-
[B]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]ריו[/U][/SIZE]
אתה מתחיל להגביר את הקצב יחד עם קאי שניראה במצב טוב , בדרך להר .. האדמה משתנה , ואתה רץ על משטח סלעים ואבנים (כורכר) ולא על אדמה רכה , ניראה שזה מקשה על קאי ואתם משלימים בין הפערים , מטר לפני קו הסיום קאי עוצר בפתאומיות ואתה עובר אותו , ונתקע בסלע , ונופל על הרצפה .. ניראה שזה מה שגרם לקאי לעצור ,
כואב לך , אבל אתה יודע שניצחת אפילו שלא היית מוכן לזה .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מכניס את המשחק לפלייסטיישן 3 ומתחיל לשחק בהנאתך , מתעלם מהעובדה שהמנהל שלך מתווכח בצורה מזוויעה עם לקוח , אתה מתחיל לשמוע שהצעקות נמשכות אבל זה לא מעניין אותך , השמירה שלך יותר חשובה.
ופתאום אתה שומע צעקה של המנהל , אתה מטה את הראש מעט להבין מה קרה ורואה סכין תקועה בתוך בטנו נעוצה חזק , ואת ידו של הלקוח מחוברת אל הסכין בעצבים .
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][U][SIZE="3"]סטיב[/SIZE][/U]
אחלה רקע , עוד 2 דקות תפורסם ההתחלה שלך בעמוד הראשי בהודעה השלישית .
[/COLOR]
[COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]מייק[/SIZE][/U]
"כמובן , זזנו" הוא אומר ונועל את הבית אחריך , בדרך לבית ספר אבא שלך כרגיל שומע שירים ישנים ,
ובכלל לא יפים לדעתך , ומזמזם את המנגינה שלהם תוך כדי הנסיעה , אתה מגיע לבית הספר ואביך ממשיך
לסוע במכוניתו . אתה נכנס לתוך השער , ומיד יוצא השומר "הלו ילד מה אתה עושה פה ?" הוא אומר לך .
[/COLOR]
[COLOR="Green"][U][SIZE="3"]האק[/SIZE][/U]
"כן שלום אני באתי לקנות לבן שלי חולצה ירוק עם צווארוורון כמו חולצה זאת שלך"
אומר האב במבטא רוסי כבד .. "יש מידה של בן שלי ?" הוא שואל
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][U][SIZE="3"]ג'ק[/SIZE][/U]
אתה שר את שיריך (המוצלחים) בפתיחת הבוקר הנהדר הזה .. עד שפתאום ,
טיפות של מים נופלות עליך מן השמיים , גשם גשם משמים .. את כולך מרטיבים טיפות המים !
והציפורים מפסיקות לשיר .. ונעלמות .
[/COLOR]
[/B]
-
[COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]מייק[/SIZE][/U]
"כמובן , זזנו" הוא אומר ונועל את הבית אחריך , בדרך לבית ספר אבא שלך כרגיל שומע שירים ישנים ,
ובכלל לא יפים לדעתך , ומזמזם את המנגינה שלהם תוך כדי הנסיעה , אתה מגיע לבית הספר ואביך ממשיך
לסוע במכוניתו . אתה נכנס לתוך השער , ומיד יוצא השומר "הלו ילד מה אתה עושה פה ?" הוא אומר לך .
[/COLOR]
״למה אתה מתכוון ב׳מה אתה עושה פה׳?!״ אני שואל בכעס ״אני לומד פה! עכשיו תזוז בבקשה מהדרך כדי שאני לא אאחר, בסדר?״ ואז חושב ׳השומרים ממש הידרדרו במקום הזה. אני שמח ששנה הבאה אני לא אהיה צריך להיות פה יותר׳
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]"כן שלום אני באתי לקנות לבן שלי חולצה ירוק עם צווארוורון כמו חולצה זאת שלך"
אומר האב במבטא רוסי כבד .. "יש מידה של בן שלי ?" הוא שואל[/color][/b]
[/quote]"אני מניח שכן" אומר לו באדיבות.
"זה אמור להיות במתלה הזה שם"אומר לו ואצביע לעבר מתלה שבכניסת החנות.
"אם זה לא שם אני אבדוק במחסן"
-
[quote=Steve;923131][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מכניס את המשחק לפלייסטיישן 3 ומתחיל לשחק בהנאתך , מתעלם מהעובדה שהמנהל שלך מתווכח בצורה מזוויעה עם לקוח , אתה מתחיל לשמוע שהצעקות נמשכות אבל זה לא מעניין אותך , השמירה שלך יותר חשובה.
ופתאום אתה שומע צעקה של המנהל , אתה מטה את הראש מעט להבין מה קרה ורואה סכין תקועה בתוך בטנו נעוצה חזק , ואת ידו של הלקוח מחוברת אל הסכין בעצבים .
