקראוי רפאל מתיישב על אחד הכיסאות.
נותרו שלושה כיסאות בעוד על שניים מהן יושבות שתי בנות, האחת בעל שיער שחור ארוך וחלק, מבט קודר ומפחיד בעיניה, היא לובשת חליפה שחרה לבנה מהודרת בעלת עניבה צמודה.
השנייה, בעלת שיער בלונדיני, לובשת חולצה לבנה צמודה אשר חושפת את בטנה וחצאית לבנה גם כן בנוסף לזאת היא לובשת עניבה אדומה צמודה, היא מסתכלת עלייך בחיוך מוזר.
"אז אדם תכיר, זאת נינה" אומר לפתע האדם הבלונדיני ומצביע על זאת עם השיער השחור.
"היא קונטרקטורית, היכולת שלה היא טלקנזיס, שליטה בעצמים דרך כוח המחשבה. השנייה היא סאקורה, גם היא קונטרקטורית, היכולת שלה היא שליטה באנרגיה ואפשרות לשאוב אותה ולהשתמש בה, דבר הנותן לה יתרון מול קונטרקטורים אחרים" הוא ממשיך.
"ולבסוף זה רפאל שכבר פגשת, הוא בובה, והחומר המתווך שלו הוא עץ" הוא אומר.
"ואני ליירו, סוכן בכיר וממונה על קבוצתכם, רוב הזמן אעביר לכם משימות והודעות מן הסוכנות" הוא אומר ומוסיף, "שמתי לב שהתעקבת, יש סיבה מיוחדת?" הוא שואל ולפתע אתה נזכר באותו הקונטרקטור, מתלבט אם לספר או לא.[/RIGHT]
!.[/quote]
'מה אני יעשה אם אני יספר לו יש מצב שהוא יעזור לי לגלו מי הוא היה' אחשוב
אחרי כמה דקות של חשיבה אני מסתכל על האנשים ואומר
"האמת שכן,בך לפני זה אני רוצה להציג לכם את עצמי...אני אדם אני גיליתי את כוחות הקונטרקטור שלי לא מזמן
והיכול שלי היא מהירות,אני יכול לזוז במהירות רבה שאי אפשר לדמיין והצטרפתי לארגון הזה כדי ללמוד להשתמש בו יותר טוב ולהכיר את הקונטרקטור שבי יותר לעומק" אגיד בחיוך
"ועכשיו הסיבה שאיחרתי היא ששמעתי צרחה באזור מסויים בעיר הזאת ורצתי לראות מה קרה ונתקלתי בקונטרקטור בעל יכולת שליטה בעלים ואני והוא נלחמנו והוא כמעט הרג אותי..יש לכם מושג מי זה היה אולי?" אשאל
[quote]לוקאס
אתה לוקח את סכינך ומתקדם אל עבר הדלת בזהירות רבה אך בדיוק כשאתה ניגש להציץ מן העינית, בום!! קול חזק נשמע והדלת שלך עפה עליך מן המקום.
מיד לאחר מכן אתה רואה בחור שחום עור בעל גופיה כתומה ומכנס שחור ותספורת 'מוהק' ירוקה.
הוא משמיע כמה קליקים באצבעותיו ולאחר מכן מיד זוהר באור כחול ועיניו נהיהות אדומות.
ולפני שאתה שם לב סביב אגרופו מסתובב לו טורנדו קטן הוא מרים את אגרופו ושולח אותו אלייך, אתה מספיק להתחמק ולהופיע מאחוריו בעוד הוא שובר לגמרי את החלק שהכה בו(הרצפה) וגורם לך להבין למה כוחו מסוגל.
אתה ניגש לדקור אותו ולסיים את זה אך הוא לוקח לפתע את הסכין מידך ושובר אותה לשני חלקים.
