[QUOTE=buizel שולט;874627]רון:
"אני כרגע לא יוכל לפרט לך, אבל המקום הזה שופע בפוקימוני חרק" הפרופסור אומר.
פוצ'יאנה עובר כרגע לידך. מה תעשה?[/QUOTE]
אני יגיד לטריקו בהרגשה כיפית:"טריקו מבט על פוצ'יאנה ואחר-כך חבטה"
Printable View
[QUOTE=buizel שולט;874627]רון:
"אני כרגע לא יוכל לפרט לך, אבל המקום הזה שופע בפוקימוני חרק" הפרופסור אומר.
פוצ'יאנה עובר כרגע לידך. מה תעשה?[/QUOTE]
אני יגיד לטריקו בהרגשה כיפית:"טריקו מבט על פוצ'יאנה ואחר-כך חבטה"
דניס:
מדקיפ עוד פעם מתחיל לנסות להסביר לך.... ולבסוף נכנע. "מדקיפ" הוא אומר כתשובה חיובית.
סייטר תקף את טריקו בשיסוע!
רון:
טריקו משתמש במבט על פוצ'יאנה והוא כפה במקום. לאחר מכן טריקו השתמש בדחיפה ופוצ'יאנה נראה חלש. ~זה הזמן לזרוק פוכדור אם אתה רוצה~
[QUOTE=buizel שולט;874759]רון:
טריקו משתמש במבט על פוצ'יאנה והוא כפה במקום. לאחר מכן טריקו השתמש בדחיפה ופוצ'יאנה נראה חלש. ~זה הזמן לזרוק פוכדור אם אתה רוצה~
.[/QUOTE]
אני זורק ומחכה לדעת אם תפסתי אותו או לא.
רון:
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס!
"כל הכבוד לך!" אומר פרופ' בירץ' בהתלהבות רבה מאוד! "רק התחלת את המסע וכבר תפסת פוקימון ראשון!"
"עכשיו כדאי לך ללכת ליער (דרך 001) ולאמן שם את טריקו ופוצ'יאנה שילמדו מתקפות.
~הפרטים של פוצ'יאנה התווספו לדף שלך~
[QUOTE=buizel שולט;874944]רון:
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס!
"כל הכבוד לך!" אומר פרופ' בירץ' בהתלהבות רבה מאוד! "רק התחלת את המסע וכבר תפסת פוקימון ראשון!"
"עכשיו כדאי לך ללכת ליער (דרך 001) ולאמן שם את טריקו ופוצ'יאנה שילמדו מתקפות.
~הפרטים של פוצ'יאנה התווספו לדף שלך~[/QUOTE]
"תודה רבה"אני אומר לפרופ' בירץ' בשמחה.
עכשיו אני הולך ליער לאתמן
רון:
אתה הולך ליער ורואה פוקימון דמוי זחל. אתה מכוון את הפוקידע.
ציטוט פוקידע "וורמפל, פוקימון זחל, סוגו חרק, לוורמפל יש 2 צורות התפתחות, ההתפתחות נקבעת ע"פ המין.
מה תעשה?
*אני יעשה המשך אשר עוד יגיבו אז בבקשה אל תשלח לי הודעות פרטיות!
[QUOTE=buizel שולט;874975]רון:
אתה הולך ליער ורואה פוקימון דמוי זחל. אתה מכוון את הפוקידע.
ציטוט פוקידע "וורמפל, פוקימון זחל, סוגו חרק, לוורמפל יש 2 צורות התפתחות, ההתפתחות נקבעת ע"פ המין.
מה תעשה?
*אני יעשה המשך אשר עוד יגיבו אז בבקשה אל תשלח לי הודעות פרטיות![/QUOTE]
אני יוציא את פוצ'יאנה שלי,ואני יתן לו פקודה למכת חול ואחר-כך למתקפת נשיכה ואז אני הוציא פוכדור,בשביל לתפוס אותו.
ואני לא אשלח לך הודעות פרטיות אל תדאג
[quote]אני כותב לכם בלי צבעים והכל כדי שיהיה לכם קל לצטט ולא תסתבכו....
ג'ון:
"הו שלום לך ג'ון" אומר איש בעל זקן קצר ושיער בצבע חום. "אתה הקדמת, הגעת ראשון. מי יהיה הפוקימון הראשון שלך?" הוא אומר לך בקולו הצרוד.[/quote]
"אממ.... טורצ'יק!" אני לוקח את הפוקדור של טורצ'יק בוחן אותו וזורק אותו באוויר
[quote=buizel שולט;874546]
שחר:
אתה אומר למדקיפ שהכל יהיה בסדר אם הוא יעשה כל מה שתגד לו והוא מסכים.
"אתה מוכן?!" עידן קורא מהצד השני של המגרש.[/quote]
" כן אני מוכן מאוד! , קדימה מדקיפ צא לשם! " אני אומר ומתכונן להתקפה הראשונה של היריב
' שיהיה לנו בהצלחה בקרב הראשון שלנו ' אני אומר לעצמי ומתכונן.
רון:
פוצ'יאנה משתמש במכת חול ווורמפל לא מצליח לפתוח את עיניו, והוא מתחיל לירות חוט לכל כיוון וזה קשר את פוצ'יאנה לעץ הקרוב! תה זורק את הכדור אבל חלק מיריית החוט הפגע בעיגול שפותח את הפוכדור.
