-
[QUOTE=Sulimania Knight;907926]את רק מספיקה להוציא את הפוכדור מכיס כשהכדור השחור מכסה את ידי הטריניטאר ויוצר טופר צל .
הטריניטאר מתקדם אלייך במהירות לא נראה שיש לך מספיק זמן כדי להוציא את בלסטואיז.[/QUOTE]
אני רואה את זה,וזזה מהר לליד קיר לבנים גדול שאני שמה לב אליו,
כדי שברגע שהוא ממש יגיע אני אזוז לצד והוא יקבל מכה מהקיר לבנים,ואז אוכל להוציא את בלאסטויז.
-
[SIZE=5][COLOR=Indigo]הערה :
[/COLOR][B][COLOR=Indigo]לפוקימון שלכם יש את כל המתקפות שהוא לומד מעליית רמות בלבד. !![/COLOR]
[SIZE=2]פוקיג'ו -
אתה יורד במהירות במדרגות וכמעט נופל , אתה פותח את דלת ביתך ומזנק אחוצה כלפתע אתה קולט ממולך דוב ענק שפרוותו בצבע ירוק בוהק על בטנו עיגול צהוב וטפריו ארוכים וחדים.<אוסרינג [COLOR=Yellow]זוהר [COLOR=DarkSlateGray]~[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/shiny/217.png[/IMG]> האוסריגנ מבחין בך וטפריו מתארכים והופכים סגולים , הוא מתחיל לרוץ אלייך במהירות בעודו מניף את ידו לאוויר.
אלמוג -
אתה מסתכל מספר שניות בכדור האנרגייה שלפתע מפסיק ליגדול ואוסרינג שואג מיד לאחר מכן הכדור שולח קרן על בצבע כתום- צהוב מהקרן יוצאים פרקים ומראה על העוצמה הטמונה בה , אתה קופץ הצידה והקרן פוגעת בביתך ומשמידה אותו לגמרי כל האזור מתמלא באבק ועשן אתה לא רואה כלום כניראה שגם האוסרינג.
יונתן- ההרשמה סגורה אין מקום.
ניב -
לא .
תגיב מחדש . אם אתה לא בטוח תשאל בפרטי פעם הבאה ככה אני לא סתם יקלקל לך עוד תגובות בעתיד.
בר -
שוב את עושה את זה? - קיר לבנים שאת שמה לב אליו בלי שאמרתי שיש קיר ? אם כבר הקיר של ביתך שעליו החלון שממינו קפצת .בקטע השני את שוב מתארת מה יקרה בעתיד ? תגיבי מחדש .
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE]
-
אני מצטערת ..במשחקים הקודמים שלי הורגלתי להגיד מה שאני רואה גם בלי שהאנשים
יגידו מה יש.
בר -
מה התגובה אמורה להביע? אם אני אמשיך לך זה יגמר ככה. את צורחת כמו משוגעת ונכנסת לפאניקה , הטריניטאר מגיעה אלייךך ומשסף את בטנך את נופלת על האדמה וגופך כולו מחוסה דם . הטריניטאר שואג ותוקע את ציפורניו בחזה שלך והורג אותך . תגיבי מחדש כפרה והפעם תגובה נורמאלית.
-
[QUOTE=Sulimania Knight;910207]בר -
מה התגובה אמורה להביע? אם אני אמשיך לך זה יגמר ככה. את צורחת כמו משוגעת ונכנסת לפאניקה , הטריניטאר מגיעה אלייךך ומשסף את בטנך את נופלת על האדמה וגופך כולו מחוסה דם . הטריניטאר שואג ותוקע את ציפורניו בחזה שלך והורג אותך . תגיבי מחדש כפרה והפעם תגובה נורמאלית.[/QUOTE]
טוב נראה לי שמצאתי משהו
[QUOTE=Atune;910215]טוב נראה לי שמצאתי משהו
סיבות : תיקנתי אותך הכי הרבה פעמים.
עשית טעויות שטותיות רבות .
+ את לא מבינה ממש את התגובות שלי . או שאת פשוט קוראת אותן בחפיף.
-
[quote=Sulimania Knight;910190]
[SIZE=5][COLOR=yellow][B][SIZE=5][COLOR=yellow]אלמוג - [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=yellow]אתה מסתכל מספר שניות בכדור האנרגייה שלפתע מפסיק ליגדול ואוסרינג שואג מיד לאחר מכן הכדור שולח קרן על בצבע כתום- צהוב מהקרן יוצאים פרקים ומראה על העוצמה הטמונה בה , אתה קופץ הצידה והקרן פוגעת בביתך ומשמידה אותו לגמרי כל האזור מתמלא באבק ועשן אתה לא רואה כלום כניראה שגם האוסרינג.[/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"מומסיון צא ותשתמש ברעידת אדמה כך שתפגע באזר הקרוב ואני משער שם באוסרינג."אני אומר
'אבא שלי בתוך הבית הוא בטח נפגע מכדור האנרגייה רב העוצמה!
-
[b]הערה חשובה :
תתאימו תתהיתנהגות לגיל שלכם .
הגיל במשחק הוא של אדם בוגר ולא של ילד .
מי שלא יצליח ליצור תדמית של אדם בוגר יצטרך לעזוב.
אלמוג -
הבית נהרס לגמרי אם לא הבנת תשנה תחלק השני של התגובה .
[/b]
-
[QUOTE=Sulimania Knight;910190][SIZE=5][COLOR=Indigo]הערה :
[/COLOR][B][COLOR=Indigo]לפוקימון שלכם יש את כל המתקפות שהוא לומד מעליית רמות בלבד. !![/COLOR]
[SIZE=2]פוקיג'ו -
אתה יורד במהירות במדרגות וכמעט נופל , אתה פותח את דלת ביתך ומזנק אחוצה כלפתע אתה קולט ממולך דוב ענק שפרוותו בצבע ירוק בוהק על בטנו עיגול צהוב וטפריו ארוכים וחדים.<אוסרינג [COLOR=Yellow]זוהר [COLOR=DarkSlateGray]~[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/shiny/217.png[/IMG]> האוסריגנ מבחין בך וטפריו מתארכים והופכים סגולים , הוא מתחיל לרוץ אלייך במהירות בעודו מניף את ידו לאוויר.
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/QUOTE]
אני ממלמל "תישאר רגוע ג'ו!" וקופץ הצידה וצועק "גנגר, צא!" ומניף את הפוקדור שלו באוויר.
-
אחי מחק אותי.. שיהיה לך בהצלחה והכל, עומס בלימודים עדכונים לא הכי סדירים.. רשום לעוד כמה.
כל המשחק הזה טרי אני יפרוש עכשיו, תן למישהוא אחר עם בלך..
[b]תודה שקיבלת אותי, שוב פעם בהצלחה![/b]
-
לנעול..
אם יש אנשים שמעוניינים להירשם שישלחו ה"פ .
בינתיים נעול .
הערה : אני מוריד מעט את הדרישות , כאילו יהיה יותר קל להיתקבל .