מיד לאחר מכן הוא משמיע 2 קליקים בצווארו ושוב מופיע הוריקן סביב אגרופו, "מצטער!, זה לא אתה אלא הcia" הוא קורא ומכוון את אגרופו העצום לעברך!. [/quote]
אני מתכופף כדי לחמוק וחושב בעצבנות 'לעזאזל איתו איך הוא שבר את הסכין שלי' ואז רץ מאחוריו ותוקף אותו עם הסכין הנסתרת שלי
*מצטער שאני לא מגיב אני פשוט לא בארץ חבר שלי מגיב בכמה משחקים אבל פה אני מעדיף שרק אני אגיב אז לא להעיף אותי בבקשה*
[B]ג'ק[/B]
"אני מבינה" היא אומרת.
"האיש הזה גאנמה הוא מבוקש על סך 50,000 דולרים" היא אומרת לך ואתה נדהם!.
"בכל מקרה, שתדע שלא באתי לפה לבד, אני הממונה על הקבוצה שלך ואעביר לך משימות מטעם הmi6, באתי עם חברי קבוצתך" היא אומרת.
ולפתע מבלי שאתה שם לב, נעמדים לידה בת אחת ושני ילדים קטנים זהים.
"זאת אריאל" היא אומרת ומצביעה על הבת, אתה שם לב לשיערה השחור והבוהק אשר מכסה את עיניה החומות, מבט ילדותי מרוח על פניה.
היא הייתה לבושה בגופייה שחורה וסוג של מיני ג'ינס בהיר.
"אריאל היא קונטרקטורית ביכולתה לשלוט חלקית באנשים ולהשתיל מסרים ומחשבות בתת מודע שלהם, בנוסף לזאת היא גם מסוגלת לקרוא את מחשבותיהם" היא מסבירה.
"ואלו A ו-b" היא אמרה והצביעה על שני הילדים הקטנים שלידה, גילם המשוער הוא בערך עשר.
לאחד שיער כחול ולשני שיער אדום בוהק.
חוץ מזה הם זהים, עיניים אפורות, פנים חיוורות, לבושים פונצ'ו בצבע ב'ז וסריג בצבע זהה המכסה את ברכיהם.
"שלא תטעה, אין להם שמות אמיתיים, הם בובות, A רואה דרך מים בעוד B דרך אש" היא מסבירה.
"ואני טיה, הממונת על הקבוצה מטעם הmi6, כפי שהבנת כנראה, אני בת אנוש ולא, אין לי משהו נגד קונטרקטורים, חוץ מכמה ספציפיים אבל זה כבר לא העסק שלכם" היא אומרת באדישות.
"אני מציעה שאתה וטיה תתאמנו קצת בעוד שאני והתאומים נשב לנו קצת, עצם העובדה שהם בובות לא אומרת שלא צריכים לטפל בהם, למען האמת הם צורכים יותר טיפול מאדם רגיל" היא אומרת ומתיישבת איתם על ספסל ציבורי כשהם אוחזים בשתי ידיה.
לאחר מכן היא שולםת שלט מוזר בעל כפתור אדום גדול, היא לוחצת עליו ושדה אנרגיה אדום וגדול נפתח, הוא גדול מאוד, הוא בערך בגודלו של כל הרחוב.
"אל תדאגו, כל עוד אתה ואריאל תישארו בשדה האנרגיה הזה אתם תישארו בלתי נראים ופעולתכם כקונטרקטורים לא יורגשו" היא אומרת.
לא עובר זמן רב ואריאל רצה אליך ובועטת אותך גבוהה לאוויר ובגלל החוב שלך אתה פשוט נאנק מכאבים.
טוב נו, נראה שמראה יכול להטעות D: .
[B]אדם[/B]
ליירו נראה המום, פניו משדרות הבעה מפוחדת ומופתעת בו זמנית.
"האדם הזה, שראית..." הוא ממלמל בפחד ובולע את רוקו.
"הוא סוכן לשעבר של הdia, שם קוד גרין" הוא אומר ומתיישב.
"למען האמת הוא היה בין הסוכנים הטובים ביותר שלנו, הייתי הממונה על קבוצתו באותו זמן, ואני בחיים לא אשכח את אותו המקרה לפני אותם 5 שנים" הוא אומר.
