-
[quote=מאסטר אספיון;876158][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האיש הזקן מוציא קורפיש והוא אומר לו להשתמש במשאבת הידרו חזקה שגורמת לאש להיכבות,האיש אומר לך:"לא נפגעתי אל תדאג מזל שלא היו לי אנשים בבית אחרת זה היה נגמר באסון אמיתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"יופי,יש לך פה קורפיש חזק,מגניב,טוב ניתראה מאוחר יותר" אומר לו ואפרד מימנו והלך לכיוון מרכז הפוקימונים ואחפש מאמנים בסביבה
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האיש הזקן אומר לך:"שאלה,תגיד אתה רוצה להילחם כאן במכון העיר שלנו,העיר ורידיאן,אני ומנהיג המכון קרובים מאוד,הוא מתמחה בסוג מים,נו אתה רוצה קרב מולו או שאתה רוצה לחכות כמה זמן,אגב אתה מתכנן ללכוד את הרטטה הזוהר הזה?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;876173][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האיש הזקן אומר לך:"שאלה,תגיד אתה רוצה להילחם כאן במכון העיר שלנו,העיר ורידיאן,אני ומנהיג המכון קרובים מאוד,הוא מתמחה בסוג מים,נו אתה רוצה קרב מולו או שאתה רוצה לחכות כמה זמן,אגב אתה מתכנן ללכוד את הרטטה הזוהר הזה?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אני לא יודע,רטטה מה אתה אומר,אתה רוצה להיצטרף אליי למסע?" אשאל אותו בחיוך ואז איגד לאיש:"אני צריך עדיין להיתאמן,עוד לא היה לי קרב אחד אפילו" אחייך אליו ואחכה לתשובה
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רטטה מחייך אליך והוא עושה כן עם הראש,האיש הזקן אומר לך:"אז תעשה מולי את קרב המאמנים הראשון שלך,הטרטוויג שלך נגד הקורפיש שלי,הולך אני מקווה שהוא יודע מתקפות עשב,רק שתדע שיש בו מלמדת מתקפות די נחמדה".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;876185][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]רטטה מחייך אליך והוא עושה כן עם הראש,האיש הזקן אומר לך:"אז תעשה מולי את קרב המאמנים הראשון שלך,הטרטוויג שלך נגד הקורפיש שלי,הולך אני מקווה שהוא יודע מתקפות עשב,רק שתדע שיש בו מלמדת מתקפות די נחמדה".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מחייך אל רטטה וזורק עליו את הפוקדור חלש,ואז פונה אל האיש ואומר לו:"אני רוצה קודם ללמד אותו מתקפה,אתה יכול בבקשה להוביל אותי למלמדת המתקפות?" אחייך אליו ואצפה בקוצר רוח ליראות אם רטטה נתפס
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;876158]
[B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר מחייך אליך והוא אומר לך:"תגיד,לי אתה רואה קרב קליל של פוקימון עשב שלי נגד הפוקאבו שלך,סתם שאלה אל תדאג זה לא טורטרה זה פוקימון אחר בכלל,תגיד החלטת עם איזה מכון להתחיל למה עם יש לך פוקאבו מכון העיר ורידיאן יתאים לך".[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אני אשמח לקרב נגד הפוקימון העשב שלך.עם פוקאבו שלי.עדין לא החלטתי לאיזה מכון אך איזה סוג מכון ורידיאן?"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את טרטוויג ואת רטטה שיצא כעת שמחים מאוד,אתה רואה שהאיש הזקן הלך לבית מסוים ושהוא חוזר הוא מביא איתו אישה זקנה אך נחמדה וחייכנית היא אומרת לך:"מה אתה מעוניין ללמוד כדור אנרגיה או עיני עשב?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לכדת רטטה [U]זוהר[/U] [/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]ממין זכר שיודע,סופר ניב,מתקפת זנב וקרן על,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר מביט בך במבט של מבוכה ואומר לך:"אופס אני אמרתי ורידיאן,זה טעות פוקימונים כמו פוקאבו יפסידו במהירות על במכון ורידיאן אני ממליץ על מכון העיר פיוטר זה מתאים היה לי בראש משהו אחר בכלל,פוקימון העשב שלי הוא איווזור".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]לעומר יש איווזור![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;876212][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את טרטוויג ואת רטטה שיצא כעת שמחים מאוד,אתה רואה שהאיש הזקן הלך לבית מסוים ושהוא חוזר הוא מביא איתו אישה זקנה אך נחמדה וחייכנית היא אומרת לך:"מה אתה מעוניין ללמוד כדור אנרגיה או עיני עשב?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לכדת רטטה [U]זוהר[/U] [/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]ממין זכר שיודע,סופר ניב,מתקפת זנב וקרן על,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"הממ,מה מתקפת עיני עשב עושה?" אומר לה החיבה ואז הוציא את רטטה ואומר לה:"יש לך מתקפה שאולי רטטה יוכל ללמוד?" אחייך אלייה והודה לאיש הזקן שהביא אותה לפה
