[QUOTE=Avi;836977]היי כולם,
ניר, פרקת את רוצחי הנו"דים?.[/QUOTE]
הי אבי
Printable View
[QUOTE=Avi;836977]היי כולם,
ניר, פרקת את רוצחי הנו"דים?.[/QUOTE]
הי אבי
ניר , אתה ממש לא בסדר אתה חושב רק על עצמך , הייתי צריך לפתוח את הנו"ד כיסגרו אותו , סבבה אני מוחק את החרא הזה
[QUOTE=nilasak;836976]אה ותודה שהזכרת לי אורי.
אני מבטל את המשחק.[/QUOTE][SIZE="7"][COLOR="Red"]למההההההההההההההההההה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למ למה למה למ ללמה למה למה למה ואחרון חביב למהההההההההההה!!!![/COLOR][/SIZE]
היי..
[QUOTE=ShiFteR;836981]ניר , אתה ממש לא בסדר אתה חושב רק על עצמך , הייתי צריך לפתוח את הנו"ד כיסגרו אותו , סבבה אני מוחק את החרא הזה[/QUOTE]
סגרו אז שלחתי לניצן ה"פ.
אביייי ישמן תוסיף אותי מחדש לרשימת פותחי הנודים אחרי שהנוד יסתיים
ניר - אבל היא התננקה בדיוק
[QUOTE=ShiFteR;836981]ניר , אתה ממש לא בסדר אתה חושב רק על עצמך , הייתי צריך לפתוח את הנו"ד כיסגרו אותו , סבבה אני מוחק את החרא הזה[/QUOTE]
מזכיר לי איך הרוצחים הקודמים התפרקו
אתם תרשמו לתחרות אחד Vs ירוק?
[quote=ShiFteR;836987]אביייי ישמן תוסיף אותי מחדש לרשימת פותחי הנודים אחרי שהנוד יסתיים
ניר - אבל היא התננקה בדיוק[/quote]
היי בלי קללות :(, סתם סתם, אבל זה בחלט מעליב, סבבה לאחר הנו"ד, אבל קודם אני מוסיף את עצמי.
אבי, הוספת אותי?
זזתי לבדוק שניה
[QUOTE=גרודון;836983][SIZE="7"][COLOR="Red"]למההההההההההההההההההה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למ למה למה למ ללמה למה למה למה ואחרון חביב למהההההההההההה!!!![/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
כי נמאס לי.
אני שובר את הראש על המשחק הזה,ולא קורה כלום.
אני מנסה לחשוב מה היה קורה אם המשחק לא היה נמחק,איזה קלות הייתה לי
דרך אגב,החזרתי לחתימה כמו של אתמול,אחרי שאילן פתח את הנו"ד שלו.
אני חוזר למה שניר אמר קודם שהוא מבטל את המשחק[COLOR="Red"][SIZE="7"]למה למה למה למה ל למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה ל מהלהמ למה למה למה למה למההההההה[/SIZE][/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;836991]אתם תרשמו לתחרות אחד Vs ירוק?[/QUOTE]
חושב שכן
אבי, כן יש לי הערות -.-"
[QUOTE=ShiFteR;836987]אביייי ישמן תוסיף אותי מחדש לרשימת פותחי הנודים אחרי שהנוד יסתיים
ניר - אבל היא התננקה בדיוק[/QUOTE]
איך?
עובדה שהיא הגיבה לי.