"הוא יצא יחד עם קבוצתו למשימה מסוכנת בשטח עויין, המשימה הייתה כל כ מסוכנת עד שבוטלה באמצע, אבל כנראה שייתה בעיה עם מכשיר הקשר שלו והוא לא שמע את ההודעה, הוא נשאר להילחם לבדו וכמצופה-מת, לפחות ככה חשבתי עד עכשיו" הוא אמר בדרמטיות.
"מלון סטאר פייס, רחוב הדובדבן 205, חדר 414" קרא לפתע רפאל בעודו נוגע בחתיכת עץ שסאקורה נתנה לו בלי ששמת לב.
"עבודה מעולה" אמר ליירו, לפתע הוא שלף מכשיר טלפון והחל מחייג כמה ספרות.
כעבור כעשרה דקות הוא ניתק.
"מעולה" הוא קורא.
"המשימה הראשונה שלכם תהיה משימה קשה במיוחד, לתפוס את גרין, חי או מת" הוא אומר.
"שכרתי לכם שתי חדרים במלון, רפאל נינה ואדם, אתם תהיהו בחדר 413, ממש חדר צמוד לשלו, תהיהו במסווה של גבר ואישה+ ילד, החדר כבר הוזמן" הוא אומר.
"סאקורה מתברר שיש כוכבת צרפתית שדומה לך שתי טיפות מים, לכן שכרתי לך את סוויטת הפאר 412, אתה תהיהי במסווה של אותה כוכבת, דיאנה ג'ונסון, תפקידך העיקרי יהיה להסיח את דעתם של השוההים במלון מן הפעולות שיבצעו אדם נינה ורפאל" הוא מסביר.
"אני מקווה שהכל מובן, יש לנו חצי שעה לתכנן תוכנית עד שמונית תגיע לאסוף אותכם על המלון, ותזכרו הוא חלקלק וערמומי ולא יהסס להרוג אתכם כשיצטרך" מסביר ליירו.
"אז למישהו יש תוכנית?, אולי לך אדם?" הוא שואל אותך ופונה אליך.
[B]לוקאס[/B]
100% אני מבין אותך ומכבד את המצב, שמח שהודעת, תרגיש חופשי להגיב ותודיע לי כשאתה חוזר D:
~~~~~~~~~~~
אתה מתחמק מאגרופו ואף מצליח להגיע אל גבו ואפילו לנעוץ שם את הסכין.
נראה שהנזק קשה, הוא נופל על הרצפה, נראה לך שהקרב נגמר, אבל לא!.
הוא קם על רגליו בקושירב ומוציא את הסכין הנעוץ בגבו בזעקה, המצב ממש לא טוב, הוא נראה זועם מאוד, בעוד שלך לא נותר כלי נשק.
"פרחח קטן!!!, תמות!!!!!" הוא קורא בזעם ומכוון עוד אגרוף הוריקן.
נראה שהמצב עבוד עד שלפתע אתה מבחין בסכין שהוא העיף מגבו, למען האמת, היא ממש מאחוריו!.
[quote=mor15;822303][B]אדם[/B]
ליירו נראה המום, פניו משדרות הבעה מפוחדת ומופתעת בו זמנית.
"האדם הזה, שראית..." הוא ממלמל בפחד ובולע את רוקו.
"הוא סוכן לשעבר של הdia, שם קוד גרין" הוא אומר ומתיישב.
"למען האמת הוא היה בין הסוכנים הטובים ביותר שלנו, הייתי הממונה על קבוצתו באותו זמן, ואני בחיים לא אשכח את אותו המקרה לפני אותם 5 שנים" הוא אומר.
"הוא יצא יחד עם קבוצתו למשימה מסוכנת בשטח עויין, המשימה הייתה כל כ מסוכנת עד שבוטלה באמצע, אבל כנראה שייתה בעיה עם מכשיר הקשר שלו והוא לא שמע את ההודעה, הוא נשאר להילחם לבדו וכמצופה-מת, לפחות ככה חשבתי עד עכשיו" הוא אמר בדרמטיות.
"מלון סטאר פייס, רחוב הדובדבן 205, חדר 414" קרא לפתע רפאל בעודו נוגע בחתיכת עץ שסאקורה נתנה לו בלי ששמת לב.
"עבודה מעולה" אמר ליירו, לפתע הוא שלף מכשיר טלפון והחל מחייג כמה ספרות.