[/COLOR]
[/B][/quote]
"פאק" אומר לעצמי בשקט ואחפש בעיני את הדבר הכי כבד שאוכל להרים וליזרקוק על האיש שדקר את בעל הבית .
-
[quote=Steve;923131]
[B][COLOR=magenta][U][SIZE=3]ג'ק[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה שר את שיריך (המוצלחים) בפתיחת הבוקר הנהדר הזה .. עד שפתאום ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]טיפות של מים נופלות עליך מן השמיים , גשם גשם משמים .. את כולך מרטיבים טיפות המים ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]והציפורים מפסיקות לשיר .. ונעלמות .[/COLOR][/B]
[/quote]
'לא נורא במלא היום יש לי תוכניות קצת לשגשג'אני חושב לעצמי
וחוזר הביתי,נכנס למחשב ומחפש מישהו אשר מחפש מוזיקאי,
אני כותב בגוגל עבודה למוזקאלית.
אני מקווה שאמצע מקור פרנסה כלשהו.
-
[QUOTE][B][COLOR=Magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE]
זהו בוקר חדש , אתה קם במיטתך וחדרך הזוהר ומסנוור מאור השמש ניראה מבולגן להפליא
'הלכתי לישון מאוחר' אתה חושב לעצמך בעייפות ומתחיל לסדר את החדר , שוטף את פניך ומסתכל
על השעון (8:30) 'השעה לא כל כך מאוחרת , מה אעשה ? אחזור לישון או ..' אתה חושב לעצמך
ולא יודע איך לפתוח את הבוקר שלך .[/COLOR][/B][/QUOTE]
" לא אסור לי לאחר אני חייב ללכת " אומר לעצמי תוך כדיי הליכה לכיוון הארון כדי להיתלבש "יאאלה כדיי שאני אתחיל להיזדרז לעבודה בדואר " אומר ואתחיל ללכת לעבודה
-
[quote]ריו
אתה מתחיל להגביר את הקצב יחד עם קאי שניראה במצב טוב , בדרך להר .. האדמה משתנה , ואתה רץ על משטח סלעים ואבנים (כורכר) ולא על אדמה רכה , ניראה שזה מקשה על קאי ואתם משלימים בין הפערים , מטר לפני קו הסיום קאי עוצר בפתאומיות ואתה עובר אותו , ונתקע בסלע , ונופל על הרצפה .. ניראה שזה מה שגרם לקאי לעצור ,
כואב לך , אבל אתה יודע שניצחת אפילו שלא היית מוכן לזה .[/quote]
*שאלה, בצבע של המשתמש בהועה שאתה כותב, מסמל איזה אלמנט הוא יקבל בעתיד?*
*"עובר אותו, נתקע בסלע ונופל..." תשים לב לזה לפעם הבא!*
"זה כאב.." אני מדבר לעצמי מרגיש את הכאב שבבת אחת תקף אותי אח מודע לזה שניצחתי וליבי מתמלא בשימחה רבה ובהתרגשות.
לאחר שהכאב חולף אני קם על רגלי ולוחץ את ידו של קאי "זה היה אימון טוב להתחיל את הבוקר" אני אומר לו כאשר חיוך עולה על פני
-
[B]
[COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
"לא לא בחור , בית הספר נסגר לימים הקרובים , צא מפה בבקשה לפני שיראו אותך פה !"
הוא אומר בזעם ומלווה אותך החוצה , באמת שמת לב שבית הספר ריק אך בגלל שלא הסתכלת
על השעון , חשבת שאולי אתה מאחר ..
[/COLOR]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]ריו[/U][/SIZE]
*לא .
קאי מחייך ועדיין לא עונה , מחכה שתוריד את החיוך שלך ואומר בגחגוך "האימון רק התחיל .."
הוא אומר בגאווה "קדימה ! 100 שכיבות שמיכה עכשיו !" הוא אומר ויורד גם הוא לשכיבות שמיכה ,
עוד לפני שהספקת להבין שאתה צריך לעשות שכיבות שמיכה הוא כבר סיים 10 .
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
האדון ניגש למתלה ומחפש שם החולצה בשביל בנו הקטן , הוא מוצא משהו שניראה לו בסדר ומלביש
את בנו , זה ניראה מעולה עליו אבל הוא מתעקש "איכס מה זה דבר הזה פה , בן שלי קווקזי לא אשכנזי !
אני רוצה משהו אחר .." הוא אומר ומחכה שתביא לו משהו טוב .
