-
סטיבן
באיזה מן מערכת היסק מעוותת אתה משתמש, כדי להסיק את המסקנות האלה?
--
סינדקוויל ממשיך לבהות בך ולא ממש נותן איזו שהיא תגובה על השאלה שלך.
dor_rod
ברגע שאתה צועק ממהר אליך קוסם בגלימות סגולות רבות.
"שקט!" הוא אומר ותופס את הזרוע שלך. "אין לצעוק כך במקום הקסמים!"
עומר
הכישופייה די חשוכה, והיא מוארת באמצעות לפידים על הקירות. על הקירות יש מדפים, שנראה שיש בהם ספרים, אם כי אתה לא יכול להיות בטוח כי אין לך מושג מה זה ספר.
"אה.. אם כך עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בתוך הכישופייה.
דסו
"אהה... סינדקוויל" הוא אומר ומושיט את אחת מידיו קדימה, ומלחשש משהו מהיר שלא הספקת לקלוט. היד שלו בוהקת מעט, ומהקיר אתה רואה פוקרשת מתעופפת ומתחילה להסתובב סביב ראשך. "סינדקוויל, מהחריצים שעל גבו נשימותיו של אנטיי יוצאות. זהו פוקימון אש די טוב. בחירה טובה" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה ואז גם היא זוהרת וחמש פוקרשתות נוספות עפות מקיר ומסתחררות סביבך כולן "קח את הדברים האלו, ועשה בהם שימוש טוב"
-
[QUOTE=LordAbizi;820157]סטיבן
באיזה מן מערכת היסק מעוותת אתה משתמש, כדי להסיק את המסקנות האלה?
--
סינדקוויל ממשיך לבהות בך ולא ממש נותן איזו שהיא תגובה על השאלה שלך.
[/QUOTE]
אז אומר לו "אם ככה בוא נתחיל במסעינו".
---------------
אני משתמש במערכת ההיסק הרגילה מבט שיעמום->עייפות.
כמו שאני מבין שאתה עייף כי אין לי סקווירטל אלא סינדקוויל (תיקנת את זה אבל אני בכל זאת רוצה להשאיר הערה זו).
-
[QUOTE=LordAbizi;820157]
dor_rod
ברגע שאתה צועק ממהר אליך קוסם בגלימות סגולות רבות.
"שקט!" הוא אומר ותופס את הזרוע שלך. "אין לצעוק כך במקום הקסמים!"
[/QUOTE]
"או,אני מצטער אדוני. אני מצטער מאוד" אני אומר לו בשקט תוך שאני מסמיק טיפה מבושה.
-
[quote=LordAbizi;820157]
עומר
הכישופייה די חשוכה, והיא מוארת באמצעות לפידים על הקירות. על הקירות יש מדפים, שנראה שיש בהם ספרים, אם כי אתה לא יכול להיות בטוח כי אין לך מושג מה זה ספר.
"אה.. אם כך עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בתוך הכישופייה.
[/quote]
אני עוקב אחרי המכשף ואז שואל אותו:"סליחה אם יורשה לי לישאול כמה זמן אתה עובד פה?" ובזמן הזה אני חושב לאיפה ללכת אחרי שאקבל את הפוקימון שלי
-
סטיבן
אתה הולך חזרה מהכישופייה לכיכר המרכזית של העיר. אתה מוצא שם את הסמל של יציאה מהעיר (שזה קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל). אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ואתה מוצא את עצמך על הדרך בין פלטיום לוירידיוס-אנטום.
dor_rod
אתה יכול [B]לשלוט [/B]בזה שאתה מסמיק? איזה יכולת נהדרת!
--
"הרגע, הרגע" הוא אומר ועוזב אותך. "ובכן, מה מעשיך כאן?"
עומר
"אחרי שאנחנו מסיימים ללמוד איך להיות קוסמים יש לנו בחירה: או שאנחנו הולכים לעבוד בכישופייה, או שאנחנו הולכים לשדה הקרב כדי לעזור נגד הווארנדים. אני בחרתי לעבוד בכישופייה, ולמזלי יצא לי לעבוד כאן, תחת הדרכתו של המכשף העליון אלבוס." הוא אומר לך ואתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה, ועל כסא זה יושב איש גם הוא בגלימות ירוקות רבות, והפנים שלו מוסתרים, וכל מה שאתה רואה משם זה זקן לבן.
"אדוני המכשף העליון אלבוס, איש זה בא לבחור פוקימון התחלתי" אמר המכשף שהוביל אותך.