כעבור כעשרה דקות הוא ניתק.
"מעולה" הוא קורא.
"המשימה הראשונה שלכם תהיה משימה קשה במיוחד, לתפוס את גרין, חי או מת" הוא אומר.
"שכרתי לכם שתי חדרים במלון, רפאל נינה ואדם, אתם תהיהו בחדר 413, ממש חדר צמוד לשלו, תהיהו במסווה של גבר ואישה+ ילד, החדר כבר הוזמן" הוא אומר.
"סאקורה מתברר שיש כוכבת צרפתית שדומה לך שתי טיפות מים, לכן שכרתי לך את סוויטת הפאר 412, אתה תהיהי במסווה של אותה כוכבת, דיאנה ג'ונסון, תפקידך העיקרי יהיה להסיח את דעתם של השוההים במלון מן הפעולות שיבצעו אדם נינה ורפאל" הוא מסביר.
"אני מקווה שהכל מובן, יש לנו חצי שעה לתכנן תוכנית עד שמונית תגיע לאסוף אותכם על המלון, ותזכרו הוא חלקלק וערמומי ולא יהסס להרוג אתכם כשיצטרך" מסביר ליירו.
"אז למישהו יש תוכנית?, אולי לך אדם?" הוא שואל אותך ופונה אליך.
[/quote]
"האמת יש לי משהו להגיד לגבי הכוח שלו..החוב שהוא צריך לשלם זה שהוא יכול להרוג רק בנאדם אחד בקרב,אבל צריך לדעת לנצל את זה טוב מאוד" אגיד
'אולי נוכל ל...' אחשוב לעצמי
"היי רפאל! אני יכול לדבר איתך בצד לרגע?" אשאל בחיוך את רפאל
אני ניגש לרפאל ולוחש לו:"תקשיב יש לי תכנית אבל בשביל זה אנחנו נצטרך לוותר על רפאל,אני אומר זאת בגלל שהוא בובה ואים לו רגשות..אני יודע שזה דבר מאוד לא רגיל אבל תחשוב על זה,אם אנחנו נלחם בגרין שלושתנו הוא יהיה חייב להרוג אחד על מנת להגן על עצמו ואז נוכל לתקוף אותו אני ונינה וככה הוא לא יוכל להרוג אותנו" אגיד ואסתכל במבט קטן לעברו של רפאל
"אז מה אתה אומר? אני חושב שזה יכול להצליח אבל המחיר של המשימה הזאת כבר מאוד..ואני חושב שנצטרך לידע את רפאל אם תסכים לזה,אני לא יוכל לעזוב אותו באמצע הקרב" אגיד
'אני חושב שזה רעיון גרוע אבל זו הדרך היחידה' אחשוב
"אולי יש למישהו רעיון אחר מה אתה אומר?" אשאל
[b]אדם[/b]
"אתה חושב בשכל ישר של קונטרקטור, דבר המטעה אותך מאוד" אמר לפתע ליירו.
"תאמין או לא גם לקונטרקטורים אין רגשות ובאותה מידה שאנחנו יכולים להקריב אותו נוכל להקירב אותך, ועוד משהו, אני לא מבין מאיפה הבאת את זה!" הוא אומר ולפתע אתה נדהם.
"החוב של גרין הוא לפגוע באחד מאיברי גופו כאשר הוא משתמש בכוחותיו לאחר מכן האיבר צומח מחדש" אמר ליירו.
אתה נדהם לגמרי, אז אם לעזאזל זה היה חובו היחיד אתה טועה למה הוא לא הרג אותך באותו הרגע.
"רק רגע, אל תגיד לי שככה הוא אמר לך" הוא אומר אתה מהנהן כביכול כי אתה יודע למה הוא מתכוון.
"משהו פה מוזר מאוד תגיד אם נצא מנקודת הנחה שמה שאמרת נכון אז מי האדם שהרג לפניך?", שואל ליירו ולפתע הוא מבחין במשהו מבצבץ מכסך זאת התעודה של מי שנהרג אבל איך היא לעזאזל הגיעה לשם? אתה חושב לעצמך.