[/COLOR]
אתה מרים במהרה את הפלייסטיישן מנתק אותו וזורק בראשו של הבחור , הוא נופל ומיד קם , מוציא
את הסכין מבטנו של המנהל , ומחזיק אותו בידו "בוא ניראה אותך יא בן ****" הוא אומר לך והמצח
שלו מתחיל להתנפח , זה ניראה מצחיק ואתה מצחקק .. הוא מתעצבן וצועד לעברך .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מחפש באינטרנט מקור טוב ומוצא סוכנות לזמרים וכותבי יצירות מוזיקאליות ..
המספר כתוב על המסך 03-2224637
לסוכן קוראים ניק .
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]סטיב[/U][/SIZE]
'איזה בוקר' אתה חושב לעצמך , אתה מתחיל לרוץ ולהכין לעצמך את ארוחת הבוקר , תוך כדי שאתה מתלבש
ושוטף את הפנים שלך , תוך 20 דקות הצלחת לסיים את כל הצרכים שלך , רץ מיד לדואר ומתחיל במלאכה ,
"בוקר טוב" אומר מנהל הדואר ואומר "קדימה , היום אתה ממיין את המכתבים לאיזורים !" .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;923708][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מרים במהרה את הפלייסטיישן מנתק אותו וזורק בראשו של הבחור , הוא נופל ומיד קם , מוציא
את הסכין מבטנו של המנהל , ומחזיק אותו בידו "בוא ניראה אותך יא בן ****" הוא אומר לך והמצח
שלו מתחיל להתנפח , זה ניראה מצחיק ואתה מצחקק .. הוא מתעצבן וצועד לעברך .[/COLOR]
[/B][/quote]
ארים את הכיסא שישבתי עליו לפני מספר רגעים ואחכה שהוא יהיה מספיק קרוב ואז אטיח בו את הכיסא לאזור הראות.
-
[QUOTE=Steve;923708][B]
"לא לא בחור , בית הספר נסגר לימים הקרובים , צא מפה בבקשה לפני שיראו אותך פה !"
הוא אומר בזעם ומלווה אותך החוצה , באמת שמת לב שבית הספר ריק אך בגלל שלא הסתכלת
על השעון , חשבת שאולי אתה מאחר ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני מתחיל לשאול ״למה בית הספר...״ אבל אז עוצר את עצמי וחושב ׳בעצם, לא יזיק לי יום מנוחה. אני יכול גם ללכת למתן ולשאול אותו׳ ואז פונה לכיוון הבית של מתן.
-
[quote=Steve;923708][B]
[COLOR=Orange]
[/COLOR]
[COLOR=Magenta]
[/COLOR]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]סטיב[/U][/SIZE]
'איזה בוקר' אתה חושב לעצמך , אתה מתחיל לרוץ ולהכין לעצמך את ארוחת הבוקר , תוך כדי שאתה מתלבש
ושוטף את הפנים שלך , תוך 20 דקות הצלחת לסיים את כל הצרכים שלך , רץ מיד לדואר ומתחיל במלאכה ,
"בוקר טוב" אומר מנהל הדואר ואומר "קדימה , היום אתה ממיין את המכתבים לאיזורים !" .
[/COLOR]
[/B][/quote]
-- רועי אתה לא רוצה עדיין להמשיך עם הספוילרים כמו בגראנדו? --
" אין בעיה " אומר ואלך למכתבים כדי למיין אותם 'וואי קמתי מזה צמא אני אלך לשתות לי איזה כוס מים ואז אמשיך למיין את המכתבים ' אחשוב לעצמי תוך כדי הליכה לכיוון של הברז כדי לשתות מים קצת.
-
[quote][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]האדון ניגש למתלה ומחפש שם החולצה בשביל בנו הקטן , הוא מוצא משהו שניראה לו בסדר ומלביש [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]את בנו , זה ניראה מעולה עליו אבל הוא מתעקש "איכס מה זה דבר הזה פה , בן שלי קווקזי לא אשכנזי ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]אני רוצה משהו אחר .." הוא אומר ומחכה שתביא לו משהו טוב .[/COLOR][/B]
[/quote]"בסדר..."אומר ואפעק מעייפות
"יש סגנון מועדף?משהו?"אומר ואגש להוציא לבנו חולצה לבנה חלקה עם סימן מעוטר בצד החולצה.
-
[quote=Steve;923708]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מחפש באינטרנט מקור טוב ומוצא סוכנות לזמרים וכותבי יצירות מוזיקאליות ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]המספר כתוב על המסך 03-2224637[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לסוכן קוראים ניק .[/COLOR][/B]
[/quote]
'נשמע מעניינת העבודה,נראה מה עם ניק'אני חושב לעצמי
ומתקשר למספר הנות על המסך 03-2224637
ושואל: "שלום האם אני מדבר עם ניק סוכן לזמרים וכותבי יצרות?"
