-
8/10 די מוכר
בדיחה:
שני אסירים מתכננים בריחה מבית כלא, אחד מהם טיפש ואחד חכם.
החכם מתחיל לברוח בלילה ועובר בשיחים ונשמע רחש מהשיחים.
השומר שואל:"מי זה?"
החכם עונה:"מיאוווו!"
השומר חושב שזו חתולה ונרגע.
הטיפש עובר גם הוא ונשמע רחש.
הטיפש עונה:"גם אני חתולה!"
-
[quote=אליס;1007095]
בדיחה:
שני אסירים מתכננים בריחה מבית כלא, אחד מהם טיפש ואחד חכם.
החכם מתחיל לברוח בלילה ועובר בשיחים ונשמע רחש מהשיחים.
החכם עונה:"מיאוווו!"
השומר חושב שזו חתולה ונרגע.
הטיפש עובר גם הוא ונשמע רחש.
הטיפש עונה:"גם אני חתולה!"[/quote]
6/10 מוכר..
המורה מעבירה שיעור כישורי חיים, ומבקשת מכל מי שחושב שהוא טיפש לעמוד.
לאחר מכן כולם עומדים חוץ מתלמיד אחד.
המורה שואלת אותו:"מה?!אתה באמת חושב שאתה טיפש?!"
והתלמיד עונה לה:"לא,לא רציתי שתשארי לבד.."
-
[QUOTE=~WarWolf~;1025556]6/10 מוכר..
המורה מעבירה שיעור כישורי חיים, ומבקשת מכל מי שחושב שהוא טיפש לעמוד.
לאחר מכן כולם עומדים חוץ מתלמיד אחד.
המורה שואלת אותו:"מה?!אתה באמת חושב שאתה טיפש?!"
והתלמיד עונה לה:"לא,לא רציתי שתשארי לבד.."[/QUOTE]
4/10 שמעתי אותה הרבה, מוכר.
---
(סיפרתי את הבדיחה הזאת בנושא אחר)
איש אחד הולך ברחוב עם מקל על הראש.
חברו שרואה אותו שואל אותו: "למה יש לך מקל על הראש?"
האיש עונה: "כי זה מקל עלי."
---
תקראו את הבדיחה טוב טוב ותבינו אותה.
מקל זה גם מהמילה קל.
-
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]6/10 נחמד.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אני יודע שזה ארוך אבל נסו[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]מנכ"ל חברה ממשלתית יושב משועמם במשרדו, ושואל את עצמו האם קיום יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]מזמן את הסמנכ"ל שגם לא עמוס מדי בעבודה ומציג לו את אותה שאלה: 'לקיים יחסים עם אשתי זה עבודה או הנאה?'[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]הסמנכ"ל עונה שהוא באמת לא יודע וצריך ללמוד את הנושא. המנהל מקציב לו שעה לקבלת התשובה.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]הסמנכ"ל הכללי מעביר את הכדור למנהל משאבי אנוש: 'כשהמנכ"ל מקיים יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה?'[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]ההוא שעסוק בלא לעשות כלום משיב שהוא לא יודע. הסמנכ"ל נותן לו ארבעים וחמש דקות לחזור עם תשובה.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]מנהל משאבי אנוש פונה למנהל התחזוקה שעסוק מאוד בלמזוג לעצמו כוס קפה ממכונת האספרסו אבל גם הוא לא יודע את התשובה.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]בסוף מגיעה השאלה לעובד קבלן שעסוק מעל הראש עם עבודה בלי סוף, נשאל אותה שאלה ומקבל חמש דקות לתת את התשובה לשאלה:[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]'האם בשביל המנכ"ל לקיים יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה?'[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]בלי להרים את הראש עונה מיד - "הנאה!!"[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]הבוס מופתע ושואל: 'איך הגעת כל כך מהר לאותה מסקנה?'[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]'כי אם זה היה נחשב לעבודה אני הייתי צריך לעשות אותה'.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
[quote=yovav;1031779][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]6/10 נחמד.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אני יודע שזה ארוך אבל נסו[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]מנכ"ל חברה ממשלתית יושב משועמם במשרדו, ושואל את עצמו האם קיום יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]מזמן את הסמנכ"ל שגם לא עמוס מדי בעבודה ומציג לו את אותה שאלה: 'לקיים יחסים עם אשתי זה עבודה או הנאה?'[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]הסמנכ"ל עונה שהוא באמת לא יודע וצריך ללמוד את הנושא. המנהל מקציב לו שעה לקבלת התשובה.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]הסמנכ"ל הכללי מעביר את הכדור למנהל משאבי אנוש: 'כשהמנכ"ל מקיים יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה?'[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]ההוא שעסוק בלא לעשות כלום משיב שהוא לא יודע. הסמנכ"ל נותן לו ארבעים וחמש דקות לחזור עם תשובה.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]מנהל משאבי אנוש פונה למנהל התחזוקה שעסוק מאוד בלמזוג לעצמו כוס קפה ממכונת האספרסו אבל גם הוא לא יודע את התשובה.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]בסוף מגיעה השאלה לעובד קבלן שעסוק מעל הראש עם עבודה בלי סוף, נשאל אותה שאלה ומקבל חמש דקות לתת את התשובה לשאלה:[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]'האם בשביל המנכ"ל לקיים יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה?'[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]בלי להרים את הראש עונה מיד - "הנאה!!"[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]הבוס מופתע ושואל: 'איך הגעת כל כך מהר לאותה מסקנה?'[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]'כי אם זה היה נחשב לעבודה אני הייתי צריך לעשות אותה'.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/quote]
10/5 - מכיר את הבדיחה רק שפה זה קצת שונה..