ליירו שולף את התעודה ונדהם, הוא נדהם עד כדי כך שהוא כמעט מתמוטט מבחינה נפשית.
"האדם הזה..." אומר ליירו, "הוא אחד מהסוכנים הכי בכירים שלנו, למעשה, עכשיו אני מתחיל לקלוט מה הולך פה" אמר ליירו.
"בשבוע שעבר נרצח עוד אדם שיש לו במשותף לאדם שנרצח כיום, למעשה שניהם היו הממונים על קבוצתו של ליירו, למען האמת פעם היו ממנים שלושה על כל קבוצה ותאמינו או לא, אני הייתי השלישי הממונה על קבוצתו, ככה שמירב הסיכויים שאני המטרה הבאה" אמר ליירו.
"בכל מקרה" הוא מתעשת, הבאטחה פה הדוקה מאוד ואם הוא במלון מירב הסיכויים שהוא מתחבא ומנסה לשמור על פרופיל נמוך לכן אתם צריכים לעצור אותו לפני שתוכניתו תצא לפועל.
"אדם, ישלך רעיון נוסף?" שואל ליירו.
[quote=mor15;822696][B]אדם[/B]
"אתה חושב בשכל ישר של קונטרקטור, דבר המטעה אותך מאוד" אמר לפתע ליירו.
"תאמין או לא גם לקונטרקטורים אין רגשות ובאותה מידה שאנחנו יכולים להקריב אותו נוכל להקירב אותך, ועוד משהו, אני לא מבין מאיפה הבאת את זה!" הוא אומר ולפתע אתה נדהם.
"החוב של גרין הוא לפגוע באחד מאיברי גופו כאשר הוא משתמש בכוחותיו לאחר מכן האיבר צומח מחדש" אמר ליירו.
אתה נדהם לגמרי, אז אם לעזאזל זה היה חובו היחיד אתה טועה למה הוא לא הרג אותך באותו הרגע.
"רק רגע, אל תגיד לי שככה הוא אמר לך" הוא אומר אתה מהנהן כביכול כי אתה יודע למה הוא מתכוון.
"משהו פה מוזר מאוד תגיד אם נצא מנקודת הנחה שמה שאמרת נכון אז מי האדם שהרג לפניך?", שואל ליירו ולפתע הוא מבחין במשהו מבצבץ מכסך זאת התעודה של מי שנהרג אבל איך היא לעזאזל הגיעה לשם? אתה חושב לעצמך.
ליירו שולף את התעודה ונדהם, הוא נדהם עד כדי כך שהוא כמעט מתמוטט מבחינה נפשית.
"האדם הזה..." אומר ליירו, "הוא אחד מהסוכנים הכי בכירים שלנו, למעשה, עכשיו אני מתחיל לקלוט מה הולך פה" אמר ליירו.
"בשבוע שעבר נרצח עוד אדם שיש לו במשותף לאדם שנרצח כיום, למעשה שניהם היו הממונים על קבוצתו של ליירו, למען האמת פעם היו ממנים שלושה על כל קבוצה ותאמינו או לא, אני הייתי השלישי הממונה על קבוצתו, ככה שמירב הסיכויים שאני המטרה הבאה" אמר ליירו.
"בכל מקרה" הוא מתעשת, הבאטחה פה הדוקה מאוד ואם הוא במלון מירב הסיכויים שהוא מתחבא ומנסה לשמור על פרופיל נמוך לכן אתם צריכים לעצור אותו לפני שתוכניתו תצא לפועל.