וורמפל מתאושש ומשתמש העוקץ רעל על פוצ'יאנה.
ג'ון:
אתה זורק את הפוכדור של טורצ'יק באוויר והפרופסור מגחח. לאחר שנייה איש עם חולצה שחורה ומשקפי שמש קופץ ותופס את הכדור. "בגלל שהגעת ראשון אני רוצה להציע לך משהו" אומר הפרופ' ומביא מזוודה. "בתוך המזוודה יש 5 פוכדורים, ואתה תצתרך לבחור אחד. הכל הפוכדורים יש טורצ'יק ובאחד מהם יש עוד פוקימון. אני יכול להגיד לך שהפוקימון הזה מאוד מיוחד. אתה תצתרך לבחור, טורצ'יק או פוקימון מאוד נדיר ומיוחד" הפרופסור אומר ומחייך.
שחר:
"טורצ'יק בלימה!!" עידן אומר בקול רועד.
[quote=buizel שולט;876086]
שחר:
"טורצ'יק בלימה!!" עידן אומר בקול רועד.[/quote]
" קדימה מדקיפ תתחמק ותשתמש אתה בבלימה חברי! " אני אומר ומתכונן למכה הראשונה שלנו .
[QUOTE=buizel שולט;876086]רון:
פוצ'יאנה משתמש במכת חול ווורמפל לא מצליח לפתוח את עיניו, והוא מתחיל לירות חוט לכל כיוון וזה קשר את פוצ'יאנה לעץ הקרוב! תה זורק את הכדור אבל חלק מיריית החוט הפגע בעיגול שפותח את הפוכדור.
וורמפל מתאושש ומשתמש העוקץ רעל על פוצ'יאנה.[/QUOTE]
אני אומר:"לא פוציאנה שלי"
ואז אני מחזיר את פוציאנה לפוכדור,ומוציא את טריקו ואומר לו:"טריקו מבט ואחר-כך חבטה"אני אומר בחשש רב.
אוף כתבתי תגובה איזה 5 דקות והכל נמחק לי......:( הנה ניסוי לשחזור:
שחר:
מדקיפ מנסה להתחמק אבל טורצ'יק יותר מהיר ממנו! מדקיפ מנסה לקום וכולו רועד ולבסוף נופל!!
"מדקיפ לא יכו----" פרופסור בירץ' אומר וקוטע את עצמו. מדקיפ קם על 4 ושולח לעבר טורצ'יק אקדח מים חזק במיוחד!! *מדקיפ למד אקדח מים*
"זוז משם טורצ'יק" עידן אומר במהירות, אבל טורצ'יק קפוא במקום. האקדח מים פוגע בטורצ'יק ממש חזק והוא התעלף!
"טורצ'יק לא יכול יותר להלחם! מדקיפ ושחר מנצחים!!" פרופ' בירץ' מכריז בשמחה. עידן רץ לעבר טורצ'יק בבכי.
מה תעשה??
רון:
אתה מחזיר את פוצ'יאנה ומוציא את טריקו. טריקו לא מאכזב ומשתמש במבט שמשאיר במקום את וורמפל ואז בדחיפה. וורמפל מעולף.
מה תעשה??
[QUOTE=buizel שולט;876146]רון:
אתה מחזיר את פוצ'יאנה ומוציא את טריקו. טריקו לא מאכזב ומשתמש במבט שמשאיר במקום את וורמפל ואז בדחיפה. וורמפל מעולף.
מה תעשה??[/QUOTE]
אני אזרוק את הפוכדור,שלא אצליח לתפוס ואחכה עם הוא תפס.
[quote=buizel שולט;876146]
שחר:
מדקיפ מנסה להתחמק אבל טורצ'יק יותר מהיר ממנו! מדקיפ מנסה לקום וכולו רועד ולבסוף נופל!!
"מדקיפ לא יכו----" פרופסור בירץ' אומר וקוטע את עצמו. מדקיפ קם על 4 ושולח לעבר טורצ'יק אקדח מים חזק במיוחד!! *מדקיפ למד אקדח מים*
"זוז משם טורצ'יק" עידן אומר במהירות, אבל טורצ'יק קפוא במקום. האקדח מים פוגע בטורצ'יק ממש חזק והוא התעלף!
"טורצ'יק לא יכול יותר להלחם! מדקיפ ושחר מנצחים!!" פרופ' בירץ' מכריז בשמחה. עידן רץ לעבר טורצ'יק בבכי.
מה תעשה??
[quote]
חחח.. עידן לי זה קרה מלא פעמים עם 6-7 רשומים :P
--------------------------
" וואו מדקיפ הדהמת אותי חבר! כל הכבוד. " אני מחייך ומלטף את ראשון החמוד שאני נותן לו מחמאה על המתקפה החדשה " כל הכבוד אתה ממש בוגר וכבר למדת את המקתפה הראשונה שלך אחרי קרב אחד בלבד! " ואז אני מסתכל על עידן שבוכה ואומר לו " קרב טוב עידן שמחתי לערוך נגדך את הקרב הראשון שלי "