"אה... כמה הגיוני. אמור לי, באיזה פוקימון תבחר?" שואל אותך אלבוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;820230]
dor_rod
אתה יכול [B]לשלוט [/B]בזה שאתה מסמיק? איזה יכולת נהדרת!
--
"הרגע, הרגע" הוא אומר ועוזב אותך. "ובכן, מה מעשיך כאן?"
[/QUOTE]
חח תודה,אני חושב ^^
-------------------
"אני באתי לכאן כדי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי... סקווירטל" אני אומר לו אחרי קצת זמן מחשבה.
-
[quote=LordAbizi;820230]
עומר
"אחרי שאנחנו מסיימים ללמוד איך להיות קוסמים יש לנו בחירה: או שאנחנו הולכים לעבוד בכישופייה, או שאנחנו הולכים לשדה הקרב כדי לעזור נגד הווארנדים. אני בחרתי לעבוד בכישופייה, ולמזלי יצא לי לעבוד כאן, תחת הדרכתו של המכשף העליון אלבוס." הוא אומר לך ואתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה, ועל כסא זה יושב איש גם הוא בגלימות ירוקות רבות, והפנים שלו מוסתרים, וכל מה שאתה רואה משם זה זקן לבן.
"אדוני המכשף העליון אלבוס, איש זה בא לבחור פוקימון התחלתי" אמר המכשף שהוביל אותך.
"אה... כמה הגיוני. אמור לי, באיזה פוקימון תבחר?" שואל אותך אלבוס.[/quote]
"כבוד לפגוש אותך אדוני,סיפרו לי שאתה מכשף דגול ואני מעריץ אותך והפוקימון בו אני בוחר בשביל להתחיל הוא לארויטר זו בחירה טובה?" אני אומר בחיוך וחושב על הסיפורים שסיפרו לי עליו שהייתי קטן
-
dor_rod
"אהא. עכשיו זה ברור. עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בכישופייה.
עומר
נראה שאלבוס מתעלם מכל דברי השבח שזרקת עליו. והוא מושיט יד קדימה, ומלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין. היד שלו זוהרת, ומאחד המדפים בצד עף פוקרשת, שמתחילה להסתובב סביבך. בתוך הפוקרשת אתה רואה לרביטר קטן מאוד (זה בגלל הקסם של הפוקרשת)
"לרביטר, יצור אדמתי וקטן, שגודל להיות השטן בעצמו. בחירה מעניינת מאוד" הוא אומר, ולאחר מכן מושיט את ידו השנייה שגם היא מתחילה לזהור ואז 5 פוקרשתות עפים ומסתובבים סביבך. "קח אותם, ועשה בהם שימוש טוב"
[SIZE=6]אני יודע שאתם מאוד אוהבים להגיב במשחק, אבל אתם לא ממש אוהבים להגיב לי בסיפור, אז בוא נעשה קומבינה מטורפת:[/SIZE]
[SIZE=6]על כל תגובה בונה ובעלת תוכן אמיתי בסיפור שלי, אני נותן לכם הזדמנות ללמוד תקפה לא טריוויאלית ללא צורך בהסבר.[/SIZE][SIZE=2] (זה מיד יעודכן בדף הראשי)[/SIZE]
-
[quote=LordAbizi;820408]
עומר
נראה שאלבוס מתעלם מכל דברי השבח שזרקת עליו. והוא מושיט יד קדימה, ומלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין. היד שלו זוהרת, ומאחד המדפים בצד עף פוקרשת, שמתחילה להסתובב סביבך. בתוך הפוקרשת אתה רואה לרביטר קטן מאוד (זה בגלל הקסם של הפוקרשת)
"לרביטר, יצור אדמתי וקטן, שגודל להיות השטן בעצמו. בחירה מעניינת מאוד" הוא אומר, ולאחר מכן מושיט את ידו השנייה שגם היא מתחילה לזהור ואז 5 פוקרשתות עפים ומסתובבים סביבך. "קח אותם, ועשה בהם שימוש טוב"
[SIZE=2][/SIZE][/quote]
אני יוצא מהכישופייה שהפוקרשת ולאביטר בידיים שלי ואז חושב לעצמי:"לאן כדי לי לצאת עכשיו אני חייב להתחיל את המסע כמה שיותר מהר! אבל קודם אולי כדאי שאני יכיר את לארביטר" ואז אני מוציא את לארביטר מה פוקרשת ואומר לו:"שלום לארביטר לי קוראים לוקאס והייתי רוצה שניהיה חברי םזה בסדר מצדך?"