"אדם, ישלך רעיון נוסף?" שואל ליירו.[/quote]
"האמת לפני שאני יחשוב על משהו אני מציע שתתחיל להתאמן,אל תפקפק בגרין הוא קונטרקטור ממש מהיר וחזק,
אבל עצם זה שאין כאן עלים הוא לא יוכל להשתמש בכוחו המיוחד" אגיד בחיוך
"אולי כדאי שנשאל את החבורה מה דעתם?אני חושב שצריך לספר להם שאתה הוא היעד הבא של גרין" אגיד ואסתכל לעיניו של ליירו
'מעניין למה ליירו לא הרג אותי שהייתה לו הזמנות? אולי הוא רוצה ממני משהו אני חייב לברר את זה שאני יהיה במלון' אחשוב לעצמי
"טוב אני מצטער אבל לא עולה לי שום תוכנית חדשה אולי כדאי שנשאל את אחד מחברי הצוות" אגיד ואתחיל ללכת לכיוון שולחן הצוות
[b]אדם[/b]
"טוב למעון האמת לא חשבתי שיהיהו לכם יותר מדי תוכניות, זאת באמת משימה קשה לכן אני חשבתי על תכונית." מסביר ליירו.
"ככה זה יהיה, בעוד שסאקורה מושכת את תשומת הלב של אורחי המלון, רפאל ינצל את הזמן בשביל לעקוב אחר גרין.
כשתמצאו אותו ויגיע הרגע המתאים תלחמו מולו אתה ונינה, חשוב שזה לא יהיה בקרבת המלון ושאף אחד לא ייפגע.
המטרה שלכם תהיה להוביל אותו למקום ללא צומח, למען האמת אני רוצה שהמקום שתילחמו בו יהיה דווקא מלא צמחים, למען האמת זה גם מקום די נטוש, גינת הירק שנמצאת כמה מטרים הליכה מחוץ למלון.
כך כוחו של גרין יהיה עצום מאי פעם, למען האמת זאת המטרה אתה ונינה צריכים רק למשוך זמן, בעוד שרפאל יסמן לסאקורה בעזרת הרוח המשקיפה שלו לבוא לאזור, וברגע השיא סאקורה תנצל את היכולת שלה ותשתמש באנרגיה של גרין נגדו, ככה שבעצם כמה שגרין יותר חזק ככה התוכנית יותר עובדת." אמר ליירו וסיים.
"קל לך לדבר כשאנחנו פתיונות" אמרה לו לפתע נינה.
"מממ... אני דווקא אוהבת את התוכנית הזאת" אומרת סאקורה בעוד נינה נועצת בה מבט של 'ציפיתי ממך לזה'.
לפתע צפירה חזקה מלמטה קוטעת את האווירה הייתה זאת המונית.
"בהצלחה" מאחל לכם ליירו.
בעודכם יורדים למטה אתה אוחז בידו של רפאל וזה מסתכל עלייך בעיינים ריקניות.
"אתה באמת... רצית להקריב אותי?" הוא שואל לפתע,רגע לפני כניסתכם למונית.
אתה נדהם שכן לבובה רגילה לא אמורות להיות תוכנות שכאלו.
[quote=mor15;822699][B]אדם[/B]
"טוב למעון האמת לא חשבתי שיהיהו לכם יותר מדי תוכניות, זאת באמת משימה קשה לכן אני חשבתי על תכונית." מסביר ליירו.
"ככה זה יהיה, בעוד שסאקורה מושכת את תשומת הלב של אורחי המלון, רפאל ינצל את הזמן בשביל לעקוב אחר גרין.
כשתמצאו אותו ויגיע הרגע המתאים תלחמו מולו אתה ונינה, חשוב שזה לא יהיה בקרבת המלון ושאף אחד לא ייפגע.
המטרה שלכם תהיה להוביל אותו למקום ללא צומח, למען האמת אני רוצה שהמקום שתילחמו בו יהיה דווקא מלא צמחים, למען האמת זה גם מקום די נטוש, גינת הירק שנמצאת כמה מטרים הליכה מחוץ למלון.
כך כוחו של גרין יהיה עצום מאי פעם, למען האמת זאת המטרה אתה ונינה צריכים רק למשוך זמן, בעוד שרפאל יסמן לסאקורה בעזרת הרוח המשקיפה שלו לבוא לאזור, וברגע השיא סאקורה תנצל את היכולת שלה ותשתמש באנרגיה של גרין נגדו, ככה שבעצם כמה שגרין יותר חזק ככה התוכנית יותר עובדת." אמר ליירו וסיים.
"קל לך לדבר כשאנחנו פתיונות" אמרה לו לפתע נינה.