-
[B]שם בפורום :[/B] PokeJo
[B]שם במשחק :[/B] לוראנס ריינסטון
[B]מראה :[/B] בעל שיער בלונדיני חלק, מאחרה משיער מסתלסל סיבוב קל. קעקוע של דרקון על הכתף. בעל ג'ינס שחור וחולצה אדומה. כמעט תמיד מסתובב עם סכין באחד הכיסים.
יש לו עיניים ירוקות - זית וצבע עור לבן שחום קצת, עם שרירי ידים מפותחים יחסית, לא מחייך הרבה ובעל צלקת קטנה בחזה שחטף משוטר אחד שהכה אותו.
[B]רקע :[/B] לוראנס נולד בניו-יורק העניה אך גדל בבית רגיל מאוד, הייתה לו אמא בשם דיינה ואבא בשם ראיין.
שבוע לאחר יום-הולדתו ה-7, בא גנב לביתו של לוראנס שגר בסמטה אחת בקומה ה-2 ורצח את אמו של לוראנס, מאז לוראנס היה עצבני ולא היה לו סבלנות לאף אחד. בסביבות גיל 13 אביו קנה לא סכין בשביל להגן על עצמו. כמה ימים לאחר מכן דקר ילד אשר צחק עליו. אביו עשה מה שהורה טוב היה עושה - החרים את הסכין. ואבל הוא אחרי שבועיים פילח לאביו את הסכין ולעולם לא הראה אותה שוב, וכך עברו השנים ולוראנס הגיע לגיל 17 והחליט לגור לבד. הוא קנה דירה ברחוב יותר ראשי אבל עדיין מס' רחובות מבית האב שלו. כמה שבועות לאחר שעבר דירה, הוא הלך לבר שמתחת לבית שלו והסתבך בקטטה, בקטטה הוא דקר 3 אנשים ולא נשרט אפילו שריטה אחת. הוא לא הבין איך זה קרה. כמובן שאחרי זה לקחו אותו לבית-כלא ונאסר עליו חצי שנה - כי לא היו מספיק הוחכות ליותר זמן. מאז שהשתחרר, לוראנס לא סומך על אף אחד והולך כמעט תמיד עם אותה סכין שאביו קנה לו.
[B]חיה :[/B] חתול שחור
[B]גיל : [/B]18
אני הגשתי מחדש (אם זה מה שהתקוונת אליו)
-
[B]
אתה יוצא מבית הספר והשומר מיד סוגר את השער , אתה הולך לבית של מתן ודופק בדלת
אמא של מתן פותחת את הדלת ומחייכת "בוקר טוב מייק אני בידיוק בדרכי לעבודה .. אתה צריך טרמפ ? מתן כבר יצא .." היא אומרת , יוצאת מהדלת ונועלת את הבית .
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"כן על זה אני מדבר בן שלי מתאים ללבוש כזה חולצה" הוא אומר במבטא המסובך והקשה להבנה שלו ,
ומלביש את בנו "זה מעולה תודה רבה" הוא אומר והולך עם החולצה לקופה .
החנות ריקה ואין כ"כ מה לעשות אחד העובדים החדשים ששכחת את שמו עובר לידך ואומר "משעמם הא ..
אתה בא לשחק בפרו קצת במחסן ?"
[/COLOR]
אתה חובט בפושע בצלעות איך הוא הודף עם ידו השנייה את הכיסא ומעיף אותו הצידה .. אתה מתחיל להתרחק אחורה כי אתה שם לב שהוא קרוב אליך , והסכין שבידו ניראית מאוד חדה .. הדם נוטף ממנה ואתה לא רוצה
שגם שלך ינטוף כך .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
"כן שלום עם מי אני מדבר ?" אומר ניק בקול רגוע
שברקע אתה שומע צלילי מוזיקה אכותיים
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]סטיב[/U][/SIZE]
*אני מבקש שתחליף את השם שלך , תבחר שם אחר ..
--
"אתה יודע , לפי האיזורים - 02,03,04 תתחיל אחר כך למיין את האיזור שלך (03) ." המנהל אומר
ואתה מתחיל למיין לפי איזורים , בסוף שנשארת עם 3 חבילות אתה ניגש לחבילת ה-03 ומתחיל
לחלק את המכתבים לפי שכונות . אתה מחלק .. ומחלק .. ופתאום אתה רואה מכתב בשבילך
אתה נעשה מאוד סקרן ..
[/COLOR]
[COLOR="Black"][SIZE="3"][U]לוראנס[/U][/SIZE]
אמרתי לך לשנות את החתול השחור , ולשנות את הרקע כי אתה אלים מידי , אין ברקע שלך בכלל עלילה
לא ברור מה אתה עושה בחיים (עובד\לומד) ואין שום מידע עליך חוץ מקטטות ופריצות .
[COLOR="Red"]לא מתקבל .[/COLOR]
[/COLOR]
[/B]