לא כדי סרט,בכללי לא כדי מקום סגור כמו אולם,באולינג זה בסדר כי יש שם עוד אנשים,אבל בסרט,חושך,סגור בלי שום שמירה,אני לא בא לדברים כאלה.
Printable View
לא כדי סרט,בכללי לא כדי מקום סגור כמו אולם,באולינג זה בסדר כי יש שם עוד אנשים,אבל בסרט,חושך,סגור בלי שום שמירה,אני לא בא לדברים כאלה.
[quote=~Pika Chef~;887461]לא כדי סרט,בכללי לא כדי מקום סגור כמו אולם,באולינג זה בסדר כי יש שם עוד אנשים,אבל בסרט,חושך,סגור בלי שום שמירה,אני לא בא לדברים כאלה.[/quote]
די לבכות, אף אחד לא יאנוס אותך =\
גן ציבורי / מגרש כדורגל / באולינג נשמע לי הכי טוב.
[QUOTE=~Pika Chef~;887461]לא כדי סרט,בכללי לא כדי מקום סגור כמו אולם,באולינג זה בסדר כי יש שם עוד אנשים,אבל בסרט,חושך,סגור בלי שום שמירה,אני לא בא לדברים כאלה.[/QUOTE]
אבל יכול להיות שאני יבוא...
*אנילאמבטיחשאנייבוא*
קיצר אני מציעה לינעול תאשכול יש פה מלא ספאם ...
מה אתם רציניים המפגש הראשון שלנו היה טוב מאוד ואפילו לא דיברנו על פוקימון אז מה אתם מחרבשים
אז כמה רוצים לבוא?
אני רוצה שרותם יבוא כי אם מישהו לא יעשה משהו במקום הוא יתן לו באן:)
(זאת הייתה אמורה להיות סוג של בדיחה אבל אחרי שקראתי את ז זה נראה דיי מוזר....)
עכשיו באמת, אתם באמת תבואו?
אל תמשיכו להגיב פה סתם לחשוב על מה תעשו, כי הרי אתם יכולים להיות בטוחים ששלושה רבעים ממי שמגיב פה לא יבוא.
מי שבאמת בא שיגיד עכשיו.
אם יבואו אנשי שיחה אני אעשה מאמצים להגיע. אני אביא תנשק למקרה שדודי יבוא לדקור מישהו... סתם; רציני. אם אני אוכל ויהיה מעניין אני בא.
חבר'ה אני בן 23 נראה לכם שזה מתאים שאבוא?
אם זה לא נראה לכם מוזר, אבוא.
יש,רותם אישר,זה אומר שאני בא
שאדם היטמן ואלכס יבואו חח
[quote=~Pika Chef~;887833]יש,רותם אישר,זה אומר שאני בא[/quote]
אתה לא קטן ממנו באיזה 8 שנים? S=
אני אבוא אם יהיה מישהו שאפשר לדבר איתו ושאני אשכרה סובל אותו, ואם זה יהיה קרוב יחסית אלי (אין לי כוח לסוע שעה וחצי לת"א ברכבת -_-)
אם ניצן באה אני בא
רק שיהיה בסביבות תל אביב...
אני לא בטוח עדיין אני צריך לדעת איפה אני בחג.