"מממ... אני דווקא אוהבת את התוכנית הזאת" אומרת סאקורה בעוד נינה נועצת בה מבט של 'ציפיתי ממך לזה'.
לפתע צפירה חזקה מלמטה קוטעת את האווירה הייתה זאת המונית.
"בהצלחה" מאחל לכם ליירו.
בעודכם יורדים למטה אתה אוחז בידו של רפאל וזה מסתכל עלייך בעיינים ריקניות.
"אתה באמת... רצית להקריב אותי?" הוא שואל לפתע,רגע לפני כניסתכם למונית.
אתה נדהם שכן לבובה רגילה לא אמורות להיות תוכנות שכאלו.[/quote]
"האמת שכן אבל עכשיו אני מבין שעשיתי טעות אני מצטער!" אגיד בעצב
ואוריד את הפנים לריצפה
'אני חושב שאני יצטרך לדחו את השיחה של עם גרין' אחשוב
כעבור כמה רגעים של שקט אני מודיע לכולם
"טוב אנחנו יוצאים עכשיו למשימה גדולה ואני רוצה שתבינו משהו אם אנחנו נכשלים בה יכול להיות שריילו יעמוד בסכנה גדולה מאוד, אני מבקש ממכם לא להרפות ולא לפחד תיתנו את כול מה שיש לכם!" אצעק
'אני חייב חרב יותר גדולה ממה שיש לי אם אני רוצה לגרום נזק לגרין' אחשוב
"היי אולי למישהו יש חרב במקרה? או שהוא יודע איפה להשיג אחת?" אשאל בחיוך
"פשוט הכוח שלי הוא מהירות על ובמקרה אני למדתי סייף מקצועי ואני די מתמחה בזה ואני צריך נשק שיעזור לי להלחם בגרין" אגיד בחיוך
[b]אדם[/b]
מוזר, יכול להיות שדיימנת ואולי לשנייה ראית חיוך קטנטן על פניו של רפאל.
"קח" אומרת נינה וזורקת לעברך חרב קטאנה שחורה ענקית, להבה חד פי עשרה מן החרב הקודמת שלך.
"ותרגע עם ההתלהבות, אתה קונטרקטור" היא אומרת באדישות בעוד אתם נכנסים למונית.
"וואו נינה צ'אן את כזאת מגניבה" קראה סאקורה בילדותיות בעודכם נוסעים.
כעבור כמה דקות אתם מגיעים למלון, אתם נכנסים לפני סאקורה כדי לא לעורר חשד.
"mi6" נינה לחשה לפקיד הקבלה שניגשתם אליו הוא השתתק והביא לכם מפתח בלי לשאול שאלות.
בעודכם עולים, אתם מספיקים לראות את סאקורה ואת אלפי המעריצים שנדבקים אליה בסיטאוציה המשעשעת הזאת.
ולפתע רגע לפני שהמעלית עומדת להיסגר, רפאל לופת את ידך ואת ידה של נינה בחוזקה ומציא אתכם משם בעודכם מסתכלים עליו במבט תמהוני.
"מכשירי האזנה" אמר רפאל, הם מפוזרים ברחבי המלון, לעומת זאת בחדר שלנו ושל סאקורה אין, כך גם לא בלובי בבריכה ובחדר המדרגות" מסביר לכם רפאל.
"אני חושבת שכדאי שנעלה דרך המדרגות" אומרת לכם נינה.
"סאקורה, חכמה הרבה יותר ממה שהיא נראת אני בטוחה שהיא כבר הבחינה במכשירי האזנה כך שאנחנו לא צריכים לדאוג לה" אומרת לך נינה.
~~~~
שכחתי להגיד לך למשימה הזאת כל אחד מלבד רפאל קיבל שלושה רימוני עשן, שניים רגלים, ופצצת זמן אחת אשר ניתן לכוון אותה למינימום דקה ומקסימום 5 דקות.
[quote=mor15;822705][B]אדם[/B]
מוזר, יכול להיות שדיימנת ואולי לשנייה ראית חיוך קטנטן על פניו של רפאל.
"קח" אומרת נינה וזורקת לעברך חרב קטאנה שחורה ענקית, להבה חד פי עשרה מן החרב הקודמת שלך.