שלושה גברים מתווכחים למי יש אישה יותר שמנה.
הראשון אומר: "אישתי כל-כך שמנה.. שהיא לא עוברת בדלת הכניסה ביל שמושכים אותה!"
השני מגחגח עליו ואומר: "זהוא?! אישתי כל-כך שמנה שכשמדדנו משקל בינה לבין מטען של 5 חביות מלאות יין, היא יצאה יותר שמנה!"
השלישי צוחק על שניהם ואומר: "חחחח.. זה הכל?! לאישתי יש עיניו כחולות!"
שני האחרים אומרים לו בציפייה שמישיך "נווו.."
מוסיף האיש השלישי: "כל השאן תחת!"
-
8\10
שאלה: איזו מלחמה היתה הכי מסריחה?
תשובה: מלחמת השחרור
-
9\10
איך מתחילים דיבור עם שמנה בפייס??
בתיאבון
-
4\10
כמה נערות צריך בשביל להחליף נורה?
אחת אבל ייקח לה חמש שעות לדבר על זה עם החברות שלך בפייסבוק
-
5/10 לא משהו... ><
ילד אחד יושב על שפת הבריכה עם קש ושותה את המים שבפנים.
פתאום המציל בא מתחיל לצעוק עליו: "ילד, השתגעת?! זה רעל!!!"
הילד עונה לו (בערבית): "שו?"
אז המציל אומר לו: "אהה לא משנה..."
-
10\10
מרצה אחד עומד מול כיתה ומרצה. לאט לאט הוא שם לב שהסטודנטים עוזבים את הכיתה עד שנשאר רק איש אחד. בסוף ההרצאה ניגש המרצה לאיש ואומר לו: "תודה שנשארת עד הסוף". עונה לו האיש: "אל תודה לי, אני המרצה שאחרייך".
-
10\4 לא משהו
איש אחד הולך עם הכלב שלו לקולנוע .
הסדרן : " אסור להכניס חמורים לקולנוע "
האיש : " מה אתה עיוור ? זה לא חמור זה כלב ! "
הסדרן : " דיברתי לכלב " .
-
4\10, לא התלהבתי.
2 עוגיות מתבשלות בתנור פתאום אחת אומרת לשניה.
עוגיה 1 : ואי איזה חם פה.
עוגיה 2 : הא? עוגיה מדברת!!!
-
10\3 לא משהו =]
מיליונר אחד עושה מסיבה בבית שלו לצורך "פוזה" ממלא את הבריכה שלו בכרישים ותנינים .
כשמגיעים האנשים הוא אומר : " מי שקופץ לבריכה שוחה לצד השני וניצל , מקבל מיליון דולר " .
איש אחד נכנס לבריכה ובשניה האחרונה מצליח לחמוק ממלתעות הכריש ...
המיליונר : " כל הכבוד , זכית במיליון דולר "
האיש : " אני לא רוצה מיליון דולר "
המיליונר שואל אותו : " אז מה אתה רוצה "
האיש עונה : " לדעתי מי הב* **** שדחף אותי " .
-
10\5
למה בסוף כול מבחן יש את המילה "בהצלחה" כי זה ראשי תיבות של:
[b]ב[/b]סוף [b]ה[/b]מבחן [b]צ[/b]ריך [b]ל[/b]הראות [b]ח[/b]תימת [b]ה[/b]ורים
-
10\2 מוכר ולא מצחיק ... זה יותר מגניב כזה יעני עלית על משהו ..
דוסית ובעלה הולכים במאה שערים עם בנם , פתאום הוא נופל לבור , האם שואלת את בעלה : " נוציא אותו או נעשה חדש ? "