-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אין לו נשיכה יש לו חבטה אז אני משנה את זה לפי זה בסדר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד בורח לכיוון דרך מספר אחד,אתה שומע את הצעקה של טרטוויג בחוזקה,אתה רואה את הפוקימון הפראי מתחיל להשתולל מזעם,בטעות אתה רואה אותו נופל לאגם,אתה רואה שיש לו להבה קטנה בזנב,אתה מבין שהפוקימון הזה יכול לטבוע.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"טוב אז אני מוכן לקרב,תוציא את הפוקימון הראשון שלך לקרב,ובראשון אני לא מתכוון לפוקימון ההתחלתי אני מדבר על הפוקימון שתפתח איתו את הקרב הזה,הקרב השלישי שלי במחוז הזה".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;820534]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"טוב אז אני מוכן לקרב,תוציא את הפוקימון הראשון שלך לקרב,ובראשון אני לא מתכוון לפוקימון ההתחלתי אני מדבר על הפוקימון שתפתח איתו את הקרב הזה,הקרב השלישי שלי במחוז הזה".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני חושב קצת ואז צועק:"צא בטרי!" ואז מחכה שתוציא פוקימון ומסתכל על מיגמרו נהנת במים לבנתיים ואני מחייך אלייה
-
כינוי בפורום: מיכאל
שם במשחק:מייקל*
תמונה:[url]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/url]
פוקימוןהתחלתי:טריקו
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות: לתפוס פיצ׳ו או צ׳ארמאנדר*
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את האלקיד שלך מאושר,עומר מוציא פוכדור לבן כמו השלג ואומר:"ארון אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך ארון עם שריון מתכת מדהים,אתה רואה את השמש בוהקת על שריוניו וגורמת לו לנצוץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][B][B][COLOR=red][FONT=Arial]יש לעומר ארון![/FONT][/COLOR][/B][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]תגיב להתחלה שבסוף ע''מ 1.[/FONT][/COLOR]
-
[COLOR=#000000]כינוי:erwin
[FONT=Arial]שם במשחק:שיין מילאנו[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תמונה:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]גיל: 12[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימון[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]התחלתיסינקדיקוויל [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לגעת[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תגי מכון:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]כסף:3000$[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]ציוד:5 פוכדורים[/FONT][/COLOR][I][COLOR=#4d528c][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/I][COLOR=black][FONT=Arial],פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בקשות:באלי לתפוס את העשב החדש .[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820512]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*צעקה משפיעה את ההתקפה לא?[אני שואל על אמת כי אין לי מושג].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע צליל דק מאוד שיוצא מין פניו של צ'ימצ'אר והוא צועק:"צ'ימצ'אר צ'י!",אתה רואה את הטורוס של הפרופסור מתחיל לרוץ לעברו של הצ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
לא יודע
אני אומצר לצ'ימצ'אר"תתחמק ואז קפוץ על גבו של טרוס ונסה לשלוט בו"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820263][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]אתה רואה את הטסוטג'ה שלך קופץ לעברו של הפוקימון הפראי בעזרת חבטה חזקה מאוד,אך הפוקימון הפראי הודף את המתקפה הזו בעזרת מסך אור חזק,אתה מסתנוור בגלל האור של מסך האור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]טרטוויג מתחיל לרוץ לעברו של הפוקימון הפראי בזריזות רבה מאוד,אך הפוקימון שולח מתקפת גחלת חזקה,אתה רואה את טרטוויג מתחיל לסגת לעברך.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הפוקאבו שלך הולך לכיוון העלים ואתה רואה אותו מתחיל לנמנם,אתה מבין שנפלת לפוקימון די מרגיז,אתה שומע את הנחירות של פוקאבו:"פוק פוקאבו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*למה יוצא לך לפעמים כתב כחול?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו נפגע ממכת ברק שהפוקימון הפראי שולח,אך הוא מצליח להתאושש במהירות רבה,והוא מתחיל לתקוף את הפוקימון הפראי מסוג חשמל בסטירות חזקות.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר קופץ על אחד העצים בשביל להפתיע את הפוקימון הפראי,אתה רואה אותו קופץ על הפוקימון הפראי ושני הפוקימונים מתחילים להילחם,אתה מזהה שהפוקימון הפראי הוא צ'ימצ'אר זוהר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"פוקאבו!!!" אני צועק חזק.
'הוא ממש עולה ליה על העצבים.
"קדימה תתעורר פוקאבו חייבים לעזור לילד!"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820534][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אין לו נשיכה יש לו חבטה אז אני משנה את זה לפי זה בסדר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד בורח לכיוון דרך מספר אחד,אתה שומע את הצעקה של טרטוויג בחוזקה,אתה רואה את הפוקימון הפראי מתחיל להשתולל מזעם,בטעות אתה רואה אותו נופל לאגם,אתה רואה שיש לו להבה קטנה בזנב,אתה מבין שהפוקימון הזה יכול לטבוע.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"טוב אז אני מוכן לקרב,תוציא את הפוקימון הראשון שלך לקרב,ובראשון אני לא מתכוון לפוקימון ההתחלתי אני מדבר על הפוקימון שתפתח איתו את הקרב הזה,הקרב השלישי שלי במחוז הזה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אם יש לו להבה בזנב זה כנראה... צ'ארמנדר! אני רוצה צ'ארמנדר!" אמרתי לעצמי. "טרטוויג תחלץ את צ'ארמנדר מהמים!"