"ותרגע עם ההתלהבות, אתה קונטרקטור" היא אומרת באדישות בעוד אתם נכנסים למונית.
"וואו נינה צ'אן את כזאת מגניבה" קראה סאקורה בילדותיות בעודכם נוסעים.
כעבור כמה דקות אתם מגיעים למלון, אתם נכנסים לפני סאקורה כדי לא לעורר חשד.
"mi6" נינה לחשה לפקיד הקבלה שניגשתם אליו הוא השתתק והביא לכם מפתח בלי לשאול שאלות.
בעודכם עולים, אתם מספיקים לראות את סאקורה ואת אלפי המעריצים שנדבקים אליה בסיטאוציה המשעשעת הזאת.
ולפתע רגע לפני שהמעלית עומדת להיסגר, רפאל לופת את ידך ואת ידה של נינה בחוזקה ומציא אתכם משם בעודכם מסתכלים עליו במבט תמהוני.
"מכשירי האזנה" אמר רפאל, הם מפוזרים ברחבי המלון, לעומת זאת בחדר שלנו ושל סאקורה אין, כך גם לא בלובי בבריכה ובחדר המדרגות" מסביר לכם רפאל.
"אני חושבת שכדאי שנעלה דרך המדרגות" אומרת לכם נינה.
"סאקורה, חכמה הרבה יותר ממה שהיא נראת אני בטוחה שהיא כבר הבחינה במכשירי האזנה כך שאנחנו לא צריכים לדאוג לה" אומרת לך נינה.
~~~~
שכחתי להגיד לך למשימה הזאת כל אחד מלבד רפאל קיבל שלושה רימוני עשן, שניים רגלים, ופצצת זמן אחת אשר ניתן לכוון אותה למינימום דקה ומקסימום 5 דקות.[/quote]
סבבה אחי
-------------
'מעניין איפה נמצא גרין אני חושב שאני ילך לחפש אותו' אחשוב
"היי חברה תקשיבו שניה אני חושב שאני יעשה סיבוב קטן במלון כדי לבדוק איפה נמצא גרין,אתם מסכימים?" אשאל בחיוך
ואכניס את החרב למאחוריי הגב שלי
[b]אדם[/b]
רפאל שוב לופת את ידך, "זה מסוכן מדי ללכת לבד, ליירו אמר בעצמו שצריכים להתאזר בסבלנות" הוא אומר ואתה ונינה המומים ממה שקורה לרפאל.
"קשה לי להגיד את זה אבל הוא צודק" מסבירה לך נינה.
אתה מהנהן בראשך ומבואס מעט משלא תראה את גרין, עד שלפתע, מבטך נותר המום עיניך נפקחות כשאתה רואה אותו, זה גרין, הוא יושב שם בלובי!!.
נינה מסתכלת עליו, "זה הזמן, מהר, קח!" היא קוראת ומביאה לך מסכה מוזרה בעוד שהיא מלבישה כזאת לה ולרפאל.
מיד לאחר מכן, היא גילגלה שני רימוני עשן אל עבר הלובי שיצרו ענן עשן ענק וסמיך, למען האמת כמעט ולא היו אנשים בלובי חוץ מגרין כך שזה היה רעיון טוב.
לפתע אתם מבחינים שגרין נעלם.
"בבריכה!" קרא רפאל בעודו נוגע בקיר עץ, אתם ממהרים לבריכה ולמרבה הפלא הוא לא נמצא שם.
"גן הירק!" קורא לפתע רפאל שוב בעודו נוגע בכסא עץ" אתם ממהרים לגן הירק ואתה מופתע לראות שם את גרין עומד על אחד העצים ומחייך חיוך זדוני.
"ציפיתי לך" הוא אומר ולפני שאתה מספיק לשים לב הוא קופץ מן העץ ובועט בפניך בחוזקה ומיד לאחר מכן מביא אגרוף לנינה ומעיף אותה על האדמה כמה מטרים אחורה.
"עלובים" הוא אומר ולפתע נוקש באצבעותיו, מטר של עלים שועט לעברך ואל עבר נינה!.