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]האישה הזקנה אומרת לך בחיבה:"רטטה וגם טרטוויג שניהם יכולים ללמוד עיני עשב,זו מתקפה מאוד חזקה מין שילוב של מתקפת על חושי ועץ משוגע הוא משגר עץ בלתי נראה שפוגע חזק מאוד בפוקימוני מים ואדמה".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;876212][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר מביט בך במבט של מבוכה ואומר לך:"אופס אני אמרתי ורידיאן,זה טעות פוקימונים כמו פוקאבו יפסידו במהירות על במכון ורידיאן אני ממליץ על מכון העיר פיוטר זה מתאים היה לי בראש משהו אחר בכלל,פוקימון העשב שלי הוא איווזור".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]לעומר יש איווזור![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לעומר"מכון פיוטר הוא סוג אדמה.יש לך איוזאר אין סיכוי שפוקאבו שלי יביס את האיוזאר שלך.פוקאבו לי לא יודע בינתיים מתקפות אש"
-
[quote=מאסטר אספיון;876225][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האישה הזקנה אומרת לך בחיבה:"רטטה וגם טרטוויג שניהם יכולים ללמוד עיני עשב,זו מתקפה מאוד חזקה מין שילוב של מתקפת על חושי ועץ משוגע הוא משגר עץ בלתי נראה שפוגע חזק מאוד בפוקימוני מים ואדמה".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אם שניהם יכולים ללמוד זאת אז כך אני רוצה,שטרטוויג ילמד כדור אנרגיה,ורטטה ילמד עיני עשב,זה בסדר?" אשאל אותה בחיבה ואחייך אל רטטה וטרטוויג ואגיד לטרטוויג:"זה יכול להיות קשה,אתה בטוח שתוכל לעשות את זה?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;875988][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]השוטרת ג'ני מתעלמת מדבריך והיא פונה אל האחיין שלה:"מה אתה חושב?",האחיין של השוטרת עונה לה בצורה מוזרה:"צריך לעשות כמה דברים,אחד להתייעץ עם ארבעת הפרופסורים,שתיים לבדוק את ההפרעות של האי סינבר ושלוש לפתור את התעלומה".[/FONT][/COLOR]
.][/QUOTE]
"אל מה אתם מדברים, יכול להיות שאני יכול לעזור לכם, תענו לי" אני אומר לשוטרת ולאחיינה
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של האחיין אומר:"תתעלמי ממנו דודה",השוטרת והאחיין ממשיכים בדרכם ואתה רואה שהם ממשיכים לדרום העיר פאלט,אתה רואה מנטריק יוצא בסערה מין המעבדה של משפחת אוק.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האישה הזקנה אומרת לך:"בוא איתי למרכז הפוקימונים",אתה והאישה הזקנה מגיעים למרכז והאישה אומרת לאחות ג'וי:"סלחי ג'וי אני צריכה את מכונת ההתקפות",האחות ג'וי מובילה אתכם למכונה מוזרה מאוד,האישה מכניסה את טרטוויג לחלק אחד ודיסק ירוק מוזר לחלק האחר,אתה שומע צליל חזק,אחרי זה האישה מוציאה את טרטוויג ומכניסה את רטטה והיא מכניסה דיסק ירוק אחר ואתה שומע את אותו צליל,האישה אומרת:"זהו,טרטוויג יוצא כדור אנרגיה ורטטה עיני עשב".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]טרטוויג למד כדור אנרגיה,רטטה למד עיני עשב![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*זה מכונים חדשים ברוק והשאר לא קיימים![/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר מחזיר את איווזור שלו לפוכדור והוא אומר לך:"טוב אם אתה לא רוצה להילחם לא צריך,תגיד אתה רוצה שאני אעזור לך להתאמן,אני ניצחתי ארבעה פעמים רצוף בליגת סינו,שלוש פעמים בליגת ג'וטו,פעם אחת בקנטו ובהואן".[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;876251]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]*זה מכונים חדשים ברוק והשאר לא קיימים![/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]עומר מחזיר את איווזור שלו לפוכדור והוא אומר לך:"טוב אם אתה לא רוצה להילחם לא צריך,תגיד אתה רוצה שאני אעזור לך להתאמן,אני ניצחתי ארבעה פעמים רצוף בליגת סינו,שלוש פעמים בליגת ג'וטו,פעם אחת בקנטו ובהואן".[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"ואו אתה ממש חזק.כן בשמחה תאמן אותי.תוכל להגיד איזה מכון מתחמה בסוג עשב או חרק או קרח.?אם יש מכון כזה בקנטו אני אלך אליו בתקוה שהוא לא רחוק"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;876158]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד אומר לך:"שמי עומר נעים מאוד בוא איתי",אתה ועומר רצים לכיוון דרום,אתה רואה איש זקן עם ווינגל ישן לו על כיסא ליד סירה,עומר אומר לך:"אדון וואלס אדון וואלס תתעורר",אתה רואה את האיש ששמו אדון וואלס מתעורר והוא שמח לפגוש את עומר.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פגשת את עומר[אותי].[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אגיד לעומר: "תודה רבה שלקחת אותי לכאן עכשיו אני יכול לאמן את הפוקימונים שלי במקום טוב.
ווואלס אתה יכול לקחת לאי סנובר?עומר המליץ לי ללכת לשם כמכון ראשון וכמקום מעולה לאימון הפוקימונים שלי"