אמרתי לטרטוויג
-
[quote=מאסטר פלריון;820578][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את האלקיד שלך מאושר,עומר מוציא פוכדור לבן כמו השלג ואומר:"ארון אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך ארון עם שריון מתכת מדהים,אתה רואה את השמש בוהקת על שריוניו וגורמת לו לנצוץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][B][B][COLOR=red][FONT=Arial]יש לעומר ארון![/FONT][/COLOR][/B][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/quote]
"אני ייתן לך להתחיל אז קדימה אני מחכה ודרך אגב ארון מגוטו לא?" אני מוציא את הפוקדע וסורק את ארון ואז שואל את בטרי:"מוכן לקרב הריאשון שלך איתי?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את טריקו ואומר לו״ אני יודע שעוד לא הספקנו לעשות הכרות רשמית אבל אני המאמן שלך ואני צריך את עזרתך כרגע״ אני אומר לו ומצביע על הילד ״אתה רואה את הילד ההוא שם? הוא מותקף ע״י פוקימון ואנחנו צריכים לעזור לו בסדר?״ אני שואל את טריקו ורץ איתו לעבר הילד.
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מוציא את הפוקימון ואתה רואה שזה בעצם צ'ימצ'אר פראי,אתה רואה אותו ספוג מים ואת הלהבה שלו מתחילה לדעוך לאט,לאט אתה רואה אותו אומר בחולשה:"צ'ימצ'אר צ'י".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתהפך על הצד השני,ואתה רואה את הילד ואת הפוקימון הפראי צוחקים בגלל הפוקימון שלך,אתה מבין שבחרת פוקימון מבאס מאוד,אתה רואה את הפוקימון הפראי הולך לדרכו ולצד השני הולך הילד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"תפסתי את ארון בהואן,במערת הגרניט",הפוקדע אומר לך:"ארון,מחוז הואן,פוקימון כיפת הפלדה,ארון הוא פוקימון מאוד אגרסיבי שמעצבנים אותו הוא יכול לנצח די במהירות,ארון חי בדרך כלל במערות חשוכות ולחות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את זה כמו בהילוך איטי,צ'ימצ'אר קופץ במהירות על טורוס שמתחיל לרוץ אל עבר העצים והוא זורק את הצ'ימצ'אר שלך לשם,אתה רואה את פרופסור איקרן חושב על מהלך מסוים מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה וטריקו רצים במהירות לכיוונם של הילד והפוקימון הפראי,אתה רואה שהפוקימון הפראי קולט את הטריקו שלך בזווית עינו והוא מתחיל לברוח,אתה רואה שזה בעצם סקווירטל פראי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]תגיב להתחלה בסוף העמוד הראשון.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820640][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה מוציא את הפוקימון ואתה רואה שזה בעצם צ'ימצ'אר פראי,אתה רואה אותו ספוג מים ואת הלהבה שלו מתחילה לדעוך לאט,לאט אתה רואה אותו אומר בחולשה:"צ'ימצ'אר צ'י".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתהפך על הצד השני,ואתה רואה את הילד ואת הפוקימון הפראי צוחקים בגלל הפוקימון שלך,אתה מבין שבחרת פוקימון מבאס מאוד,אתה רואה את הפוקימון הפראי הולך לדרכו ולצד השני הולך הילד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"תפסתי את ארון בהואן,במערת הגרניט",הפוקדע אומר לך:"ארון,מחוז הואן,פוקימון כיפת הפלדה,ארון הוא פוקימון מאוד אגרסיבי שמעצבנים אותו הוא יכול לנצח די במהירות,ארון חי בדרך כלל במערות חשוכות ולחות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את זה כמו בהילוך איטי,צ'ימצ'אר קופץ במהירות על טורוס שמתחיל לרוץ אל עבר העצים והוא זורק את הצ'ימצ'אר שלך לשם,אתה רואה את פרופסור איקרן חושב על מהלך מסוים מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה וטריקו רצים במהירות לכיוונם של הילד והפוקימון הפראי,אתה רואה שהפוקימון הפראי קולט את הטריקו שלך בזווית עינו והוא מתחיל לברוח,אתה רואה שזה בעצם סקווירטל פראי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]תגיב להתחלה בסוף העמוד הראשון.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מקווה שהסימני קריאה בסדר אני פשוט רוצה לבטא את העצבים של הדמות חח D :
-------------------------
"אני לא מאמ..." אני אומר לעצמי ושותק בעודי מסתכל על פוקאבו העצן.
"אולי תקשיב לי כבר?"
'רגע אחד' אני אומר בראש ומוציא את הפוקידע מן התיק.
"הפעלת שפת פוקימונים" אני אומר בקול בכדי לבדוק את הפטנט של הפוקידע ואם הוא עובד
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820640][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר! בוא אליי אני אקח אותך למרכז הפוקימונים, רוצה להצטרף לצוות שלי ושל טרטוויג?" אומר לו
-
[QUOTE]Akainu
אתה רואה את זה כמו בהילוך איטי,צ'ימצ'אר קופץ במהירות על טורוס שמתחיל לרוץ אל עבר העצים והוא זורק את הצ'ימצ'אר שלך לשם,אתה רואה את פרופסור איקרן חושב על מהלך מסוים מאוד.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"טפס על העצים.בוא נראה מה התוכנית של הפרופסור קודם ואז נתקוף"
-
[quote=מאסטר פלריון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוי ואבוי!" אני אומר ורץ לעזור לילד כאשר אני מוציא את הפוקימון שלי
"צא סינדיקוויל!" אני אומר