-
[QUOTE=LordAbizi;820408]dor_rod
"אהא. עכשיו זה ברור. עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בכישופייה.
[/QUOTE]
אני עוקב אחריו ותוך כדי מסתכל על הקירות. "אז,לאן אנחנו הולכים?" אני שואל אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;820230]סטיבן
אתה הולך חזרה מהכישופייה לכיכר המרכזית של העיר. אתה מוצא שם את הסמל של יציאה מהעיר (שזה קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל). אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ואתה מוצא את עצמך על הדרך בין פלטיום לוירידיוס-אנטום.
[/QUOTE]
אני ממשיך לכיוון ושואל את סינדקוויל "רוצה להתאמן קצת?".
-
[QUOTE=LordAbizi;819041]פלופי
"לשם כך עליך לדבר עם המכשף העליון אוקוס. אקח אותך אליו" הוא אומר ומתחיל ללכת פנימה לתוך הכישופייה.
[/QUOTE]
אלך אחריי האדם ואחכה לרגע שבוא אני אפגוש את המכשף העליון אוקוס.
-
[quote]דסו
"אהה... סינדקוויל" הוא אומר ומושיט את אחת מידיו קדימה, ומלחשש משהו מהיר שלא הספקת לקלוט. היד שלו בוהקת מעט, ומהקיר אתה רואה פוקרשת מתעופפת ומתחילה להסתובב סביב ראשך. "סינדקוויל, מהחריצים שעל גבו נשימותיו של אנטיי יוצאות. זהו פוקימון אש די טוב. בחירה טובה" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה ואז גם היא זוהרת וחמש פוקרשתות נוספות עפות מקיר ומסתחררות סביבך כולן "קח את הדברים האלו, ועשה בהם שימוש טוב" [/quote]
תודה קבה אדוני אני אומר, אני מנסה להחזיק את כול הפוקרשתות ואת סינדקוויל ביחד ואני יוצא מהכישופייה.
"אוקי, דבר ראשון שנעשה זה נכניס אותך לפוקירשת" אני אומר לסינדקוויל ואז עושה את מה שראיתי
אנשים רבים עושים כשהם הגיעו לעיר עם פוקימונים מכול הסוגים. אני לוקח את אחת הפוקירשתות,
פותח אותה לרווחה ומניח אותה על סינדקוויל.
-
עומר
אתה מוציא את לרביטר מהפוקרשת ומספר לו את מה שרצית. לרביטר מביט בך קצת ומהנהן באגביות.
dor_rod
המכשף לא עונה ואחרי זמן קצר אתם מגיעים אל כיסא שנמצא מעל הרצפה בכמה מדרגות. על הכסא יושב מישהו שגם הוא לבוש בגלימות סגולות מרובות ואתה לא רואה את פניו פרט לזקן לבן.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה רוצה לקבל ממך פוקימון התחלתי" אומר המכשף שהוביל אותך.
"הגיוני מאוד. אמור לי, איזה פוקימון התחלתי תרצה?" שואל אוקוס.
סטיבן
סינדקוויל בוהה בך עדיין באותה הבעה משועממת ופולט רק איזה "סאנננננננ" שלא אומר לך יותר מדי.
פלופי
אתם הולכים ומגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. על הכיסא יושב איש שגם הוא לבוש בגלימות סגולות מרובות, ופניו מוכסות ואתה רואה רק זקן לבן יוצא משם.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון" אומר זה שהוביל אותך
"אה... זה סביר. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
דסו
יכול להיות שלא הבהרתי את זה טוב, אבל סינדקוויל היה בתוך הפוקרשת הראשונה. אבל זה לא יותר מדי משנה.
--
אתה עוטף את סינדקוויל בתוך הפוקרשת ואז סינדקוויל מתכווץ לגודל של הפוקרשת ואתה סוגר אותה. נראה שזה תהליך די קל.
-
[quote=LordAbizi;820801]עומר
אתה מוציא את לרביטר מהפוקרשת ומספר לו את מה שרצית. לרביטר מביט בך קצת ומהנהן באגביות.
[/quote]
"אני עוקב אחריך תוביל אותנו אני רוצה ליראות אם יש לך חוש כיוון" אני אומר עם פרצוף :sorry: ואזעוקב אחרי איפה שלארויטר מוביל אותי