-
אוי טרינר הלך, איזה רגע מבכה :(
חח כשלא ניהלתי ולא יכולתי לתת אזהרות, פעם, מללללללא פה ירדו על טרינר, קראו לו נוב וזה, היה מצחיק, הוא פרש אז וכולם התחילו להגיד איזה כיף שהוא הלך וכל פעם שרצינו לתת דוגמא לאיזה נוב, אמרנו טרינר, ולא היה אכפת לי, כי במילא אז לא ניהלתי וגם סאי אני חושב שהצטרף XD
-
נחשו מה אני עושה?
מעצב חתימה, שותה בירה לבנה, ומפצח להנאתי..
-
ומה אתה גאה בזה? מה מגניב בלרדת על נובים? ם:
-
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 30 2008, 01:08 PM
[b] ומה אתה גאה בזה? מה מגניב בלרדת על נובים? ם: [/b][/quote]
זה היה מצחיק שכולם שנאו את טרינר, אני לא בעד להשתמש במילה "נוב" אבל הוא הספים כל כך הרבה שבאמת היה מגיע לו, אבל מ-מ-ש שנאו אותו
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 30 2008, 01:05 PM
[b] אוי טרינר הלך, איזה רגע מבכה :(
חח כשלא ניהלתי ולא יכולתי לתת אזהרות, פעם, מללללללא פה ירדו על טרינר, קראו לו נוב וזה, היה מצחיק, הוא פרש אז וכולם התחילו להגיד איזה כיף שהוא הלך וכל פעם שרצינו לתת דוגמא לאיזה נוב, אמרנו טרינר, ולא היה אכפת לי, כי במילא אז לא ניהלתי וגם סאי אני חושב שהצטרף XD [/b][/quote]
איך אתה זוכר את הדברים האלה?XD
:o
-
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 30 2008, 04:09 PM
[b] זה היה מצחיק שכולם שנאו את טרינר, אני לא בעד להשתמש במילה "נוב" אבל הוא הספים כל כך הרבה שבאמת היה מגיע לו, אבל מ-מ-ש שנאו אותו [/b][/quote]
אז זאת התדמית שלו בעולם הפורומים.. לא תוכל לשנות זאת.
ניצתרך להיתמודד.
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 30 2008, 01:05 PM
[b] אוי טרינר הלך, איזה רגע מבכה :(
חח כשלא ניהלתי ולא יכולתי לתת אזהרות, פעם, מללללללא פה ירדו על טרינר, קראו לו נוב וזה, היה מצחיק, הוא פרש אז וכולם התחילו להגיד איזה כיף שהוא הלך וכל פעם שרצינו לתת דוגמא לאיזה נוב, אמרנו טרינר, ולא היה אכפת לי, כי במילא אז לא ניהלתי וגם סאי אני חושב שהצטרף XD [/b][/quote]
כן, אמר האדםשבוכה על זה שצחקו עליו בבלוק.
והנה הסתיים המפגש המהנה הזה.
אתה תלך לאיפה שאנשים דוחים כמוך הולכים, ואני אמשיך לי בדרכי.
אדייה, בכיינובסקי.
-
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Jul 30 2008, 04:13 PM
[b] כן, אמר האדםשבוכה על זה שצחקו עליו בבלוק.
והנה הסתיים המפגש המהנה הזה.
אתה תלך לאיפה שאנשים דוחים כמוך הולכים, ואני אמשיך לי בדרכי.
אדייה, בכיינובסקי. [/b][/quote]
XDD
-
אני לא בוכה שילדים קטנים ומפגרים קוראים לי נוב, למרות שאני יותר זמן מהם בפוקיבלוק מה שאומר שהם גם לא מבינים את הגדרת המילה.
וזאקום אני מקווה שאתה צוחק בגלל מה שהוא רשם, כי זה מפגר, ולא כי מה שהוא רשם מצחיק, כי אני מקווה שדבר כזה לא מצחיק אותך...צריך אייקיו מאוד נמוך בשבי ללצחוק מכזה דבר
---
ליאור אתה זוכר את זה? ליאול סנסיי, אתה אדם בעל זיכלון טוב ם:
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 30 2008, 01:14 PM
[b] אני לא בוכה שילדים קטנים ומפגרים קוראים לי נוב, למרות שאני יותר זמן מהם בפוקיבלוק מה שאומר שהם גם לא מבינים את הגדרת המילה.
וזאקום אני מקווה שאתה צוחק בגלל מה שהוא רשם, כי זה מפגר, ולא כי מה שהוא רשם מצחיק, כי אני מקווה שדבר כזה לא מצחיק אותך...צריך אייקיו מאוד נמוך בשבי ללצחוק מכזה דבר
---
ליאור אתה זוכר את זה? ליאול סנסיי, אתה אדם בעל זיכלון טוב ם: [/b][/quote]
כן, אמר האדם שנקרע מ"בן זונה"
-
אני זוכר את ההספאמות פה אני משתמש מספר 13
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 30 2008, 01:14 PM
[b] אני לא בוכה שילדים קטנים ומפגרים קוראים לי נוב, למרות שאני יותר זמן מהם בפוקיבלוק מה שאומר שהם גם לא מבינים את הגדרת המילה.
---
ליאור אתה זוכר את זה? ליאול סנסיי, אתה אדם בעל זיכלון טוב ם: [/b][/quote]
כן אני זוכר, אז היה רגוע, קהילה שקטה ונעימה, עכשיו סתם התחרבש הכל.
-
נכון, האם אתם רוצים לראות מיהו באמת האדם טרינר?
בבקשה:
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=1268&view=findpost&p=32939]http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...indpost&p=32939[/url]